Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz eşimle bu konuları emre ve kaan beylerle yüz yüze çıktılarını aldığımız makaleler eşliğinde uzun uzadıya tartıştık. bu göstergelerin deneysel çalışmalar olduğunu. o ana kadar sperm üretim varlığını tam ve kesin olarak gösterebilecek bir işaretlemenin bulunamadığını anlattılar. ölçtürmek 300TL sonuç üretim var çıkarsa ne oluyor? yok çıkarsa ne oluyor. mikrotese kaçınılmaz bizim için başka bir tedavi ne yazık ki geliştirilememiş. 300TL verip bir umutla bıçak altına yatıp. olumsuz sonuçta sorgulamalar içinde boğulup kalmaya hakkımız yok. yaptırmanın pek anlamlı olmayacağına ikna olduk ve yaptırmadık. umarım siz de mantıklı bulursunuz. çünkü içiniz mikrotese başarısı için ne kadar rahat girerse girsin sonucun negatif çıkma olsalığı hep var.
tıkanıklık olsa ne olacak olmasa ne olacak sonuçta dışarı çıkış yok işte tıkanıklık açılma başarısı tartışmalı dışarı çıkışın tek yolu mikrotese olduktan sonra neden çıkmadığını öğrenmek anlamsız bizce
yukarıda dediğim gibi
geç kalınmış tek taraflık inmemiş testisli olanlar aksi durum olmadıkça azosperm hastası mı oluyor.yoksa nadiren mi azospermli oluyorlar.doğal yolla çocuk olma durumu olmuyor mu?.
hepsi oluyor flower. olmayada biliyor. bir kesinlik yok.
bizde bi zamanlar günde 18 saatimizi bu işe ayırırdık sonunda döndük dolaştık. 1. doktorun 9 ay önce dediğinden başka birşey yapamadık
aklınız karışmasın kardelen. kaan hocaya güvenin. bir daha bir daha usanmadan bu hormon meselesini açıklayacağım. fsh sperm ürettirir fazla fsh fazla sperm ürettirir. eğer üretilmiyorsa üretilsin diye fsh artar da artar. Sonuçta fsh düşünce üretim başlamış olmuyor. üretim başladığı için üretilsin de üretilsin diye fshın artıp durması bitiyor o kadar. yani hormonlarla ilgilenmeyin üretimle ilgilenin. onlar sadece birer gösterge.
evet papatyam bu ilaçlar hipo hastalığına özel ilaçlardır ve onlarda işe yararlar. sizin bitkisellerde üretim yaptırmış olabilir. hayırlı tedaviler.
düşüncelerimiz olumsuz turtimm. hayatta her insanın her istediği oluyor mu olmaz. Bu iş donörle de olmaz. aşırıya gitmeyin yaratıcımızın sizin için taktir ettiğine razı gelin felç vb olmadığınız için şükretmeye hep ama hep devam edin. Çıkış yolumuz kalmadı ne demek. O'nun ne lütuf sahibi olduğunu bilmez misiniz?
aplazi "yokluk" demek mehtap sizinki farklı.
slm kızlar cuma günü transfer günüm.yumurta toplamadan 3gun sonra transfer yapıp hamile kalan varmı.bıldıgım kadarıyla 5.gun transferınde sans artıyo bılgı verırmısınız
hiç belli olmuyo ebrucum. 3 e beşe bakmadan veriyorsa veriyor Güzel Rabbim. vermeyeceğine ne teknoloji erişebilir ne vereceğine seller depremler kasırgalar engel olabilir.
5. gün embriyosu arık kendini sağlıklı olarak gösterebilmiş embriyodur. eşit değildir rahme tutunacak. 3. gün embriyo sağlıklılığı hakkında fazla bir yorum yapılamaz. yine eşit değildir. 5. 6. günlere sağlıkla ulaşıp rahme tutunmayacak.
sırlar gizler o kadar fazlaki bu işte tekniğin cevabını bilmediği yığınla şey var. tutunma mekanizması bir muamma kimse çözememiş bilmiyor bugüne kadar. ne oluyor da embriyo zarını yırtıp uygun bir yere yerleşiyor. yerleşemeyen neden yerleşemiyor.

çiçek
inanki daha demın aklımdan gecen bunlardı..bırkactane barı olsa nedır kıı 100 milyonda bir..kımısı için dert kimisi içinse külfet ama bizim içins hayat..hepımız gel git ler...isyanlar..boşanmaya varan düşünceler...hayattan vazgecmeler ve yaşam enerjımızı dahı yıtırmeler...ama bütün bunların lbet bir acıklaması nedenı vardır..hakkımızda hayırlısı

Bizi bugünlere eriştiren Rabbime sonu sınırı olmayan hamdleeeer olsun.
Arkadaşlar hergün namazlarımdan sonraki dualarımdasınız.
ne olur siz de benim için dua edin.

aayy kızlar şimdi haberlerde dinledim.. 18 aylık bebekcik kalp nakli bekliyormuş şuanlık yapay kalbe bağlı yaşıyormuş 150 kiloluk yapay kalp makinesinin üzerine oturtmuşlar yavrucağı..birde 3 yaşındaki bir oğlancığa yapay kalp nakledilmiş 1 sene hastenede kalıcaklarmış hortumu sebebiyle 1 metreden uzapğa gidemiyorlarmış..hayatları bi pompanın ucunda...hepsine şifa dileyelim dualar yolluyalım arkadaşlar..Rabbim vermiyorsa vardır bi hayır hamdolsun halimize..

Günaydın canlarım benim çok özledim sizleri nasılsınız bir kaç gündür giremiyorum ne var ne yok topikte güzel gelişmeler var mı? Ben de rahatsızım günlerdir bir öksürük aldı beni bırakmıyo bir türlü öksür öksür içim bitti uyuyamıyorum da doğru düzgün öksürmekten dr.a gittim bakalım ilaç yazdı inşallah iyi gelir de Allahın izniyle geçer öksürüğüm.:2:

dua ederiz tabi inşallah rabbim acil şifalar versin ikisinede etrafımızda çok var böyle hakkımızda hayırlısı olsun bakalım bu arada sen nasılsın canım kendini inşallah daha iyi hissediyorsundur

2005 evdendim çift taraflı inmemiş testis eşim 5 altı yaşlarında ameliyat olmuş azosperm bırıncı mıkrotese tamamen becereksızler yaptı adana başkent once ilaç tedavısı uygulanır hormonlar tavan oldugu halde amelıyata alıyorlar ...bırsey çıkmadı bırde davranışları...sonra ANKARAYA YOLA ÇIKTIK kaan hocamı bulduk 2010şubat ayından bu yana eşim tedavide 2 ay sonra inş tup bebek ama mıkrotesede çıkarsa buda son mıkrotese KAAN HOCA DEDİ BIRDAHA YAPMAM DEDI 3 MIKROTESE YOOK bakalım hayırlısı çıksa bari bu kadar ilaç proxeeed yemeler bitkiler otlar bu azosperm ve kaan hocadan beri evde bu otlar kurler ilaçlarla yaşıyooz bakalım hayırlısı bızım gıbı vaakadan çıkarsa kaan hocam bende basarımı herkese anlatırım dedi yani durum boyle....çok endişedeyim çıkacakmı çıkmıyacakmı tutacakmı tutmıyacakmı.........

GUNAYDIN HAYIRLIS SABAHLAR HATUNLAR,NURSEN gecmıs olsun tatlım hava degısmı dıkkat etmek lazım...hosgeldın tekrar tatlım..haberler aynı bıldgn gıbı yanı...degısıklık yok..DEMMI kusura bakma canım AMa anlayamadım ben mıkroteseden daha ıyı baska metod mu bu nasıl bırsey ???ya defalarca okudum ama secemdım bırse(((anlayamadım tatlım yaa...:2::2:

cnm çok üzüldüm ,çok zor.ama hemen öyle birşeye inanıp huzurunuzu bozma.iyice emin olmadan da eşinle sürekli konuşup gündeme getirme.biliyosun ne kadar çok bahsi olsa o kadar aklında yer edinir.inş öyle birşey yoktur.dediğin gibi biz üzülmesinler diye yanlarında lafını bile etmezken rahatsızlıklarının mükafatı bu olmamalı,ne sen ne başkası haketmiyor bu sonu.sen içini ferah tut,Allahın izniyle hallolur inş.ama bahsi olduğunda da niye şifrelerini değiştirdiğini ,senin yanında neden konuşmadığını sor,şüphelenmekte haklı olduğunu söyle ona.tartışmadan sakince anlatmaya çalış.umarım herşey güzel olur..

canim bu dert herkesi icine kapanik yapti kimsenin sesi cikmiyor, nasilsin?
geceleri uyku tumuyor canim beni dun gece uykudan uyandim diyorum bir kac tane bari cikis olmus olsaydi düsün düsün heb ayni sey
canım bu kadar kafana takma iş olcağna varır olcaksa olur olmiycaksa olmaz ...Biraz da hayatın tadına bakmak lazım en güzel yaşlarımız bu yaşlar bu dertle bitip gitmesinler ...Ol DERSE OLUR....

canım işallah bu defa yüzünüz güler

Merhaba arkadaşlar. Aklıma takılan bişey var. Biz karyotip analizi yaptırdık, sonuç iyi (46xy). Ancak okuduğum kadarıyla azfc hormonu ile ilgili sıkıntı yaşayan arkadaşlar var. Bize bunla ilgili bişey söylenmedi, kanda mı bakılıyor....Allah hepimizin yardımcısı olsun

bizimde imtihanimiz bu canim allah baska dert vermesin hakkimizda hayirlisi olsun

dua ederiz tabi inşallah rabbim acil şifalar versin ikisinede etrafımızda çok var böyle hakkımızda hayırlısı olsun bakalım bu arada sen nasılsın canım kendini inşallah daha iyi hissediyorsundur

meldacım iş-güç derken çocukların içinde kafam dağılsada (ki öyle olmak zorunda) yalnız kaldığımda aynı..kendi kendimi yiyorum hiç ümidim yok 2.tesede..rabbim inşallah birgün yüzümüze güler..
,

hayırlı akşamlar kızlar ne var ne yok? iyimisiniz?

sagol canim ben iyiyim sen nasilsin?

kızlar artık kimsenin konuşacak bişeyi kalmadı galibaaaa çok sakiniz bu aralarrrr

belgincim katılıyorum sana ben umudumu yiyirmeye basladım cocugu bırak evliliğimde sallatıda gibi bişey ne bileyim hiç yazasım yok nefise arkadasım kac kez tese olduki eşin kaan bey artık yapmam dedi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…