günaydın teacher nasılsın canım
kızlar okudum hepinizin yazdığını...çok sağolun..eşimle tekrar oturup konuştm..herşeyi yanlış anladığımı, sadece bazı şeylerin üstüste geldiğini syledi.zaten başından beri bildiğini gibi bişey değil diyodu.konuştuğu kişlerin arkadşları olduğun syledi.gizli olmasının sebebide benm duymamam.çünkü burdan tayin istemeyi planlıyomuş.benm memleketimdeyiz ve eşim her yıl gitmek ister ama ben hep engel olurum.hatta bu aralar ev alalım diyo bastırıyorum.o da bu yüzden nasıl giderimin hesabını yapıyomuş.ben kızarım diyede sylemiyomuş.geçen günde müdrlük sınavı için kitap almış.gideceğimiz yerde de müd. olcakmış..anlatııkları böyle.ikna oldum aslında..çünkü bu konu gerçekten aramızda hep tartışm çıkarıyo..şimdilk sorun yok düzeldi aramız..ama tabi ben yine sylicemi syledim...yaparsa neler olabileceğini falan anlattım..naparım bilmiyorum ama yinede hiç uğraşmadan hemen ayrılacağımı falan syledim..böyle işte..tabi yinede tedbiri elden bırakmıcam...bi kere kurt düştü içime.ben hep asla yapmaz eşim derdim..çok güvenirdm..ama artık bu ihtimal aklımın bi köşesinde olcak hep..ama kızlar dediğiniz gibi şüpheyle yaşamak ölüm gibi..2 günde çktüğümü hissettim resmen..allahım bi daha yaşatmasın...bunu da şimdilik yanlış alarm olarak değerlendirelim
kızlar hepinize hayırlı akşamlar ben bu derdi düşünmekten her gün zayıflar oldum siz kaç kilosunuz bilmem ama brn 1.60 boyunda 46 kiloyum eşimle her gün tartışıyoruz bi piskolağa gitsem ne kafam karmakarışık
kızlar hepinize hayırlı akşamlar ben bu derdi düşünmekten her gün zayıflar oldum siz kaç kilosunuz bilmem ama brn 1.60 boyunda 46 kiloyum eşimle her gün tartışıyoruz bi piskolağa gitsem ne kafam karmakarışık
kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım bazen düünüyorumda gamze senin şüphelendiğin şeylere bi baktım şöyle biz eşlerimiz için neler yapıyourz ama onların yaptığı işmi her zaman için bizi üzmeye yetiyolar özelliklede ben eşime laf anlatamıyorum bazen boşanmak istiyorum bıktım anlar cok fazla bilmiyorum suan cok öfkeliyim ailemden azıcık destek bulsam yemin ederim bi dk durmam ama yok arkamda kimsem yok offf şuan aglıyorum ve bitek derdimiz siz yanıyorum
kızlar herekese günaydın umarım iyisinizdir bende kendimi artık toparladım işime evime daha sıkı sarıldım hayat işte devam ediyor, bu hafta sonu işyerinin yemeği varmış tekne kiralamışlar hersene giderdim ama bu sene gitmicem patronlar kızacak ama ne yapayım herkesin çocuğu var patronun bile yeni oldu onları görünce dayanamam bir yalan bulmam lazım onu düşünüyorum şimdiden eşimde gidelim diyo malum yemeğe dayanamaz ama ben gitmek istemiyom dedim nedenini sordu asıl nedenini söylemedim onada başka yalan ..........offff varya yalancı oldum çok kötü hissediyorum kendimi herkese başka yalan
günaydınnnnn napalım kızlarrr sıkmayın canınızı allah büyük birgün güldürür biziiii
kızlar herekese günaydın umarım iyisinizdir bende kendimi artık toparladım işime evime daha sıkı sarıldım hayat işte devam ediyor, bu hafta sonu işyerinin yemeği varmış tekne kiralamışlar hersene giderdim ama bu sene gitmicem patronlar kızacak ama ne yapayım herkesin çocuğu var patronun bile yeni oldu onları görünce dayanamam bir yalan bulmam lazım onu düşünüyorum şimdiden eşimde gidelim diyo malum yemeğe dayanamaz ama ben gitmek istemiyom dedim nedenini sordu asıl nedenini söylemedim onada başka yalan ..........offff varya yalancı oldum çok kötü hissediyorum kendimi herkese başka yalan
günaydın tatlım nasılsın kaynananlar gelmedi değilmi .sen bari güzel günler yaşa tadını çıkar.benim kaynanamda bir hafta yok umreye gitti.
Kızlar çok üzgünümhemde çok..bugün eşimin doktor kontrolü vardı hemde patoloji sonucunu alıcaktık..aldıkta nitekim..sonuç kötü sperm hücresi yok ilaç tedavisi yok tedaviye gerek yok.. elimiz kolumuz boş döndük. buna göre doktor yapılıcak bişey yok dedi.bir sürüde şey dedi ama hiç biri aklımda değil şemalarla onla bunla bişeyler anlattı ama aklım başımda değildi..2.teseye gerek yok tedavi yok hiç bişey yok [/QUOcanım inan bana çok üzüldüm.ne denir ,nasıl teselli edilir bilemiyorum.ama şunu biliyorum ve inanıyorum ki Allahtan ümit kesilmez.herşey drların dediği gibi olacak diye birşey yok.olmazları olduran Rabbim inş size de tekrar bir ümit kapısı açar..kendine iyi bak cnm..
tatlım bence eğer ortamda hoşlandığın anlaşabildiğin kişiler varsa git derim.bu dünyanın kanunu çocuklardan ve çocuklu ailelerden kaçamazsın neden kendini soyutluyorsun ki ?git eğlen bazı şeyleri kendine dert edeceğine bunun dez avantajlarından faydalan ne bileyim orda herkes çocuğuyla ilgilenmek zorundayken sende eşinle güzel bir gün geçirmeye çalış .biz hayata hangi gözle bakarsak oda bize öğle görünür.mutlu ve gülen gözlerle bak bizim çocuğumuzun olmamasının sebebi onlar değil peki neden onlardan kaçıyoruz.mevlam bize bu derdi vermişki ona daha çok dua edip ona daha çok yaklaşalım .inşallah sabrın sonu selamat olucaktır.o yüzden hergünün güzelliğini yaşamaya bak tatlım.
canım hepimiz aynı durumdayız bende artık pek biryere gitmek istemiyorum ...Hayatta böyle geçermi ona bilmiyorum ama elden ne gelir....Allah yar ve yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?