Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben geldim hasta ziyaretindeydim yemek yapıyorum kociş gelircek ankaradan eeeeeeee bacılar sizler ne alemdesiniz
bugün için ayrı bi cız etti bir yakınımız kanser ve kendisi bilmiyor hala umutlu iyiyiym diyor gelecege dair hayelleri var doktorlar ise çok fazla yaşamaz demiş dünya gerçekten çok boş Allah iman versin bakıyorumda bazen çok abartıyorum çocuk işini üzülüyorum en ufak laflara aglıyorum Allah bilir herşeyin hayrını

hoşbulduk canım ya en sonunda geldim ama kimseyi yakalayamadım..........en çok caneylomda uğrardı oda yok tedaviyemi başladı acaba....vavelyada istanbuldan gelmedimi ....kızlar merakta koymayın bakim

canım sağol beni hatırladğın için bacım bizim acil bi hayırlı işimiz vardı akrabamızın yüzüğü takıldı dört gündür memleketteydim yeni geldim canım çok özledim canım sizleri şimdi gidiyorum girdiğim topiklerdeki geçmişleri ancak okurum bugün hepiniz de hoşçakalın canlarım allaha emanet olun harzemim bu aradacuma günü iğneme başlıyorum dualarınızı bekliyorum canlarım.....

kızlar çakşırı deneyeceğim herife birde bunu yedireyim ama ne zaman, ne kadar ve nasıl kullanılacak. ben hem kökünü aldım hem tozunu aldım.

kızlar çakşırı deneyeceğim herife birde bunu yedireyim ama ne zaman, ne kadar ve nasıl kullanılacak. ben hem kökünü aldım hem tozunu aldım.

bacım benim bildigim çakşır günlük yapılır şimdi ben kocişe hergün yapıyorum aldıgım aktardan ögrendim bir bardak kaynayan suya azcık kökü atıyorum 3 dk kaynıyor 20 dk demleniyor sonra ılık olarak içiyor şifa olur inşallah

canım bacım benim bide bunun ballı olanı varmış macun gibi onu biliyomusun herife yeterince sulu gıda veriyorum( keçiboynuzu- nohut kürü) buda farklı olsun acaba hepsini karıştırıpmı kaynatsam incirde atarım içine 2 tanede folik asit tamamdır. kız bizim bebişler nazlı olacak onlar en nadide spermleri bekliyorlar. öyle rastgele spermlerle olmaz :jeyyar:

caneylom inşallah tedavin güzel sonuçlanır çifter çifter bebişlerin olur............zamancım sizinde tedaviniz hayırlı olsun canım dr ne dedi neler önerdi güzelim bir ara bana yazsana bir fikir edineyim malum ne duyarsak uygulamaya çalışıyoruz....

ya kızlar ben çakşırın memleketinde oturuyorum ama kullanmıyorum ayrı mesele sizinkiler nasıl içiyor kızlarrrr bana bile iğrenç geldi tadı içemedim herifede içirmedim tiksinmesin zavallım

kıslarrrr geçen gün eşimle çarşıda gezerken gözümüze hakiki bal satan ufacık efecik bir dükkan dikkatimizi çekti bir geçelim biraz bal alalım dedik.....geçtik tabiki hakiki balın kilosu uçuk bir fiyat neyse zaten her şeye para veriyoruz alalım dedik benim dikkatimi bazı yazılar çekti arısütüyle polenle ilgili yazılar adama sorular sormaya başlayınca direk siz bu balı ne için alacaksınız bana bir problem varsa söyleyin bende ona göre size bilgi verim çocuk içinse bir karışım ayarlayım istiyorsanız dedi bizde vet deyince sorun kimde derken falan ...........neyse afazla ayrıntıya girmeyeyim uzar.....bize bal arısütü polen karışımı hazırlayacak ama bunların gramı gramına olması lazımmış ne fazla ne eksik bunu kullandıktan 2 yada 3 ay sonra sperm tahlili yaptır gör değerler nasıl değişecek diyor bakalım hayırlısı belki sebeb olur tedaviye başlamadan önce kullanalım inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz hayırlısıyla bebişlerimiz olur

iyi geceler arkadaslar nasilsiniz??
uzun zamandir giremiyorum sizlerdende haber alamadim..vavelya neoldu??tedavisi nasil gidiyor..
bu kardesimin sorunlari bizi cok yordu hic vakit bulamiyorum internete girmeye ama inanirmisiniz onun yuzunden kendi derdimi unuttum..gecen yengeme ya benim cocum olmuyordu dimi diyorum)ne tohaf bir gariyam hehehe....hastada oldum grip olmusum kimse yaklasmasin bana ))..kizlar esimle 5. ayda tatile gidiyoruz sahin paradise gidip bir kafa dagitalim diyoruz yeter artik dimi bukadar kriz ortami birazda rahatlayalim..yerimizi ayirttik tabiki arkadaslarla yanliz tadi cikmazzz..ama daha 1 ay var ozamana kadar full stress )
harzemmmm nasilsin bacim???nevar ne yok???

günaydın hatunlar nasılsınız bakalım kız harzem şu karışımı anlatta bizde yaptıralım hadi inşallah sonucunu alırsınız

selam arkadaslar, yeni uye oldum bu siteye, bende sizin gibi ayni kaderi paylasiyorum esim azospermi 5 yillik evliyim 3 yil once ogrendik bizde benim hic umudum kalmadi. Sizlerin yazdiklarini okurken dr kaan aydosu'n boyle hastalari ilacla tedavi ettigini okudum bende email attim kaan aydos'a ama esimin fsh nin yuksek oldugunu soyledi normalde fsh nin kac olmasi gerekiyor bana lutfen bilgi verirmisiniz

harzemciğim kaan bet bize endol ve tamoksifen verdi birde keçiboynuzu incir dut kurusu çekiirdekli kara üzüm ceviz kavrulmamış badem ve fındık ayrıca bakla giller ve yeşil yapraklı sebzeler yicek dedi ve tabiki kilo vermesini istedi harzen bacı kız bu ballı polenli macunu kaça yaptırıyorsun kız parasını sana gönderim banada yaptırırmısın
gülümse bacı çakşırın ballı macununuda senden duydum kız ögrenirsen banade söyle

merhaba arkadaşlar
nasılsınız? ben bi süredir iş yoğunluğu ve hastane koşuşturmacasından siteye giremiyordum.bizim gelecek hafta büyük ihtimalle operasyon olacak.yani eşime tese yapılacak duruma götre sonra da yumurta toplama.Çok çok dua edin.
hepinize iyi akşamlar.

canım inşallah eşinde sperm bulunur ve yumurtaların toplanır sonrada bebişlerin gelir canım siz hangi merkez benim eşimde aynı sorun varda bende şuan ilaç kullanmaya başladım bizimki genart

h.b zamancigim bu yaptiginiz kurlerin faydasi oluyormu ben keci boynuzu suyu icirmisdim esime ama faydasi olmadi tabiki

bacım zaten bu kürler sperm arttırmak için bizlerde yok ama üretimi tetiklemesi için içiriyoruz ben faydasını gördüm eşimde fsh çok yüksekti düşmeye başladı inşallah spermde çıkacak bacım şifanın nerden gelecegini bilemezsin olur ümidiyle yapıyoruz işte biz çakşır keçiboynuzu suyu içiyoruz ayrıca çinko tirebulus kırmızı korre ginsengi m-sure gnc antioxidant formula gncmega men gnc l-arginine ve ballı karışım yapıyoruz şimdi saf zeytin yagı alıp incir kürünede başlıcaz ayrıca kaan aydosun verdiği endol ve tamoksifen adlı ilaçları kullanıyor bunca şey yedirmeme ragmen hala yeni kürler arıyorum yılma araştır bak yanlış hatırlamıyorsam ismi deryaydı o kardeşede azodan dolayı olmaz evlatlık alın demişler eşi tirebulus kullandı 2 ay ve sperm çıktı şimdi hamile lareminde eşi kaan beye gitti 4 ay ilaç tedavisinden sonra sperm çıktı şimdi tüpe başladılar ve onlarda inşallah hamile haberlerini alıcaz yani şifa nerden gelir bilinmez yılmak yok vardır biryerlerde vardır şifası inşallah en kısa sürede hepimiz buluruz

iyi akşamlar kızlarrrrr....bugün gelemedim misafirlerim vardı.....kadernl hoşgeldin canım aramıza..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…