Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevgidolu siz epey yol almışsınız biz öğreneli daha 3 ay oldu ama seni buradaki herkes anlayabiliyordur eminim inanıyorumki bu kadar çabaları ALLAH boş çevirmez yorulmucaz ve sonuna kadar hep beraber tmm cnm içini ferah tut olucak

kızlar dün parmaklıklar arkasında bir dogum sahnesi vardı bizim evimizde tv yok anneme gitmiştim onlarda izliyordu nasıl dokundu anlatamam sanki hiç izlemiyormuş gibi yaptım ama her anını aklıma kaydettim resmen bakıyorm agaçlar bile tomurcuklanıyor bende yok tabiki vericek olan Allah isyan etmiyorum ama içiniçin eriyorum üstüne birde eşimin ihtiyaç duydgum zaman yanımda olmaması ve bana karşı hiçbir zaman sergilemediği savunma halini söz konusu kendi ailesi olunca sonuna kadar onları korması eklenince böylece kala kalıyorum ben nerde yanlış yaptm

burcucuğum senin geçtin yollaradn geçtim hemde ne ağlamalarla ne zaman hamile görsem birisi sorsa eve gelir ağlardım çok zor bir durum bu canlarım allah yardımcımız olsun

zamancığım hepimizin psikolojisi bozuk en ufak şeye alınıyoz ağlıyoz bizi anlamaları lazım eşlerimizn

kızlar ben 9 eylül de yaptırayım diyodum ama burda okuduklarım bülent beyin çok kötü davrandığını yazıyolar burdaki drum onu önerdiği için orası dedeik ama çok karıştı kafam malum morale çok ihtiyacımız var bu dönemde kötü davranırsa diye korktum açıkçası

arkadaşlar bu aralar dahada duygusalım hemen ağlamak geliyo içimden çok hasasım eşşimle sürekli ufak tartışmalar anlamıyorum ne oluyo bize eşim hiç konuşmuyo böyled eğildi

cnm oda senin gibi yorulmuş olabilir sabredersek işler daha kolaylaşır takma kafana bizde de sıklaştı tartışmalar ama sabrediyorum

herşeyin hayırlısı kızlar elimizden geleni yapıp gerisini allaha bırakacağız artık inanın öğreneli 1 hafta oldu ve hergün ağlıyorum. eşimin yanında belli etmemeye çalışıyorum ama içim yanıyor. o yokken başlıyorum ağlamaya ne yapalım bizimde kaderimiz böyleymiş. hem 10 çocuğunda olsa geriye kalıyor karı koca. herkes bir tarafa gidiyor. (bu şekil avunayım bende) Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin

günaydın kızlar.eşim geçen perşembe tıkanıklık ve tese ameliyatı oldu.belden aşagısını narkozla uyuşturup içine renkli bir sıvı vermişler.tıkanıklıgın nerde oldugunu belirleyip lazerle orayı temizlemişler.sıvı orda duruyormus.temızlenınce artık ordanda geçmıs.ardından sperm var mı yok mu diye bakmışlar veeeeeeeeee spermleri var.yeterli ve kaliteli spermlerimiz var.dr istediğin kadar tüp bebegin olur demiş..ama isteğimiz normal yolla olması demiş.haftaya kontrolümüz var.ne dicek merak ediyorum.bu güne kadar 4 kişiyi bu şekilde ameliyat etmiş.3 ü normal yolla bebek sahibi olmuş.inşallah bizimde normal olur.RABBıM herkese yardım etsin.inşallah sizlerinde duaları kabul olur.öpüyorum hepinizi.sevgiler

merhba canım.aynı seylerı bizde yasadık zor gunler bunlar bılıyorum.nıye hemen mıkrotese falan dıosun nedenını ogrendınızmı azonun.tedavısı olan bısey belkı.sıkma hemen canını Allah herseye kadır.

çok zor hemde çoook. kan testi yaptırdı hormonlara falan bakacaklar oda pazartesi belli olacak eşim küçükken ateşli hastalık geçirmiş 20 gün hastanede yatmış biz ondan olabileciğini düşünüyoruz. tıkanıklık falan yok ultrasonla bakmış doktor. sol tarafta varikosel varmış çok değilmiş oda önemli değil çok sancın olmadığı sürece ameliyat olmana gerek yok demiş doktor. hep dua ediyorum Allah isteyen herkese çocuk versin diye.

canım çok sevindim sizde tıkanıklılık olduğu nasıl anlaşıldı gelrn menimi azdı neye göere tıkanıklılık teşhisi doktor koydu ameliyatı nerde ve kimme oludnuz

merhaba arkadaşlar.ben 8 aylık evliyim.eşim daha önce evlendigi için cocukları olmamış.bana sorunum var demişti ben kabullenerek eşimi cok sevdigim için evlendim.eskişehir gazi üniv.de sperm testi yaptırdık.sonuc azısperm.eşime baska testlerde uygulanacaktı biz gitmedik.ama ben cocuk istiyorum şimdiden üzülüyorum.komşumuz var onlarında cocukları olmuyodu yıllardır.nereye gitse cocugun olmaz diyolardı azospermden.afyonda varikosel ameliyatı oldu eşi.şimdi ikinci cocukları bile oldu normal yolla.ALLAH ıSTEYEN KULLARINA HEP VERSıN.

arkadaşlar günaydın herkese nasılsınız bakalım nasıl gidyor hayat bugün hava gene süper burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…