Mrb canım. Bizde de azosperm var. Eşim m.tese oldu 2 ay önce ama sperm bulunamadı. çok zor bi ameliyat değil ama kişiden kişiye değişiyor.Lokal anestezi ile oldu eşim 2-3 gün ağrısı oldu. sonrasında çok şükür bir problemimiz olmadı normal hayatına döndü. ama bizimde keşke olmasaydık dediğimiz oldu.çünkü biz önce direk tüp bebek denemesi yapmak için bende hazırlandım yumurta toplama gününde amliyat oldu eşim ama bulunamayınca benim yumurtalarımda toplanmadı. Ben bu durumda zorluk çektim adetim olasaya kadar adet sancıları gibi sancı çektim. Önce Kaan hocaya gitseydik önce o bize ilaç tedavisi uygulayıp yapacakmış ama biz hiç bir tedavi uygulamadan direk M.tese olduk tek pişmanlığımız o. bir daha M.tese olmayı önermedi dr lar ama Kaan hoca 6 ay ilaç tedavsi verdi ondan sonra M.tese olabileceğini söyledi. M.teseyi yapan Doktor çok önemli. Doktorunuzu iyi seçin iyice araştırın ondn sonra karar verin. İnşallah herşey dilediğiniz gbii olur.
eseslim meraba canim;tedaviniz insallah olumlu sonuclanir.mikro teseyi hangi merkezde yada doktorda oldunuz ?
insallah canim bulursun mutlaka banada haber ver lutfen trye gelemedigimiz icin 2 sendir arastiramiyorum seni arkadas olarak kayit edecegim kabul edermisin
troubleden halla haber yok acaba ne yaptı müjdeli haberle gelicek işallah......
Melisella tedavin hayırlı olsun sonu güzel olsun işallah
öncelikle unutmadığın için teşekkür ederim canım.dün 2. tese ameliyatımızı olduk.Rabbime binlerce şükürler olsun ki sperm bulundu,mucizesini ikinci kez gösterdi bize.benim yumrtalar toplandıktan sonra aldılar onu ameliyata.12 tane yumurta toplandı,9 u olgun mikroenjeksiyon ile 3 tanesi döllenmiş çok şükür,yarın transfer yapılacakmış az önce aradılar.ama dün hastanede sonucu öğrenmek için çok bekledik (ömrümden ömür gitti inanın)ve tam ümidi kesmek üzereydik ki daha kapıya varmadan arayıp haber verdiler.Bu mübarek gecenin ve üç ayların yüzü suyu hürmetine rabbim bu yolda giden herkesin yardımcısı olsun ve inş bizim de güzel ve hayırlı sonuçlar almamıza vesile olsun.
Euzü billahi mine’ş-şeytani’r-racîm
Bismillahi’r-rahmani’r-rahîm
Ey Bizleri varlığa erdiren
Var olmadaki sonsuz zevki gönüllerimize duyuran
Güzeller Güzeli Rabbimiz!
Sana sonsuz hamd ü senalar olsun.
Kainatın İftihar Tablosu peygamber efendimize Sonsuz salât ü selam olsun.
Gufranla ufkumuzda tüllenen şu mübarek gecede bir kere daha dergâh-ı ilahînin önünde el açıp yalvarıyoruz:
1. YA İLAHE’L-ALEMİN!
Bize verdiğin isteme duygusu ve istenenleri vereceğin inancıyla rahmetinin vüs'ati genişliğindeki kapına dayanıyor, şu mübarek gecede bir kere daha hâlimizi arz etmek istiyoruz. Hâlimiz Sana ayan, söyleyeceklerimiz bildiklerinin bir kısmını beyan. Beklediğimiz asırlardan beri bizi kıvrım kıvrım kıvrandıran dertlerimize derman.. icabet buyur ey Rahîm ü Rahmân!
2. EY ÇARESİZLER ÇARESİ!
Senin dualara icabet etme mecburiyetin yoktur; ama bizim ona ihtiyacımız hissettiklerimizden de çoktur. Bütün dileklerimizi kabul buyur ve bunları kabulünü vicdanlarımıza duyur; aç ve yalnızlıkla tir tir titreyen kalblerimizi iman ve itminanla doyur.
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN DUALARINIZ KABUL OLSUN.BİZDE YARIN DOKTORA GİDİCEZ LÜTFEN BANADA DUALARINIZDA YER VERİN .ALLAH RAZI OLSUN.MEVLAM HEPİMİZİN KUCAKLARINI SALİH EVLATLARIMZLA DOLDURSUN İNŞALLAH
Allah tamamını erdirsin inşallah canım. Yavrun sana tutunur kucağına alırsın inşallah. Böyle mutlu haberler duyunca kendimin olmuş gibi seviniyorum.İnşallah bizlerde senin gibi mutlu oluruz birgün.İlk tese amliyatında sperm bulunmuşmuydu?
merhaba kadınlar külübü üyesi arkadaşlar.
duygularımı nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum.evleneli 1 yıl oldu ve artık çocuk istemeye karar verdik .dr gittik benim kontrollerim oldu ama bende bir sorun çıkmadı.eşimede test yaptırdık ve eşimin azospermi olduğunu öğrendik.hayatımda ilk defa bu kelimeyi duydum azospermi.ama araştırınca büyük bir çıkmaza girdim.resmen dünyam yıkıldı.sonra araştırdımki birtek bizde değil binlerce çiftte bu rahatsızlık varmış.ama ben ne yapacağımı ,hangi yolu izleyeceğimi bilmiyorum.dr çocuğunuz olması imkansız belki tüp bebek dedi. eşi azospermi olupta bebek sahibi olanlar varmı hiç? biz eskişehirde oturuyoruz bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.ne yapacağımı hiç bilmiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.çok teşekkürler
canım çok sevindim..seni çok merak etmiştim allah işallah hamile olduğun günü de gösterir.sıra geldi bana ....halayı başlatıyorumöncelikle unutmadığın için teşekkür ederim canım.dün 2. Tese ameliyatımızı olduk.rabbime binlerce şükürler olsun ki sperm bulundu,mucizesini ikinci kez gösterdi bize.benim yumrtalar toplandıktan sonra aldılar onu ameliyata.12 tane yumurta toplandı,9 u olgun mikroenjeksiyon ile 3 tanesi döllenmiş çok şükür,yarın transfer yapılacakmış az önce aradılar.ama dün hastanede sonucu öğrenmek için çok bekledik (ömrümden ömür gitti inanın)ve tam ümidi kesmek üzereydik ki daha kapıya varmadan arayıp haber verdiler.bu mübarek gecenin ve üç ayların yüzü suyu hürmetine rabbim bu yolda giden herkesin yardımcısı olsun ve inş bizim de güzel ve hayırlı sonuçlar almamıza vesile olsun.
Euzü billahi mine’ş-şeytani’r-racîm
Bismillahi’r-rahmani’r-rahîm
Ey Bizleri varlığa erdiren
Var olmadaki sonsuz zevki gönüllerimize duyuran
Güzeller Güzeli Rabbimiz!
Sana sonsuz hamd ü senalar olsun.
Kainatın İftihar Tablosu peygamber efendimize Sonsuz salât ü selam olsun.
Gufranla ufkumuzda tüllenen şu mübarek gecede bir kere daha dergâh-ı ilahînin önünde el açıp yalvarıyoruz:
1. YA İLAHE’L-ALEMİN!
Bize verdiğin isteme duygusu ve istenenleri vereceğin inancıyla rahmetinin vüs'ati genişliğindeki kapına dayanıyor, şu mübarek gecede bir kere daha hâlimizi arz etmek istiyoruz. Hâlimiz Sana ayan, söyleyeceklerimiz bildiklerinin bir kısmını beyan. Beklediğimiz asırlardan beri bizi kıvrım kıvrım kıvrandıran dertlerimize derman.. icabet buyur ey Rahîm ü Rahmân!
2. EY ÇARESİZLER ÇARESİ!
Senin dualara icabet etme mecburiyetin yoktur; ama bizim ona ihtiyacımız hissettiklerimizden de çoktur. Bütün dileklerimizi kabul buyur ve bunları kabulünü vicdanlarımıza duyur; aç ve yalnızlıkla tir tir titreyen kalblerimizi iman ve itminanla doyur.
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN DUALARINIZ KABUL OLSUN.BİZDE YARIN DOKTORA GİDİCEZ LÜTFEN BANADA DUALARINIZDA YER VERİN .ALLAH RAZI OLSUN.MEVLAM HEPİMİZİN KUCAKLARINI SALİH EVLATLARIMZLA DOLDURSUN İNŞALLAH
duygularımı nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum.evleneli 1 yıl oldu ve artık çocuk istemeye karar verdik .dr gittik benim kontrollerim oldu ama bende bir sorun çıkmadı.eşimede test yaptırdık ve eşimin azospermi olduğunu öğrendik.hayatımda ilk defa bu kelimeyi duydum azospermi.ama araştırınca büyük bir çıkmaza girdim.resmen dünyam yıkıldı.sonra araştırdımki birtek bizde değil binlerce çiftte bu rahatsızlık varmış.ama ben ne yapacağımı ,hangi yolu izleyeceğimi bilmiyorum.dr çocuğunuz olması imkansız belki tüp bebek dedi. eşi azospermi olupta bebek sahibi olanlar varmı hiç? biz eskişehirde oturuyoruz bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.ne yapacağımı hiç bilmiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.çok teşekkürler
öncelikle unutmadığın için teşekkür ederim canım.dün 2. tese ameliyatımızı olduk.Rabbime binlerce şükürler olsun ki sperm bulundu,mucizesini ikinci kez gösterdi bize.benim yumrtalar toplandıktan sonra aldılar onu ameliyata.12 tane yumurta toplandı,9 u olgun mikroenjeksiyon ile 3 tanesi döllenmiş çok şükür,yarın transfer yapılacakmış az önce aradılar.ama dün hastanede sonucu öğrenmek için çok bekledik (ömrümden ömür gitti inanın)ve tam ümidi kesmek üzereydik ki daha kapıya varmadan arayıp haber verdiler.Bu mübarek gecenin ve üç ayların yüzü suyu hürmetine rabbim bu yolda giden herkesin yardımcısı olsun ve inş bizim de güzel ve hayırlı sonuçlar almamıza vesile olsun.
amin canım duaların için teşekkür ederim.evet ilk tesede de sperm bulunmuştu ama kalitesi düşüktü ve olaki çıkmazsa diye (zaten doktorlar mucize olduğunu söylüyor)beni hazırlamamışlardı,daha büyük hayal kırıklığı olmasın diye.12 yumurtadan sadece 1 tanesi döllendi,o da normal kalitedeydi.geri kalan spermlerimizi dondurdular.ikinci de dondurulmadan yapılmasını istedik ve bende hazırlandım benim OPU ile eşimin tesesi aynı anda oldu ve çok şükür Rabbim mucizesini ikinci kez yaşattı bize .9 yumurtadan 3 tanesi döllenmiş,yarına inş transfer olacak.yine dualarınızı bekliyorum.ha bu arada biz doktor tavsiyesiyle 2 ay proxeed plus kullandık,yanında ginseng,tribulus,keçiboynuzu pekmezi,polen arı sütü,fındık ,fıstık,ballı çerez ..ve tabi tevekkül.o istemedikten sonra hiçbir şey olmaz herşey vesile,kainatta ki hiçbirşey gereksiz değil.Rabbim en kısa zamanda size de bu mutlulukları yaşatsın inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?