Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

eseslim meraba canim;tedaviniz insallah olumlu sonuclanir.mikro teseyi hangi merkezde yada doktorda oldunuz ?

Arkadaşlar, esasen ben kafanızı karıştırmak istemedim.Zaten yeterince zorlu süreçler bunlar.Hani o microteseden sonra sperm bulunamayıp umudun kesildiği gruptan olduğumuz için ben ve eşim, biraz daha farklı bakıyor olabilirim.Gayet iyi doktorlarla, gayet iyi bir tedavi sürecinden sonra oldu eşim bu microteseyi.Ameliyat sırasında ya da sonrasında bariz bi problem olmadı(ağrıları ve acısı hariç).Ancak dediğim gibi modern tıppın evlat edinin dediği noktada alternatif tedavi (akupunktur,bioenerji,bitkisel kürler ve açlık tedavisi) yöntemlerini denemeye başladık.Ve her defasında bize söylenen şey microtese ameliyatının zararlı olduğu ve ilerde problem doğurabileceğiydi.Şuan geldiğimiz noktada ben asla istemiyorum bir daha.Ancak hiç denememiş arkadaşlar, elbette denemeden vicdanen ve psikolojik olarak rahat olamazlar hayatları boyunca.Çok çok iyi anlıyorum.Ve tüm kalbimle dua ediyorum hepiniz için...
Biz denediğimiz tedavilerden birinden bir gelişme bulsak zaten dünya aleme ilan edip herkesin aynı şekilde faydalanması için uğraşıcaz.dua ederken herkes için ediyorum.Birbirimize ettiğimiz dualar daha çok kabul olur...Allah hayırlısını versin...Sevgiler

Kadın ve erkek beyninin ortasında bulunan nohut büyüklüğünde ki hipofiz bezi, belli zamanlarda kadınlarda yumurtalıklara, erkeklerde ise husyelere, omur ilik sinir telleri kanalı ile emir vererek yumurta ve sperm üretmelerini sağlatır. Korku, şok, stres, beyin özürü veya hastalıkları gibi nedenlerle hipofiz bezi bu görevini yapamaz ise kadında "ovülasyon yokluğu", erkekte "ozosperm" denilen canlı sperm yokluğu ile kısırlıkları ortaya çıkarır. Dozajlı ve kaliteli bir Polenle birlikte alınan Arısütü, Karakovan balı ve Kırmızı Ginseng, vücuda hem olağanüstü doğal protein, aminoasit, vitamin, mineral sağlayarak destek vermekte ve beyinde hipofiz bezindeki "Spazm"ı çözerek yumurta ve canlı sperm üretimini tamamıyle üretmektedir.

canlar az once okudum.kendim ve esim POLEN kullanmaya basladik/SIZLERE TAVSIYE EDERIM:

eseslim meraba canim;tedaviniz insallah olumlu sonuclanir.mikro teseyi hangi merkezde yada doktorda oldunuz ?

Mrb canım biz micro teseyi ankarada olduk. tüp bebek merkezine gelen bi dr yaptı çok iyi bi dr orası kesin ama direk tüp bebek merkezinde olduğumuz için pişmanız tabi orası ayrı konu. dr adı Müfit güneldi.Bizde şimdi Kendi karışımımızı yaptık onu kullanıyoruz. Arı sütü, polen, ginsseng, bal,bide toz çörek otu hepsini karıştırdık eşim sabah akşam yiyor onunla beraber bende yiyorum yemesini teşvik etmek için.

insallah canim bulursun mutlaka banada haber ver lutfen trye gelemedigimiz icin 2 sendir arastiramiyorum seni arkadas olarak kayit edecegim kabul edermisin

tabiki canım kabul ederim niye etmiyeyim. Bu ürnlerin istanbulda bi yerde satıldığını buldum.İstanbula gittiğim zamn bakacağım mutlaka sanada haber veririm.

Euzü billahi mine’ş-şeytani’r-racîm
Bismillahi’r-rahmani’r-rahîm

Ey Bizleri varlığa erdiren
Var olmadaki sonsuz zevki gönüllerimize duyuran
Güzeller Güzeli Rabbimiz!
Sana sonsuz hamd ü senalar olsun.

Kainatın İftihar Tablosu peygamber efendimize Sonsuz salât ü selam olsun.

Gufranla ufkumuzda tüllenen şu mübarek gecede bir kere daha dergâh-ı ilahînin önünde el açıp yalvarıyoruz:

1. YA İLAHE’L-ALEMİN!

Bize verdiğin isteme duygusu ve istenenleri vereceğin inancıyla rahmetinin vüs'ati genişliğindeki kapına dayanıyor, şu mübarek gecede bir kere daha hâlimizi arz etmek istiyoruz. Hâlimiz Sana ayan, söyleyeceklerimiz bildiklerinin bir kısmını beyan. Beklediğimiz asırlardan beri bizi kıvrım kıvrım kıvrandıran dertlerimize derman.. icabet buyur ey Rahîm ü Rahmân!

2. EY ÇARESİZLER ÇARESİ!

Senin dualara icabet etme mecburiyetin yoktur; ama bizim ona ihtiyacımız hissettiklerimizden de çoktur. Bütün dileklerimizi kabul buyur ve bunları kabulünü vicdanlarımıza duyur; aç ve yalnızlıkla tir tir titreyen kalblerimizi iman ve itminanla doyur.

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN DUALARINIZ KABUL OLSUN.BİZDE YARIN DOKTORA GİDİCEZ LÜTFEN BANADA DUALARINIZDA YER VERİN .ALLAH RAZI OLSUN.MEVLAM HEPİMİZİN KUCAKLARINI SALİH EVLATLARIMZLA DOLDURSUN İNŞALLAH

troubleden halla haber yok acaba ne yaptı müjdeli haberle gelicek işallah......
Melisella tedavin hayırlı olsun sonu güzel olsun işallah

öncelikle unutmadığın için teşekkür ederim canım.dün 2. tese ameliyatımızı olduk.Rabbime binlerce şükürler olsun ki sperm bulundu,mucizesini ikinci kez gösterdi bize.benim yumrtalar toplandıktan sonra aldılar onu ameliyata.12 tane yumurta toplandı,9 u olgun mikroenjeksiyon ile 3 tanesi döllenmiş çok şükür,yarın transfer yapılacakmış az önce aradılar.ama dün hastanede sonucu öğrenmek için çok bekledik (ömrümden ömür gitti inanın)ve tam ümidi kesmek üzereydik ki daha kapıya varmadan arayıp haber verdiler.Bu mübarek gecenin ve üç ayların yüzü suyu hürmetine rabbim bu yolda giden herkesin yardımcısı olsun ve inş bizim de güzel ve hayırlı sonuçlar almamıza vesile olsun.

Allah tamamını erdirsin inşallah canım. Yavrun sana tutunur kucağına alırsın inşallah. Böyle mutlu haberler duyunca kendimin olmuş gibi seviniyorum.İnşallah bizlerde senin gibi mutlu oluruz birgün.İlk tese amliyatında sperm bulunmuşmuydu?

Allah yar ve yardımcınız olsun canım.ne kadar anlamlı bir dua bu,paylaşımın için teşekkür ederim.

amin canım duaların için teşekkür ederim.evet ilk tesede de sperm bulunmuştu ama kalitesi düşüktü ve olaki çıkmazsa diye (zaten doktorlar mucize olduğunu söylüyor)beni hazırlamamışlardı,daha büyük hayal kırıklığı olmasın diye.12 yumurtadan sadece 1 tanesi döllendi,o da normal kalitedeydi.geri kalan spermlerimizi dondurdular.ikinci de dondurulmadan yapılmasını istedik ve bende hazırlandım benim OPU ile eşimin tesesi aynı anda oldu ve çok şükür Rabbim mucizesini ikinci kez yaşattı bize .9 yumurtadan 3 tanesi döllenmiş,yarına inş transfer olacak.yine dualarınızı bekliyorum.ha bu arada biz doktor tavsiyesiyle 2 ay proxeed plus kullandık,yanında ginseng,tribulus,keçiboynuzu pekmezi,polen arı sütü,fındık ,fıstık,ballı çerez ..ve tabi tevekkül.o istemedikten sonra hiçbir şey olmaz herşey vesile,kainatta ki hiçbirşey gereksiz değil.Rabbim en kısa zamanda size de bu mutlulukları yaşatsın inş..

merhaba kadınlar külübü üyesi arkadaşlar.
duygularımı nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum.evleneli 1 yıl oldu ve artık çocuk istemeye karar verdik .dr gittik benim kontrollerim oldu ama bende bir sorun çıkmadı.eşimede test yaptırdık ve eşimin azospermi olduğunu öğrendik.hayatımda ilk defa bu kelimeyi duydum azospermi.ama araştırınca büyük bir çıkmaza girdim.resmen dünyam yıkıldı.sonra araştırdımki birtek bizde değil binlerce çiftte bu rahatsızlık varmış.ama ben ne yapacağımı ,hangi yolu izleyeceğimi bilmiyorum.dr çocuğunuz olması imkansız belki tüp bebek dedi. eşi azospermi olupta bebek sahibi olanlar varmı hiç? biz eskişehirde oturuyoruz bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.ne yapacağımı hiç bilmiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.çok teşekkürler

öncelikle çok sabır isteyen bu yolda Allah yar ve yardımcın olsun.malesef yanlız değilsin aynı dertten muzdarip bir sürü arkadaş var burda biz de onlardan biriyiz.elbetteki azosperm olupta bebek sahibi olanlar var.ama önemli olan eşinin azo sebebi,onu söylemedi mi doktorlar?çünkü ona göre tedavi uygulanacak.daha sonra vakit kaybetmeden işinin ehli olan bir doktora gidin,buradaki çoğu arkadaş emre bakırcıoğluna yada kaan aydosa gidiyor.umarım tez vakitte güzel sonuçlar alırsınız..

canım çok sevindim..seni çok merak etmiştim allah işallah hamile olduğun günü de gösterir.sıra geldi bana ....halayı başlatıyorum

bütün kalbimle amiiiin ....Allah dualarımızı kabul etsin işallah

mrb arkadaşım. Öncelikle geçmiş olsun.Sana tavsiyem eskişehirde ki dr lar hiçbiri iyi değil.Hangi dr gidersen git sana çocuğunuz olmaz diyecektir.tüp bebek yaptırın der. çünkü bende esk oturuyorum gitmediğimz dr kalmadı. Ankara da güzel dr lar var. oralara gidin özellikle kaan aydos çok iyi bi dr. tedavi yapıyor özellikle.Çaba gerektiren bir tedavi sabırla yapmak gerekiyor.Sebebinin ne olduğu bellimi?Bitkisel ürünler kullanın.Herşeyden derman aranıyor çünkü.Bitsel ürünler kullanıp çok çocuk sahibi olanlar var.Allah yardımcınız olsun.

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

CANIM GÖZÜN AYDIN İNŞALLAH RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR.EN YAKIN ZAMANDA HAMİLELİK HABERİNİ ALIRIZ HALAYINI ÇEKERİZ.MEVLAM BU MÜBAREK GÜNÜN HATIRINA BİZİM İÇİNDE MİRAÇ SAYILACAK ANNELİK DUYGUSUNU YAŞATSIN

Öncelikle geçmiş olsun.Allah sabır versin ve şifa versin hepimizin eşlerine.Siz öncelikle hormon testlerinizi genetik testlerinizi yaptırın derim ben ondan sonra da iiii bir doktorla tedaviye başlayın ..Bu uzun ve yorucu yolda sana şimdiden acil şifalar ve sabırlar dilerim

Arı sütü polen ve balın mucize bişey olduğunu duyduk her kullanan çok memnun biz bu zamana kadar hiç kullanmadık.bizde başladık artık bu karışıma.inşallah bizde olumlu sonuçlar alırız Allahın izniyle tabiki.Mutlu haberlerinizi bekliyorum inşallah.

Canım benim çok sevindim Allahım yüzünüzü güldürdü inşallah transferin olduktan sonra da bebişin sımsıkı tutunur sana güzel haberlerini bekliyoruz canım

BÜTÜN İSLAM ALEMİNİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN RABBİM BU GÜZEL MÜBAREK GÜNÜN HÜRMETİNE GÜNAHLARIMIZI AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL ETSİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…