Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar herkese günaydınlar. ben sizden bişey rica edebilrmiyim. Fsh hormonunu düşürmek için ne tür bitkisel ürünler var.kullananlarınız varmı.bide Testosteron hormonunu yükselten bitkisel ürünler varmı.kullanlar bana bilgi verirse çok sevinirim. dün kaan hocaya gittik bize mutlu etti 6 ay boyunca bu hormonları düşürmeye çalışıcaz dedi.Hiç bi dr bizi bu kadar umutlandırmamıştı.sizin çocuğunuz olmaz diyip bizi göndermişti.O yüzden çok üzülüyorduk ama bu sefer yüzümüz güldü.inşallah sonuda güzel olur.

canım inşAllah tedaviniz istediğiniz gibi sonuçlanır kullandığınız her şey şifa olur.fsh hormonunu düşürmek için ne kullanılır bilmiyorum ama biz testosteronu yükseltmek için demir dikeni kapsülü kullandık.tribulus terrestris olarak geçiyor biz now marka olanını kullandık.bu demirdikeni yazın bahcelerde yere yayılarak büyüyen topuz topuz dikenleri olan hani terlikten bile dikenini geçiriyor küçük sarı çiçekler açıyor bu otu toplayıp çayınıda içirebilirsin tadıda güzel oluyor şimdilerde bahçelerde çıkmaya başlamış.Allah şifa versin canım.

Saol canım iyi dileklerin için. İnşallah hepizimizn tedavisi olumlu sonuçlanır. Bu bitki aktarlardada satılıyordur ddeğil mi? bahçelerden bulmamız biraz zor olabilir.Kaç ay kullandınız siz bu kapsülü. düşürdümü testosteronu?

canım bu testosteronu yüksetmek için biz 6-7 ay oldu şimdi normal sınırlarda bir buçuk ay sonra mikro enjeksiyon deniycez o zamana kadar devam edicez belki eşimede tekrar m. tese yaparlar onun için biz uyguladığımız tedavilere devam ediyoruz.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

amann aklınız varsa valla korkutelinden alın orda yazın çok güzel hava yaşanacak yer imkanı olan gidiyor yazı orda geçiriyor antalyanın neminden sıcagından başka neyi var ...

canım bencede trubuluz terteriz kapsülü kullan sın benimkide kullandı fsh hafif düşmüş testesteron yükselmişti tabi yanında macun incirde kullandık gg den aktardermandan talya marka almıştık her markayada güvenilmiyor inşallah allah umdugunuza eriştirir sonu güzel olur ..

arkadaslar esi azospermi olup umut tup bebek merkezinde tedavi olan yada tupbebek deneyenler yokmu aranizda.

canım daha denemedik temmuz sonu gibi umut tüp bebekte düşünüyoruz.ama deneyip hamile olanlar var demmi ve sempatuik arkadaşımız var hatırladığım kadarıyla.bende umutta kadın doğumcu olarak Ulun beyimi yoksa Süleyman beyimi seçsem diyorum fikri olan varmı...:26:

yukarıdaki mesajı yazdığım 4 ayı bulmuş neredeyse... arkadaşlar aklımıza gelmeyen başımıza geldi, maalesef kitle kötü huylu çıktı, 23 martta acil ameliyatla sol göğsüm ve lenflerim alındı şu an 8 kür kemoterapi alıyorum 2. deyim...... rabbim bir de bununla imtihan edecekmiş bizleri... tam tedavi düşünürken evlat için kalbimiz çarparken bir müsibet gelmiş beni bulmuş bile ( ama rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin duam hep öyleydi ya hamile kalsaydım ya fark etmeseydim, demek ki allahım imtihanımda bana yine yardımcı yine yar....

dualarınızı bekliyorum buraya yazıp yazmamakta çok çok kararsız kaldım o yüzden bunca ay bekledim. Zaten böyle sıkıntılı bir dertle uğraşırken bir de ben üzmiyim istedim sizleri.Ama sonra sizin dualarınıza her zaman ihtiyacım olduğunu hissettim. Bu dünyada herşey rabbimin isteğiyle oluyor her zaman umut dolu oldum, çünkü allahıma inanıyor ve güveniyorum, ne eşimin azospermi olduğunu duyduğumuzda ne de adını bile zikretmek istemediğimiz bu kötü hastalık gelip beni bulduğunda isyan etmedim, belki evladıma anlatacak mucize X 2 bir hikayem olacak ileride güzel günlerimizde.... Halen hepinize her duamda tekrar tekrar güzel dualarımı gönderiyorum. Beni unutmayın dualarınızda yer verin hepinizi öpüyorum rabbim kötü günlerimizi unuttursun hepimize güzel duyguların hepsini tattırsın inşallah.
[/QUOTE]
slm canım çok geçmiş olsun allahım daha beterinden saklasın sanada acil şifalar diliyorum

yukarıdaki mesajı yazdığım 4 ayı bulmuş neredeyse... arkadaşlar aklımıza gelmeyen başımıza geldi, maalesef kitle kötü huylu çıktı, 23 martta acil ameliyatla sol göğsüm ve lenflerim alındı şu an 8 kür kemoterapi alıyorum 2. deyim...... rabbim bir de bununla imtihan edecekmiş bizleri... tam tedavi düşünürken evlat için kalbimiz çarparken bir müsibet gelmiş beni bulmuş bile ( ama rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin duam hep öyleydi ya hamile kalsaydım ya fark etmeseydim, demek ki allahım imtihanımda bana yine yardımcı yine yar....

dualarınızı bekliyorum buraya yazıp yazmamakta çok çok kararsız kaldım o yüzden bunca ay bekledim. Zaten böyle sıkıntılı bir dertle uğraşırken bir de ben üzmiyim istedim sizleri.Ama sonra sizin dualarınıza her zaman ihtiyacım olduğunu hissettim. Bu dünyada herşey rabbimin isteğiyle oluyor her zaman umut dolu oldum, çünkü allahıma inanıyor ve güveniyorum, ne eşimin azospermi olduğunu duyduğumuzda ne de adını bile zikretmek istemediğimiz bu kötü hastalık gelip beni bulduğunda isyan etmedim, belki evladıma anlatacak mucize X 2 bir hikayem olacak ileride güzel günlerimizde.... Halen hepinize her duamda tekrar tekrar güzel dualarımı gönderiyorum. Beni unutmayın dualarınızda yer verin hepinizi öpüyorum rabbim kötü günlerimizi unuttursun hepimize güzel duyguların hepsini tattırsın inşallah.
[/QUOTE]

uzun süredir giremedim topige anca taşındık yerleştik bir bakim dedim yıkıldım dicek kelimem yok çok üzgünüm seni hiç görmedim tanımadım ama çok şey paylaştık çok bacım ya Rabbim şifa versin sana özel dua edicem şu an çok üzgünüm

herkese tek tek teşekkür ediyorum, Allah hepimizden razı olsun... İnşallah rabbim yüzlerimizi güldürür... Allahımın izniyle bu günleri de unutturacak çok güzel günler bizleri bekliyor inanıyorum buna.. Zor da olsa dualarla ve inancımla kurtulucam bu dertten de... Hayat çok kısa belki şu azo derdi dünyanın en büyük derdi gibi geliyor insana, ama bizler sağlıklı omayınca ne eşimize ne kendimize ne de evlatlarımız olsa onlara faydalı olabiliriz... Bütün kardeşlerime tek ricam rabbimden hayırlısını istemeleri.Benim dualarım her zaman şükürle ve hayırlısını istemekle beraber olmuştur, bugünümüze de binlerce şükürler olsun elbet rabbim bu dünyada olmasa da öbür dünyada mükafatlandıracaktır inşallah.

Beni tanıyan daha önce dertleştiğimiz paylaştığımız canım kardeşlerime, aramıza yeni katılan ama inşallah bu dertten kurtulup yine beraber sevineceğimiz diğer kardeşlerime de her an dua edicem. Bizim için çocuk heyecanı biraz daha bekleyecek, demek ki rabbim böyle uygun görmüş, aklımızda olmayanlarla imtihan ediliyoruz ama inşallah her yokuşun bir inişi, her gecenin bir sabahı vardır inanıyor ve güveniyorum. Bir daha ne zaman gelirim belli olmaz, kendimi hatırlatırım ara sıra, sevgilerimle hepinizi öpüyorum :)

canım arkadaşım ne diyeceğimi bilemiyorum yazılarını okuyunca öylece kaldım çok çok geçmiş olsun... Rabbim tez zamanda iyileşmeni nasip etsin.. senin imtihanın çok büyük eminim Rabbim mükafatını da çok büyük verecektir.dularım seninle canım senin bu azmin ve inancın olduktan sonra kurtulacaksın tabi.. her zaman gelemesen bile arada gel haber ver bize.. seni çok çok öpüyorum..Allah'a emanet ol...

Hayırlı cumalar canım arkadaşlarım,sırdaşlarım!Yüce Rabbim güzel gönüllerinizdeki muradlarınızı hayırlısıyla nasip etsin.Ey herşeyi yoktan vareden,varlığından haberdar eden Rabbim! Bu mübarek gün ve saatler hürmetine hastalara şifa,dertlilere deva,borçlu olanlara eda,evi olmayanlara hayırlı ev,işi olmayanlara hayırlı iş,eşi olmayanlara hayırlı eş,evladı olmayanlara da hayırlı evlatlar ihsan eyle.Günahlarımız çok Allahım ama senden başka sığınacak,gidecek kapımız da yok.Rahmetini ümid ediyoruz Allahım bizleri rahmetinden mahrum etme.Şu anda okunan selalar hürmetine günahlarımızı affeyle.Allahım bizim de evlatlarımız olsun istiyoruz,bizler de anne baba olmak istiyoruz hayırlısıyla bizlere de bu güzel duyguları yaşamayı nasip eyle.Dünyanın herbir köşesinde yaşayan,senden şifa bekleyen ne kadar müslüman kardeşimiz varsa sen şifalar ihsan eyle.Allahım sen herşeye kadirsin senin herşeye gücün yeter.Ama bizler aciziz,sana muhtacız.Kapına geldik bizleri geri çevirme Allahım.AMİN

Bir gün Hz Peygamber (s.a.v) ashabıyla mescitte otururken Cebrail a.s geldi ve şöyle dedi : Ya Muhammed! Hakk Teala sana selam gönderdi ve bu duayı sana verdi. Ki bu duayı senden önce hiçbir peygambere vermedi. Ey Muhammed! Her kim bu duayı okursa veya götürse kıyamet günü kabirden kalkacak, burağa binecek, hatta mahşer halkı "Bu hangi peygamberdir?" diye hayrette kalacaklardır. O sırada nida edilir: "Bu bir peygamber değildir. Dünya da "miftahul cennet" duasını okudu. Hakk Teala bu kerameti ona bahşeyledi. Ve rıdvan cennetlerini ona açtı. Herkim bu duayı okursa nurdan tahtlar üzerine oturur. Ve akrabalarına şefaat eder. Bu duayı yanında taşıyan kimse hasta ise şifa bulur. Borçlu ise gayb hazineleri ona açılır. Hacet için okunursa hacetleri Allah' ın izniyle kabul olunur. Yolculuk anında bu duayı yanında götürenler kaza ve beladan muhafaza olunurlar. Bu duayı okuyanlar taşıyanlar halkın yanında aziz olur."

************************************************** ******************************
MİFTAHU'L-CENNET DUASI(CENNETİN ANAHTARI)

Bismillahirrahmanirrahiym* Ve ilahüküm ilahün vahıd* la ilahe illa hüver rahmanür rahiym* Allahümme edhılil cennete la ilahe illellah, muhammedün rasulüllah* Ve kul rabbi euzü bike min hemezatiş şeyatiyni ve euzü bike rabbi en yahdurun* Allahümme edhılil cennete la ilahe illellah, muhammedün rasulüllah* Kul rabbi enzilni münzelen mübaraken ve ente hayrul münzilin* Allahümme edhılil cennete la ilahe illellah, muhammedün rasulüllah* Rabbic’alni mükıymes salati ve min zürriyeti rabbena ve tekabbel düa’* Allahümme edhılil cennete la ilahe illellah muhammedün rasulüllah* Rabbena tekabbel minna inneke entes semiy’ul alim* Allahümme edhılil cennete la ilahe illellah, muhammedün rasulüllah* Rabbena heb lena min ezvacina ve zürrriyyatina kurrate a’yünin vec’alna lil müttekıyne imama* Allahümme edhılil cennete la ilahe illellah, muhammedün rasulüllah* Rabbişrah li sadri ve yessir li emri vahlül ukdeten min lisani yefkahu kavli* Allahümme edhılil cennete la ilahe illellah, muhammedün rasulüllah* Rabbena zalemna enfüsena ve in lem tağfir lena ve terhamna le nekunenne minel hasirin* Allahümme edhılil cennete la ilahe illellah, muhammedün rasulüllah* Rabbena etmim lena nurana vağfir lena inneke ala külli şey’in kadir* Allahümme edhılil cennete la ilahe illellah, muhammedün rasulüllah* Rabbena efrığ aleyna hayran ve teveffena müslimin* Allahümme edhılil cennete la ilahe illellah, muhammedün rasulüllah* Rabbenağfir lena zünubena ve keffir anna seyyiatina ve teveffena meal ebrar* Allahümme edhılil cennete la ilahe illellah, muhammedün rasulüllah* Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrül varisin* Allahümme edhılil cennete la ilahe illellah, muhammedün rasulüllah* Rabbenağfir lena ve li ıhvaninellezine sebekuna bil iman* Allahümme edhılil cennete la ilahe illellah, muhammedün rasulüllah* Rabbenasrif anna azabe cehenneme inne azabeha kane ğarama* Allahümme edhılil cennete la ilahe illellah, muhammedün rasulüllah* Ve kul rabbirhamhüma kema rabbeyani sağıyra* Allahümme edhılil cennete la ilahe illellah, muhammedün rasulüllah* Fe se yekfikehümüllahü ve hüves semiy’ul alim* Allahümme edhılil cennete la ilahe illellah, muhammedün rasulüllah* Ya hayyü ya kayyumü ya zel celali vel ikram* Bi rahmetike ya erhamer rahimiyn

herkese hayırlı cumalarcumanız mübarek olsun.Ya rabbi gelmiş geçmiş tüm peygamberler hürmetine,şu mübarek üç aylar hürmetine,cuma günü hürmetine,yusufu yemeyen kurtlar hürmetine,ismaili kesmeyen bıçak hürmetine,gece gündüz yatmayıp Allah Allah diyen diller hürmetine sen dualarımızı kabul et.dertlilere deva,hastalara şifa,eş isteyene eş,iş isteyene iş,evlat isteyenlere hayırlı evlatlar ver ya rabbi.iste kulum vereyim diyorsun;istiyoruz ya rabbi.bizleri isyankar etme,yanlış yollara saptırma ya rabbi!amin.
yarın ilaçlarımın son günü,pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak ve aynı anda eşimin m.tese ameliyatı yapılacak.inş herşey yolunda gider de bir daha aynı hayal kırıklığını yaşatmaz rabbim bize.bu ikinci olacak üçüncüye gerek kalmaz inş.öyle çok yoruldum ki,her yanım ağrıyor sanki.hepinizin dualarını bekliyorum.Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.

canım işallah hayırlısı olur ve son olur yüzün güler bu defa seni çok iiii anlıyorum.Sen başlat işallah halayı pazartesi, Cuma da ben devam edeyim bizimde bu cuma bende şimdiden stres oldum ALLAHIM yardım et bize.İşallah ikimizinde yüzü güler bu hafta ......RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

Canım Allah Yar ve yardımcın olsun işallah burda halaylar çekeriz.Bende cuma Ankardayım hayırlısıyla bu hafta ikimiz içinde işallah mutlu geçer halaylar çekilir işallah

canım Allah yardımcınız olsun dualarım seninle umut dolu gözlerle gittiğiniz kapılardan sevinç gözyaşlarıyla dönmeniz diliğiyle.
Canım Allah Yar ve yardımcın olsun işallah burda halaylar çekeriz.Bende cuma Ankardayım hayırlısıyla bu hafta ikimiz içinde işallah mutlu geçer halaylar çekilir işallah
canım önce troubled sonrada senden güzel haberler bekliyorum.Allahım yardımcınız olsun ben önümüzdeki hafta topige gelemiycem annemlerdeyim kardeşime çeyiz hazırlıycaz ama aklım sizde olucak hep dualarımda olacaksınız.Rabbim yüzünüzü güldürsün.

canım Allah senden razı olsun dualarınızı bekliyoruz cuma eşim ameliyat olucak Kaan hocada işallah bu defa yüzümüz güler benimde troubledinde .Dualarınıza ihtiyacım var dua bekliyorum sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…