- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canım ben sizden umutluyum sizde Allahtan ümidinizi kesmeyin:79:bilmiyorumki canim sanslimiyiz benim gonlumden gecen hepimiz icin bir mucize olmasi...canim okuttum esime ama bizim durum farkli diyor bizimki round sparmatid onuki farkli...bizim hormonlar fsh 7.4 lh 10 .0 testestoron 20.2 bilmiyorum canim bize niye baska ilac vermiyor kaan hoca anlamadim demekki faydasi olacak diye düsünüyor bende denistirir diyordum ama denistirmedi teseye kadar devam dedi belki bulunur belki bulunmaz diyor..bugun burdaki doktorla görustuk onun hic umudu yok olmaz bulunmaz diyor tedavisi yok bunun diyor fazla denemede zararli diyor erkeklik icin.ayni seyleri duymak tekrar tekrar cok kötü..rabbim nasip olur bir evlat verirse gidip o doktorun gözüne sokacam..insallah allahim bizede bu azoyu yenmek nasip eder
rabbim ol dedikten sonra hepsi boş nasibimizde varsa olucak inşAllah hayırlısı.Kızlar çok üzgünümhemde çok..bugün eşimin doktor kontrolü vardı hemde patoloji sonucunu alıcaktık..aldıkta nitekim..sonuç kötü sperm hücresi yok ilaç tedavisi yok tedaviye gerek yok.. elimiz kolumuz boş döndük. buna göre doktor yapılıcak bişey yok dedi.bir sürüde şey dedi ama hiç biri aklımda değil şemalarla onla bunla bişeyler anlattı ama aklım başımda değildi..2.teseye gerek yok tedavi yok hiç bişey yok
canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun,böyle birşey yapıyorsa gerçekten çok ayıp hemde bizler gibi onlar için evlattan bile vazgeçiyoruz....belkide psikolojik olarak kendini kanıtlamadır yinede hoş görülü ol üstüne fazla gitme tetbiride elden bırakma .araştır mutlak biryerde açık verir, rabbim yaşadığımız sıkıntıların üstüne birde böyle sıkıntılar yaşatmasın.kızlar mrb...ne zamndır girmiyodum..sayfalar çokk ilerlemiş..okumak zor olur..umarım herkes iyidir.ben aynıyım.hala menagon kullanıyo eşim...bu günlerde canım o kadr sıkkın ki anlatamam..bazı şüpheler varki beynimi kemiriyo..sabaha kadr uyumadım..o kadr ihtiyacım varki biriyle dertleşmeye..sizi dinliyo farzederek anlatıyım yoksa kafayı yicemm...eşim bu aralar farklı davranmaya başladı.cebi sürekli yanında ve bazen sessize alıyo..normalde gelince telini başka odaya bırakırdı ve hiç ilgilenmezdi çalmadıkça..telefonu istediğimde sanki bazı aramalrı siliyo öyle veriyo...deliricem yaa..1 hafta öncede kulundan bi bayan öğretmen sadece 'nerdesin' diye msj attı ve ben okudum.ama bu ne dedğimde göndermem gereken evrak vardı eve gidince gnderim demiştim dedi.bide okulda da samimi olduklarını o yüzden böyle bi msj yazabileceğini syledi..tam açıklamalarına inanıyorum başka bişey oluyo..dün akşam da özel no dan çağrı geldi..balkona çıktı ve ' evdeyim misafir gelcek çıkmıcam dışarıya dedi...çok tartıştık..ne var o kadınla aranda dedim çok kızdı saçmalama dedi evli ve çocukluymuş kadın..olamazmış öyle bişey..offffffffff kızlar nolur yardım edin nasıl davranmalıyım?o kadr kötüki psikolojim nasıl okula gidicem bilmiyorum..bu arada telin pin kodunu ve face inin şifresini de değiştirmiş..yaa yazdıklarıma bakınca bile akla başka bi ihtimal gelmiyo...ALDATILIYORUMMM sanırımeğer böyle bişey varsa hiç affetmem onu ..ben onun için bu kadr uğraşırken, ondan bi bebeğim olsun diye yapmadığım şey kalmazken olmamalı sonu böylee..allahım sen yardım rabbim sabır ver bana yoksa sonum iyi olmıcak
kızlar mrb...ne zamndır girmiyodum..sayfalar çokk ilerlemiş..okumak zor olur..umarım herkes iyidir.ben aynıyım.hala menagon kullanıyo eşim...bu günlerde canım o kadr sıkkın ki anlatamam..bazı şüpheler varki beynimi kemiriyo..sabaha kadr uyumadım..o kadr ihtiyacım varki biriyle dertleşmeye..sizi dinliyo farzederek anlatıyım yoksa kafayı yicemm...eşim bu aralar farklı davranmaya başladı.cebi sürekli yanında ve bazen sessize alıyo..normalde gelince telini başka odaya bırakırdı ve hiç ilgilenmezdi çalmadıkça..telefonu istediğimde sanki bazı aramalrı siliyo öyle veriyo...deliricem yaa..1 hafta öncede kulundan bi bayan öğretmen sadece 'nerdesin' diye msj attı ve ben okudum.ama bu ne dedğimde göndermem gereken evrak vardı eve gidince gnderim demiştim dedi.bide okulda da samimi olduklarını o yüzden böyle bi msj yazabileceğini syledi..tam açıklamalarına inanıyorum başka bişey oluyo..dün akşam da özel no dan çağrı geldi..balkona çıktı ve ' evdeyim misafir gelcek çıkmıcam dışarıya dedi...çok tartıştık..ne var o kadınla aranda dedim çok kızdı saçmalama dedi evli ve çocukluymuş kadın..olamazmış öyle bişey..offffffffff kızlar nolur yardım edin nasıl davranmalıyım?o kadr kötüki psikolojim nasıl okula gidicem bilmiyorum..bu arada telin pin kodunu ve face inin şifresini de değiştirmiş..yaa yazdıklarıma bakınca bile akla başka bi ihtimal gelmiyo...ALDATILIYORUMMM sanırımeğer böyle bişey varsa hiç affetmem onu ..ben onun için bu kadr uğraşırken, ondan bi bebeğim olsun diye yapmadığım şey kalmazken olmamalı sonu böylee..allahım sen yardım rabbim sabır ver bana yoksa sonum iyi olmıcak
canım ben sizden umutluyum sizde Allahtan ümidinizi kesmeyin:79:
merhaba canim allaha sükür her an umudum var canim insallah olacak hepimizin bebegi
kızlar mrb...ne zamndır girmiyodum..sayfalar çokk ilerlemiş..okumak zor olur..umarım herkes iyidir.ben aynıyım.hala menagon kullanıyo eşim...bu günlerde canım o kadr sıkkın ki anlatamam..bazı şüpheler varki beynimi kemiriyo..sabaha kadr uyumadım..o kadr ihtiyacım varki biriyle dertleşmeye..sizi dinliyo farzederek anlatıyım yoksa kafayı yicemm...eşim bu aralar farklı davranmaya başladı.cebi sürekli yanında ve bazen sessize alıyo..normalde gelince telini başka odaya bırakırdı ve hiç ilgilenmezdi çalmadıkça..telefonu istediğimde sanki bazı aramalrı siliyo öyle veriyo...deliricem yaa..1 hafta öncede kulundan bi bayan öğretmen sadece 'nerdesin' diye msj attı ve ben okudum.ama bu ne dedğimde göndermem gereken evrak vardı eve gidince gnderim demiştim dedi.bide okulda da samimi olduklarını o yüzden böyle bi msj yazabileceğini syledi..tam açıklamalarına inanıyorum başka bişey oluyo..dün akşam da özel no dan çağrı geldi..balkona çıktı ve ' evdeyim misafir gelcek çıkmıcam dışarıya dedi...çok tartıştık..ne var o kadınla aranda dedim çok kızdı saçmalama dedi evli ve çocukluymuş kadın..olamazmış öyle bişey..offffffffff kızlar nolur yardım edin nasıl davranmalıyım?o kadr kötüki psikolojim nasıl okula gidicem bilmiyorum..bu arada telin pin kodunu ve face inin şifresini de değiştirmiş..yaa yazdıklarıma bakınca bile akla başka bi ihtimal gelmiyo...ALDATILIYORUMMM sanırımeğer böyle bişey varsa hiç affetmem onu ..ben onun için bu kadr uğraşırken, ondan bi bebeğim olsun diye yapmadığım şey kalmazken olmamalı sonu böylee..allahım sen yardım rabbim sabır ver bana yoksa sonum iyi olmıcak
oofff çok kötüüym kızlar yaa tutamadım kendimi oturdum ağlıyorum eşimde evde görsün üzülsüün istemiyorum içim çok dolu,çok daralıyorum,çok üzülüyorum Allahım sabır versin hepimize...
GAMZECİM MRB
yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım biz eşlerimizden bunu beklemeyiz sonuçta onlar için katlanıyoruz bu duruma birde şunu anlamıyorum eğer böyle bişey yapıyorsa bahanesi asla olamaz onun huyuna gitme suyuna gitme olayıda nerden çıktı kendi haline bırak falan yazmış bazı arkadaşlar kusura bakmayında biraz ön yargılı olcak ama ben böyle bişeyle karşılaşsam araştırmaya gerek kalmadan açıkça sorarım ve bana dürüst olmasını söylerim asla affedemeyeceğim olaydan biridir aldatma çok üzüldüm gamze inşallah eşin şeytana uymamıştır
canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin ........Kızlar çok üzgünümhemde çok..bugün eşimin doktor kontrolü vardı hemde patoloji sonucunu alıcaktık..aldıkta nitekim..sonuç kötü sperm hücresi yok ilaç tedavisi yok tedaviye gerek yok.. elimiz kolumuz boş döndük. buna göre doktor yapılıcak bişey yok dedi.bir sürüde şey dedi ama hiç biri aklımda değil şemalarla onla bunla bişeyler anlattı ama aklım başımda değildi..2.teseye gerek yok tedavi yok hiç bişey yok
SELAMUN ALEYKÜM GÖNÜL DOSTLARI
ALLAH'ım !!!... Kaldıramayacağımız_________Yükü, Taşıyamayacağımız________Derdi, Çekemeyeceğimiz_________Çileyi, Gidemeyeceğimiz__________Yolu, Aşamayacağımız__________Engelleri, Yaşayamayacağımız_______Canı, Sevemeyeceğimiz_________Yari, Veremeyeceğimiz_________Cevabı, Yiyemeyeceğimiz__________Lokmayı, Konuşamayacağımız_______Sözü, Duyamayacağımiz_________Sesi, Gidemeyeceğimiz__________Mekanı, Giremeyeceğiz____________Gönülü, Kavuşamayacağımız_______AŞK-ı verme BİZE Ey Rabbim.. Sevdiklerimizi bize bağışla
MELDA CIM canım zaten esıne sormus acık acık konusmus ama esı yok oyle bırsey okulda evrak ısıydı fılan demıs..asla oyle bırsey olamaz demıs.yanı sormus gamze ...ama sonrası ıcın dedım ben bunu ünlü bır evlılık bır psıkılogtan alınan öenerıler bunlar yanı eger tepkın banaysa...ama cogumuzda aynı seyı dedık yanı...sonucta belkıde esı dogru soylyrdr sımdı hır gur cıkarmak yersız yanı kendı oluruna bırakmalısın dedık madem konusuldu oda yok dedı eee .. ozaman sakın davran dedık..yanı kotu bırsey demedıkkkı...cunku esıyle konusmmus acık acık o da yanlıs anlayrsn demıs zaten...canım yanlıs anlasılmak ıstemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?