canım Rabbim yardımcınız olsun inşallah herşey gönlünüzce olur ve mutluluğunuzu hep birlikte burada paylaşırız.herkese hayırlı cumalarcumanız mübarek olsun.Ya rabbi gelmiş geçmiş tüm peygamberler hürmetine,şu mübarek üç aylar hürmetine,cuma günü hürmetine,yusufu yemeyen kurtlar hürmetine,ismaili kesmeyen bıçak hürmetine,gece gündüz yatmayıp Allah Allah diyen diller hürmetine sen dualarımızı kabul et.dertlilere deva,hastalara şifa,eş isteyene eş,iş isteyene iş,evlat isteyenlere hayırlı evlatlar ver ya rabbi.iste kulum vereyim diyorsun;istiyoruz ya rabbi.bizleri isyankar etme,yanlış yollara saptırma ya rabbi!amin.
yarın ilaçlarımın son günü,pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak ve aynı anda eşimin m.tese ameliyatı yapılacak.inş herşey yolunda gider de bir daha aynı hayal kırıklığını yaşatmaz rabbim bize.bu ikinci olacak üçüncüye gerek kalmaz inş.öyle çok yoruldum ki,her yanım ağrıyor sanki.hepinizin dualarını bekliyorum.Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.
canım dualarım sizlerle Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah topik mutlu haberlerinizle sallanır.Canım Allah Yar ve yardımcın olsun işallah burda halaylar çekeriz.Bende cuma Ankardayım hayırlısıyla bu hafta ikimiz içinde işallah mutlu geçer halaylar çekilir işallah
canım işallah hayırlısı olur ve son olur yüzün güler bu defa seni çok iiii anlıyorum.Sen başlat işallah halayı pazartesi, Cuma da ben devam edeyim bizimde bu cuma bende şimdiden stres oldum ALLAHIM yardım et bize.İşallah ikimizinde yüzü güler bu hafta ......RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
inş canım,ben inanıyorum bu kez olacak,rabbim bu kez bizi kapısından eli boş döndürmeyecek.hiç şüphe yok ki O ol dedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok,doktorlar ne derse desin.Ya rabbi sen bizlere de aile olabilmeyi ,küçücük bibebeğin sıcaklığını kucağımızda hissedebilmeyi,anne_baba kelimelerini tez vakitte duymayı nasip et,hasret bırakma ya rabbi!!!
üzülme reyhan 01 çareniz yok değil bol. zaman zaman sperm değerleri çok değişkenlik gösterebiliyor. 6 ay önce ileri hızlı hareketli bir kaç sperm vardır. gebe kalmışsındır. anladığım kadarıyla varikosel oluşmuş. iyi biyerde ameliya olabilirse değerlerin düzelme şansı var. istanbulda emre bakırcıoğluna gidin.1.5yıllık evliym.6ay önce 1düşük oldu(beta 38 küsür).hiç1 müdahale olmadı.eşim sperm testi yaptırdı üroloji doktoru sperm hareketsz dedi.1daha sperm testi istedi peki eşimin spermleri ölü hareketsz ise 6ayönce nasıl gebe kaldım?sperm testi hatalı diye düşünüyorm hatalı sonuç çıkma ihtimali varmıdır?
test sonucu:her 2testis normal ve lokalizasyonda olup homojen eko yapısındadır.yer kaplayan kitle saptanmamıştır.peritestiküler mayi fizyolojik düzeydedir.her 2epididim normaldir.her 2pampiniform pleksus venöz yapıları genişlemiş olup tortiozite göstermektedir.supin pozisyonunda,nötral durumda engeniş ven çapı sağda 2.7mm,solda 2.8mm dir.valsalva ile bu venöz yapılarda reflü akım izlenmiştir.bulgular bilateral skrotal varikolel ile uyumlu sperm testinde sonuç:4gün perhiz sürsüresi.ph:7,7 hacim:şeşeffaf.likefaksiyon:20 viskosite.azalmış.sayı ve aglutunasyon sonucunun karşısı ..nokta.mikroskobi:her sahada;2-3 lökosit görüldü.:direkt bakıda ve santrüfüj sonrasında canlı yada ölü hücre yok. doktora bugün eşimin sonuçlarını gösterdim azosperm dedi.tüp bebek allahım çok kafam karıştı ne yapacağımı düşünüyorum bundan sonraki aşamalarda.uzun sürüyormu acaba tüp bebek yapımı falan kafam allak bullak.
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler, her zaman dualarımdasınız... tedavideki arkadaşlarım inşallah hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşursunuz... Bu ara ben kendi derdime düştüm mamografi, ultrason,emar, 4 doktor gezdik... Neyseki bugün emar sonucunu alıp yarın hocaya göstericez, herhalde biyopsi de yarın olur diye tahmin ediyorum ama bakalım. İnşallah iyi sonuçlar almak nasip olur, çok güzel rüyalar gördüm temiz çıkıcak inşallah rahatladım biraz ama yine de canım çok sıkkın öyle bir ihtimalin zikredilmesi bile beni çok sarstı,tam tedavi düşüneceğimiz sırada bunun çıkması beni daha çok yıktı. Neler düşündüm neler, ama her zaman ki allahın takdirine boynumuz kıldan ince, rabbime güveniyorum, hiç birimizi korktuğumuz yerlere uğratmasın, rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
herhalde bu gidişle bizim işimiz yaza kalacak, zaten o kadar sıkıldım ki, bunu atmak bile üstümüzden en az 2 ayımızı alır, madden de zaten tam ucuna ucuna gittiğimiz bi dönemdi eh bu kist olayında da özeldi şuydu buydu derken yine masraf, hele bi yaz gelsin dicez herhalde :)
Çkşır kökü suyunu öneririm. keçiboynuzu suyu da olabilir.Kızlar herkese günaydınlar. ben sizden bişey rica edebilrmiyim. Fsh hormonunu düşürmek için ne tür bitkisel ürünler var.kullananlarınız varmı.bide Testosteron hormonunu yükselten bitkisel ürünler varmı.kullanlar bana bilgi verirse çok sevinirim. dün kaan hocaya gittik bize mutlu etti 6 ay boyunca bu hormonları düşürmeye çalışıcaz dedi.Hiç bi dr bizi bu kadar umutlandırmamıştı.sizin çocuğunuz olmaz diyip bizi göndermişti.O yüzden çok üzülüyorduk ama bu sefer yüzümüz güldü.inşallah sonuda güzel olur.
var nur efesan biziz. ikinci denemede başarılıyız. 24. haftadayız çoook şükür.arkadaslar esi azospermi olup umut tup bebek merkezinde tedavi olan yada tupbebek deneyenler yokmu aranizda.
Süleyman süleyman süleyman beeey.canım daha denemedik temmuz sonu gibi umut tüp bebekte düşünüyoruz.ama deneyip hamile olanlar var demmi ve sempatuik arkadaşımız var hatırladığım kadarıyla.bende umutta kadın doğumcu olarak Ulun beyimi yoksa Süleyman beyimi seçsem diyorum fikri olan varmı...:26:
Dualarımız seninle troubled herşey beklediğinizden de yolunda gitsin inşallahherkese hayırlı cumalarcumanız mübarek olsun.Ya rabbi gelmiş geçmiş tüm peygamberler hürmetine,şu mübarek üç aylar hürmetine,cuma günü hürmetine,yusufu yemeyen kurtlar hürmetine,ismaili kesmeyen bıçak hürmetine,gece gündüz yatmayıp Allah Allah diyen diller hürmetine sen dualarımızı kabul et.dertlilere deva,hastalara şifa,eş isteyene eş,iş isteyene iş,evlat isteyenlere hayırlı evlatlar ver ya rabbi.iste kulum vereyim diyorsun;istiyoruz ya rabbi.bizleri isyankar etme,yanlış yollara saptırma ya rabbi!amin.
yarın ilaçlarımın son günü,pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak ve aynı anda eşimin m.tese ameliyatı yapılacak.inş herşey yolunda gider de bir daha aynı hayal kırıklığını yaşatmaz rabbim bize.bu ikinci olacak üçüncüye gerek kalmaz inş.öyle çok yoruldum ki,her yanım ağrıyor sanki.hepinizin dualarını bekliyorum.Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.
herkese hayırlı cumalarcumanız mübarek olsun.Ya rabbi gelmiş geçmiş tüm peygamberler hürmetine,şu mübarek üç aylar hürmetine,cuma günü hürmetine,yusufu yemeyen kurtlar hürmetine,ismaili kesmeyen bıçak hürmetine,gece gündüz yatmayıp Allah Allah diyen diller hürmetine sen dualarımızı kabul et.dertlilere deva,hastalara şifa,eş isteyene eş,iş isteyene iş,evlat isteyenlere hayırlı evlatlar ver ya rabbi.iste kulum vereyim diyorsun;istiyoruz ya rabbi.bizleri isyankar etme,yanlış yollara saptırma ya rabbi!amin.
canım işallah hayırlısı olur ve son olur yüzün güler bu defa seni çok iiii anlıyorum.Sen başlat işallah halayı pazartesi, Cuma da ben devam edeyim bizimde bu cuma bende şimdiden stres oldum ALLAHIM yardım et bize.İşallah ikimizinde yüzü güler bu hafta ......RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
canım Rabbim yardımcınız olsun inşallah herşey gönlünüzce olur ve mutluluğunuzu hep birlikte burada paylaşırız.
canım dualarım sizlerle Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah topik mutlu haberlerinizle sallanır.
işallah canım bende inanıyorum Rabim bu defa yüzümüzü güldürecek.İşallah canım bizlerde anne baba olucaz Rabim bizlere dee nasip eder işallah bende inanıyorum bu defa olucak.Canım siz Emre beyde mi ameliyat olucaksınız?ALLAHTAN başka kimsemiz yok .RABBİM OL DE OLSUN
dualarına canı gönülden amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum.canım biz malatya da yaptırıyoruz tüpbebek tedavimizi.sizin azo sebebi neydi bilmiyorum bizim genetik.biz ilk teseyi de burada olmuştuk çok şükür hiç ümit olmamasına rağmen sperm bulundu ama malesef gebelik oluşmadı.şimdi o hastanede dondurulmuş spermimiz olduğu için orada tekrar deniyoruz.eşim 2 ay prooxed plus kullandı sperm kalitesi artabilir ümidiyle (dr tavsiye etti)şimdi tekrar tese olacak ve bu kez dondurulmadan deneyeceğiz ama ola ki (ki umarım öyle bişey olmaz)sperm bulunmazsa orada ki spermlerle denemek için orada yapıyoruz ikinciyide.umarım bu son olur.umarım sizde de bol bol sperm çıkar..
selam kardeşlerim..Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..bnde kısmet olursa gelecek ay adetimle tüp için ankaraya gidiyorum. Kaan hocanın orda başlayacaz kısmet olursa, şimiden heyecanlanmaya başladım ama, umarım sonuda güzel olur, dualarınıza benide katarsanız çok mutlu olurum, Rabbim kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın..
Allah yardımcın olsun.Ne mutlu sana bir adım yaklaşmışsın yavruna.
Ankara'ya özeline mi gidiyorsun yoksa hastaneye mi?
Detayları yaptırdıktan sonra alırız senden..
Başarılar arkadaşım.
melisim sanırım ben direkt hastaneye gideceğim, eşim gelmeyecek, ancak o yumurta toplama da gelecek yanıma, herşeyi ben halletmeye çalışacağım..eşim iğneye devam ediyor. çok şükür az da olsa düzelme oldu. o nedenle hocanın yanına gitmem, sadece bilgi vermek için belki uğrarım, hastanede olursa zaten görürüm, demiş siz gidin ben sonradan bilgileri öğrenirim. sizde durumlar ne alemde? ne yaptınız, gittiniz mi hocaya? düzelme oldumu aza olsa? neler kullanıyor şuan eşin?
Hayırlı akşamlar kızlar iyi hafta sonları;yarın hava güzel olsun da inşallah kocişlerle gezelim biraz
Meliselacım canım inşallah önümüzdeki ay herşey senin için çok güzel olur canım şimdiden hayırlı olsun canım.
en azında eşiniz azosperm değil. buna şükür etmek lazım. inşallah eşiniz düzelir. azosperm değilse bence çok erken düzelebilir. biz 13 yıldır azospermle savaşıyoruz. inanır mısınız eşimin azda olsa sperm çıkışı olsaydı allahın izniyle şimdi bitkisel kürlerle düzelmişti. ama genede kısmet diyelim. arkadaşımın 2 milyon sper mi vardı, m-sure denilen bir ilacı 3 ayda kullandıktan sonra eşi hemen gebe kaldı. sizinde ona yakın bişey. nebileyim keçiboynuzu falan bir şeyler kullandırın bence 3-5 ayda düzelir diye düşünüyorum. allah herkesin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?