canım bu yazıyı bende okumuştum allahtan umut kesilmez
allah yardımcın olsun
oofff çok kötüüym kızlar yaa tutamadım kendimi oturdum ağlıyorum eşimde evde görsün üzülsüün istemiyorum içim çok dolu,çok daralıyorum,çok üzülüyorum Allahım sabır versin hepimize...
kızlarrr çok sakin kalmış topik gezmelerdemisinizzz gelin hadi tatil bittiiiiiiiiiiii
Canım ne desek boş biliyorum Allah hepimize sabır versin...uyku uyuyamıyorum gözümü açsam direk beynimde azosperm...Evde yanlızım bende ağlıyorum sabahtan beri havada kapalı ... Rabbim en yakın zamanda hepimizin yüzünü güldürsün...Üzme canını mutlaka bir çıkış yolu verecek Rabbim bize...önemli olan hayırlısını sağlıklı sıhhatlisini versin...bu dönem çalışmak okula gitmek o kadar ağır geldi ki artık dönem bitsin istiyorummm
merhaba arkadaşlar sık sık giremiyorum ara ara girip okuyorum..bir kuru yaprağın bile düştüğünden haberdar olan rabbim hepinizin acısını,özlemini dindirsin..emin olun herzaman dua ediyorum sizlere..arkadaşlarım canlarım yiğeniniz 9. haftasına girdi,şükür iyiyiz..rabbim hepinize versin kimseyi mahrum bırakmasın..bende çok ağladım, eve kapandım, kimselerle telde bile görüşmez oldum..ağladım rabbim duy sesimi gör acımı derdim eşim yokken ağlardım..gözlerim dolu doluyken ve akşam ezanı okunurken rabbimden tek dileğim sizlere hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin..
kızlar mrb...ne zamndır girmiyodum..sayfalar çokk ilerlemiş..okumak zor olur..umarım herkes iyidir.ben aynıyım.hala menagon kullanıyo eşim...bu günlerde canım o kadr sıkkın ki anlatamam..bazı şüpheler varki beynimi kemiriyo..sabaha kadr uyumadım..o kadr ihtiyacım varki biriyle dertleşmeye..sizi dinliyo farzederek anlatıyım yoksa kafayı yicemm...eşim bu aralar farklı davranmaya başladı.cebi sürekli yanında ve bazen sessize alıyo..normalde gelince telini başka odaya bırakırdı ve hiç ilgilenmezdi çalmadıkça..telefonu istediğimde sanki bazı aramalrı siliyo öyle veriyo...deliricem yaa..1 hafta öncede kulundan bi bayan öğretmen sadece 'nerdesin' diye msj attı ve ben okudum.ama bu ne dedğimde göndermem gereken evrak vardı eve gidince gnderim demiştim dedi.bide okulda da samimi olduklarını o yüzden böyle bi msj yazabileceğini syledi..tam açıklamalarına inanıyorum başka bişey oluyo..dün akşam da özel no dan çağrı geldi..balkona çıktı ve ' evdeyim misafir gelcek çıkmıcam dışarıya dedi...çok tartıştık..ne var o kadınla aranda dedim çok kızdı saçmalama dedi evli ve çocukluymuş kadın..olamazmış öyle bişey..offffffffff kızlar nolur yardım edin nasıl davranmalıyım?o kadr kötüki psikolojim nasıl okula gidicem bilmiyorum..bu arada telin pin kodunu ve face inin şifresini de değiştirmiş..yaa yazdıklarıma bakınca bile akla başka bi ihtimal gelmiyo...ALDATILIYORUMMM sanırımeğer böyle bişey varsa hiç affetmem onu ..ben onun için bu kadr uğraşırken, ondan bi bebeğim olsun diye yapmadığım şey kalmazken olmamalı sonu böylee..allahım sen yardım rabbim sabır ver bana yoksa sonum iyi olmıcak
kızlar mrb...ne zamndır girmiyodum..sayfalar çokk ilerlemiş..okumak zor olur..umarım herkes iyidir.ben aynıyım.hala menagon kullanıyo eşim...bu günlerde canım o kadr sıkkın ki anlatamam..bazı şüpheler varki beynimi kemiriyo..sabaha kadr uyumadım..o kadr ihtiyacım varki biriyle dertleşmeye..sizi dinliyo farzederek anlatıyım yoksa kafayı yicemm...eşim bu aralar farklı davranmaya başladı.cebi sürekli yanında ve bazen sessize alıyo..normalde gelince telini başka odaya bırakırdı ve hiç ilgilenmezdi çalmadıkça..telefonu istediğimde sanki bazı aramalrı siliyo öyle veriyo...deliricem yaa..1 hafta öncede kulundan bi bayan öğretmen sadece 'nerdesin' diye msj attı ve ben okudum.ama bu ne dedğimde göndermem gereken evrak vardı eve gidince gnderim demiştim dedi.bide okulda da samimi olduklarını o yüzden böyle bi msj yazabileceğini syledi..tam açıklamalarına inanıyorum başka bişey oluyo..dün akşam da özel no dan çağrı geldi..balkona çıktı ve ' evdeyim misafir gelcek çıkmıcam dışarıya dedi...çok tartıştık..ne var o kadınla aranda dedim çok kızdı saçmalama dedi evli ve çocukluymuş kadın..olamazmış öyle bişey..offffffffff kızlar nolur yardım edin nasıl davranmalıyım?o kadr kötüki psikolojim nasıl okula gidicem bilmiyorum..bu arada telin pin kodunu ve face inin şifresini de değiştirmiş..yaa yazdıklarıma bakınca bile akla başka bi ihtimal gelmiyo...ALDATILIYORUMMM sanırımeğer böyle bişey varsa hiç affetmem onu ..ben onun için bu kadr uğraşırken, ondan bi bebeğim olsun diye yapmadığım şey kalmazken olmamalı sonu böylee..allahım sen yardım rabbim sabır ver bana yoksa sonum iyi olmıcak
belgincim çok sağol canım..tavsiyeye ihtiycım vardı...keşke soğuk kanlı olabilsem ama çok zor...yedim kendimi günlerdir...eşimle de konuştum dayanamayıp...gerçi olsada var demez ama..boşa suçluyosun beni, hiç bişey bildiğin gibi değil dedi..bilmiyorum doğru yada yanlış..zaman göstericek artık...allahtan hayırlısı canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?