Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bana mı yazdın ben de anlamadım..evet değil ama kalitesi %0 canım ,oligoastenatozspermi benim eşim..tüm değerleri de sayı hariç %0 ,sayı ise 400 bin..buna da şükür tabi.ne diyelim her şey Allahtan..Keşke hiçbirimiz bu sorunlarla uğraşmasaydık..vardır bunda da bir hayır.

Kızlar merhaba ben sizlere birsey söyleyeyım...M SURE denılen ılac yuzunden eşimi kaybedıyordum..Eşımde cıddı anlamda sıvı kaybettı..az kaldı ölüyordu..Şiddetli kusma ve ıshal ile basladı..lutfen kullananlar dıkkat etsın..bızımkı ıkıncı kutuda pik yaptı..Az kaldı eşimi kaybedıyordum..

iyi pazarlar herkese :80:

saol nurssenim, hakkımızda hayırlısı artık, Rabbim verirse olacak yoksa yok seninde duanı istiyorum, namazlarında benide anarsan inan çok mutlu olurum..
canım inşallah dua ederim sen de dualarında bizleri unutma:)

canım hadi güle güle oturun yeni evinizde olsun eksiklikler birer birer tamamlanır Allahın izniyle inşallah bebiş de oldu mu...

çok geçmiş olsun canım belki ilacın içindeki bir maddeye karşı eşinin duyarlılığı vardı ne bileyim çok geçmiş olsun.

arkadaslar aranizda esi micro tesse ameliyati olan varmi varsa beni bilgilendire bilirlermi nasil geciyor ameliyati ve sonrasi onun icin cok endiseleniyorum 64:

mehtap mr, yakın eşimin arkadaşı yaklaşık 6 şişe kullandı. ve halen kullanıyor. hiç sorun yok.gayet iyi spermatidler çıkmaya başlamış bile ve hormonlarıda iyi her ay rutin kontrolüde oluyor, bir sorun yok. sanırım sizin eşiniz belki üşütmüş veya başka bir rahatsızlığı var, bi kontrol olsun bence.geçmiş olsun. hatta eşim bile kullanmayı düşünüyor. kısmetse 2 gün sonra başlayacak.

arkadaslar aranizda esi micro tesse ameliyati olan varmi varsa beni bilgilendire bilirlermi nasil geciyor ameliyati ve sonrasi onun icin cok endiseleniyorum 64:

Arkadaşlar, birsüresidir forumu takip ediyorum.En sonunda ben de kendi deneyimlerimi sizinle paylaşmaya karar verdim.
Benim eşim de azospermi.Sperm sayısı da herşeyi de sıfır.Vücudu sperm üretmiyor.Mikrotese ameliyatı oldu.Sonuç olumsuzdu.Bu durumda olup mikrotese ameliyatını denemek isteyenlere tavsiyem birkez daha düşünsünler.zira basit bir ameliyat gibi görünse de sonrası çok zor ve acılı.Daha sonrasında kalıcı hasarlar kalma ihtimali var ve işin psikolojik boyutu da cabası.Bebek sahibi olamayan çiftlerin en azından birbirleri , aşkları, cinsellikleri varken onlara güç ve moral verecek, bu tip uygulamalar ileriki dönemde cinsel hayatı, dolayısıyla çiftlerin sosyal durumunu da etkilenebiliyormuş.Bir daha asla eşime yeni bir ameliyat ya da böyle ağır tedaviler için rıza göstermeyeceğim.
Tıp bu konuda hiçbişey yapamıyor.Bize evlat edinin dediler.Şuanda alternatif tıppı araştırıyoruz.
Bu işi ilk öğrendiğimde terapi aldım.Bi süre ciddi sorun yaşadım.Ancak şuanda , inançlı biri olarak Allah'a tevekkül ediyorum.O'na sığınınca ve herşeyin bir hayrı ve hikmeti olduğunu düşününce rahatlıyorsunuz.Ama bebek özlemi asla geçmeyecek bunu da biliyorum..Allah hepimize en hayırlı ve kalbimizdekilerin en güzelini versin...

geçmiş olsun canım aramıza hoş geldin sizin azo sebebi neydi hormon değerleriniz kaçtı.benim eşim henüz mikrotese olmadı ama burda eşi birkaç kere mikrotese olan arkadaşlarımız var hiç böyle şikayeti olanını görmedim. kaan hocada ilaç tedavisi olupta sonra mikrotesede sperm çıkanlar bile var.rabbim sizede acil şifalar versin tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah

Hormonlar vs..herşey düzgün eşimde.Varikosel , o bu şu da yok..Ama sperm de yok..Kaan Hocayla ve onun hocasıyla vs görüştü..Hocası yaptı ameliyatını..Hiç bir problemi olmadığı için ilaç kullanmasına da gerek yoktu zaten..Sadece bilinmeyen sebeple vücut üretmiyormuş sperm.Mikto tese sonrasında eşimde şuan bir problem görünmüyor.Ancak alternatif tıpçılar bu ameliyatın erkeğin ilerleyen dönemlerde prostat, ereksiyon problemi vs..vs.. sebep olabileceğini söylüyorlar.Sonradan düşününce mantıklı geliyor, çünkü testisler açıldığı ve kurcalandığı için hiçbirşey olmaması mümkün mü? Hele de birkaç kez bu ameliyatı düşünemiyorum.Neden risk alalım ki..Modern tıp bize kapıyı kapattıktan sonra görüştüğümüz bikaç kişi hep aynı şeyi söylediler."Keşke ameliyat olmasaydı".
Eşimin ameliyattan sonra çok ciddi problemi olmadı..Ama epidural olduğu için baş ağrısı vs..günlerce yattı..Kendimi onun yerine koyduğumda çok zor bir durum diye düşünüyorum.Ve açıkçası bir daha bu tip bişey için kıyamıyorum

Mrb canım. Bizde de azosperm var. Eşim m.tese oldu 2 ay önce ama sperm bulunamadı. çok zor bi ameliyat değil ama kişiden kişiye değişiyor.Lokal anestezi ile oldu eşim 2-3 gün ağrısı oldu. sonrasında çok şükür bir problemimiz olmadı normal hayatına döndü. ama bizimde keşke olmasaydık dediğimiz oldu.çünkü biz önce direk tüp bebek denemesi yapmak için bende hazırlandım yumurta toplama gününde amliyat oldu eşim ama bulunamayınca benim yumurtalarımda toplanmadı. Ben bu durumda zorluk çektim adetim olasaya kadar adet sancıları gibi sancı çektim. Önce Kaan hocaya gitseydik önce o bize ilaç tedavisi uygulayıp yapacakmış ama biz hiç bir tedavi uygulamadan direk M.tese olduk tek pişmanlığımız o. bir daha M.tese olmayı önermedi dr lar ama Kaan hoca 6 ay ilaç tedavsi verdi ondan sonra M.tese olabileceğini söyledi. M.teseyi yapan Doktor çok önemli. Doktorunuzu iyi seçin iyice araştırın ondn sonra karar verin. İnşallah herşey dilediğiniz gbii olur.

cevabin icin tskler canim benim esimde yaklasik 1 senedir ilac kullaniyor sperm gelmesi icin ama gelmedi ve dr devam etmesini soyledi ilaclara ameliyat olana kadar bulunma sansi cok yuksekmis ama kafam karisti pilatis arkadasin yazdiklarinida okuyunca acaba devam etmesekmi diyorum suan ben tup bebek asamalarina basladim yumurtam yeterince buyukluge gelince toplama islemi olacak ve esimin ameliyati ben merak ettim neden yumurtalari toplamadilar hic yan etkisi filan yokmu sperm bulunmasa bile toplamalari iyi deyilmi cunku asiri yumurtlama oldugu zarari olabilir diye dusunuyorum
cok oldum kusuraba bakma ama birde esin kacartane dikis atildi

Son düzenleme:

Yumurtaları toplamıyorlar canım sperm bulunmazsa.Onun zahmetini biraz çekiyorsun ama adetinle beraber atıyorsun. hatta ben dr gitmiştim kist görünüyor sende demişti. kist şeklinde görülüyor ama sonra geçiyor. zararı olmadığını söylüyorlar. vücut atıyormuş onları. ama tehlikeli bi durum olursa alıyorlarmış benimkileri almadılar adetimle beraber geçti benim bütün sıkıntılarım.2 testisinide açtılar benim eşimin.ama tekinde bulurlarsa 2.ciyi açmıyorlar. 6-7 tane dikişi vardı sanırım tam bilmiyrum dikş sayısını.çok zahmet ve acı çekmez eşin merak etme ameliyat sonrası hep buz koyun onu rahatlatır.2.gün bişey kalmıyor.

troubleden halla haber yok acaba ne yaptı müjdeli haberle gelicek işallah......
Melisella tedavin hayırlı olsun sonu güzel olsun işallah

insallah canim onun icin cok uzuluyorum oda korkuyor ama belli etmiyor ben hep ona 2 dikislik filan diye soyluyorum isyan etmiyorum onada etmemesini soyluyorum belki bu allahin bizi sinamasi diye soyluyorum bilmiyorum bu tup bebek bizi cok umutlandiriyor insallah olumlu cevaplar aliriz ama yinede kendimizi cok kaptirmak istemiyoruz drlar egerki sperm bulunamazsa herseye son vereceklermis tek care evlatlik kaliyor oda bizi dusunduruyor ya alinca ailesi cikar gelir belirli yasta ne biliyim baya kafamizi karistiriyor buyutursun evlatlik oldugunu ogrenince ailesini bulmak isteyecek hep korkuyla gececer gidecek filan diye birde yurt disina evlatlik vermiyorlar tr sanirim insallah sperm bulunurda hic birseye gerek kalmaz allahim anne olmak isteyenlerin yuzunu guldur yarabbim

İnşalah canım sperm bulunurda sıkıntınız kalmaz bebeğine kavuşursun.eşine hep basit bi ameliyat diye teselli ver.Basit belkide ama kişiye göre değişiyo tabi.Bizede hiç bi çareniz yok evlatlık edinin yada sperm bankasına başvurun dediler. Ama Kaan hocaya gittik bize çok umut verdi tedaviyle başarırız bu durumu dedi. Bizde inanarak tedaviye başladık.İnşallah olumlu sonuçlar alırız.Kesinlikle büyük bir sınavdan geçiyoruz ama bu sınavıda inşallah geçip hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşacağız.Herşeyin bi çaresi var yeterki sabırla beklemek ve inanmak gerekiyor. yumurta toplama işlemi ne zamn olacak şimdi.

suan hormaninneleri vuruyorum kendime gunde 2 inne 1 temmuzda ultrasyona gidecegim ozman belli olacak yumurta istenen buyukluge gelirse eger peki siz suan hangi asamadadasiniz

suan hormaninneleri vuruyorum kendime gunde 2 inne 1 temmuzda ultrasyona gidecegim ozman belli olacak yumurta istenen buyukluge gelirse eger peki siz suan hangi asamadadasiniz

Biz şuan hiç bi işlem yapmıyorz.Eşim hormıonlarını düzelmek için ialç kullanıyor.Bitkisel ürünler filan kullanıyr.6 ay kullanmamızı söyledi dr. Ama hormonlar düzelirse bu süre biraz daha kısalıcak.tekrar M.tese olacağız bizde. hormoınları düzeltikten sonra.Şansımızın %40larda olduğunu söyledi dr çok umutlu değil ama umutsuzda değil bekliyoruz şuan yani.

bizede dr %50 dedi ama bir bitkisel ilaclar varmis benim en yakin akrabam senelerdir cocuklari olmuyordu hic sperm yok dendi ve evlatlik almaya karar verildi evlatlik cocuk cikinca karisi hamile oldugu ortaya cikti ama onlarin kulandigi bitkisel ilac varmis onunla olmus ben bunu etrafdan duydum ve arkadas istiyormus gibi ilacin ismini istedim cunku bizim durumu bilmiyorlar ama istersen sana vereyim ben internetten arastirdim ama yurt disinda oldugum icin sayfalardan arastirdim bulamadim yerlerini belki canim san yardimci olur bula bilirsin yerini belki bulursan banada telefonunu verirsin belki isimize yarar

bana verilen ilac isimleri sanirim gonen deva gida dan sanirim
kısırlık ve sperm azlıgı için yardımcı

darılfülfül bitki tableti
biberiyeli bitkisel karışım
tarçın çiçeği bitki tableti
çakşır otlu bitki tableti

Sperm Arttırıcı yardım seti
çakşır otlu bitki tableti
tarçın bitki tableti
darılfülfül bitki tableti
karabaş otu bitki tabeti

gönen deva gıda

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım. araştırırm bulmaya çalışırım bitkisel ürünleri kullanıp çocuk sahibi olan çok kişi var. İnşallah bizede faydası olur. Herşeyden derman bulmaya çalışıyoruz.Denemekten bişey kaybetmeyiz.Bulursam sana mutlaka bildirirm.Çok teşekkür ederim canım.

insallah canim bulursun mutlaka banada haber ver lutfen trye gelemedigimiz icin 2 sendir arastiramiyorum seni arkadas olarak kayit edecegim kabul edermisin

melish83 mrb, size özelden msj yazmak istiyorum ancak yazma yetkim olmadığı için siz yazar mısınız? msj da mail adresinizi yazın size özel msj yerine mail atıcam. oligoastenatozspermi ile ilgilidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…