Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kader nl..anladigim kadariyla sendemi yurt disindasin canim..sizin de sorun ayni deyilmi..ankarada tedavin insallah sana bebeyini getirir yuzun guler umarimm..

merhaba kızlar,
bende haziranın 22sinde yani adetimin ikinci günü muayene oldum ve doğum kontrol hapıyla tüp bebek tedavimize başladık.temmuzun 5inde ise iğnelerime başlıycam.artık hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.kızlar nedendir bilmiyorum ama duygularım körleşti sanki ne istek var ne heyecan kafamda olumsuz sonuç alıcakmış gibi yer yaptı kurtulamıyorum bu düşünceden.kendi kendime hayır güzel sonuçlar alıcaz herşey çok güzel olucak die söylensemde,olmuyor nedendir anlamadım.inşallah hislerimde yanılırım.tedaviye başlayan bir çok arkadaşlarımız var.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

bonitaaa..canim bende oyleyim ama pozitif dusunmemiz lazim unutma..sen daha once deneme yaptinmi onlarin cok etkisi oluyo valla ..bak ben eylulde basliycam 5. denememe korkuyorum yine oyle olucak diye ..allahim korktugumuza ugratmasin umutt ettiyimiz yavrularimizi versin insallahh..

merhaba toana ya istemeden olumsuz hislere kapılıyorum.kendimi zorluoum olumlu düşünmeye ama malesef bu seferde kendimi kandırıyormuş gibi hissediorum.toanacım bu bizim ilk denememiz.ben 24 yaşındayım daha,eşim 32 yaşında.bizim sorunumuzda olan arkadaşlardan pek olumlu sonuç alan okuyamadım daha.hatta evlatlık düşünen donasyon düşünenler var.bizim sorunumuz inmemiş testis.eşim 8,9 yaşlarında ameliyat olmuş.tekini torbaya indirdik diğerinin kordonu kısa kaldığından kanalda kaldı demiş doktor.ama üroloji muayene sonucu iki testisinde torbada olmadığı söylendi.tekinin torbaya yakın sınırlarda.diğeri ise ingunial kanalında kalmış.gerçi testis boyutları normal boyuttaymış.ama toana düşünki testislerini indirilipte hala sperm bulunmayan okadar çok kişi okudumki burda.bizim ki torbada bile değil.ister istemez olumsuz düşünceler beynimi kemiriyor.başladık tedaviye bakalım.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun demekten başka çare yok.kendimi olumlu veya olumsuz her ikisinede hazırlamaya çalışıorum.tabi ki olumsuz sonucu kabullenmek kolay olmayacak tabi....

bonitaaa..gecmis olsun canim..esin amaliyat oldumu hic hangi dr gidiyorsunuz negibi tedavi uyguluyosunuz..daha cok gencsiniz allah buyuk..zaten dr muayenede herseyi bilip soyluyo ama allahin isleri belli olmaz umidini yitirme..tip okadar gelismiski yoktan var ediyolar ben inaniyorum olucak bebeislerimiz..benim yasim ileri oldugundan umidimi kaybediyorum ama allaha siginiyorum buda bizim sinavimiz rabbim daha beterini vermesin..

saol canım.yok daha hiç olmadı mikrotese.bu ay tedavideyiz.doğum kontrol hapı kullanıorum sonra iğneler falan.ben hazırlandıktan sonra eşim mikroteseye girecek.biz ümraniyede oturuoruz.çakmak erdem hastanesinde başladık tedaviye...bizim bu sorunu öğreneli daha 1 sene olmadı.öğrendikten sonra belli bir süre araştırmaya girdim ve beklememizin bi faydası olmadığını anladık ve başladık tedaviye.artık hakkımızda hayırlısı.inş sende tedavinden olumlu sonuçlar alırsın.herkse tüm kalbimle,içtenliğimle
dua ediyorum.

canim benim strese girme allah buyuktur.bizim sorunda ayni senin dedigin gibi kucukken esim ameliyat olmus.biz yurtdisindan istanbul emre bakirciogluna gidicez.sen umraniyede oturuyormussun bi bakinsaydi esin emre beye.cok basarili bi doktor.tese olmadan bi gorunsun bence.cunku geriye bidaha donus olmyor.bizde ankaraya gitmistik esime mikrotese dediler tupbebek tedavisini yarida biraktik emre beyin ismini duyunca.simdi temmuzun 23 unde emre beye randevumuz var allah bu yolda olan herkese evlat nasip etsin.

allah dualarini kabul etsin insallah ne guzel dua etmissin.ablam tedavi olmuyor cunku esi tupbebek istemiyor.sorun ablamda.normal yolla cocuk sahibi olmasi cok zor.canim emre bey cok unlu ve basarili bir urolog.bide ankarada kaan aydos varmis.ama benim kalbim emre beyden yana nedense.istanbul umut tup bebek merkezinde kendisi. internette emre bakircioglu diye yazarsan siteside var .bu forumda cok arkadas var esi azosperm olup emre beyde tedavi olup tupbebekle hamile kalanlar.belcikada tup bebek basarisi dusuk.mesela esim burda urologa gitti sperm tahlil sonucunu filan elimize vermiyor ne kadar sacma.sozle soyluyo doktor.bize 25 sperm var 5 canli 20 si olu.ama kagitla belgele bende goruyum degilmi yanlis sistem iste.emre beye avrupadaki yabancilar bile gidiyor.belcikada bide irkcilik varmis doktor istemezmis turklerin cocuklari olsun.ben oyle duydum bilmiyorum ama asli varmi.insallah senin emre beye ihtiyacin olmadan bu denemende hamile kalman temennim.aslinda hersey vesile allah ol desin yeter.dualarim seninle insallah hamile kalacaksin ben inaniyorum senden cok guzel anne olacak.

nur_efsan merhaba
kaan aydos ve emre bakırcıoğlunu çok ii olduklarını burda okudum.ne kadar doğru nekadar yanlış bilmiorum ama,hani zaten rabbim bize evlat nasip ettikten sonra emre beyde veya başka yerde her şekilde olur,sonuçta vericek olan rabbim doktorlar sadece vesile.rabbim vermek istedikten sonra spermi doktorun gözünün önüne getirir yine bulunacağı varsa bulunur die düşündük doğrusu.tabi ki bu ne kadar doğru ne kadar yanlış inan bende bilemiorum.aslında artık ne istediğimi biliorum nede ne yapmam gerektiğini.karmaşıklar içerisinde çaresizce yaşıorum.artık hakkımızda hayırlısı olsun.biz elimizden geleni yapıoruz gerisi tevekkül....

uzme tatli canini allah buyuktur burda cok vadi bizim gibi bazen umutsuz yazanlar.ama sonra hamile kaldilar bebisleri oldu bile.inaniyorum ki bizde bebislerimizi kucagimiza alicaz.hani umraniyede oturmusken yakinsiniz demek istedim .daha olumlu sey soyler diye dusundum.hakkinda hayirlisi olsun o zaman ve biran once sende anne ol insaallaaaahhh...

canim bende dün seni sormustum ankaraya gittimi diye baslamissin bile tedaviye hayirli olsun tedavin su gibi aksin insallah bol bol sperm bulunur canim benim
insallah bebeginle donersin canim buraya dualarim seninle

ağlamak istiyorum deliler gibi,bağırmak haykırmak istiyorummmmmmmmmmm
allahım sen büyüksün yarabbim sen aklıma mükait ol yarabbim.sen bizi doğru yoldan ayırma.
arkadaşlarım ablamla konuştum az önce 2 senelilk evli 10 aylık kızı var,daha yaşına bile girmedi.adeti geçikmişti test yaptırmış hamileymiş ve aldırmak istiyor.durumları çok ii değil.yeğenime annem bakıp çalışmayı düşünüodu yaşına girdikten sonra.evinde bilgisayarı olmadığı için benden randevu almamı istiyor kürtaj için.benim elim nasıl gider klavyeye.allahımmmmmmmmmmmmmm yardım ettttt yarabbimmmmmmmm.akşam iş çıkışı yanına gidicem ikna etmeye çaalışıcammm aldırmaması için.durumlarıda ii değil napıcam kızlarr ya
:::::((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

arkadasim sakin haa sen sen ol boyle seyin vebalini alma.cok gunah.karisma bence.

canım bozma morelini allah büyük inşallah hayırlı bir karara varırlar allah veren rızkınıda verir bizler bir çocugumuz olsun diye mucadele ederken bazılarıda istemedegi halde hamile kalıyor okadar durumu çokmu kötü iyi kötü bunuda dogursa baksa bundan sonrada daha sıkı korunsunlar aldırıp günahına gireceklerine valla ben böyle durumlara çatlıyorum olan öyle olmayan böyle diye akşam daha haberlerde ıgdırda yeni dogmuş erkek bebegi göbegi bile kesilmemiş sokaga bırakmışlar görünce insan mafoluyor allahım bunlara verecegine bize verseydin bizim gibi olmayanların birine verseydin keşke olmuyormuydu dedim kendi kendime allahın işine karışılmaz ama nebileyim allah büyük bizide görür inşallah birgün.

istiyorumbebegimi07 merhaba canım,
hamile kalmasına sevinirken,aldırıcam kelimesiyle mahvoldum...ne olursa olsun aldırma taraftarı değilim.onlar rızkıyla geliyor.allah bi şekilde yardım ediyor.evet bende senin gibi düşünüorum.sokağa atılan bebekler,kürtaj olan bebekler için allahım sen olmayanlara ver diorum,diyererekte günaha girioruz dediğin gibi.allah herkese hayırlsıını versin canım.hepimiz sınavdan geçioruz.bu sınavdan hayırlısıyla geçmeyi nasip etsin rabbim.

nur efsan..tatlim benim duama herzaman hepimize gitsin insallah..canim allah buyuk nelere kadir ol diycek birgun olucak bebislerimiz insallah..canim dualarin icin cok sagol insallah hepimiz anne olucaz ve hepimiz yakisicaz erisicez annelik duygusuna..dualarima sigindim allahima sigindim ondan gayri kimseciklerimiz yok..bir esim birde ben burada..istiyorumki rabbim bir evlat versinde onla tesseli bulalim insallah olucak diye ugras veriyoruzzz..rabbim bos etmesin emeyimizi..canim burda da oyle benim esimni sperm sonuclarinida vermediler sadece bir kagit ustunde ..birseyler yaziyordu anlamadigim icin tabii..azospermi orda okudum ve dunyam basima yikildi zannetimm tovbe yarabbimm..hemen int arastirdim ve sonucu ogrenince agladim tabbi esimede belli etmiyordum agladigimi aman zoruna gitmesin diye boyle tatlim iste zor isler bizimki..sabir ve azim gerektiriyo bilemiyorum baciim rabbim yuzumuze baksinn..canim senin esin amaliyat olmusmuydu..belki yazmissindir ama unuttum..bu tedavi akilda koymuyor anacim..saglik olsun..rabbim eslerimizi basimizdan eksik etmesinn huzurumuzu kacirmasinn aminnn....

bonitaaaa.canim benim kendine gel napacan demek ablan zor durumda kalmistir napsin kadin..gerci aldirmasa iyi olur ama demekki oyle gerekiyo canim benim..allahin guzel isleri iste rabbim isteyene cektiriyo istemeyenede veriyo ama istenmiyo kurta la oluyo..bazen bende diyorum rabbim istemeyene verme isteyene ver diye ama guzel allahiminda br bildiyi vardir elbet ..takma canim sanada vericek rabbim buyuk..: umidini yitirme ok arkadasim..

Arkadaşlar halimize şükredelim.Bende yeni olay öğrendim eşimin işyerinde çalışan bir elemanın eşi hamile kalmış istemeden 1 yıllık evlilermiş kadın tutturmuş aldırcam diye kocası istiyormuş ama kadın istemiyor.daha çok yeni evliyiz diye istemiyormuş.Ve aradan 1 hafta geçmeden kadının rahminde kist çıkmış.Kansere dönüşmek üzereymiş kisti almışlar ve çocukta gitmiş tabi ve doktorlar demişki bir daha çocuğunuz olamayabilir.Yarabbim o kadar büyükki sen bu çocuğu istemedin bir daha sana çocuk yok dedi.bu durumumuza şükredelim arkadaşlar. eşlerimiz azosperm ama şansımız hep var.Allah o kadar büyükki bigün mutlaka bizlerede çocuklarımızı verecek.Dualarımız hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…