Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah razı olsun kardeşim, eşimim m. tese olduğu gün üye oldum bu siteye , o günden beri dualarım hepimiz için

alahim hepizin dua larini kabul etsin canim..insallah bu sefer yüzün güler allahim herkesin yüzününü güldürsün

merhaba canım
amin inşl rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben hamileliğimin 10.haftasındayım normal kadın doğumcuya gidiyorum benim gebeliğim doğal yoldan oldu zaten canım tüp bebek değil eşimin durumu tedaviyele çözülebilen bir rahatsızlıkmış tedaviyle kavuştuk miniğimize sen yinede bir araştır istersen canım ama illada tüp bebek merkezlerinde konturole gidiceksin diye bişe yok doktor bir sıkıntı görmediyse riskli bir durum demediyse korkulacak hiç bişe yok allaha emanet hiç kndine sıkıntı yapma bunu
bendede hala halsizlik bulantılar devam ediyor pek bişe yüyemiyorum ama inşl bu günlerde geçecek bende 1sefer grip atlattım saleple limonlu çayla felan sende bu şekil bişeyler iç bolca dinlen canım bebişlerimiz çok sağlıklı olacak inşl

zucum nursencim sağolun canlarım inanın bulantılarımdan kusmalarımdan hiç şikayetim yok bebeğim beslensin benden yeter bana inşl darısı sizlere olsun hep aklımdasınız hayırlı haberlerinizi almayı umut ediyorum

canım inşallah güzel sonuçlar alınırda bir an önce bizde meleklerimize kavuşuruz.lütfen aldığın her bilgiyi bizimle paylaş canım.paylaşımların içinde çok teşekkür ederim

evet canim hem kok hucre cikmassa dosyayi kapatirim dedi hemde 3 tese dedi
simdik kok hucre varsa ona bakacakmis bu sefer de

çiçekciğim seni topikte görmek beni çok mutlu ediyor.çünkü herkes tedaviden sonra olumsuzlukla karşılaşınca topikten ayrılıyor anca beraber kanca beraber inşallah bizde güzel günler görücez bu günlerde birgün gelecektir.hem baksana kök hücrede gelişmeler oluyor güzel günler bizi bekliyor inşallah

ÇİÇEKcim üzülme canım.hatırlıyo musun bilmem ama benm eşim de 2. m teseyi kaan beyde oldu.ve ameliyt sonrası bahçe benm hıçkırıklarımla yankılandı.ilk m tesede olduğu gibi yine her şey bitti dedim.ama rabbim o kadr büyükki pataloji raporunu aldığımda ağzım kulaklarımdaydı:)) sperm yoktu ama üretim başlamıştı ve gelişmemiş hücrler çıkmıştı.elengo hücre bile yazıydu ki bu bizim için imkansızdı..şimdi hala umutla devam ediyoruz..sende hiç umudunu yitirme canımm

canlarım hepinizin kadınlar gününü şimdiden kutluyorum...heralde bu günü kutlamayı en çok hakedenler bizleriz..öpüyorum hepinizi..

iyi geceler kızlarrrr...........

kusuruma bakmayın bazen sadece ceee deyip kaçıyorum sorulara yanıt veremiyorum liste hakkında sorular olmuş fırsatım olursa arkadaşlar sizide ekleyeceğim inşallahhh.....

bugünlerde gececiyim aklımı derince kurcalayan bir sorunla maalesef cebelleşip duruyorum aslında aylardır almak istediğim bir karar ama tamda cesaret edemiyodum çünkü çok ciddi bir karar ama ağır basan tarafımı seçtim ben evliliğimin 10 yılına girdim bu 10 yılın 5 yılında tüpbebek denedik sonuç maalesef negatif tesede sperm çıkmadı bu benim için hüsran olmadı her zamanda demişimdir yani yıkılmadım dr bana sperm yok bulunamadı ir daha deneyin dediğinde bile hiç birşey hissetmiyordum bir damla gözyaşı dökmedim o zamanlar niye böyle hissiz davrandım anlam veremedim aslında çok istiyordum bir çocuğum olmasını yıkılmam gerekirken ben sanki hiçbirşey yaşamamış gibiydim eşim yıkılmış perişan tabiii......
her neyse hızlı geçim aradan 4 yıl geçti tekrar tedaviye başladık kaan hocayla irtibata geçtim tahliller sonuçlar patoloji raporu falan herşeyi gönderdim başımızdan geçenleri anlattım oda yine tahliller falan istedi yaptırdık gönderdim ilaçlar verdi eşim kullandı tekrar yaptırmamızı söyledi yine yaptırdık yine ilaçlar şimdi yine tahlil yaptırmamız lazım sonuçları göndereceğim dr ona göre ilaç verecek eşim yaz tüpbebeğe başlamak istiyor ramazan bayramından sonra microtese olayım şansımızı bir kez daha deneyelim diyor 2 aydan beri bunu çok sık dile getiriyor çok istiyor bir çocuğumuzun olmasını eeeeeeeeee diyeceksiniz ne var bunda ..........

işte sorunda burda başlıyor ben istemiyorum ne tedavi görmek nede bir çocuğumuzun olmasını ve bunu eşime söyleyemiyorum bundan öncede böyle düşünüyordum ama 4 aydan beri bunda kesin kararlıyım ama diyemiyorum hep geçiştiriyorum olur tamam falan gibi ama içim öyle demiyor en son cumartesi günü konuştuk kahvaltıda yine dile getirdi çocuk isteğini ben yine geçiştirdim zaten pazar günüde gitti perşembe günüde gelecek kismet olursa herhalde 1 veya 2 gün evde kalır yine konuyu açarsa ben artık söyleyeceğim içimde taşımak istemiyorum nasıl bir tepki verir onuda bilemiyorum bu aramızda ne gibi sorunlar açar evliliğimi etkilermi onun hakkında bir tahmin bile yürütemiyorum ama tek bildiğim şey artık söylemem gerektiği.......

belki diyeceksiniz kii nerden biliyosun tedavide sperm çıkıp senin hamile kalacağını kesinmiş gibi karar almışsın diye ama allahın işi belli olmaz hani bir şeyi çok istersin olmaz ama istemezsin hemen başına gelir buda onun gibi bişey benceeee.......

şimdi belki eşimle çok büyük sorunlar yaşadığımı düşüneceksiniz ama yaşamıyorum eşimi seviyorum oda beni seviyor rahat bir yaşantım var hemen hemen her şeyim dört dörtlük geçen yıl ev aldık bu yılda eşim kendi işinin başına geçti allahıma binlerce çok şükür sıkıntımız yok sadece ailesiyle aram iyi değil istenmeyen gelin olduğum için genelde problem yaşarım.....eeeeeee o zaman kuru yermi kudurtuyor seni demeyinnn

ben yoruldum yenildim kendi içimde boğuldum karmakarışığım duygusuzlaştım hissizleştim çok asabi sinirli oldum ani patlamalar yaşıyorum kimseye anlatamıyorum bir kızkardeşimle dertleşirim ama çokta açılmam kendi kabuğuma tamamen çekildim diyebilirim kardeşim bir dr git diyor ama benim sorunum dr luk değil yılların birikimi artık ortaya çıkıyor yıllardan beri çevre baskısı söylediğim onca yalanlar çocuk üstüne imrenmelerim iç çekmelerim milletin laf sokması benden çocuklarını esirgemeleri yada bilerek gözüme sokmaları içimdeki açılan yarayı büyüttükçe büyüttü geçmişte yani ilk evliliğimin yıllarındaki yaşadığım problemler şimdilerde ağır basıyor.........
aslında yenide değil 1.5 yıldan beridir aynıyım ama yine sessiz yanımı kullanıyodum amma 4 aydan beridir öyle değil artık bastıramıyorum içimdekileri biraz uzaklaşmaya ihtiyacım var yanlız kafamı dinleyeceğim bir yere gitmem lazım ama gidemiyorum eşim izin vermez hem yanlış anlar birden bire nerden çıktı diye bu konu böyle diye......
ben kendi içimde mutsuzum huzurlu değilim ne yapacağımı bilemiyorum şimdilerde çocukta istemiyorum nasıl eşimin tedavisi için uğraşabilirimki .........sakın yanlış anlamayın beni hakkımdada kötü şeyler düşünmeyin eşimde bende namazlı abdestli kişileriz allahtan çok korkarım ve ben namusum için yaşarım evli kadınların eşlerini aldatmasını çok kötü karşılarım irandaki gibi cezalandırılsın isterim taşlanarak o kadar katıyım yanii......

bu kararımı ilk sizlerle paylaşıyorum bacılar bir şey söyleyin bir yolda siz gösterin ne yapmalıyım yanlış bir şeyde yapmak istemiyorum eşimi çok ama çok seviyorum onu kaybetmek istemem 14 yıllık bir sevgi bizimkisi ne zorluklarla evlendik filmlere konu olur o türden ama işte amalar dönüp duruyor zihnimde ..........sizide sıktığım için kusuruma bakmayın kızlarrr sizden başka bu sorunumu dökeceğim kimsem yok hakkınızı helal edin.....

işte yüce rabbim "ol" dedikten sonra oluyor..Rabbim bizede nasip etsin inşallah

HARZEMcim bence bu denemeyi yapmalısın eşin için evliliğin için yapmalısınız..Allah nasip ederde tutarsa ben inannıyorumki bütün duyguların değişicek onu hissetmeye başladıkça hem eşine hem hayata daha fazla bağlanıcaksın emin ol...hııı olmazsada zaten istemiyordun ilkindede bi yıkım yaşamamışsın bundada yaşamazsın zaten istediğin oldugu için rahatlarsında amaaa ben derimki eşini dinle ona ve belki olucak bebeğinize bi şans ver

herkese günaydın.. tüm emekçi kadınlarımızın 8 mart dunya kadınlar gününü kutlarım

merhaba harzem ilk once kadınlar günün kutlu olsun arkadaşım..bence bunca yıl ne hissetiğini ve düşüncelerini eşine açık açık söyle ama... bir kez daha dene derim ama eşinin en azından düşüncelerini bilsin ve senin içinde de kalmamış olur sanırım uzun zamandır da tedavi görmediniz.. çok zor bir karar ama madem bunca yıl tüm zorluklara karşı beraber göğüs gerdiniz birbirinizin düşüncelerini de saygı ve sevgi ile karşılarsınız umutlarınız hiç bitmesin

harzemcim senin adına çok üzüldüm ama sadece üzülmek yakışmaz bir müslümana elimizden ne geliyorsa yapmamız lazım senin bu ruh halinden çıkıp tekrar aramıza dönmen için.bende bu duyguları zaman zaman yaşadım .ama ne zaman bu duyguya kapılsam önüme beni daha çok üzecek olaylar yaşadım o zaman anladım ki beni şimdi üzen olaylar aslında devede kulakmış.senin bu umutsuzluk ve mutsuzluğunun sebebi şu olabilir .kendimden bildiğim kadarıyla söylüyorum .zaten çocuk istiyorum olmuyor yada başka birşey istiyorum oda olmuyor hayatta ne istersem olmuyor .bende artık hiçbir şey istemiycem diye düşünüyordum.ama kaybeden yine biz oluyoruz inan buna bu demek oluyor ki biz savaşı kaybettik, pes ettik, yenildik.hayır kesinlikle bunu kabul etmiyorum ne sen kaybedeceksin savaşı ne ben nede diğer arkadaşlarım biz kazanıcaz ALLAH'ın inayetiyle .bak ne güzel söylüyorsun ben kur'an okuyorum diye.oku arkadaşım bol bol oku ne zaman için acısa ne zaman kendini boşlukta hissetsen oku.zaten senin bu karmaşaya düşmen içindir yaşadığın bunca olay sen ne kadar farkında değilsende yavaş yavaş isyan etmeye sürükleniyorsun içinde şeytanın seni ele geçirmesine izin verme ALLAH muhavaza zaten onun istediği senin umutsuzluğa kapılıp bazen isyan etmen bazen duadan uzaklaşmandır.duadan uzaklaşma konusuna gelince şöyle açıklıya bilirim :bir insanın eğer hayatta hiçbir temennisi olmasa ALLAH'tan ne istiyebilir ki o zaman duadanda uzaklaşmış oluruz.bak şimdi bir umut daha doğdu hayatımızda kök hücre tedavisinin başlamasına saatler kaldı.canım inanıyorumki sende ALLAH'ın izniyle hamile kaldığında bu yazdıklarına gülüp geçeceksin.burada devamlı yaz içini dök seni ancak biz anlarız ama bilki bu duygulara bende kapılmıştım. ama şimdi çıktım ALLAH'a şükür kurtuldum darısı senin başına

sagol canim allah razi olsun..canim belinde damari bulamamis.evet kilolu birde..testislerin biri normal de diyeri ufak
canım tekrardan geçmiş olsun buraya gelmeyi bırakmadın iyide yaptın Allahtan umut kesilmez rabbim ne kapılar açar.bende testisin boyuna fazla takılmıyorum ama kilo gerçekten hem erkekte hem bayanda kısırlığa sebeb .benim eşimde kilolu ben inanıyorum kilo verse gerçekten normal yoldan çıkış olacağını denemek istiyor ama bir türlü nedense ona sıra gelmiyor spora başlamak istiyor ama hala başladığı yok.canım birde yaşa takılma senin yaşın daha kaçki ben 34 yaşındayım .benim yaşıma gelmeden rabbim seni anne yapsın bizimde m. tesede bulunamadı ama patolojide sperm evreleri çıktı.inşAllah sizdede çıkar. çıkmassada kök hücre yakındır bak son iki onay kalmış hiç birşey üzülmeye değmez....

canım senin durumuna ne yorum yapayım bilemiyorum diyorsun ben eşimi seviyorum eşimde beni seviyor hayatımız yolunda, evimizi aldık, eşim işinin başına geçti canım daha ne istiyorsun bence sen psikolojik olarak yoruldun aslında bir bebiş hayatınıza neler kadar hem insan sevdiği kişiden bebeği olsun ister VCK arkadaşımızın dediği gibi sen hayatına bir şans ver olursa olur olmassa zaten bu duruma alışmışsın bu durumu kaldıra bilirsin.canım Allah sevdiği kuluna sıkıntı verir şeytanda imanlı doğru insanı yoldan çıkartmaya çalışır bunu unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…