Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hep arkadaşım nerelerdesin ne zamandır görünmüyorsun herşey yolundadır inşallah ,nasılsın canım tedaviye başlamadınızmı?

canım ben sizden umutluyum sizde Allahtan ümidinizi kesmeyin:79:
rabbim ol dedikten sonra hepsi boş nasibimizde varsa olucak inşAllah hayırlısı.

Gamzesezer canım sana tavsiyede bulunabilirim.canım bak arkadaşlar çeşitli önerilerde bulunuyor herkes kendine göre haklı ama ben ona çocuk konusunu hatırlatıp onu ezmeni tavsiye etmiyorum .eğer o yeni maceraların peşine düştüğse senin bu tavrın seni ondan daha çok uzaklaştıra bilir.yapabiliyorsan o kadınla konuş .yok olmaz diyorsan sende bir arkadaşından rica et ve sende onu işlet inan çok işe yarayacak.benim eşimde ailesinden çok etkileniyor bana kötü davranıyordu hatta beni eve kilitliyordu çok kıskançtı.bana hiç hediye almıyordu bir çiçek almak aklına bile gelmiyordu.bende bir gün yeni açılan bir marketten çelenklerdeki çiçekler varya 2 tane gül aldım vazoya koydum eşim akşam eve geldi onları gördü bunlar ne dedi bende sen gönderdinya üzerinede canım aşkım seni çok seviyorum vs. Yazıyordu sen kapıdan çıktın beş dakika sonra kapı çaldı onlar kapının önündeydi dedim .oda tabi kendisi yapmadığı için çılgına döndü.bende biraz kıskandırdım o zaman içimdeki herşeyi söyledim .sen bana hiç hediye almıyorsun çiçek almıyorsun .ailenin etkisinde kalıyorsun dedim.oda kendini topladı bana karşı tavrı değişti .canım eşinin huyuna göre sende taktik geliştir biz burda ne dersek boş çünkü eşinin nasıl biri olduğunu hangi konuda nasıl tepki vereceğini sen daha iyi bilirsin .allah kolaylık versin .inşallah düşündüğün gibi değildir

canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun,böyle birşey yapıyorsa gerçekten çok ayıp hemde bizler gibi onlar için evlattan bile vazgeçiyoruz....belkide psikolojik olarak kendini kanıtlamadır yinede hoş görülü ol üstüne fazla gitme tetbiride elden bırakma .araştır mutlak biryerde açık verir, rabbim yaşadığımız sıkıntıların üstüne birde böyle sıkıntılar yaşatmasın.

canim cok üzüldüm eger öyle birsey yapiyorsa kendi kaybeder allah yardimcin olsun

Evlilik namaz kılmaya benzer niyet ettikten sonra etrafa bakılmaz.günün anlam ve ehemmiyetini anlattığını düşünüyorum

canım çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca ama bence sen içini ferah tut sen onun için hayatında böylesine büyük bi fedakarlık yaparken eşin sana bunu yapamaz bence o kadar alçak olacağını sanmıyorum tabi yine de tedbiri elden bırakmamak lazım Allah yardımcın olsun pek alışık olduğumuz bi konu değil açıkcası genelde burda eşlerimizin bu durumdan dolayı yaşadığı ezikliği üzüntüyü konuşuruz ama dediğim gibi belki sen fazla hassas davrandın yani inşallah öyledir ben buna inanmak istiyorum canım

kızlar Mrh nasılsınız bayadır giremedim ne var ne yok yeni arkadaşlar katılmış Allah krtarsın ....Sayfalar baya ilerlemiş okuyamadım valla...Kızlar eşim geçen ay hormon testi yaptırmıştı testojel kullanıyodu 2 ayımızdı fsh yükselmiş yine anlamadım gitti geçen ay düşmüştü bu ay yine 29 olmuş..kaan hoca 2 testojel demiş bu ay bakalım nolcak hayırlısı artık ümidim kalmadı nedense napalım yapçak birşey yok allah başka dert keder vermesin ....HARZEM demişti ya içim taşlaşıyo diye bende galinba öyle oldum....AMA ANLADIM ki insanın ümidi varsa üzülüyo yoksa taşlaşıyo......Kızlar bilemiyorum kendimi o kadar meşkul ediyorum ki oturupta düşünmeye vaktim kalmasın istemiyorum ...Çalışıyorum yeniden açıktan üniversite okumaya başladım .....kursa gidiyorum Araba sürmeye başladımyeni şeyler yapıyorum KENDİMİ OYALIYORUM sadece onu anladım ..Neyse derdimi döktüm işte rahatladım

Canım benim aynı şeyleri yaşamış birisi olarak seni çok iyi anlıyorum. Benim ilk eşimde beni aldattı çalıştığı yerdeki bir bayanla. dediğin gibi önce telefon saklamalar gizli gizli konuşmalar. çok sabrettim inanamadım böyle bişeye inanmak istemedim saf ayağına yattım belkide. Korkuyordum elalem ne der veya bana bunu nasıl yapar haketmiyorum.Tabiki ben öğrenene kadar iş işten geçmişti. Ev tutulmuş döşenmiş anlıyacağın bir düzen kurulmuş gizlice. Sana tavsiyem açıkça konuş. konuşmuyorsa susuyorsa veya kaçamak cevap veriyorsa bişey vardır. Moralini bozmak istemem ama asla haketmediğin şeyleri yaşatma kendine. Eğer böyle bişey varsa da sakın üzülme. Ben şimdi onun için geçen yıllarıma yanıyorum. Senin kaybın olmayacak unutma. Aldatan kendini aldatır.

canım okuyunca çok üzüldüm ne diyeyim bilemedim ...Ama malesef ki ortam çok kötü herkes birbirini aldatıyo ama tam emin olmadan sakın kendini üzme ....Tam emin ol ondan sonra karar ver

GAMZECIM RABBIM yardımcın olsun canım ben de rahat bırakman gerektıgıne ınanıyorum belgıne katılıyorum.bır de canım profesyonel olarak ne yapman gerektıgı konusunda bır seyler buldum ve yazmak ıstedım...
canım bu yalnız aldatan bırıne karsı nasıl davranılır? yanı senınkı oyle degıl tabıkı de ama davranıs olarak ıse yarar dıye dusundum
eşinizle duygusal,cinsel ve paylaşım bağlarını konuşun. Bunları olay netlik kazanana kadar devam etmeyeceğini ortaklaşa kararlaştırın.
Devamlı sorgulamak yerine zaman dilimi belirleyin.
Bütün detayları öğrenmeye çalışmayın.
Sizin bunu fark edememeniz beceriksizliğiniz değil, güvenmenizin göstergesi olduğunu unutmayın.
Evliliğinizi ve kendinizi suçlamak yerine, bunun bir evlilik sorunu ve eşinizin tutumu olduğunu unutmayın.
Kendinizi başkasıyla kıyaslamayın.
Benden güzel olsaydı gam yemem demeyin. Sizden güzel olsaydı daha üzülürdünüz.
Eşinizi devamlı kontrol etmeyin. Maillerini telini cüzdanın karıştırmayın. Bu ilişkinize yapıcı bir katkıda bulunmaz.
Eğer iletişimle sorunu çözemiyorsanız karşılıklı anlaşarak birbirinize mektup yazın.
Eşinizin aldatmasına onu aldatarak cevap vermeyin. Size sadece suçluluk hissettir. Sonraki zaman diliminde bu davranışınız sizi hep rahatsız eder.
Olayın hemen ertesinde hiç bir şey olmamış gibi davranmak yerine, baş başa uzun zaman dilimi içinde olayın detaylı konuşulması,
Aldatılan eşin olayı tam öğrenmeden herkese açmaması ve bu olaydan dolayı eşine karşı alınacak tavır ve tepkileri hesaplaması.
Çok acı bir süreçti fakat geride kaldı diyebilmek. Kabullenmeyi gurursuzluk ve çaresizlik olarak değil, güçlü olabilmek olarak da düşünmeliyiz.

Çok sinirlendim yaa. Sen bu kadar şeye göğüs ger beyfendi için herşeye katlan onun yaptığına bak. Herhalde sorun bizde olsa bunlar yüzümüze bakmayacaklar.Neyse iyileri de var arada hepsine girmeyeyim şimdi.

canım nasılsın yazdıklarını okudum çok üzüldüm aynı sonucu bizde aldık patolojide üretim yok deniyo yani işimiz zor biliyorum ilk gün bende çok kötü oldum ama hemen kendini toparla ve hayatı kendine sakın zehir etme biz eşimle ilkdefa geçen akşam oturup detaylı bir şekilde konuştuk resmen içini döktürdüm ona çünkü benim gibi değil hep içine atıoyo baya rahatladı şimdi önce sakin ol eşinle biraz yan yana gelmeyin birkaç gün sonra kendiliğinden çözülür herşey

GAMZECİM MRB

yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım biz eşlerimizden bunu beklemeyiz sonuçta onlar için katlanıyoruz bu duruma birde şunu anlamıyorum eğer böyle bişey yapıyorsa bahanesi asla olamaz onun huyuna gitme suyuna gitme olayıda nerden çıktı kendi haline bırak falan yazmış bazı arkadaşlar kusura bakmayında biraz ön yargılı olcak ama ben böyle bişeyle karşılaşsam araştırmaya gerek kalmadan açıkça sorarım ve bana dürüst olmasını söylerim asla affedemeyeceğim olaydan biridir aldatma çok üzüldüm gamze inşallah eşin şeytana uymamıştır

MELDA CIM canım zaten esıne sormus acık acık konusmus ama esı yok oyle bırsey okulda evrak ısıydı fılan demıs..asla oyle bırsey olamaz demıs.yanı sormus gamze ...ama sonrası ıcın dedım ben bunu ünlü bır evlılık bır psıkılogtan alınan öenerıler bunlar yanı eger tepkın banaysa...ama cogumuzda aynı seyı dedık yanı...sonucta belkıde esı dogru soylyrdr sımdı hır gur cıkarmak yersız yanı kendı oluruna bırakmalısın dedık madem konusuldu oda yok dedı eee .. ozaman sakın davran dedık..yanı kotu bırsey demedıkkkı...cunku esıyle konusmmus acık acık o da yanlıs anlayrsn demıs zaten...canım yanlıs anlasılmak ıstemem...

canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin ........

AMİN AMİN AMİN

kızlar ne yaptınız bugünn GAMZECİĞİM belkide bizler yanılıyoruzdur gözümüzle görmeden hiçbirşey yapamayız belkide yalandan bizi kıskandırmaya çalışıyorlardır yani en azından benimki onu yaptı sanıyorum çünkü ne mesaj gördüm nede konuşma sende öyle yap belkide gerçekten arkadaşıdır ve dikkat çekmek için yapıyordur bunuuu

yok canım lafım sana değil kusura bakmayın aslında kimseyi kırmak istemem lafım kimseye değil ben birqaz sinirlendim oyüzden böyle yazdım aslında kolay bir olay değil şüphe etmek insanın içini kemirir ne bileyim bazen erkekler bizim gibi olmuyo ya başıma gelirse benimde asla kaldıramam diyorum gamzeye yazarken sanki kendim yaşamış gibi oldum o yüzden tuatamadım kendimi aslında doğru iyice bir konuşmadan önyargılı olmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…