ehh şükür allahıma iyiyim ama bazen bende yoruluyorum düşünmekten canım senin eşin tese olmuşmuydu
kızlar inanın üzreimden yük kalktı...hepiniz süpersiniz...desteğiniz için çook teşekkür ederim..ayyy o kadr tatili özledimki..çok yoruluyorum bu aralar..git okula gel eve yemek temizlik ütü((yaz gelsede şöyle bi keyif yapsakk..hava ısınıp açınca insanın psikolojisi de düzeliyo hemm.ben bazen güneşi görünce öyle mutlu oluyorumki yemek yiyemiyorum:))))))aman aman allahım mutluluktan ayırmasın kimseyi:))
canım ne güzel herşey yoluna girmiş.Öğretmen olmak varmış valla kar yağıyo tatil yazın tatil ,hafta sonu tatil ohhhh ne güzel ...Çok şanslısınızkızlar inanın üzreimden yük kalktı...hepiniz süpersiniz...desteğiniz için çook teşekkür ederim..ayyy o kadr tatili özledimki..çok yoruluyorum bu aralar..git okula gel eve yemek temizlik ütü((yaz gelsede şöyle bi keyif yapsakk..hava ısınıp açınca insanın psikolojisi de düzeliyo hemm.ben bazen güneşi görünce öyle mutlu oluyorumki yemek yiyemiyorum:))))))aman aman allahım mutluluktan ayırmasın kimseyi:))
evet umutolsun aynı şeyleri düşünüyoruz bende boşanmayı düşündüm bi ara kesin kararlıydım ama şunu iyi biliyorum bizim evliliğimizi ayakta tutan ne çocuk nede maddiyat evliliğimizi ayakta tutan tek şey sevgimiz aslında, bunu düşününce çevremdeki birçok insandan ne kadar şanslı olduğumu gördüm buda beni dahada güçlü kıldı, bence sende böyle düşün tabi eşinle ilgili durumunu bilemem ama erkeler biraz gamsız oluyorlar bizim gibi ileri düşünemiyorlar
canım inan bana çok üzüldüm.ne denir ,nasıl teselli edilir bilemiyorum.ama şunu biliyorum ve inanıyorum ki Allahtan ümit kesilmez.herşey drların dediği gibi olacak diye birşey yok.olmazları olduran Rabbim inş size de tekrar bir ümit kapısı açar..kendine iyi bak cnm..
ıyı aksamlar cıcek cım. kızlar hayırlı aksamlarınız olsun neredesınız bakalım hurreme mı takıldınız?
CICEKCIM hersey olacagına varır sen dusununce yada aglayınca bır sey degısyr mu?hayırrrr ..rabbıme dua edıp tevekkkulden baska bırsey gelmez elımızden...gecen de annemle tel de konustum bana etraftakı hayırsız evlatlardan ve cocuklarının mutsuz evlılıklerden dolayı acı ceken annelerden falan bahsettı..yanı rabbım hayırlısnı versın evlatsız da yasanır dedı kı oyle de zaten ...ne bıleyım ben gunlerde hep evlat derdıne dusmus uzgun anneler duyurym etrafımda...rabbım ne eylerse guzel eyler ....rabbım bıze hayırlısnı versın ben hep boyle dua edyrm evladım olsun degıl de HAYIRLIYSA BIZIM ICIN EVLADIMIZ OLSUN dıyorum.rabbım ınsaalh guzellıklerı ve mutlulukları bıze de yasatr elbet bırgun
CICEGIM AMIN AMIN ınsaalh tatlım ınan kı tek derdımız azo degıl kı ...benım etrafımda , yakınlarımda daha buyuk dertler oldugunu goruyrm..rabbım kımseyı saglıgından huzurundan etmesın...herkese ferahlık versın...yanı ınan kı namazımda sadece evlat ıcın dua etmıyorum daha baska baska seyler..yanı ımtıhanımız bıtmıyr ...rabbım buyuk acılar gostermesın..sevdıklerımıze saglık versın.sevdıgıyle kımseyı ımtıhan etmesın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?