Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım Rabbim yardımcınız olsun inşallah herşey gönlünüzce olur ve mutluluğunuzu hep birlikte burada paylaşırız.

Canım Allah Yar ve yardımcın olsun işallah burda halaylar çekeriz.Bende cuma Ankardayım hayırlısıyla bu hafta ikimiz içinde işallah mutlu geçer halaylar çekilir işallah
canım dualarım sizlerle Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah topik mutlu haberlerinizle sallanır.

inş canım,ben inanıyorum bu kez olacak,rabbim bu kez bizi kapısından eli boş döndürmeyecek.hiç şüphe yok ki O ol dedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok,doktorlar ne derse desin.Ya rabbi sen bizlere de aile olabilmeyi ,küçücük bibebeğin sıcaklığını kucağımızda hissedebilmeyi,anne_baba kelimelerini tez vakitte duymayı nasip et,hasret bırakma ya rabbi!!!

işallah canım bende inanıyorum Rabim bu defa yüzümüzü güldürecek.İşallah canım bizlerde anne baba olucaz Rabim bizlere dee nasip eder işallah bende inanıyorum bu defa olucak.Canım siz Emre beyde mi ameliyat olucaksınız?ALLAHTAN başka kimsemiz yok .RABBİM OL DE OLSUN

üzülme reyhan 01 çareniz yok değil bol. zaman zaman sperm değerleri çok değişkenlik gösterebiliyor. 6 ay önce ileri hızlı hareketli bir kaç sperm vardır. gebe kalmışsındır. anladığım kadarıyla varikosel oluşmuş. iyi biyerde ameliya olabilirse değerlerin düzelme şansı var. istanbulda emre bakırcıoğluna gidin.

yukarıdaki mesajı yazdığım 4 ayı bulmuş neredeyse... arkadaşlar aklımıza gelmeyen başımıza geldi, maalesef kitle kötü huylu çıktı, 23 martta acil ameliyatla sol göğsüm ve lenflerim alındı şu an 8 kür kemoterapi alıyorum 2. deyim...... rabbim bir de bununla imtihan edecekmiş bizleri... tam tedavi düşünürken evlat için kalbimiz çarparken bir müsibet gelmiş beni bulmuş bile ( ama rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin duam hep öyleydi ya hamile kalsaydım ya fark etmeseydim, demek ki allahım imtihanımda bana yine yardımcı yine yar....

dualarınızı bekliyorum buraya yazıp yazmamakta çok çok kararsız kaldım o yüzden bunca ay bekledim. Zaten böyle sıkıntılı bir dertle uğraşırken bir de ben üzmiyim istedim sizleri.Ama sonra sizin dualarınıza her zaman ihtiyacım olduğunu hissettim. Bu dünyada herşey rabbimin isteğiyle oluyor her zaman umut dolu oldum, çünkü allahıma inanıyor ve güveniyorum, ne eşimin azospermi olduğunu duyduğumuzda ne de adını bile zikretmek istemediğimiz bu kötü hastalık gelip beni bulduğunda isyan etmedim, belki evladıma anlatacak mucize X 2 bir hikayem olacak ileride güzel günlerimizde.... Halen hepinize her duamda tekrar tekrar güzel dualarımı gönderiyorum. Beni unutmayın dualarınızda yer verin hepinizi öpüyorum rabbim kötü günlerimizi unuttursun hepimize güzel duyguların hepsini tattırsın inşallah.
[/QUOTE]
Hep dua edicem sana sayes tez zamanda şifalara kavuştursun seni
Çkşır kökü suyunu öneririm. keçiboynuzu suyu da olabilir.
arkadaslar esi azospermi olup umut tup bebek merkezinde tedavi olan yada tupbebek deneyenler yokmu aranizda.
var nur efesan biziz. ikinci denemede başarılıyız. 24. haftadayız çoook şükür.
Süleyman süleyman süleyman beeey.
Dualarımız seninle troubled herşey beklediğinizden de yolunda gitsin inşallah

Son düzenleme:

canım inşallah mevlam kapalı kapılarımızı açsın tez vakitte anne olmayı nasip etsin mevlam güzel haberlerle dönmeni ve güzel yüzünde güller açmasını nasip etsin inşallah heryerde ve her zaman dualarımdasınız allah'a emanet olun

canım inşallah cumalar yüzü suyu hürmetine mevlam seninde yüzünü güldürsün güzel haberler verirsin bizlerede umut olursun inşallah .bizde çarşamba günü sonuçlarımızı alıp doktora gidicez inşallah bizlerde güzel haberlerle dönüp yaz düğünlerindeki gibi bizimde ikinci düğünümüzde halayları çekicez buna canı gönülden amin diyorum rabbim hepimizi mübarek üç aylar hatırına anne baba yapsın inşallah

canım sağol işallah güzel haber verebiliriz

[ Çkşır kökü suyunu öneririm. keçiboynuzu suyu da olabilir.

bu söylediğin bitkileri nasıl kullanıcaz keçiboynuzu kürünü kullandık 3 ay çakşır kökünü kullanmadık onu nasıl kullanıcaz.

dualarına canı gönülden amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum.canım biz malatya da yaptırıyoruz tüpbebek tedavimizi.sizin azo sebebi neydi bilmiyorum bizim genetik.biz ilk teseyi de burada olmuştuk çok şükür hiç ümit olmamasına rağmen sperm bulundu ama malesef gebelik oluşmadı.şimdi o hastanede dondurulmuş spermimiz olduğu için orada tekrar deniyoruz.eşim 2 ay prooxed plus kullandı sperm kalitesi artabilir ümidiyle (dr tavsiye etti)şimdi tekrar tese olacak ve bu kez dondurulmadan deneyeceğiz ama ola ki (ki umarım öyle bişey olmaz)sperm bulunmazsa orada ki spermlerle denemek için orada yapıyoruz ikinciyide.umarım bu son olur.umarım sizde de bol bol sperm çıkar..

Canım bizim sebebi yok normal herşey ama azo işte...Canım işallah bu defa çok bulunur ve döllenir....Bizde de işallah bu defa seviniriz o gün doğuduğum gün olur işallah .
Ankara yolları bana bayram olur işallah.canım Pazartesi sana dua edicem işallah herşey gönlünüzce olur.

sayesçim allah seni bu dertten tez zamanda kurtarsın inşallah çokk üzüldüm canım ama herşeyin hayırlısı allahtan gelene yapacak bir şey yoook inşallah en kısa zamanda allah seni bu derrtten kurtarsın dualarımız seninle

selam kardeşlerim..Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..bnde kısmet olursa gelecek ay adetimle tüp için ankaraya gidiyorum. Kaan hocanın orda başlayacaz kısmet olursa, şimiden heyecanlanmaya başladım ama, umarım sonuda güzel olur, dualarınıza benide katarsanız çok mutlu olurum, Rabbim kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın..

Allah yardımcın olsun.Ne mutlu sana bir adım yaklaşmışsın yavruna.
Ankara'ya özeline mi gidiyorsun yoksa hastaneye mi?
Detayları yaptırdıktan sonra alırız senden..
Başarılar arkadaşım.

Allah yardımcın olsun.Ne mutlu sana bir adım yaklaşmışsın yavruna.
Ankara'ya özeline mi gidiyorsun yoksa hastaneye mi?
Detayları yaptırdıktan sonra alırız senden..
Başarılar arkadaşım.

melisim sanırım ben direkt hastaneye gideceğim, eşim gelmeyecek, ancak o yumurta toplama da gelecek yanıma, herşeyi ben halletmeye çalışacağım..eşim iğneye devam ediyor. çok şükür az da olsa düzelme oldu. o nedenle hocanın yanına gitmem, sadece bilgi vermek için belki uğrarım, hastanede olursa zaten görürüm, demiş siz gidin ben sonradan bilgileri öğrenirim. sizde durumlar ne alemde? ne yaptınız, gittiniz mi hocaya? düzelme oldumu aza olsa? neler kullanıyor şuan eşin?

Canım Kaanhoca gelin dedi ancak bizim oraya gitmemiz biraz zor.çalışıyoruz ikimiz de.Biz ege üniversitesinde tedaviye başladık.
Ben dahil eşim tahliller verdik bir sürü aşamadan geçtik.Bu bile zorladı bizi açıkçası izin konusu sorun bizim için
Eşime Kaanhoca ilaçlar tavsiye etmişti ancak değişim olmadı aksine 1-2 milyon olan sayı 400 bin oldu.Şimdi Egedeki pr.dr.erol tavmergen bize Klomen ile evicap verdi iki ay..eşim şuan için bunları kullanıyor ek takviyelerim de var tabi hala devam 7 aydır değişim olmadı değerlerde dediğim gibi sayı baya düştü..2 ay sonra sanıyorum ki tüp bebek yapılacak..Beklemedeyiz şimdilik.Ben keşke Ankara'da olsaydım hiç düşünmezdim Kaanhocaya gitmeyi.Burdan baya arkadaşların eşlerinin değerlerinde baayaa düzelmeler olmuş azda olsa..ama bizde böyle olmadı malesef ki..Yine de umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.2 ay rafa kaldırdım.Eşim de etkileniyor benim araştırmalarımdan.kafaya takık durumdayız İnşallah bebişin sana yapışmış şekilde gelirsin..öptüm tatlım.

Hayırlı akşamlar kızlar iyi hafta sonları;yarın hava güzel olsun da inşallah kocişlerle gezelim biraz
Meliselacım canım inşallah önümüzdeki ay herşey senin için çok güzel olur canım şimdiden hayırlı olsun canım.

saol nurssenim, hakkımızda hayırlısı artık, Rabbim verirse olacak yoksa yok seninde duanı istiyorum, namazlarında benide anarsan inan çok mutlu olurum..

en azında eşiniz azosperm değil. buna şükür etmek lazım. inşallah eşiniz düzelir. azosperm değilse bence çok erken düzelebilir. biz 13 yıldır azospermle savaşıyoruz. inanır mısınız eşimin azda olsa sperm çıkışı olsaydı allahın izniyle şimdi bitkisel kürlerle düzelmişti. ama genede kısmet diyelim. arkadaşımın 2 milyon sper mi vardı, m-sure denilen bir ilacı 3 ayda kullandıktan sonra eşi hemen gebe kaldı. sizinde ona yakın bişey. nebileyim keçiboynuzu falan bir şeyler kullandırın bence 3-5 ayda düzelir diye düşünüyorum. allah herkesin yardımcısı olsun...

denizcim canım bana mı yazdın? eğer bana yazdıysan evet çok şükür eşim azospermlikten çıktı. aslında sadece ilk testte azosperm dendi.ilk testte herşey sıfırdı çünkü..ama şimdi çok şükür sayımız var ama hareket artmadı bir türlü. eşimin fsh düşük, şimdi menogon iğne kullanıyor. 6 ay klomen kullandı ancak 2.17den 3.17 oldu, şimdi 15 iğne ile 3.55ten 5.34 çıkmış çok şükür. tüpe kadarda devam edecek iğneye, en azından sperm kalitesi artması için. siz kullandınızmı iğne falan? azo sebebiniz nedir? m-sureyi bende duydum. azo olan birinde 35 sperm bulunmuş etkili bir ilaçmış. biz vitamin ve iğneye devam ettiğimiz için almadık. inşAllah sizin içinde hayırlısı olur bitanem, Rabbim yardımcınız olsun ama sakın ümidini kesme rabbimden, tese falan oldumu eşin? kaan hocayamı gidiyorsunuz?

nasılsınız bacılar ben bugün tam olarak yerleştim çok şükür bitirdik sayılır sadece bir kaç avize eksiğimiz var Rabbim ev nasip etti inşallah evlatta nasip eder evde yanlızım canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…