Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar sperm donörlüğünü düşündünüz mü hiç? Eğer ki 9 nisanda olacağımız mikro tesedende olumsuz sonuç alırsak biz düşünüyoruz.. Başka çıkış yolumuz kalmıyor.. Bir evladımız olsun istiyoruz.. Bu konudaki düşünceleriniz neler?

bir tanem sana kesinlikle katılmıyorum .yani tamam evlat diye yanıp tutuşuyoruz ama ALLAH'tan her zaman hayırlısını dilemek lazım .ne olur bu düşünceden vazgeç.şeytan senin aklını çalmaya çalışıyor.o başka bir adamın çocuğu hem eşin nasıl kabul edecek anlamıyorum.çocuğunun bir rahatsızlığının olduğunu düşün kardeşinden ilik nakli gerekecek mesela aynı babayı nerden bulacaksın .yada çocuğun yarın birgün belki kardeşiyle evlenecek ne iğrenç şeyler.sen gel bu fikrinden vazgeç ALLAH!tan hayırlısını dile.benim eltimin oğlu var yapmadığı serserilik yok annesini bile dövüyor inan bazen böyle çocuğum olacağına hiç olmasın diyorum ALLAH ne evlatla nede evlatsızlıkla sınamasın hiç kimseyi

vck kullanıcısından alıntı
arkadaşlar size yeni bir haber vereyim 3 kere tüp bebek deneyipte çocuğu olmayanlar çocuk esirgeme kurumundan evlat edinmek zorunda kalacakmış.evlat almayanlarda her ay 3 çocuğun bakımına yetecek kadar bağışta bulunmak zorundaymış bu haberi duyan varmı?

ya kızlar ne fenasınız size bir nisan şakası yaptım kimse anlamadı oysa biraz buraya renk katmak istemiştim belki sizde çeşitli şakalar yapardınız bizde biraz neşelenirdik:90::90::90:

allah hakkınızda hayırlısını versin evet sözün bittiği yer ama dualarımda hep yer alacaksın sen ve bütün arkadaşlarım rabbim sabrını versin .sabır acı bir ilaçtır ama meyvesi tatlıdır.rabbim meyvesinide en yakında almayı nasip etsin .ama diğer arkadaşların dediği gibi lütfen başka doktorlarada sor belki güzel sonuçlar alırsınız

Bunu eşim istiyor, ablamızda doktor oda bunu öneriyor. Anne olmak senin hakkın evlat hasreti çekerek başkalarına özenerek hayatınızı geçirmeyin diyor, evlat edinmek daha ağır herkes bilecek bunu engelleyemeyeceksiniz çocuk büyüyünce öğrenecek sonuçları hem sizin hem çocuğunuz için ağır olucak, ama diğer türlü problemsiz hemde kendi kanından canından olucak önemli olan niyet, sen bunu eşin için yapıcaksın dedi.. Kardeşiyle evlenme olayına gelince alınan sperm sınırlı bir kişi sanırım-2 yada 3 oluyormuş.. Bilmiyorum wallaaa, eşimi çok seviyorum biz çok mutluyuz beraber, sadece evlat eksik..

bak canım ALLAH sana evlat vermiyorsa vermek istemiyordur sen bu şekilde ALLAH 'a karşı çıkıyorsun bence sen evlat edinmekten kaçıyorsun yarın öbürgün biri öğrenir diye korkuyorsun bunu bilki rabbim gizlediklerimizide açığa vurduklarımızıda bilir.sen yaradanda korkmuyorsan kuldanda korkma bence.peki birgün çocuğun babasının senin kocan olmadığını öğrenirse benim babam nerde derse ona nasıl cevap vereceksin.kim söyleyecek dersin orasıda ALLAH'a kalmış olurya şeytan işi birgün eşinle sorun olur birşey olur kocanın ağzından kaçar şeytan işi işte bugün sen şeytana uyarsın yarın şeytan seni parmağında oynatır canım eğer dini bütün biriysen bunu bir kez daha gözden geçir.sana bir peygamber kıssası anlatayım istersen.hz.hızır (as)ile peygamber yolda gidiyor hızır(as)çocuğun birine vuruyor çocuk ölüyor .peygamber ona soruyor neden böyle birşey yaptın diye oda şöyle cevap veriyor.o çocuk büyüğünce çok asi ve hayırsız bir evlat olacaktı anne babasıda ehli kitap insanlar rabbim o kötü evlat yerine onlara salih bir evlat vercek diyor.yani senin durumlara karşı tevekkülün önündeki kaderini ve kısmetini değiştirir.

sağol hayatım amin inşl aşerginliğim devam ediyor bu hafta birazda olsa azaldı neyseki sınavlarım var buara ders çalışıyorum o yüzdende pek tkılamıyorum ama elimden geldiğince sizlerden haber almaya çalışıyorum canım
ne mutlu sana..Allah tamamına erdirsin..

Hiç bir bilgim yok :S
sağol canım çok teşekkür ederim
senin içinde çok üzüldüm canım rabbim inşl başka kapı açsın size bu üzüntülerin geride kalsın inşl
allah razı olsun hayatım çok teşekkür ederim inşl darısı sizlere olsun

amin canım çok çok teşekkür ederim
kızlar hepinizden allah razı olsun darısı inşl sizlere olsun bunu canı gönülden istiyorum

VCK RABBIM dularımız kabul etsın ınsaalah COK GUZEL PAYLASIMLARIN VAR TATLIM ALLAH RAZI OLSUNemegıne saglık....senın de yuzun gulsuın ınsaalh...

teşekkür ederim canım inşallah nefes aldığım sürece sizlere ve ümmeti MUHAMMED e duacı olucam ve inşallah her zaman sizlerle dualarımı paylaşıcam.Rabbim seninde daha diline dökmeden hakkındaki tüm hayırlı dileklerini gerçekleştirsin inşallah

VCK RABBIM dularımız kabul etsın ınsaalah COK GUZEL PAYLASIMLARIN VAR TATLIM ALLAH RAZI OLSUNemegıne saglık....senın de yuzun gulsuın ınsaalh...

teşekkür ederim canım inşallah nefes aldığım sürece sizlere ve ümmeti MUHAMMED e duacı olucam ve inşallah her zaman sizlerle dualarımı paylaşıcam.Rabbim seninde daha diline dökmeden hakkındaki tüm hayırlı dileklerini gerçekleştirsin inşallah

kızlar herkese selam, umarım herkes iyidir..Bluem canım gözün aydın, sağlıkla kucağınada alırsın inşAllah tatlım..çok öpüyorum seni, Allah'a emanet olun..

Mesleki teacher canım hakkınızda hayırlısı olsun, inşAllah güzel Allah size bir mucize verir, senin için dua ettim bu akşam, inş kabul eder rabbim..

saol canım elde değil..senin neyin var? iş arkadaşlarınmı canını sıktılar?

Benim eşim böyle birşeyi asla kabul etmez

yüzümü güldürdün VCK Allah iyiliğini versin emi :)

GUNAYDIN HERKESE,UMARIM guzel bır hafta sonu gecırırsınız..CICEK CIM aksam gormemısım mesajını tatlım ıyıyım sukurler olsun ,rabbım hepımıze ıyılık saglık huzur versın ınsaalah arkadasım..VCK allah razı olsun tatlı dıllı arkadasım.rabbım hepımızı bırgun anne yapsın ınsaaalh..MESLEKI TEACHER nasılsın canım,umarım bıraz daha ıyısındr..tatlım yurekten amın dıyorum (hepımızın bır gun eslerımızden anne olma )dılegıne.canım elbeettekı anne olmayı ıstıyoruz zaman zaman da karamsarlık cokmuyor degıl ıste tatlım...TURTIM arkadasım benım esım de asla boyle bır seyın konusunu bıle actırmaz,sız ıyı dusunup dını acıdan da degerlendırıp kararınızı verın derım.gercı bıze fıkır vermek dusmez ama sen sorunca yanlıs oldugunu dıle getırmek ıstedım tatlım..rabbım ınsaaalh hepımıze bır gun o mutlukları cıfter cıfter yasatsın....amın

herkese iyi hafta sonları diliyorum .kaynanam bugün umreye gidiyor.Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah kızlar sizlerede dua ettiricem.jklm arkadaşım asıl ben teşekkür ederim sana ve burdaki bütün arkadaşlarıma evet sizlerin hiçbirini tanımıyorum ama hepinizi çok çok çok çok çok istemediğiniz kadar çok seviyorum.

sağol hayatım allah razı olsun rabbim inşl sizlerede nasip etsin en kısa ve hayırlı zamanda öpüyorum seni kendine çok iyi bak

mrb kızlar forumu takıp ediyorum ama pek yazmaya fırsat bulamıyorum..germ hücre aplazisi cıkmısya bır arkadasda bızım tesemızde bol mıktarda germ hücre görüldü yazıyordu..acaba bunlar aynı seylermı merak ettım......

bızde ıkınıcı tesemızı eylul yada akım gıbı dusunuyoruz kaan hocada ama tabıkı cok umudum yok..ıkıncı tesede de snuc alamamıs ark okuyorum..

bu arada belhıncım sızın ıcın son geısme olan kok hucre calısması bence cok olumu hem hocada yazmıs spermatıd yada elongo yada olgunlaşmamıs spermler ıcın bu bence umut vaat edıcı en sıkıntılı olan tamamen üretımı olmayan testısler ıcın..bırde tabı bunun pratık hayatta uygulanması sorunu

canım ben de olumlu bakmıyorum..ama hayat.. sızın evlılık sızın..getırısıde götürüsüde sızın..o nedenle ıyı dusunup karar verın..herkes ıcın ırseyler söylemek yapma demek kolay olur..cunku baskasına soylemek kendının yapmasından daha da kolaydır herzaman..sadece tesenın arkadasından bu sekılde hızlı bır karar alma bır dur düşün..bıraz kafanı rahatlat yapacaksanda ıllakı bıraz gec olsun..kararlarını sorgulama frsatı ver kendıne..ve unutma eşinde sende evliliğinde degerli..bızler bırcok ınsandan daha mutluyuz aslında cunku bızlerı bır arada tutan sebebler sadece sevgıye dayalı..ne para ne cocuk..nede baska seyler...

selam kızlarrrrrrrrr...........

bayadır yazmadım kusuruma bakmayın emiii ama arada sıradada olsa takip etmeye çalışıyorum baya yoğunum evdede pek kalmıyorum sadece eşim geldiği zaman evime geliyorum ondada zaten ev işleri falan neti bile fazla açamıyorum .........

microtese olup olmusuz sonuç alan arkadaşlar var allah sizlere bol bol sabırlar versin rabbim evlat hasretiyle sizi daha fazla sınamasın inşallah cümlemizide inşallahhhhh........

bizde durum aynı eşim çocuk tedavisine mayısta başlayalım diyo bense başlama taraftarı değilim bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama elimde değil vazgeçemiyorum düşüncelerimden eşimede söyleyemiyorum çünkü çok istiyor kararsızım işte allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah duadan başka çare yok bakalım zaman neleri getirecek neler yaşayacağız neler göreceğiz ( böyle yazınca güldüm kendi kendime herhalde kocaman bir NEEEE göreceğiz gibime geldi neler neler neler olunca)

zaman ümreye gitti herhalde hatta dönecek bile olmuştur demii kızlar haber varmı bileniniz varmı acep.........

neyse kendinize iyi bakın iyi haftasonları ben biraz geçmişi okuyam bari neler olmuş öğreneyim ayfalar baya var ama olsun

canım bütün gece uyuyamadım bugün öğleden sonra eşimin bürosundaydım biraz kafa dağıldı ama yalnız kalınca insan yine kendini dinlemeye başlıyo

Amin bende çok iistiyorum.. teşekkür ederiz tatlı dilli iyi yürekli arkadaşımız bizim

canım bu yazıyı bende okumuştum allahtan umut kesilmez

Amin öyle diyoruz bizde..bi umut işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…