canım çok sevindim sizde tıkanıklılık olduğu nasıl anlaşıldı gelrn menimi azdı neye göere tıkanıklılık teşhisi doktor koydu ameliyatı nerde ve kimme oludnuz
arkadaşlar nerdesiniz yahu artık topiğimize takılan pek olmuyor lütfen hanımlar boş bıarkmayalaım birbirimizi
zamacığım mrb canım hangi kuru meyvaları alacaksın görüşürüz canım
herşeyin hayırlısı kızlar elimizden geleni yapıp gerisini allaha bırakacağız artık inanın öğreneli 1 hafta oldu ve hergün ağlıyorum. eşimin yanında belli etmemeye çalışıyorum ama içim yanıyor. o yokken başlıyorum ağlamaya ne yapalım bizimde kaderimiz böyleymiş. hem 10 çocuğunda olsa geriye kalıyor karı koca. herkes bir tarafa gidiyor. (bu şekil avunayım bende) Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin
gülümsecim bende yaşadım aynı duyguları bilirim yaşadıklarını eşim varikosel ameliyatı oldu 3 ay sonra test yapıldı sonuç yine 0 çıktı doktorumuz ege üniversitesini önerdi yarın nasipse izmire gideceğiz bilgi almaya ama bence kimse umudunu yitirmesin iyi şeyler düşünelim iyi olsun allah herkese sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin ama hemen kaderimiz böyleymiş diye üzülme allahtan ümit kesilmez sende araştırmaya başla ve hemen tedaviyi önemseyin bak belki aynı dönemde anne oluruz nasip bu işler ikiz annesi olma ihtimalimiz yüksek ne güzel bunları düşün dert girdimi çıkmıyor hiç üzülme allah hepimize nasip edecek ben inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?