Kızlar Allah nasip ederse biz de Ankarada Kaan hocada tedavi görmeyi planlıyoruz o kadar anlattınız ki bu hocayı gerçekten görüyorum da Allahın izniyle şifa bulan arkadaşlar var ve size sormak istediğim tedavi gören arkadaşlar ilk nasıl başladınız tedaviye,yalnızca eşinizden mi testler istendi,bizim de testler vermemiz gerekiyo mu?Cevaplarınızı bakliyorum kızlar....
mrb arkadaşım.Bizde kaan hocaya tedaviye yeni başlayanlardanız. Senden herhangi bir test istemiyor.sen önce dr mail at. O seni yönlendirecektir.Maillere keisnlikle cvp veriyor.Hormon testleri isteyecektir öncelikle ona göre tedavi programını başlatır.
Kızlar Allah nasip ederse biz de Ankarada Kaan hocada tedavi görmeyi planlıyoruz o kadar anlattınız ki bu hocayı gerçekten görüyorum da Allahın izniyle şifa bulan arkadaşlar var ve size sormak istediğim tedavi gören arkadaşlar ilk nasıl başladınız tedaviye,yalnızca eşinizden mi testler istendi,bizim de testler vermemiz gerekiyo mu?Cevaplarınızı bakliyorum kızlar....
Hayırlı olsun tedavin.İlk önce mail atın Kaan hocaya hormon testlerinizi ve genetik testinizi oda ona göre sizi çağırır veya tedavi uygular .Kaan hoca çok iiii bir insan
Ben çok memnun kaldım.Bizde Cuma günü yanındayız Allah izin verirse iişallah o yolda allah bizleri güldürür son birkaçgündür yemek yiyemez oldum stresten
bana dua edin kızlar nolur....
arkadaşlar ben şimdi doktora gidiyorum bakalım bugün herşey belli olacak dualarınıza ihtiyacım var.
arkadaşlar ben şimdi doktora gidiyorum bakalım bugün herşey belli olacak dualarınıza ihtiyacım var.
canım benim, en güzel harflerin sahibi arkadaşım :)) umarım iyisindir, bayadır konuşmadık..ben şimdi herşeyimi hazırladım, temmuz adetimi bekliyorum, uçak biletimi falan aldım..artık hakkımızda hayırlısı olsun..seninde tedavin hayırlı olsun, seninde güzel haberlerini bekliyorum..çok öpüldün bitanem..mrb canlarım okuyup okuyup cıkıyrdm ama TROUBLED ın guzel haberını okuyunca cok sevndm rabbım devamını da gtrsn ınsaalh arkadasım..darısı dıger arkadaslarımın da basına olsun ınsaalh.bol bol spermler ve bebısler gelsın rabbbımın ıznıyle....NURSEN haydı hayırlısı su gıbı gecsın tedavınız temmuzda demekk sende baslıyrsn MELISELA canım senden de guzel haberlerı beklıyrz tatlım. ESSELIM CANIM sıze de olumlu tedavıler dılıyorum VCK ne guzel paylasımların var rabbım dularımızı kabul etsın ınsaalh..sız ne yaptınız tedavıyı esının test sonucu cıktı mı?OBK CANIM burdakı cogu arkadas tedavıde yada 2. 3. kez tedavıyı denıyorlar yanı yalnız degılsın maalesef.rabbım sıze de sıfa versın .kızlar evet bızde baslıyoruz temmuz adetyle ınsaalh...herkese olumlu ve hayırlı sonuclar dılıyorum ınsaalha.kızlar aksam namazlarımızda ve dualarımızda bırbırımıze dua edelım ....rabbım yar ve yardımcınız olsun
merhabalar arkadaslar uzun zamandir giremiyorum insaalah hersey yolundadir,insaallah bebisler yolundadir
size birsey soracaktim
benim esim su an sadece proxeed kullaniyo ,bir tane de nebido adli igneden yaptiracak,yaninda ek olarakta
keciboynuzu,isirgan otu,corek otu,incir,findik,ceviz,badem,bal,ari sutu,polen yiyor
ek olarak birseyler kullanmak istiyoruz dasaha ama bilmiyorum sizin bir oneriniz varmi?
kullanipta memnun kaldiginiz,duyduguunuz?ya biz tese olucaz bu sene korkuyorum daha birseyler kullanmak istiyoruz ,belki faydasi olur diye,onerilerinizi bekliyorum
troubleden halla haber yok acaba ne yaptı müjdeli haberle gelicek işallah......
Melisella tedavin hayırlı olsun sonu güzel olsun işallah
Kızlar bugün troubled in transferi olcaktı inşallah hayırlı haberlerle gelir Allah yardımcısı olsun...Yarın eşim nasipse sperm testi yaptırcak inşallah hayırlısı olur hepinizi öpüyorum canlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?