canım, eşim şifa marketin bitkisel hapını kullandı 4 ay ve onun sonucunda böyle bir sonuç çıktı canlı hücre değil ölü hücre ama bu bile bizim için çok güzel.
canım gözün aydın mevlam bu cuma gününün hatırına inşallah sizde bizede canlı spermlere kavuşmayı vede sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin.benim eşimin sonucundada 500000 yuvarlak hücreye rastlanmış bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirsin lütfen tekrar hayırlı cumalar
hapın adı YEŞİLEX canım sanmıyorum bir zararı dokunacağını onlarla beraber kullanırsan işte dedim ya çok çeşit bitkisel kullandık ilk gittiğimiz yer deva lokmandı ona hormon ve sperm tahlillerini gösterince özel macun ve kendi hazırladığı bitkilerden kaynatıp suyunu içmemiz için verdi hormonların başta hepsi saırsam dengesizdi testesteron düşüktü,fsh yüksekti,prolaktin son sınırın 4 katı fazla yükseklikteydi kullandık hormonların hepsi normale gelmişti ama şimdi sadece prl yüksek işte.Bu arada 1 ay kadar da endokrinoloji doktoru ilaç vermişti onu kullandı bitkiselleri kullandığından ilacı bırakmıştı eşim.Canım şifa marketten aldığın hapın adı nedir? Eşim kullansın onuda gerçi bu aralar arı sütü bal polen karışımını kullanıyo ama zararı olmaz sanırım.Hormonlarınız için herhangi birşey kullandınızmı onlar normalmiydi?
çok sağol canım benim Allah razı olsun.Mikroskopta lökositler ile immatür germ hücreleri aynı şekilde görülürler ve birbirinden ayrılması son derece güçtür. Bu görüntü genel olarak “yuvarlak hücre” olarak isimlendirilir. Pek çok laboratuvar da bu yuvarlak hücreleri lökosit olarak değerlendirilir ve rapor eder.Böyle durumlarda genital traktusta enfeksiyon araştırılmalıdır. Ayrıca immünokimyasal testler ile bu hücrelerin immatür germ hücresi mi yoksa lökosit mi olduğu belirlenmelidir.canım bunu internetten buldum.canım gözün aydın mevlam bu cuma gününün hatırına inşallah sizde bizede canlı spermlere kavuşmayı vede sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin.benim eşimin sonucundada 500000 yuvarlak hücreye rastlanmış bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirsin lütfen tekrar hayırlı cumalar
inşallah canım çok sağol cümlemize inşallah amin.nur sen gözün aydın canım inşallah canlıyıda görürsünüz bizimde geçen ay cym plus kullandıktan sonra 1 tane ölü sperm görülmüştü bende senin gibi sevinmiştim buda bizim için bişey di çünkü daha öncekilerde oda yoktu bu bitkisel ilaçlar azda olsa bence işe yarıyor tabi bizimkiler azosperm oldukları için okadar yarıyor aslında olupta spermi az olanlarınkini daha çok çogaltıyor bence ama buda bizim için sevindirici bişey ben kaan hocaya yazdım söyledim ölüde olsa birtanede olsa bu çok iyi birşey dedi gelin size tedavi başlatayım bunu çogalma yoluna gidelim tüp bebege geçersiniz ondan sonra dedi istesen sizde ona gidin gösterin bence sizede umutlu konuşacak inşallah daha fazla çogalıp canlı hücrelerde görülür tesedende kurtuluruz sizde bizde allah hepimizin yüzünü ğüldürsün.
hapın adı YEŞİLEX canım sanmıyorum bir zararı dokunacağını onlarla beraber kullanırsan işte dedim ya çok çeşit bitkisel kullandık ilk gittiğimiz yer deva lokmandı ona hormon ve sperm tahlillerini gösterince özel macun ve kendi hazırladığı bitkilerden kaynatıp suyunu içmemiz için verdi hormonların başta hepsi saırsam dengesizdi testesteron düşüktü,fsh yüksekti,prolaktin son sınırın 4 katı fazla yükseklikteydi kullandık hormonların hepsi normale gelmişti ama şimdi sadece prl yüksek işte.Bu arada 1 ay kadar da endokrinoloji doktoru ilaç vermişti onu kullandı bitkiselleri kullandığından ilacı bırakmıştı eşim.
Canım bizim de hormonlarımız bozuk Fsh yüksek testosteronda düşük bunun için testojel kullanıyor eşim bide ısırgan çayı testere dişli aslan pençesi kullanıyo fsh için.İbrahim saraçoğlunun kürü bu.Bizde yolun başındayız herşeyi kullanmaya başladık zararı olmasın diye uğraşıyorum.Kaç ayda hormonlar dengelendi?
mrb masalcım...ateş kadıoğlunun iyi bir hekim olduğunu duydum ama gidememiştik biz zamanında...kendisi sanırım çapadaydı önceleri...siz istanbuldasınız dimi...hangi hastanede tedavidesiniz..buarada spermiogram yaptırdınız mı?
Allah şifa versin canım tez zamanda inşallah Meryem suresinin mealini okumadım ama hergün okuyorum Allahın izniyle zaten insan Kuran'ı okuyunca huzur buluyo.merhaba bayanlar aranıza yeni katılmış biri olarak dayanışmaya hayran kaldım söyleyeyim... biz bu süreçte çok yeniyiz hatta henüz kan değerlerini bile öğrenmedik..doktorumuz ateş kadıoğlu.aslında ben burdan emre beyin methini çok okudum ve oraya gitmek istedim ama eşim bu doktoru duymuş iyi diye öylece başlıyoruz işte:18: sizin kadar şey bilmiyorum ama bana bu zor süreçte en moral veren şey Meryem suresi oldu siz de okuyun meali çooooook umut veriyor
canım bizim her tahli yapışımızda kademe kademe düzelme oldu hormonlarda yanlış olmasın ama 3 ayda biraz 3 ayda biraz derken prolaktin hariç hepsinde düzeldi yani.Canım bizim de hormonlarımız bozuk Fsh yüksek testosteronda düşük bunun için testojel kullanıyor eşim bide ısırgan çayı testere dişli aslan pençesi kullanıyo fsh için.İbrahim saraçoğlunun kürü bu.Bizde yolun başındayız herşeyi kullanmaya başladık zararı olmasın diye uğraşıyorum.Kaç ayda hormonlar dengelendi?
Allah boşuna yaratmamış ki bitkileri insanlar şifa bulsunlar diye yaratmış Rabbim asıl bitkisellere rağbet etmeyin diyenlere kulak vermemek lazım.Biz hep bitkisel şeyler kullandık canım ve şükür hormonlar düzene girdi.Yalnız aklıma geldi yumurta prolaktini yükseltiyomuş ve eşim de yumurtayı çok sever o yüzden de yüksek olmuş olabilir.vck arkadaşım daha önceki yazılarını da okudum Allah çabalarının karşılığını veriyor demek ki.inşalah sen de yakın zamanda hamile kalırsınbu bitkiseller baya işe yarıyor mu kızlar ben tv de bi doktordan bitkisellere rağbet etmeyn gibi şeyler duymuştum..bi de ateş hocaya giden var mı yardımınıza ihtiyacım vaaaar
kizlar iyi aksamlar bisey daha sorcam sizlere.benim adetimin ilk iki gunu cok sancili geciyo mecburen adet agrisi icin hap kullaniyorum.bu adet agrisinin ve kullandigim hapin tupbebek denemesine etkisi olurmu? gecen sene kadin dogumcu temizsin demisti.senelerdir bu agriyi cekiyorum.sizinde agrili geciyomu regl gununuz.bide ben sigara kullaniyorum bir turlu birakamiyorum bununda etkisi varmis.bir turlu birakamiyorum ya.sigara icipte tupbebek deneyeniniz varmi nasil biraktiniz
kizlar iyi aksamlar bisey daha sorcam sizlere.benim adetimin ilk iki gunu cok sancili geciyo mecburen adet agrisi icin hap kullaniyorum.bu adet agrisinin ve kullandigim hapin tupbebek denemesine etkisi olurmu? gecen sene kadin dogumcu temizsin demisti.senelerdir bu agriyi cekiyorum.sizinde agrili geciyomu regl gununuz.bide ben sigara kullaniyorum bir turlu birakamiyorum bununda etkisi varmis.bir turlu birakamiyorum ya.sigara icipte tupbebek deneyeniniz varmi nasil biraktiniz
Arkadaslar iyi aksamlar
M-SURE kizlar bu ilaci kullanan oldumu bilgisi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?