sevgidolu siz epey yol almışsınız biz öğreneli daha 3 ay oldu ama seni buradaki herkes anlayabiliyordur eminim inanıyorumki bu kadar çabaları ALLAH boş çevirmez yorulmucaz ve sonuna kadar hep beraber tmm cnm içini ferah tut olucakkızlar biliyomusunuz sizden başka dert ortağım yok şua aralar resmen bunalımdayım eşimle aramıza soğukluk girdi gibi evde hiç konuşmuyoz offfffffffffffff çok bunalıyorum biliyomusunuz allahın gücüne gitmesin ama ben yoruldum biraz sanırım kızlar çok güçsüzüm
hayırlı cumalar kızlar... ben hep gebelik sayfasında gezinirdim hangi kürü kullansam ne iyi gelir bana diye malesef işin rengi değişti eşim azospermmiş senağlama. başta çok şaşırdık 2-3 gün kendimize gelemedik. şimdi duruma alışmaya çalışıyoruz ve kızlar çok korkuyorum anne olamamaktan eşimin bu durumu takıntı haline getirmesinden.mikrotese yapılacak artık ya sperm bulunamazsa önereceğiniz bir yöntem varmı kür falan ve işe yararmı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim Yüce Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
merhba canım.aynı seylerı bizde yasadık zor gunler bunlar bılıyorum.nıye hemen mıkrotese falan dıosun nedenını ogrendınızmı azonun.tedavısı olan bısey belkı.sıkma hemen canını Allah herseye kadır.
canım çok sevindim sizde tıkanıklılık olduğu nasıl anlaşıldı gelrn menimi azdı neye göere tıkanıklılık teşhisi doktor koydu ameliyatı nerde ve kimme oludnuzgünaydın kızlar.eşim geçen perşembe tıkanıklık ve tese ameliyatı oldu.belden aşagısını narkozla uyuşturup içine renkli bir sıvı vermişler.tıkanıklıgın nerde oldugunu belirleyip lazerle orayı temizlemişler.sıvı orda duruyormus.temızlenınce artık ordanda geçmıs.ardından sperm var mı yok mu diye bakmışlar veeeeeeeeee spermleri var.yeterli ve kaliteli spermlerimiz var.dr istediğin kadar tüp bebegin olur demiş..ama isteğimiz normal yolla olması demiş.haftaya kontrolümüz var.ne dicek merak ediyorum.bu güne kadar 4 kişiyi bu şekilde ameliyat etmiş.3 ü normal yolla bebek sahibi olmuş.inşallah bizimde normal olur.RABBİM herkese yardım etsin.inşallah sizlerinde duaları kabul olur.öpüyorum hepinizi.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?