canım benim çok sağol
tedaviniz hayırlı olsun kardeşim Allah yardımcınız olsun herşey gönlünüzce olsun Rabbim yüzünüzü güldürsün.[/QUOTEsag ol canım rabbım hepımızın yuzunu guldursunhayırlı sabahlar kızlar nasılsınız?umarım bol bebıslı bır ay olur temmuz ayı yarından ıtıbaren:)))) temmuzda baslıycak olan cok masaalh.ben de adetımı beklıyorum bakalım hayırlısı.KADER evt canım ya rahım fılmı cok zor cekıldı benımde caımdan can gıttı yanı(((umarım guzel bır tedavı olur baslıycak olanlar ıcın...TROBLED canım ınsaalh guzel gecmstr transferın
canım geçmiş olsun sen hazırlanıyosun herhalde ben hazırlanmadım işallah bulunurda öyle hazırlanırım bende canım sen Ankardamısın şü anda .Temmuz'u ben başlatıyorum işallah hepimizin bu ay yüzü güler arkadaşlar...
sag ol canım benım evet ankaradayım sımdı ınsallah temmuz ayı hepımız ıcın hayırlı olur
bonitaaa..canim bende oyleyim ama pozitif dusunmemiz lazim unutma..sen daha once deneme yaptinmi onlarin cok etkisi oluyo valla ..bak ben eylulde basliycam 5. denememe korkuyorum yine oyle olucak diye ..allahim korktugumuza ugratmasin umutt ettiyimiz yavrularimizi versin insallahh..
bonitaaa..gecmis olsun canim..esin amaliyat oldumu hic hangi dr gidiyorsunuz negibi tedavi uyguluyosunuz..daha cok gencsiniz allah buyuk..zaten dr muayenede herseyi bilip soyluyo ama allahin isleri belli olmaz umidini yitirme..tip okadar gelismiski yoktan var ediyolar ben inaniyorum olucak bebeislerimiz..benim yasim ileri oldugundan umidimi kaybediyorum ama allaha siginiyorum buda bizim sinavimiz rabbim daha beterini vermesin..
saol canım.yok daha hiç olmadı mikrotese.bu ay tedavideyiz.doğum kontrol hapı kullanıorum sonra iğneler falan.ben hazırlandıktan sonra eşim mikroteseye girecek.biz ümraniyede oturuoruz.çakmak erdem hastanesinde başladık tedaviye...bizim bu sorunu öğreneli daha 1 sene olmadı.öğrendikten sonra belli bir süre araştırmaya girdim ve beklememizin bi faydası olmadığını anladık ve başladık tedaviye.artık hakkımızda hayırlısı.inş sende tedavinden olumlu sonuçlar alırsın.herkse tüm kalbimle,içtenliğimle
dua ediyorum.
gunaydin arkadaslarim ..hepinize guzel gunler haftalar bol bol bebisli aylar diliyorum..
nur efsan..canim evet bulundugum sehre belcika cok yakin bende hollan dada oturuyorum..su gurbet ellerde bizi yavrusuz birakmasin rabbimm..insaklah..canim burukselde iyi diyolar bu tup icin hic gitmedim ama tabiki tr ye daha iyidir kesin..benim almanyada mecburen denicem cunki dondurulmus spermimiz orda oldugu icin nediyi tatlim isimizi bu defa rast getirsinde rabbim yormasin artikbebeyim gelsin diye dua ediyorum allahim duysun..cumlemizin kucaklarimizi doldursunn..rabbim nelere kadir bak istedikten sonra nasilda veriyo in sallah bizlerede vericek..ablan da tedavi goruyormu canim dilerim bu yolda emek veren kucaklari bos olan butun arkadaslarimin ve icindede bizlerin rabbim kucaklarimizi doldursun insallah..canim emre bey demissin nasil bir dr isinde uzmanmi ist neresinde hangi merkez..biraz bilgi verirmisin..simdi ist gitmekte zor olur orda tanidik yok kimsem yok..rabbim buyuksun yorma yarrabbim..bizleri..
canim benim strese girme allah buyuktur.bizim sorunda ayni senin dedigin gibi kucukken esim ameliyat olmus.biz yurtdisindan istanbul emre bakirciogluna gidicez.sen umraniyede oturuyormussun bi bakinsaydi esin emre beye.cok basarili bi doktor.tese olmadan bi gorunsun bence.cunku geriye bidaha donus olmyor.bizde ankaraya gitmistik esime mikrotese dediler tupbebek tedavisini yarida biraktik emre beyin ismini duyunca.simdi temmuzun 23 unde emre beye randevumuz var allah bu yolda olan herkese evlat nasip etsin.
uzme tatli canini allah buyuktur burda cok vadi bizim gibi bazen umutsuz yazanlar.ama sonra hamile kaldilar bebisleri oldu bile.inaniyorum ki bizde bebislerimizi kucagimiza alicaz.hani umraniyede oturmusken yakinsiniz demek istedim .daha olumlu sey soyler diye dusundum.hakkinda hayirlisi olsun o zaman ve biran once sende anne ol insaallaaaahhh...nur_efsan merhaba
kaan aydos ve emre bakırcıoğlunu çok ii olduklarını burda okudum.ne kadar doğru nekadar yanlış bilmiorum ama,hani zaten rabbim bize evlat nasip ettikten sonra emre beyde veya başka yerde her şekilde olur,sonuçta vericek olan rabbim doktorlar sadece vesile.rabbim vermek istedikten sonra spermi doktorun gözünün önüne getirir yine bulunacağı varsa bulunur die düşündük doğrusu.tabi ki bu ne kadar doğru ne kadar yanlış inan bende bilemiorum.aslında artık ne istediğimi biliorum nede ne yapmam gerektiğini.karmaşıklar içerisinde çaresizce yaşıorum.artık hakkımızda hayırlısı olsun.biz elimizden geleni yapıoruz gerisi tevekkül....
merhaba kızlar nasılsınız bayadır gıremedım nete tedavıye basladık kan testlerım, ultrason,rahım fılmım cekıldı hepsı temız cıkdı ama rahım fılmı cok zor oldu cok acı cekdım cok agladım sonrasında 1 hafta kasık agrısı cekdım sımdı cok sukur ıyıyım pazartesı gobekden ıgneye baslayacagım bakalım cok korkuyorum ınsallah bu sefer bol bol spermler bulunur allah hepımızın yardımcısı olsun ...
Cicek canım hoşgeldin merak ettim seni kader Ankaraya gidicekti gitmiş olması gerekiyo işallah iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haner verir bizlere .canım biz bu gece gidiyoruz Ankaraya
ameliyatta .....Troubled arkadaşımımızın eşi ameliyat oldu Pazartesi şükkür sperm bulundu transferi olucaktı ama gelmedi daha topiğe...
hosbulduk canim demek bu gece gidiyorsunuz hayirli yolculuklar güle güle gidin gelin
güzel haberlerini bekliyorum. ameliyat gunu bellimi? rabbim yardimciniz olsun
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız?umarım bol bebıslı bır ay olur temmuz ayı yarından ıtıbaren:)))) temmuzda baslıycak olan cok masaalh.ben de adetımı beklıyorum bakalım hayırlısı.KADER evt canım ya rahım fılmı cok zor cekıldı benımde caımdan can gıttı yanı(((umarım guzel bır tedavı olur baslıycak olanlar ıcın...TROBLED canım ınsaalh guzel gecmstr transferın
canim arkadasim nasilsin? demek sende basliyorsun bu ay insallah temmuz ayi hepinize ugur getirir bol bebisli bir ay olur insallah
ağlamak istiyorum deliler gibi,bağırmak haykırmak istiyorummmmmmmmmmm
allahım sen büyüksün yarabbim sen aklıma mükait ol yarabbim.sen bizi doğru yoldan ayırma.
arkadaşlarım ablamla konuştum az önce 2 senelilk evli 10 aylık kızı var,daha yaşına bile girmedi.adeti geçikmişti test yaptırmış hamileymiş ve aldırmak istiyor.durumları çok ii değil.yeğenime annem bakıp çalışmayı düşünüodu yaşına girdikten sonra.evinde bilgisayarı olmadığı için benden randevu almamı istiyor kürtaj için.benim elim nasıl gider klavyeye.allahımmmmmmmmmmmmmm yardım ettttt yarabbimmmmmmmm.akşam iş çıkışı yanına gidicem ikna etmeye çaalışıcammm aldırmaması için.durumlarıda ii değil napıcam kızlarr ya
:::::((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
ağlamak istiyorum deliler gibi,bağırmak haykırmak istiyorummmmmmmmmmm
allahım sen büyüksün yarabbim sen aklıma mükait ol yarabbim.sen bizi doğru yoldan ayırma.
arkadaşlarım ablamla konuştum az önce 2 senelilk evli 10 aylık kızı var,daha yaşına bile girmedi.adeti geçikmişti test yaptırmış hamileymiş ve aldırmak istiyor.durumları çok ii değil.yeğenime annem bakıp çalışmayı düşünüodu yaşına girdikten sonra.evinde bilgisayarı olmadığı için benden randevu almamı istiyor kürtaj için.benim elim nasıl gider klavyeye.allahımmmmmmmmmmmmmm yardım ettttt yarabbimmmmmmmm.akşam iş çıkışı yanına gidicem ikna etmeye çaalışıcammm aldırmaması için.durumlarıda ii değil napıcam kızlarr ya
:::::((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
canım bozma morelini allah büyük inşallah hayırlı bir karara varırlar allah veren rızkınıda verir bizler bir çocugumuz olsun diye mucadele ederken bazılarıda istemedegi halde hamile kalıyor okadar durumu çokmu kötü iyi kötü bunuda dogursa baksa bundan sonrada daha sıkı korunsunlar aldırıp günahına gireceklerine valla ben böyle durumlara çatlıyorum olan öyle olmayan böyle diye akşam daha haberlerde ıgdırda yeni dogmuş erkek bebegi göbegi bile kesilmemiş sokaga bırakmışlar görünce insan mafoluyor allahım bunlara verecegine bize verseydin bizim gibi olmayanların birine verseydin keşke olmuyormuydu dedim kendi kendime allahın işine karışılmaz ama nebileyim allah büyük bizide görür inşallah birgün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?