Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlarr birsdey sorucam..rahim filmi cokmu zor..burdaki dr lar gerek gormedi ler cektirmedim yani..acaba cekilsem dahami iyi olucak ki bende miyomda var ama rahimden uzak diyor dr nebilim hepisi bahane hayirlisiyal birtane yapisip kalir rabbimden dileyim herkese versin hepimiz hamis kalalim insallaahh

sizin azosperm nedeni ne soyledimi doktor.azospermin nedenleri oluyo biliyomusun.mesela hormanlarla ilgiliyse ilac tedavisiyle normal seviyeye geliyo normal yolla olma sansi bile oluyor.benim esim tese ameliyati hic olmadi.gecen sene turkiyeye izine gittigimizde bi komsumuz vardi 18 senedir cocugu olmuyodu ikizleri oldu.onlar bana doktorunun ismini verdi.gittim o doktora.sagolsun doktor 3 paket igneyi bedava verdi bana.esime tese olacagini soyledi doktor.bana iki secenek verdi doktor parayi biraz fazla verirsem uzman doktor girecekmis ameliyata normal ucreti verirsem stajer ogrenci girecekmis.sonra o ara emre bakircioglunu duydum. sayisiz insanlari cocuk sahibi yapmis basarili bir doktor.vazgectik tese olmaktan.ama gecen sene maddi imkanimiz olmadigi icin gidememistik.allah izin verirse temmuzun 23 unde randevumuz var.gercekten cok zor bu durumlar.kit kanaat para biriktiriyoruz valla inanirmisin ekmegi evde yapiyorum evde bulgur bulamac ne bulursam onu pisiriyorum.inanirmisin agzimda 4 disim yok.implant yaptirdim.parayi dise vermeden tupbebege vericem dissizligede raziyim yani.gecici dis yaptiricam turkiyede.gelincede dislerimi yaptiririm.allah yardimcimiz olsun ne diyim.gurbet eldesin sabahin 5 inde esim ise gidiyor ben aksama kadar yanlizim.bi cocugum olsa vaktimi ona veririm.bu konuda ikimiz birbirimizi iyi anlariz canim.cok uzuluyorum halime.yasitlarimin boyboy cocuklari oldu hatta dunku cocuklar baba anne oldu. benden kac yas kucukler.ne biliyim valla allahin imtihani boyleymis rabbim yuzumuze guler insallah.

toanacım herkes bir sınavdan geçio işte.ablamın da sınavı bu.inş hayırlı bi kaarar alır.rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın.

nur efsan..canim benim esiminki hormandan deyil hormonlari gayet iyiymis diyolar dr lar ama kucukken hastalik felan gecirdinmi diye sordular esime bilemiyorumki herkese veriyormu igneden dr..yani her azo olanlara tavsiye ediyormu ilaci dr..aman napacagimi bilemiyorum dua ediyorum..allahim diyorum birtana firlasinda ciksin diyorum..ciok sukur kaliteli spermler var ama disina cikmiyo iste bizimde problam bu gerci hepimizin aynida ..evet canim benim esimde sabah gidiyor bende yanlizim evde kimsem yok ayniyi rabim bizi gorsun insalla.dediyin gibi benimde agzimda dislerim eksik herseyi tup bebeye ayiriyoruz iste bir yavrumuz olsun diye ise bile girdi rabbim gorsunde merhamet etsin bizkullarina insallah:85:

amin insalllah.ama yinede cok sanslisiniz cunku spermler kaliteliymis.tupbebek denemesinde kacinci gun embriyo koydular.mesela 5 gun spermle yumurta bekletilip kondugunda basari sansi yuksek.bakalim doktor bize ne dicek ilac tedavisimi yoksa direk tesemi dicek.tese derse insallah sperm bulunur.bide bana umut tup bebek merkezinde kadin dogumcu ilac yazmis vitamin hapiymis.turkiyeden getirttim on gundur kullaniyorum.hamile kalmak icin multivitamin hap dogumdan sonra bebegi sutten kesesiye kadar iciliyomus canim.orda sende buna benzer hap bulabilirsin doktoruna danis istersen.

bonitaaa canim bak senin icin bi yazi kopyalayip yapistiriyorum.emre beyin sitesinde buldum. İnmemiş testis nedeniyle operasyon geçirmiş erkeklerde azoospermia varsa sperm bulunabilir mi?

Evet. Bizim serimizde testisi kanal içerisinde kalan ve orşiopeksi operasyonu geçiren erkeklerde %60 oranında mikro TESE yöntemi ile sperm elde edilmiştir.
bu konuda strese girme oldumu sende guzel haber vereceksin insallah.

nur efsan..canim bizim ilk uc denemeiz burda hollanda da olmustu 3.gun emriyosuydu ikitane transfer edildi..almanyada denememiz dede 5.gun emriyosu istedik uc tane transfer olmustu ama yine tutmadi..bilemiyorumki tatlim ya niye tutunmuyo hersey normal diyo dr ..canim insalah sizinde tese olmadan olur yavrunuz allah buyuk baciimm..

eseslim..dogru soyluyon arkadasim rabbim herseyin hayirlisini versin..dert vermesin bizimkide dert sayilmaz guzel ugras veriyoruz napalim alaah bizlerinde eslerimizinde canimiza bedenimize saglik versin evlat ta vericek yuce rabbim bizim azmimizi goruyo ve biz mukafatlandiracagini biliyorum ve anali babali evlatlarimizin olmasi icin dua ediyoruum..

eşimin %10 yerinde hareketli 3.tüp bebek olcak kafamız karışık önce % 5-10 ileri hızlı harekeli vardı şimdi oda yok yerinde hareketlivar buna tese mi isterler.tese zararı varmı lütfen
deneyimlerizden yararlanmamda yardımcı olrmusunuz

Son düzenleme:
beyaz..meraba canim benim esimde iki defa amaliyat oldu simdilki cok sukur bir zarari yok elhamdulilah..rabbim korktugumuza ugratmaz insallah..yanliz 6 ayda bir olmasi lazim yani daha erken olmasi zararli herhalde yani her amaliyat arasi 6 ay olmaliymis benimde duydugum kadariyla can im rabbim rast getirsin insallah..

gunaydin kizlarr..hayirli cumalar rabbim dualarinizi kabul etsin ..hayirli evlatlar versin hepimize hayirlisiyla..ALLAHIMM..AMIINNN..

arkadaşım "tip okadar gelismiski yoktan var ediyolar" diye bir cümle kullanmışsın haşa yoktan vareden yalnız Allah'tır.Lütfen daha dikkatli olalım konuşurken.
canım biliyoruz ki Rabbim herşeyi hakkıyla bilendir bizler bilemeyiz hakkımızda neyin hayırlı olup hayırlı olmadığını...herkesin imtihanı farklı işte kimini evlat vererek imtihan ediyo Rabbim kimini evlat vermeyerek;ve daha bir sürü imtihanlar...Rabbim bizleri her halimizle görüyo zaten belki biraz daha ona yaklaşmamızı,yakarmamızı istiyor.Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

Kızlar eşimin sperm tahlil sonucunu yazıyorum:

miktarı: 2cc
ph: 8
viskozite: normal
NOT: TÜM MİKROSKOP SAHASINDA 4 ÖLÜ SPERMATOZOİT HÜCRESİ GÖRÜLDÜ.

Allahım bu bile o kadar güzel sonuç ki bizim için ölü de olsa testte sperm hücresi görüldü.Çünkü daha önceki testlerinde ölü ya da canlı hiç hücre görülmemişti.Dün eşim aradı beni telefonla ben de o sırada misafirlikteydim ve evin bahçesinde oturuyoduk ve öğrenince nasıl sevindiğimi anlatamam o kadar doluydum ki dokunsanız ağlıcak gibiydim içeri girdim ve hıçkıra hıçkıra ağladım mutluluktan.Allahım inşallah canlı spermi de testte görmeyi nasip eder.Hormon sonucunu da yazayım:

FSH: 9,57 (0,95-11,95)
LH: 4.59 (1,14-8,75)
PROLAKTİN: 56,81 (2,6-18)
TOTAL TESTESTERON: 4,36 (1,56-8,77)
ESTRADİOL: 22,54 (11-44)

Prolaktin hormonu haricindekiler iyi hayırlısı Allahtan.

nur sen..meraba senin esine ilacmi verdi dr nasil once yoktu simdi oldu sperm.. anlamadim biraz bilgi verirmisin canimm..

nur sen..meraba senin esine ilacmi verdi dr nasil once yoktu simdi oldu sperm.. anlamadim biraz bilgi verirmisin canimm..

canım, eşim şifa marketin bitkisel hapını kullandı 4 ay ve onun sonucunda böyle bir sonuç çıktı canlı hücre değil ölü hücre ama bu bile bizim için çok güzel.

canim gozun aydin..insallah canli hucreyede rastlanir rabbim buyuk..keske burda olsada bizde kulansaydik ama ..malum yurt disinda pek bulunmuyo oyle seyler..senin esin hic tese oldumu ..tedavi felan uyguladinizmi hic..?

yok canım hiç tese olmadı eşim bunu öğreneli azospermiyi yani 1 yıl 4 ay oluyo bu zaman içinde çeşitli bitkiseller kullandı eşim keçiboynuzu,böğürtlen kökü suyu,çeşitli bitkilerden oluşan macun...bayağı birşeyler kullandık yani işte en son şifa marketten aldık.

Canım şifa marketten aldığın hapın adı nedir? Eşim kullansın onuda gerçi bu aralar arı sütü bal polen karışımını kullanıyo ama zararı olmaz sanırım.Hormonlarınız için herhangi birşey kullandınızmı onlar normalmiydi?

canım gözün aydın mevlam bu cuma gününün hatırına inşallah sizde bizede canlı spermlere kavuşmayı vede sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin.benim eşimin sonucundada 500000 yuvarlak hücreye rastlanmış bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirsin lütfen tekrar hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…