Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ıyı aksamlar hatunlar!valla ben de bıraz temızlık yaptım,her yerı sıl supur...mutfak falan temızledım soyle bır duvarlarını sıldım...ara ara da baktım topıke ama kımse yoktu....daha da bıtmedı yavas yavas her gun bır oda artık bıtcek.malum calısınca haftasonuna kalıyor ısler..MESLEKI TEACHER meslektasım arkadasım ıı etmısın valla ortam degısıklıgı ıyı oluyr zamanla hersey bıraz daha hafıflıyr ama acısı gecmyr canım...rabbım guzellıklerını bızede gostersın ınsaalh HARZEM hosgeldın tatlım ama sık ugra olmuyr boyle eskı arkadaslar ugramyrsnz artık kızıyorum:)))))canım hakkında hayırlısı olsun. zaman acısından da uygun ve hayırlı zamanda baslasın ınsaalh tedavın...kızlar grsz

canım bu yazıyı bende okumuştum allahtan umut kesilmez

allah yardımcın olsun

çok teşekkürler belginciğim allah razı olsun canım cuma,perşembe çok kötüydüm şükür bugün biraz toparladım işyerimde bebek konum çok gündeme geliyor buda beni çok geriyor kasılıyorum ya sabır ya sabır Allaha havale ediyorum onları özellikle söyledim bu konu hakkında konuşmak istemiyorum diye ya insan bu kadar terbiyesiz olurmu imalı imalı çoçuk konuları nasıl cevap verecem ne yapacagım anlayamadım artık susuyorum susuyorum akşam eve gelicede ağla ağla başım ağrıyor... Allah hepimizin yardımcısı olsun size tavsiyem kimseyi dost zannedip bu sırrınızı söylemeyin sonra size karşı kullanıyorlar....

zlar iyi geceler jklm bacım oh iyi etmişsin ellerine saglık tertemiz olmuştur yorulsanda en azından için rahat ve huzurlu oluyo bizim de temizlik hiç bitmiyo kalabalık yasayınca temizlediğininde anlamı olmuyo malesef neyse inşallah rabbim bi gün bizede nasip eder yalnız ev o zaman tadını cıkarırırz

zlar iyi geceler jklm bacım oh iyi etmişsin ellerine saglık tertemiz olmuştur yorulsanda en azından için rahat ve huzurlu oluyo bizim de temizlik hiç bitmiyo kalabalık yasayınca temizlediğininde anlamı olmuyo malesef neyse inşallah rabbim bi gün bizede nasip eder yalnız ev o zaman tadını cıkarırırz

gunaydın hayırlı sabahlar!yıne acılısı ben yaptım sanırım)))) nerdesınız kızlar?yoksa pazar gunu nu yatakta hala bu saatte uyuyarak mı gecırıyorsunuz?HERKESE HUZUR VE KEYIF DOLU BIR PAZAR DILIYORUM...

oofff çok kötüüym kızlar yaa tutamadım kendimi oturdum ağlıyorum eşimde evde görsün üzülsüün istemiyorum içim çok dolu,çok daralıyorum,çok üzülüyorum Allahım sabır versin hepimize...

Canım ne desek boş biliyorum Allah hepimize sabır versin...uyku uyuyamıyorum gözümü açsam direk beynimde azosperm...Evde yanlızım bende ağlıyorum sabahtan beri havada kapalı ... Rabbim en yakın zamanda hepimizin yüzünü güldürsün...Üzme canını mutlaka bir çıkış yolu verecek Rabbim bize...önemli olan hayırlısını sağlıklı sıhhatlisini versin...bu dönem çalışmak okula gitmek o kadar ağır geldi ki artık dönem bitsin istiyorummm

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar sık sık giremiyorum ara ara girip okuyorum..bir kuru yaprağın bile düştüğünden haberdar olan rabbim hepinizin acısını,özlemini dindirsin..emin olun herzaman dua ediyorum sizlere..arkadaşlarım canlarım yiğeniniz 9. haftasına girdi,şükür iyiyiz..rabbim hepinize versin kimseyi mahrum bırakmasın..bende çok ağladım, eve kapandım, kimselerle telde bile görüşmez oldum..ağladım rabbim duy sesimi gör acımı derdim eşim yokken ağlardım..gözlerim dolu doluyken ve akşam ezanı okunurken rabbimden tek dileğim sizlere hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin..

kızlarrr çok sakin kalmış topik gezmelerdemisinizzz gelin hadi tatil bittiiiiiiiiiiii

aynen canım..hele mesleğimiz gereği çocuklarla uğraşmak olunca daha bi acı veriyo..akşamları gelip velilerin alması birbirlerini sevmeler öpüp koklaşmalar ebeveynlerin çocuklarınlarının üzerlerine titremesi ooff offf Allahım bizlerede nasip etsin..

Amin Allah razı olsun sende sağ salim hamileliğini geçir inşAllah canım inşAllah..Rabbim seni bu kadar yakınlaştırmışken evladına kucağınada almayı nasip etsin inşAllah..

kızlar mrb...ne zamndır girmiyodum..sayfalar çokk ilerlemiş..okumak zor olur..umarım herkes iyidir.ben aynıyım.hala menagon kullanıyo eşim...bu günlerde canım o kadr sıkkın ki anlatamam..bazı şüpheler varki beynimi kemiriyo..sabaha kadr uyumadım..o kadr ihtiyacım varki biriyle dertleşmeye..sizi dinliyo farzederek anlatıyım yoksa kafayı yicemm...eşim bu aralar farklı davranmaya başladı.cebi sürekli yanında ve bazen sessize alıyo..normalde gelince telini başka odaya bırakırdı ve hiç ilgilenmezdi çalmadıkça..telefonu istediğimde sanki bazı aramalrı siliyo öyle veriyo...deliricem yaa..1 hafta öncede kulundan bi bayan öğretmen sadece 'nerdesin' diye msj attı ve ben okudum.ama bu ne dedğimde göndermem gereken evrak vardı eve gidince gnderim demiştim dedi.bide okulda da samimi olduklarını o yüzden böyle bi msj yazabileceğini syledi..tam açıklamalarına inanıyorum başka bişey oluyo..dün akşam da özel no dan çağrı geldi..balkona çıktı ve ' evdeyim misafir gelcek çıkmıcam dışarıya dedi...çok tartıştık..ne var o kadınla aranda dedim çok kızdı saçmalama dedi evli ve çocukluymuş kadın..olamazmış öyle bişey..offffffffff kızlar nolur yardım edin nasıl davranmalıyım?o kadr kötüki psikolojim nasıl okula gidicem bilmiyorum..bu arada telin pin kodunu ve face inin şifresini de değiştirmiş..yaa yazdıklarıma bakınca bile akla başka bi ihtimal gelmiyo...ALDATILIYORUMMM sanırımeğer böyle bişey varsa hiç affetmem onu ..ben onun için bu kadr uğraşırken, ondan bi bebeğim olsun diye yapmadığım şey kalmazken olmamalı sonu böylee..allahım sen yardım rabbim sabır ver bana yoksa sonum iyi olmıcak

Canım önce Allah yardımcın olsun diyeyim. Eğer böyle bir durum varsa asla anladıgını hissettiğini sezdirme. ve daha fazla ilgi göster her geçen gün ona nekadar çok güvendiğini belli et. ve arada bir zmanla çocuk sözkonusu olup onu biraz ez. Ezki Senin kendisi için katlandığını bi başkasının bunu yapamıyacağını,ve sen olmasan aslında hiçbir kadının ona bakmıyacağını,aslında sen anne olabilecek bi insanken onun yüzünden böylesin vs.kendisini kötü hissettir, laf aralarında de bunları, hiç ama hiç belli etmeden,aklına asllında öyle şeyler düşünmediğini göster ama karşı taraf bunu bu şekilde anlasın. Başka aklıma bısye gelmıyo canım. Ama ayagını denk aldırmallısın.

canım bundan 4yıl önce eşimin tesesinden 2ay sonra bunun aynısı değil belki bilmiyorum benzerini bende yaşadım.aynen tele pin koymuştu açamıyordum,sesini kısıyordu,beni bırakıp gezmelere giderdi ,sürekli çağrılar gelirdi ne biliyim böyle şeyler bende çok yıkıldım bunaldım ne yapacağımı bilemedim ama şunu zorda olsa yaptım ilgilenmemeye çalıştım baktım ilgilendikçe daha kötü olacak kendi haline bıraktım ilgilenmedim yavaş, yavaş eşimde uzaklaştı bu olaylardan biliyorum bişeyler yaptı ama allah bilsin dedim.birgün bir tv programında eşlerin kendilerini karılarına kanıtlama psikolojisi altatmakmış yaniii hani ben hala erkeğim her halükarda yeni birilerini bulabilirim demek istermiş bende bunuda duyduktan sonra artık ilgilenmedim sana demek istediğim gamzeciğim biraz rahatla rahat bırak zaten sen sıktıkça ilgilendikçe oda yapmaya devam edecek zor ama biraz dayan ona ihtiyacın olmadığını ilgilenmediğini hissettir benden bunu yaşamış birisi olarak sana tavsiye belkide sadece bir eğlencedir sıkıntılarını unutmaya bir sebep arıyordur illaki aldatmak isteğiyle olmaya bilir en kısa zamanda herşeyin düzelmesi dileğiyle tatlımmmm iyi haberlerini bekliyorummm

Son düzenleme:
bu arada kendimi tanıtayım, ( vaybe herzman arada işim düştükçe okurdum yazılanları,nerden biliridimki gün gelip benimde yazacağımı hemde hemde tüp bebek konusunda...)
1.5yıllık evliyiz. geçen hafta doktora görundum, bende herşey normal eşimdende spermogram testi istedi,oda normal olacaktı ve biz Rabbimin nezman ol diyecegını beklıyecektik. ama öyle olmadı... Eşimde nadir motil göründü..ve araştırdıkca araştırdım,sizleiri okudukca okudum gece gündüz ve tüp bebek. Şükürler olsun yine Rabbim tüp bebeğe muhtaç etmesin ama onsuzda bırkamasın ınş. bı kaç ay bekliyelm kür uygulıyalım dıyoruz. o sıra inş. spermler bıraz daha gelişir ve büyürler ondna sonra şunalık memorial hastahanesini dülünüyoruz. hem eşimde bayana gidelim diyo bu konuda. Rabbim utandırmasın herşeyin hayrılısını versin. Yine şunuda belirtmek istiyorum. Lütfen çocuk isterken hayrılsını ıstıyelim ve illa olacka diye diretmiyelim. Çünkü bizim bi sıkıntımız vardı ve 5 senedir nerdeyse hayatımızı alt üst ediyodu..Geçen pztesi hamdolsun o sıkıntı bitti aradan 3 gün geçti bunu öğrendik. Yine çok şükür diyoruz. İmtihanlar bitmiyo. Rabbim bi kapıyı kapatıp dıgerını acıyo,dıgerını acçıp dıgerını kapatıyo. Hayırlısyla ınş. biliyorumki bu çocuk olayını halledınce Rabbımın ııznıyle bu sefer baska şey cıkacak.. Eee bu yalan dünyada malla evlatla,eşle onunl abunula aldanıp giidyoz işte..

belgincim çok sağol canım..tavsiyeye ihtiycım vardı...keşke soğuk kanlı olabilsem ama çok zor...yedim kendimi günlerdir...eşimle de konuştum dayanamayıp...gerçi olsada var demez ama..boşa suçluyosun beni, hiç bişey bildiğin gibi değil dedi..bilmiyorum doğru yada yanlış..zaman göstericek artık...allahtan hayırlısı canım...

canım biliyorum zor bende çok çektim ama kendimize yapıyoruz belkide biz yanlış anlıyoruz ama allahım kimseyi böyle sıkıntıda koymasın...

canım benim, şeytan insanı yanıltır, sen içini ferah tutmaya çalış, zaten öle bişey varsa Rabbim sana eninde sonunda gösterir ve kaybeden o olur, ama açıkcası ben böyle şeylerden korkarım, artık kimseye güven kalmamış, hele bazen öyle bayanlar varki ben bayan olduğum için utanıyorum, artık evli ve çocuğu olmasıda bir anlam ifade etmiyor. sen bence gizliden araştır, asla tartışmaya girme, zaten tavırları, davranışları mutlaka belli eder, çünkü o durumda kendilerini bir bok sanıyorlar :)) bende evlenmeden önce yaşamıştım sevgiliyken, ama o zamanla evlilik çok farklı şeyler, şimdi ona gülüp geçiyoruz ama evliyken malesef insan yıkılıyor..dediğim gibi sen belli etme, eninde sonunda açık verir, umarım öyle birşey yoktur ve bu sadece şüpheden ibarettir. ama unutma şüphede insanı yiyip bitiriyor ve güveni kaybettiriyor..Rabbim inş sıkıntını giderir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…