Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selamlar olsun herkese!umarım herkes ıcın huzurlu ve keyıflı bır gun olur...MELDA CIM ne guzel esınle bırlıkte degısık bır etkınlık olur bence ..ben olsam kacırmazdım.gıt bıraz kafan dagılır tatlım...UMUTOLSUN canım zama zaman bız de yasıyoruz problemler ama ınan kı cocuk olsa baska baska problemler cıkardı ...erkekler az konusan cok paylasmayan ıcıne kapanık tıpler oluyr bızım gıbı degıl yanııı bu da zaman zaman problem cıkaryr ıste...bız de kendımız gıbı ıstyrz ...rabbım tum erkeklere anlayıslı,paylasımcı ve ınce duygusal bır ruh versın ınsaalah:))))) canım takma kafana....

ehh şükür allahıma iyiyim ama bazen bende yoruluyorum düşünmekten canım senin eşin tese olmuşmuydu

yok tatlım olmadı ama belki bu ay EMRE BEY'den randevu alıp gidicez artık ne olacak görücez.korkuyorum gitmekten.ama biliyorum korkunun ecele faydası yok .şimdi eşime ayak masaj aleti aldım.bir doktor şöyle demişti eğer yumurtalıklara fazla kan gitmiyorsa orda spermde üretilmez yumurtalıkta gelişmez .bakalım belki bu alet bir işe yarar ne yapalım denize düşen yılana sarılırmış.

slm kızlar cuma günü transfer günüm.yumurta toplamadan 3gun sonra transfer yapıp hamile kalan varmı.bıldıgım kadarıyla 5.gun transferınde sans artıyo bılgı verırmısınız

kızlar inanın üzreimden yük kalktı...hepiniz süpersiniz...desteğiniz için çook teşekkür ederim..ayyy o kadr tatili özledimki..çok yoruluyorum bu aralar..git okula gel eve yemek temizlik ütü((yaz gelsede şöyle bi keyif yapsakk..hava ısınıp açınca insanın psikolojisi de düzeliyo hemm.ben bazen güneşi görünce öyle mutlu oluyorumki yemek yiyemiyorum:))))))aman aman allahım mutluluktan ayırmasın kimseyi:))

negüzel böyle hissetmen tabi sizin tatiliniz 3 ay ne güzel bizim 15 gün sende oda çabuk geçiyo valla öğretmen olmak varmış keşke liseye dönsemde tekrar sınava girip bu bölümü seçseydim

canım ne güzel herşey yoluna girmiş.Öğretmen olmak varmış valla kar yağıyo tatil yazın tatil ,hafta sonu tatil ohhhh ne güzel ...Çok şanslısınız

LEYLAK mMELDA CIM EVET ogretmen olmak rahat ama kızlar bızım tatılımız 3 ay degıl 2 ay .1 temmuz 1 eylul arası baslar her gun semıner ıcın gıderız yanı okula ogrencı olmasa da...bır de kızlar ben hep derım eger tatıl olmasaydı ogretmenlerın ısı bunca stresın ıcınde (kolay degıl 30 kısılik sınıf bır de kucuk sınıflarsa ...gercı buyuklerınde derdı ayrı oluyr) cok zor yanı beyın yorgunlugu vucut yorgunlugu bırde enerjını tuketyrlr artık senın evde hıc halın kalmıyr kızlar dısardan oyle gorunuyr da ınanın kı tebesırın, tozun, sesın gurultunun ıcınde sabahtan aksama kadar enerjımızı bıtıryrlr..sımdıkı cocuklar da sımarık masssalh enerjı dolular yerıne bıle oturtmak ıcın bın defa uyaryrsn ....ama herseye ragmen en azından dyrm 30 tane cocugum var ,onların sorularylla sorunlayrla gecryrym vaktımı...sukurler olsun evet tatılı cok ama artıları da var eksılerı de......hepınızı cok opyrm...GAMZEM rabbım mutlulugunuzu daım etsın ınsaaalh cumlemızınkıyle bırlıkte....

kızlar nasılnız bakalım bende bugün biraz temizlik yaptım yoruldum amann hiç bitmiyo iş gercekten birini yapıyosun biri kalıyo her işim bitipte banyomu yapıp dinlenmek kadar huzurlu bişey olamaz galiba ama malesef oda bende yok

meldacım saolasın canım allah razı olsun ilgin için napalım öyle böyle idare edicez malesef fedakarlık yapmak zorundayız

canım ne kadar güzel yazmışsın yürekten katılıyorum sana....ayrıca o yemeğe git derim ben, ne yani çocuğumuz yok olmuyor diye toplumdan soyutlanıcakmıyız? yapma bunu kendine git eğlen coş kafa dağıtın biraz eşinle, eminim çok iyi gelicek size :)

Allah razı olsun canım Amin rabbim hiçbirimizi ümitsiz bırakmasın.

ıyı aksamlar cıcek cım. kızlar hayırlı aksamlarınız olsun neredesınız bakalım hurreme mı takıldınız?

ıyı aksamlar cıcek cım. kızlar hayırlı aksamlarınız olsun neredesınız bakalım hurreme mı takıldınız?

canim bu dert herkesi icine kapanik yapti kimsenin sesi cikmiyor, nasilsin?
geceleri uyku tumuyor canim beni dun gece uykudan uyandim diyorum bir kac tane bari cikis olmus olsaydi düsün düsün heb ayni sey

CICEKCIM hersey olacagına varır sen dusununce yada aglayınca bır sey degısyr mu?hayırrrr ..rabbıme dua edıp tevekkkulden baska bırsey gelmez elımızden...gecen de annemle tel de konustum bana etraftakı hayırsız evlatlardan ve cocuklarının mutsuz evlılıklerden dolayı acı ceken annelerden falan bahsettı..yanı rabbım hayırlısnı versın evlatsız da yasanır dedı kı oyle de zaten ...ne bıleyım ben gunlerde hep evlat derdıne dusmus uzgun anneler duyurym etrafımda...rabbım ne eylerse guzel eyler ....rabbım bıze hayırlısnı versın ben hep boyle dua edyrm evladım olsun degıl de HAYIRLIYSA BIZIM ICIN EVLADIMIZ OLSUN dıyorum.rabbım ınsaalh guzellıklerı ve mutlulukları bıze de yasatr elbet bırgun

denismiyor canim ama elimde degil üzülmüyorum diyorum ama üzüluyor insan.evet canim rabbim hayirlisini sagliklisini nasip etsin insallah bizede yasatir canim benim. sana hayranim zaten ben mantikli dusunuyorsun hep..rabbim herkese ayri ayri bir imtihan vermis bizimkide bu...

Son düzenleme:
CICEGIM AMIN AMIN ınsaalh tatlım ınan kı tek derdımız azo degıl kı ...benım etrafımda , yakınlarımda daha buyuk dertler oldugunu goruyrm..rabbım kımseyı saglıgından huzurundan etmesın...herkese ferahlık versın...yanı ınan kı namazımda sadece evlat ıcın dua etmıyorum daha baska baska seyler..yanı ımtıhanımız bıtmıyr ...rabbım buyuk acılar gostermesın..sevdıklerımıze saglık versın.sevdıgıyle kımseyı ımtıhan etmesın...

öyle canim AMiN rabbim herkese saglik huzur mutluluk versin

Yaşam üzerine fazla geldiği zaman onu zorlama,
Biraz duraksa, neler olup bittiğine anlam verme.
Mutlaka yanlış bir şey oldu ve düşüncelerin ile dileklerin aynı orantıda değildi.
Ve varlığın ile buluşamadı
Sorun yok, sadece bekle.
...Güneş doğacaktır, çimler yeşerecektir,
Çiçekler açacaktır,
Rüzgâr esecektir
Ve yağmur yağacaktır, zorlamaya gerek yoktur.
Olması gereken kendiliğinden olur.
zorlamaya gerek yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…