Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
GAMZECIGIM haydı gozun aydın tatlım.inanki o kadar cok uzulmustum kı....rabbım cumlemıze mutluluk ve en onemlısı de guvenle yogrulmus huzur versın ınsaalh

günaydın teacher nasılsın canım

sabah çıkmıştım görmedim msj.ını canım eve geldim çok yorgunum bugün beynen ve bedenen çok yoruldum sen nasılsın?

Sen inandıysan güveniyorsan sorun yok..üzmede madem artık kendini boşuna yıpratma.Allah yardımcınız olsun.

kızlar hepinize hayırlı akşamlar ben bu derdi düşünmekten her gün zayıflar oldum siz kaç kilosunuz bilmem ama brn 1.60 boyunda 46 kiloyum eşimle her gün tartışıyoruz bi piskolağa gitsem ne kafam karmakarışık

gamzesezer canım gözün aydın bence bu olay senin kocana daha fazla ilgi göstermene sebep olur.biraz daha şımartalım bence kocalarımızı bu dert zaten hepimizi yedi bitirdi bari biz birimizi yemiyelim

canım keşke bendede aynı etkiyi yapsa ben daha çok kilo aldım .daha iyi ya yarın birgün hamile kalınca aldığın kiloları vermek için uğraşmazsın.

Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir.belki bizim sabır meyvemizinde hasat zamanı gelmiştir

kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım bazen düünüyorumda gamze senin şüphelendiğin şeylere bi baktım şöyle biz eşlerimiz için neler yapıyourz ama onların yaptığı işmi her zaman için bizi üzmeye yetiyolar özelliklede ben eşime laf anlatamıyorum bazen boşanmak istiyorum bıktım anlar cok fazla bilmiyorum suan cok öfkeliyim ailemden azıcık destek bulsam yemin ederim bi dk durmam ama yok arkamda kimsem yok offf şuan aglıyorum ve bitek derdimiz siz yanıyorum

üzülme canım ya hepimiz bu dertten muzdaribiz..senı en ıyı bızler anlarız..bazen ınsan kendıne soruyor mutluluk nedır..cocuk mu yoksa eslerımız mı yoksa bız mıyız..hepımız bunu soruyoruz kendımız ?

evet umutolsun aynı şeyleri düşünüyoruz bende boşanmayı düşündüm bi ara kesin kararlıydım ama şunu iyi biliyorum bizim evliliğimizi ayakta tutan ne çocuk nede maddiyat evliliğimizi ayakta tutan tek şey sevgimiz aslında, bunu düşününce çevremdeki birçok insandan ne kadar şanslı olduğumu gördüm buda beni dahada güçlü kıldı, bence sende böyle düşün tabi eşinle ilgili durumunu bilemem ama erkeler biraz gamsız oluyorlar bizim gibi ileri düşünemiyorlar

kızlar herekese günaydın umarım iyisinizdir bende kendimi artık toparladım işime evime daha sıkı sarıldım hayat işte devam ediyor, bu hafta sonu işyerinin yemeği varmış tekne kiralamışlar hersene giderdim ama bu sene gitmicem patronlar kızacak ama ne yapayım herkesin çocuğu var patronun bile yeni oldu onları görünce dayanamam bir yalan bulmam lazım onu düşünüyorum şimdiden eşimde gidelim diyo malum yemeğe dayanamaz ama ben gitmek istemiyom dedim nedenini sordu asıl nedenini söylemedim onada başka yalan ..........offff varya yalancı oldum çok kötü hissediyorum kendimi herkese başka yalan

günaydın kızlar. Nasılsınız bugün.Umutolsun canım sıkma canını.Melda doğru söylüyor erkekler biraz gamsız ve düşüncesiz malisef. Ben evleneli ağır olmaktan yoruldum valla. Ağır abiyle olmaktan önceden cıvıl cıvıl hep gülen birisiydim.

kızlar hepinize günaydın.umutolsun arkadaşım sana şunu söylemek istiyorum kardeşlerin falan varmı onların çocukları varmı bilmiyorum ama ben bir ara eşime kızıp babamın evine gitmiştim .babamlar ALLAH razı olsun beni el üstünde tutuyorlar ablam kendi çocuğunu benim yanımda severse ben dışarı çıktığım anda babam ona kızıyor.bu konuda çok ince düşünüyorlar.ama inan onlar ne kadar hassas düşünürseler düşünsünler ben yine üzülüyordum bu seferde benim çocuğum olmadığı için her defasında kapıyı çarpıp gidebiliyorum halbuki çocuğum olsaydı kavga etmezdim diye düşünüyorum .tatlım yani anlayacağın yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal.her defasında çocuk tokatı birkes daha yüzümüze vuruyor .Rabbim feraha çıkarsın inşallah

günaydınnnnn napalım kızlarrr sıkmayın canınızı allah büyük birgün güldürür biziiii

tatlım bence eğer ortamda hoşlandığın anlaşabildiğin kişiler varsa git derim.bu dünyanın kanunu çocuklardan ve çocuklu ailelerden kaçamazsın neden kendini soyutluyorsun ki ?git eğlen bazı şeyleri kendine dert edeceğine bunun dez avantajlarından faydalan ne bileyim orda herkes çocuğuyla ilgilenmek zorundayken sende eşinle güzel bir gün geçirmeye çalış .biz hayata hangi gözle bakarsak oda bize öğle görünür.mutlu ve gülen gözlerle bak bizim çocuğumuzun olmamasının sebebi onlar değil peki neden onlardan kaçıyoruz.mevlam bize bu derdi vermişki ona daha çok dua edip ona daha çok yaklaşalım .inşallah sabrın sonu selamat olucaktır.o yüzden hergünün güzelliğini yaşamaya bak tatlım.

günaydınnnnn napalım kızlarrr sıkmayın canınızı allah büyük birgün güldürür biziiii

günaydın tatlım nasılsın kaynananlar gelmedi değilmi .sen bari güzel günler yaşa tadını çıkar.benim kaynanamda bir hafta yok umreye gitti.

canım hepimiz aynı durumdayız bende artık pek biryere gitmek istemiyorum ...Hayatta böyle geçermi ona bilmiyorum ama elden ne gelir....Allah yar ve yardımcımız olsun

günaydın tatlım nasılsın kaynananlar gelmedi değilmi .sen bari güzel günler yaşa tadını çıkar.benim kaynanamda bir hafta yok umreye gitti.

ehh şükür allahıma iyiyim ama bazen bende yoruluyorum düşünmekten canım senin eşin tese olmuşmuydu

evet kaçamam doğru diyorsun ama orda olmayada dayanamam tek çocuğu olmayan benim çünkü evlatlık alana kadar bu tür ortamlarda durmamaya özen göstericem bu arada eşimle konuştuk tedaylı olarak seneye evlatlık için başvurucaz 2 yada 3 sene bekleniyormuş araştırmama göre yaşımda 29 çok geç kalmak istemiyorum artık bir bebek istiyorum canımdan kanımdan olmasada istiyorum ben bunu çok düşündüm ama tedavimide bırakmıcam ilerde tekrar denicez bakalım rabbim bize neler gösterecek inşallah bizi doğru yoldan şaşırtmaz

canım hepimiz aynı durumdayız bende artık pek biryere gitmek istemiyorum ...Hayatta böyle geçermi ona bilmiyorum ama elden ne gelir....Allah yar ve yardımcımız olsun

amin canım rabbim yardımcımız olsun boğazım bazen tıkanıyor ya sonra bir mucize oluyo kendimi çok iyi hissediyorum aslında o anda rabbime sığınıp ne diyorum Allahım bana sabır ve güç ver inan bana kendiliğinde yumuşuyo boğazım çok garip bir duygu zannedersem bizi ayakta tutanda bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…