hoşbulduk canım ya en sonunda geldim ama kimseyi yakalayamadım..........en çok caneylomda uğrardı oda yok tedaviyemi başladı acaba....vavelyada istanbuldan gelmedimi ....kızlar merakta koymayın bakim
kızlar çakşırı deneyeceğim herife birde bunu yedireyim ama ne zaman, ne kadar ve nasıl kullanılacak. ben hem kökünü aldım hem tozunu aldım.
bacım benim bildigim çakşır günlük yapılır şimdi ben kocişe hergün yapıyorum aldıgım aktardan ögrendim bir bardak kaynayan suya azcık kökü atıyorum 3 dk kaynıyor 20 dk demleniyor sonra ılık olarak içiyor şifa olur inşallah
canım inşallah eşinde sperm bulunur ve yumurtaların toplanır sonrada bebişlerin gelir canım siz hangi merkez benim eşimde aynı sorun varda bende şuan ilaç kullanmaya başladım bizimki genartmerhaba arkadaşlar
nasılsınız? ben bi süredir iş yoğunluğu ve hastane koşuşturmacasından siteye giremiyordum.bizim gelecek hafta büyük ihtimalle operasyon olacak.yani eşime tese yapılacak duruma götre sonra da yumurta toplama.Çok çok dua edin.
hepinize iyi akşamlar.
h.b zamancigim bu yaptiginiz kurlerin faydasi oluyormu ben keci boynuzu suyu icirmisdim esime ama faydasi olmadi tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?