Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
masalcim..canim sagol kaan hocadan meil geldi sabah 1 tane endol ..sabah ve aksam da sudefed alicak dedi..kiz gercekten cokmu bulanti yapiyo ay insallah yapmasin..nediyi tatli emeyimizi bos etmesin insallah su ramazanlar yuzu suyu hurmetine ..yinede sor canim midesi neden bulaniyormus esinin ..dr iyisini bilir tabbi..

canım merhaba.eşimde endol kullandı geçen ay.günde 1 tane sabah tok karnına.hiçbir yanetkisi olmadı.bulantı kesinlikle yapmadı.tabii herkesin bünyesi farklı.umarım rahatsızlık yaratmaz.iyi günlerr..

ben ibrahim saraçoğlunun sitesine baktım üç farklı aslanpençesi kürü var hangisini kullandınız yazarsan sevinirim

ben ibrahim saraçoğlunun sitesine baktım üç farklı aslanpençesi kürü var hangisini kullandınız yazarsan sevinirim

Aslanpençesini kaynayan 1 bardak içme suyuna karıştırdm kısık ateşte 5 dk boyunca demledim. ılınması için bekledikten sonra aslanpençesini süzdüm. bu kürü sabah ve akşam yemeklerden 2 saat sonra içti. 1 ay devam etti tahlil yaptık. 1 hafta ara verilmesi gerekiyormuş 2. ayda aynı işleme devam edicez. 2 aydan sonrada bırakıcaz.

bu topiğe iyi haberler vermek bana hiç kısmet olmıcak sanırım.olmadı tutunamadı bebeğim...ne diyim napıyım bilmiyorum.artık bittim, tükendim.tedavideyken umudum vardı artık o da yok.büyük bi boşluktayım sanki.elim kolum bağlı.allahım yardım etsin bana ve hepinize tabiki..

GAMZEM canım arkadasım, kader arkadasım en acı olayları ust uste yasayan bırı olarak rabbım senı okadar guclu goruyrkı kardesım mukafatı da ona gore buyuk olacaktır ınsaalah.uzulme desemde bos somdı agla ıcını dok.....baska guzellıklerını hazınelerını sana yasatacaktır kurban oldugum mevlam ınsaalah canım benım ınanakı ıcım cız ettı senıın haberını alınca..rabbım babanın mekanında cennet eylesın basınız saolsun...senınde hıc ummadgn anda kendılıgınden cıkagelsın bebegın ınsaalah.................KIZLAR bılıyrsnz .ben de tedavıdeyım lucrın estrofem coraspın folbıol dostınex alıyorum hergun yaklasık 25 gun surcekmıs baakalım hayırlısı dualarınızı eksık etmeyın allah rızası ıcın kardeslerım...ıkı gune 1 kontrole gdyrm.rahıme kalınlıgıma bakıylyr.rabbım mubarek gunlerın hurmetıne gonullerınızdekılerı versın ınsaalh kızlar

yaaa arkadaş ne bileyim allahım vardır belki bir bildiği sendende iyi haber gelmedi ahh ne desem bilemiyorum allah sabırlık versin umudunu kaybetme çıkmadık canda herzaman bir umut vardır allah başka birşey çıkarır önünüze inşallahhh.

kızlar allah beterin beterinden korusun insanı ayy morelim bozuk dünden beri amcamın oglu evelsiğün sabaha karşı kalp krizi geçirmiş 7 defa kalbi durmuş şuan yogun bakımda dün haberi alınca hemen koştuk hastaneye annesi babası kardeşleri aglayıp duruyorlardı halende bekliyorlar ne olacvagı belirsiz doktorlar akşam demiş her an herşeye hazır olun ilaçlara tepki göstermiyor demiş allah evlat acısı vermesin kimseye çok zor gözlerinde çaresizlik vardı çok üzüldüm daha 30 yaşında çok genç oldugu için insan ölümü yakıştıramıyor allahım annesine babasına bagışlasın her an telofon çaldımı yüregim kalkıyor hıh diyorum bişey oldu zor insan üzülüyor çok genç çünkü allah yardımcısı olsun aminnn.

canim arkadasim ne diyecegimi bilemiyorum cok gecmis olsun rabbim sabir versin
rabbim ummadigin anda melegini gondersin sana canim benim ..cok üzüldüm

canim gecmis olsun allah seni evladina kavusdursun insallah en kisa zamanda

çok geçmiş olsun canım.ne kadar üzülme desekde boş biliyorum.metanetli olmaya çalış.demekki herşeyin bir zamanı sırası var.umudunu hiç kaybetme.gün doğmadan neler doğar.ALLAH yardımcın olsun.babanıda kaybetmişsin başın sağolsun ALLAH geride kalanlara uzun ömür versin...

Canım Allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin sana. Can çıkmadan umut bitmez. umut olmadan yaşanmaz. sen umudunu kaybetme Allah çok büyüktür. bir kapıyı kapatır birini açar.ummadığın anda bebeğin sana gelecek buna inan. üzme kendini bundada hayır vardır diye düşün. ne kadar üzme desemde tabiki boş ama kendini yıpratma.Allaha emanet ol.

Gamzecim canım arkadaşım Rabbim seni çook büyük acılarla sınıyor.Dilerim ki bu güzel ramazan ayında girdiğin imtihanın güzelliklerle sonuçlanır.Babana Allahtan rahmet diliyorum.Bebeğine gelince zaten Rabbim sana bir mucize verecek inşalah tez zamanında olur tatlım...

Herkese hayırlı Ramazanlar..

üzüldüm gamze yazacak bişey de gelmiyor teselli de etmek için saçmalamak istemiyorum, üzülme falan da diyecek değilim.... ne denilebilir ki.. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah tek söylenecek bu galiba

gamzesezer canım benim inan çok üzüldüm sabahtan beri girip çıkıorum senden müjdeli haber almak için.inan kendim kadar çok istedim.artık herkes ii haberlerle gelsin die bakınıp duruorum.kendim olumsuzluğu yaşamışken sizdende olumsuz haberler okuyunca kendi acım tazelenio sanki.çok çok zor bi durum rabbim sabrını versin inşallah.başkada yazıcak inan bişey bulamıorum((

gamzecim cok uzuldum senin guzel haberini bekliyorduk.ama allahtan hicbir zaman umit kesilmez insallah tip azospermin tedavisini bulur.Dusunsene onceden tesemi vardi mikro tesemi vardi. tipta daha ne yenilikler olacak biraz sabredelim allah buyuktur

masalcim iyiyim allaha sukur sen nasilsin tatlim.esim iki gun sonra gidecek iki ay goremicem ozlerim ben ya askimi.bebek icin hep.rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…