Kızlar sperm donörlüğünü düşündünüz mü hiç? Eğer ki 9 nisanda olacağımız mikro tesedende olumsuz sonuç alırsak biz düşünüyoruz.. Başka çıkış yolumuz kalmıyor.. Bir evladımız olsun istiyoruz.. Bu konudaki düşünceleriniz neler?
kızlar çok üzgünümhemde çok..bugün eşimin doktor kontrolü vardı hemde patoloji sonucunu alıcaktık..aldıkta nitekim..sonuç kötü sperm hücresi yok ilaç tedavisi yok tedaviye gerek yok.. elimiz kolumuz boş döndük. Buna göre doktor yapılıcak bişey yok dedi.bir sürüde şey dedi ama hiç biri aklımda değil şemalarla onla bunla bişeyler anlattı ama aklım başımda değildi..2.teseye gerek yok tedavi yok hiç bişey yok
bir tanem sana kesinlikle katılmıyorum .yani tamam evlat diye yanıp tutuşuyoruz ama ALLAH'tan her zaman hayırlısını dilemek lazım .ne olur bu düşünceden vazgeç.şeytan senin aklını çalmaya çalışıyor.o başka bir adamın çocuğu hem eşin nasıl kabul edecek anlamıyorum.çocuğunun bir rahatsızlığının olduğunu düşün kardeşinden ilik nakli gerekecek mesela aynı babayı nerden bulacaksın .yada çocuğun yarın birgün belki kardeşiyle evlenecek ne iğrenç şeyler.sen gel bu fikrinden vazgeç ALLAH!tan hayırlısını dile.benim eltimin oğlu var yapmadığı serserilik yok annesini bile dövüyor inan bazen böyle çocuğum olacağına hiç olmasın diyorum ALLAH ne evlatla nede evlatsızlıkla sınamasın hiç kimseyi
Bunu eşim istiyor, ablamızda doktor oda bunu öneriyor. Anne olmak senin hakkın evlat hasreti çekerek başkalarına özenerek hayatınızı geçirmeyin diyor, evlat edinmek daha ağır herkes bilecek bunu engelleyemeyeceksiniz çocuk büyüyünce öğrenecek sonuçları hem sizin hem çocuğunuz için ağır olucak, ama diğer türlü problemsiz hemde kendi kanından canından olucak önemli olan niyet, sen bunu eşin için yapıcaksın dedi.. Kardeşiyle evlenme olayına gelince alınan sperm sınırlı bir kişi sanırım-2 yada 3 oluyormuş.. Bilmiyorum wallaaa, eşimi çok seviyorum biz çok mutluyuz beraber, sadece evlat eksik..
sağol hayatım amin inşl aşerginliğim devam ediyor bu hafta birazda olsa azaldı neyseki sınavlarım var buara ders çalışıyorum o yüzdende pek tkılamıyorum ama elimden geldiğince sizlerden haber almaya çalışıyorum canımcanım herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim,çok uğrayamadığına göre aşerginlik devam ediyor.Allahım sonuna kadar yanında olsun bebişini kuçağına aldığın, bize şimdiki gibi güzel heberleri verdiğin günleride göstersin
sağol canım çok teşekkür ederimne mutlu sana..Allah tamamına erdirsin..
Hiç bir bilgim yok :S
allah razı olsun hayatım çok teşekkür ederim inşl darısı sizlere olsunblueavci arkadaşım rabbim evladını hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin .rabbim evladını salih evlatlardan etsin hem senin hemde ümmeti MUHAMMED'in yüzünü güldürsün.inşallah rabbim en yakın zamanda bizede bu duyguları yaşamayı nasip etsin
BLUEAVCI CANIM rabbım mutlu saglıklı huzurlu yııllar versın 9ınsaalah melegınle bırlıkte masalalhhhhhVCK RABBIM dularımız kabul etsın ınsaalah COK GUZEL PAYLASIMLARIN VAR TATLIM ALLAH RAZI OLSUNemegıne saglık....senın de yuzun gulsuın ınsaalh...
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır gelemiyordum inşl hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamıyorumda çok fazla herşe yolundadır umarım biz bugün ikili test yaptırdık ulturaqson konturollerinde herşey yonda şükür yarında kan sonucumuz çıkıcak doktora gösterecez inşl herşey yolunda gider
bebeğimiz sanırım erkek doktorumuz %80erkek dedi teyzeleri haber vereyim dedim
canım üzülme herşeyin başı sağlık ben buğün iş yerinde mahvoldum.resmen hakarete uğradım yani sağlığım bile tehlikeye düştü resmen dert birdi iki oldu üzülme canım stres insanı mahvediyor.rabbim hepimize güç kuvvet versin .Allahtan umut kesilmez canım yıllar sonra normal yoldan hamile kalanlar var gün doğmadan neler doğar inş.bu günlerde geçecek a.e.ol
Kızlar sperm donörlüğünü düşündünüz mü hiç? Eğer ki 9 nisanda olacağımız mikro tesedende olumsuz sonuç alırsak biz düşünüyoruz.. Başka çıkış yolumuz kalmıyor.. Bir evladımız olsun istiyoruz.. Bu konudaki düşünceleriniz neler?
vck kullanıcısından alıntı
arkadaşlar size yeni bir haber vereyim 3 kere tüp bebek deneyipte çocuğu olmayanlar çocuk esirgeme kurumundan evlat edinmek zorunda kalacakmış.evlat almayanlarda her ay 3 çocuğun bakımına yetecek kadar bağışta bulunmak zorundaymış bu haberi duyan varmı?
ya kızlar ne fenasınız size bir nisan şakası yaptım kimse anlamadı oysa biraz buraya renk katmak istemiştim belki sizde çeşitli şakalar yapardınız bizde biraz neşelenirdik:90::90::90:
allah hakkınızda hayırlısını versin evet sözün bittiği yer ama dualarımda hep yer alacaksın sen ve bütün arkadaşlarım rabbim sabrını versin .sabır acı bir ilaçtır ama meyvesi tatlıdır.rabbim meyvesinide en yakında almayı nasip etsin .ama diğer arkadaşların dediği gibi lütfen başka doktorlarada sor belki güzel sonuçlar alırsınız[/QUOTE
Am,n Amin Amin hayırlısı diyoruz ama gönlümüzden yine bi bebeğimiz olsaydı ya geçiyokaan beye mail attım sitesindeki adrese o adres doğrumuki? sizlerde mail adresi olan varmı?
sağol canım çok teşekkür ederim
senin içinde çok üzüldüm canım rabbim inşl başka kapı açsın size bu üzüntülerin geride kalsın inşl
Amin canım inşAllah inşAllah..
kızlar herkese selam, umarım herkes iyidir..Bluem canım gözün aydın, sağlıkla kucağınada alırsın inşAllah tatlım..çok öpüyorum seni, Allah'a emanet olun..
Mesleki teacher canım hakkınızda hayırlısı olsun, inşAllah güzel Allah size bir mucize verir, senin için dua ettim bu akşam, inş kabul eder rabbim..
aaayyy canım benim çok duygulandırdın beni Allah razı olsun..Benim için ne dilediysen rabbim sana bin katını benden önce versin..Allah razı olsun Allah kabul etsin...
kızlar herkese selam, umarım herkes iyidir..Bluem canım gözün aydın, sağlıkla kucağınada alırsın inşAllah tatlım..çok öpüyorum seni, Allah'a emanet olun..
Mesleki teacher canım hakkınızda hayırlısı olsun, inşAllah güzel Allah size bir mucize verir, senin için dua ettim bu akşam, inş kabul eder rabbim..
canım bu yazıyı bende okumuştum allahtan umut kesilmezBizim tanımızda "Germ Hücre Aplazisi"..
arkadaşlar çok zor günler geçiriyoruz neolur bana dua edin buna herzamankinden çok ihtiyacım var.hepinizden dua bekliyorum
GUNAYDIN HERKESE,UMARIM guzel bır hafta sonu gecırırsınız..CICEK CIM aksam gormemısım mesajını tatlım ıyıyım sukurler olsun ,rabbım hepımıze ıyılık saglık huzur versın ınsaalah arkadasım..VCK allah razı olsun tatlı dıllı arkadasım.rabbım hepımızı bırgun anne yapsın ınsaaalh..MESLEKI TEACHER nasılsın canım,umarım bıraz daha ıyısındr..tatlım yurekten amın dıyorum (hepımızın bır gun eslerımızden anne olma )dılegıne.canım elbeettekı anne olmayı ıstıyoruz zaman zaman da karamsarlık cokmuyor degıl ıste tatlım...TURTIM arkadasım benım esım de asla boyle bır seyın konusunu bıle actırmaz,sız ıyı dusunup dını acıdan da degerlendırıp kararınızı verın derım.gercı bıze fıkır vermek dusmez ama sen sorunca yanlıs oldugunu dıle getırmek ıstedım tatlım..rabbım ınsaaalh hepımıze bır gun o mutlukları cıfter cıfter yasatsın....amın
herkese iyi hafta sonları diliyorum .kaynanam bugün umreye gidiyor.Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah kızlar sizlerede dua ettiricem.jklm arkadaşım asıl ben teşekkür ederim sana ve burdaki bütün arkadaşlarıma evet sizlerin hiçbirini tanımıyorum ama hepinizi çok çok çok çok çok istemediğiniz kadar çok seviyorum.
canım bu yazıyı bende okumuştum allahtan umut kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?