nur efsan..tatlim benim duama herzaman hepimize gitsin insallah..canim allah buyuk nelere kadir ol diycek birgun olucak bebislerimiz insallah..canim dualarin icin cok sagol insallah hepimiz anne olucaz ve hepimiz yakisicaz erisicez annelik duygusuna..dualarima sigindim allahima sigindim ondan gayri kimseciklerimiz yok..bir esim birde ben burada..istiyorumki rabbim bir evlat versinde onla tesseli bulalim insallah olucak diye ugras veriyoruzzz..rabbim bos etmesin emeyimizi..canim burda da oyle benim esimni sperm sonuclarinida vermediler sadece bir kagit ustunde ..birseyler yaziyordu anlamadigim icin tabii..azospermi orda okudum ve dunyam basima yikildi zannetimm tovbe yarabbimm..hemen int arastirdim ve sonucu ogrenince agladim tabbi esimede belli etmiyordum agladigimi aman zoruna gitmesin diye boyle tatlim iste zor isler bizimki..sabir ve azim gerektiriyo bilemiyorum baciim rabbim yuzumuze baksinn..canim senin esin amaliyat olmusmuydu..belki yazmissindir ama unuttum..bu tedavi akilda koymuyor anacim..saglik olsun..rabbim eslerimizi basimizdan eksik etmesinn huzurumuzu kacirmasinn aminnn....
bonitaaaa.canim benim kendine gel napacan demek ablan zor durumda kalmistir napsin kadin..gerci aldirmasa iyi olur ama demekki oyle gerekiyo canim benim..allahin guzel isleri iste rabbim isteyene cektiriyo istemeyenede veriyo ama istenmiyo kurta la oluyo..bazen bende diyorum rabbim istemeyene verme isteyene ver diye ama guzel allahiminda br bildiyi vardir elbet ..takma canim sanada vericek rabbim buyuk..: umidini yitirme ok arkadasim..
nur efsan..canim benim esiminki hormandan deyil hormonlari gayet iyiymis diyolar dr lar ama kucukken hastalik felan gecirdinmi diye sordular esime bilemiyorumki herkese veriyormu igneden dr..yani her azo olanlara tavsiye ediyormu ilaci dr..aman napacagimi bilemiyorum dua ediyorum..allahim diyorum birtana firlasinda ciksin diyorum..ciok sukur kaliteli spermler var ama disina cikmiyo iste bizimde problam bu gerci hepimizin aynida ..evet canim benim esimde sabah gidiyor bende yanlizim evde kimsem yok ayniyi rabim bizi gorsun insalla.dediyin gibi benimde agzimda dislerim eksik herseyi tup bebeye ayiriyoruz iste bir yavrumuz olsun diye ise bile girdi rabbim gorsunde merhamet etsin bizkullarina insallah:85:
arkadaşım "tip okadar gelismiski yoktan var ediyolar" diye bir cümle kullanmışsın haşa yoktan vareden yalnız Allah'tır.Lütfen daha dikkatli olalım konuşurken.bonitaaa..gecmis olsun canim..esin amaliyat oldumu hic hangi dr gidiyorsunuz negibi tedavi uyguluyosunuz..daha cok gencsiniz allah buyuk..zaten dr muayenede herseyi bilip soyluyo ama allahin isleri belli olmaz umidini yitirme..tip okadar gelismiski yoktan var ediyolar ben inaniyorum olucak bebeislerimiz..benim yasim ileri oldugundan umidimi kaybediyorum ama allaha siginiyorum buda bizim sinavimiz rabbim daha beterini vermesin..
canım biliyoruz ki Rabbim herşeyi hakkıyla bilendir bizler bilemeyiz hakkımızda neyin hayırlı olup hayırlı olmadığını...herkesin imtihanı farklı işte kimini evlat vererek imtihan ediyo Rabbim kimini evlat vermeyerek;ve daha bir sürü imtihanlar...Rabbim bizleri her halimizle görüyo zaten belki biraz daha ona yaklaşmamızı,yakarmamızı istiyor.Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.canım bozma morelini allah büyük inşallah hayırlı bir karara varırlar allah veren rızkınıda verir bizler bir çocugumuz olsun diye mucadele ederken bazılarıda istemedegi halde hamile kalıyor okadar durumu çokmu kötü iyi kötü bunuda dogursa baksa bundan sonrada daha sıkı korunsunlar aldırıp günahına gireceklerine valla ben böyle durumlara çatlıyorum olan öyle olmayan böyle diye akşam daha haberlerde ıgdırda yeni dogmuş erkek bebegi göbegi bile kesilmemiş sokaga bırakmışlar görünce insan mafoluyor allahım bunlara verecegine bize verseydin bizim gibi olmayanların birine verseydin keşke olmuyormuydu dedim kendi kendime allahın işine karışılmaz ama nebileyim allah büyük bizide görür inşallah birgün.
gunaydin kizlarr..hayirli cumalar rabbim dualarinizi kabul etsin ..hayirli evlatlar versin hepimize hayirlisiyla..ALLAHIMM..AMIINNN..
nur sen..meraba senin esine ilacmi verdi dr nasil once yoktu simdi oldu sperm.. anlamadim biraz bilgi verirmisin canimm..
yok canım hiç tese olmadı eşim bunu öğreneli azospermiyi yani 1 yıl 4 ay oluyo bu zaman içinde çeşitli bitkiseller kullandı eşim keçiboynuzu,böğürtlen kökü suyu,çeşitli bitkilerden oluşan macun...bayağı birşeyler kullandık yani işte en son şifa marketten aldık.
canım gözün aydın mevlam bu cuma gününün hatırına inşallah sizde bizede canlı spermlere kavuşmayı vede sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin.benim eşimin sonucundada 500000 yuvarlak hücreye rastlanmış bu konuda bilgisi olan varsa beni bilgilendirsin lütfen tekrar hayırlı cumalarKızlar eşimin sperm tahlil sonucunu yazıyorum:
miktarı: 2cc
ph: 8
viskozite: normal
NOT: TÜM MİKROSKOP SAHASINDA 4 ÖLÜ SPERMATOZOİT HÜCRESİ GÖRÜLDÜ.
Allahım bu bile o kadar güzel sonuç ki bizim için ölü de olsa testte sperm hücresi görüldü.Çünkü daha önceki testlerinde ölü ya da canlı hiç hücre görülmemişti.Dün eşim aradı beni telefonla ben de o sırada misafirlikteydim ve evin bahçesinde oturuyoduk ve öğrenince nasıl sevindiğimi anlatamam o kadar doluydum ki dokunsanız ağlıcak gibiydim içeri girdim ve hıçkıra hıçkıra ağladım mutluluktan.Allahım inşallah canlı spermi de testte görmeyi nasip eder.Hormon sonucunu da yazayım:
FSH: 9,57 (0,95-11,95)
LH: 4.59 (1,14-8,75)
PROLAKTİN: 56,81 (2,6-18)
TOTAL TESTESTERON: 4,36 (1,56-8,77)
ESTRADİOL: 22,54 (11-44)
Prolaktin hormonu haricindekiler iyi hayırlısı Allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?