Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar Allah nasip ederse biz de Ankarada Kaan hocada tedavi görmeyi planlıyoruz o kadar anlattınız ki bu hocayı gerçekten görüyorum da Allahın izniyle şifa bulan arkadaşlar var ve size sormak istediğim tedavi gören arkadaşlar ilk nasıl başladınız tedaviye,yalnızca eşinizden mi testler istendi,bizim de testler vermemiz gerekiyo mu?Cevaplarınızı bakliyorum kızlar....

mrb arkadaşım.Bizde kaan hocaya tedaviye yeni başlayanlardanız. Senden herhangi bir test istemiyor.sen önce dr mail at. O seni yönlendirecektir.Maillere keisnlikle cvp veriyor.Hormon testleri isteyecektir öncelikle ona göre tedavi programını başlatır.

eşim dün sekreteriyle konuşmuş işinizi 1 günde bile halledebilirsiniz falan demiş nasipse önümüzdeki ay başlamayı düşünüyoruz hayırlısı bakalım sağol canım bilgin için.

mrb canlarım okuyup okuyup cıkıyrdm ama TROUBLED ın guzel haberını okuyunca cok sevndm rabbım devamını da gtrsn ınsaalh arkadasım..darısı dıger arkadaslarımın da basına olsun ınsaalh.bol bol spermler ve bebısler gelsın rabbbımın ıznıyle....NURSEN haydı hayırlısı su gıbı gecsın tedavınız temmuzda demekk sende baslıyrsn MELISELA canım senden de guzel haberlerı beklıyrz tatlım. ESSELIM CANIM sıze de olumlu tedavıler dılıyorum VCK ne guzel paylasımların var rabbım dularımızı kabul etsın ınsaalh..sız ne yaptınız tedavıyı esının test sonucu cıktı mı?OBK CANIM burdakı cogu arkadas tedavıde yada 2. 3. kez tedavıyı denıyorlar yanı yalnız degılsın maalesef.rabbım sıze de sıfa versın .kızlar evet bızde baslıyoruz temmuz adetyle ınsaalh...herkese olumlu ve hayırlı sonuclar dılıyorum ınsaalha.kızlar aksam namazlarımızda ve dualarımızda bırbırımıze dua edelım ....rabbım yar ve yardımcınız olsun

merhabalar arkadaslar uzun zamandir giremiyorum insaalah hersey yolundadir,insaallah bebisler yolundadir
size birsey soracaktim
benim esim su an sadece proxeed kullaniyo ,bir tane de nebido adli igneden yaptiracak,yaninda ek olarakta
keciboynuzu,isirgan otu,corek otu,incir,findik,ceviz,badem,bal,ari sutu,polen yiyor
ek olarak birseyler kullanmak istiyoruz dasaha ama bilmiyorum sizin bir oneriniz varmi?
kullanipta memnun kaldiginiz,duyduguunuz?ya biz tese olucaz bu sene korkuyorum daha birseyler kullanmak istiyoruz ,belki faydasi olur diye,onerilerinizi bekliyorum

Hayırlı olsun tedavin.İlk önce mail atın Kaan hocaya hormon testlerinizi ve genetik testinizi oda ona göre sizi çağırır veya tedavi uygular .Kaan hoca çok iiii bir insan
Ben çok memnun kaldım.Bizde Cuma günü yanındayız Allah izin verirse iişallah o yolda allah bizleri güldürür son birkaçgündür yemek yiyemez oldum stresten
bana dua edin kızlar nolur....

canım sağol zaten ben sizlerden duydum kaan hocayı eşime de anlatınca memnun kaldığınızı ve neredeyse bütün topiğin bu hocaya gittiğini eşimin de içine sindi yani doktor çok önemli gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun...dün mail attı eşim ve gece cevap gelmiş şu şu şu hormon testlerini yaptırıp şu no'dan randevu alın gelin diye bakalım hayırlısı kızlar...hafta sonu gelmeden sperm testi yaptırabilirse bakalım eşim yaptırcak yaptıramazsa da önümüzdeki haftaya kalır artık bunun yanında da hormon testlerini de yaptırır...Allahım bizlere yardım et...

Leylakcım canım Allah sizlerin de yardımcısı olsun inşallah sen de troubled arkadaşımız gibi Allahın izniyle mutlu edersin bizleri çok normal stres olman canım inşallah herşey yolunda gider sağlıcakla gidip sağlıcakla gelin inşallah canım Allaha emanet olun.

arkadaşlar ben şimdi doktora gidiyorum bakalım bugün herşey belli olacak dualarınıza ihtiyacım var.

öncelikle eseslim, leyla1979 ve troubled isimli arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.sizleri hiç tanımasamda sizleri kendime yakın hissediyorum.burada hepiniz bir aile gibi olmuşsunuz.bende kendimi bir aile ferdi gibi hissediyorum.formdaki yazıları okudukca bazen ağlıyorum,bazen gülüyorum,bazen umutsuzluğa kapıyorum,bazense kesin bizim çocuğumuz olucak diyorum.yani karmaşık duygular.Allah hepimizin dualarını kabul ederve herkezin isteklerini verir inşallah.

canım benim, en güzel harflerin sahibi arkadaşım :)) umarım iyisindir, bayadır konuşmadık..ben şimdi herşeyimi hazırladım, temmuz adetimi bekliyorum, uçak biletimi falan aldım..artık hakkımızda hayırlısı olsun..seninde tedavin hayırlı olsun, seninde güzel haberlerini bekliyorum..çok öpüldün bitanem..

canım merhaba, benimde eşim proxeed falan kullandı ama malesef bizde etki etmedi..sana şimdi kullandıklarını yazayım, sende kullan bence
l-arginine
omega-3 balık yağı
diğerleri sizin kullandıklarınızla aynı..bence sizde kullanın..bizde proxeedi bıraktık, onun yerine arginmax almayı düşünüyoruz..
troubleden halla haber yok acaba ne yaptı müjdeli haberle gelicek işallah......
Melisella tedavin hayırlı olsun sonu güzel olsun işallah

canım çok teşekkür ederim..inş size ağustosda bende hamileyim diye yazabilirim..

Kızlar bugün troubled in transferi olcaktı inşallah hayırlı haberlerle gelir Allah yardımcısı olsun...Yarın eşim nasipse sperm testi yaptırcak inşallah hayırlısı olur hepinizi öpüyorum canlarım...

canım nursenim inşAllah Rabbim sana hayırlı haberle gelmeyi nasip eder yarın..merakla güzel haberini bekliyor olacağım..duam seninle kardeşim..

VCK canım sende inşAllah güzel haberle gelirsin bitanem..

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz ne var ne yok ben döndüm evimdeyim..sizleri özledim insalllah güzel haberler vardir sizlerde...bizde durumlar ayni denisiklik olarak kaan hoca yarim klomeni tam ic dedi esime bir tek denisiklik bu.....sayfalar cok hepsini okuyamadim SAYES arkadasim cok üzüldüm cok gecmis olsun allah sifa versin canim benim rabbim yardimcin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…