Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşim 2010 kasımdan beri 5 günde 1 ovitrelle haftada 3 kez de fostimon vuruluyor iğne.hormon değerlerinde sürekli yükselme var.emre bey yaptığı muayenede sperm bulunma ihtimali yüksek dedi tabi yine de % 100 çıkar diyemem dedi ve eşime kilo vermesini söyledi boyu 1,72 kilosu da 90 civarıydı allahtan 1,5 aydır diyetisyen eşliğinde kilo veriyor 83'e kadar indi hala da kilo vermeye devam ediyor.bir ara keçiboynuzu kürü uygulamıştım eşime 3 ay kadar zehir gibi geldi zor da olsa içti.aslında bitkisel kür uygulamadık ramazandan sonra denemeyi düşünyoruz.ama özellikle bu dediğiniz esen laboratuarına sperm tahlili yaptıracağız bugüne kadar antalya IVF de yaptırdığımız için çok pişmanız ucuz olduğu için ve de pek bilmediğimiz için antalyayı ondan tercih ettik.emre bey sizden bugüne kadar çok azda olsa sperm çıkışı bekliyordum dedi.nerede yaptırdığımı sordu sperm tahlilini bende söyledim emre bey orayı bilmediği için birşey diyemedi.hatta umut tüp bebekte bir ara sperm tahlili verin bir de oarada deneyin buranın laboratuarı kaliteli demişti.klinikten kliniğe değişir sperm çıkışı az da olsa görülebilir iyi incelenmezse o spermler görülmez demişti.bakalım ramazandan sonra esen laboraturına gidip tahlil yaptıracak eşim.3-5 bile olsa onu görsek dünyalar bizim olur.siz aktarcılık yaptığınız için sizden alabiliriz bitkisel ürünleri ramazandan sonra.yardımcı olursanız çok seviniriz.bütün aktarcılara güvenemiyorsunuz bu konuda.siz de aynı sorunları yaşadığınız için bizleri en iyi siz anlarsınız.antalya IVF'yi kafamızdan sildik artık.allah hepimizn yardımcısı olsun.rabbim bütün herkese bu duyguyu yaşatması dileğiyle...

canım merhaba fsh düşmüş, işte bu güzel bir haber.yanlız hiç beklemeden email at hocaya.bende ne diyeceğini çok merak ediyorum.inşallah daha güzel sonuçlarla karşılaşırsınız.bizde 20 gün sonra tahlil yaptıracağız.inşallah bizimde değerler düşmüştür hadi bakalım darısı başımıza...

bu yer türkiyedemı acaba..bırde sen ne sormustun tam olrak bırde bu cevabı veren kım dı ordan bır yetkılımı yoksa doktor mu acaba....

Merhaba bu yer türkiyede kök hücreyle ilgili çalışmaları var diye forumlarda konuşuluyordu bende mail attım acaba bulduğunuz yöntem testisleri olmayan testisleri gelişmemiş yada testisinde sperm kök hücresi olmyan germ hücre aplazisi sertoli cell only olan erkeklerdede başarı sağlayacakmı diye sormuştum çünkü bizdede germ hücre aplazisi sertoli cell only durumu var onlarda bu cevabı yazmışlar gidip yüzyüze görüşen arkadaşlarda var onlarada sağlık bakanlığının onayını beklediklerini söylemişler bildiğim bukadar

E2 Estrodial diye bi hormon canım bunuda görmek istedi bizde Kaan hoca. Özel hastanede verdik biz tahlili Bu testestoron hormonun tahlili burdaki hastanelerinde yapılmıyormuş İstanbula gönderiyorlarmış oedan cvp gelecekmiş. salı günü gelecek oda onu bekliyoruz bakalım. onun sonucuda geldikten sonra hepsini birlikte göndericem Kaan hocaya bakalım ne cvp verecek. Hakkımızda hayırlısı inşalllah. Sizinde sonuçlar güzel çıkar inşallah canım

Vala canım çok az bişeydaha düşmesi gerekiyor sanırım. ama gayet güzrel düşmüş çok sevindik. bide şu testestoron çıksa sonucu hepsini birlikte görmek ister hoca diye düşündük bana kalsa ben gönderirdim de eşim bekleyelim diyor. Bakalım inşallah o hormonda iyi çıkar. Siiznde inşallah faydası olur ilaçlarında hormonlarınız düzenlenir.

fshı nasıl düşürdünüz nasıl bir tedavi uyguladınız yazarsan sevinirim

Allah hayırlısını versin canım.sana ve eşine sabır versin.Allah büyük ümit kesilmez.

2 yıl önce eşime tese yapıldı fakat sperm bulanamadı şimdi umut tüp bebek merkezinin kapısını çaldık emre bey için
İnşallah tedaviniz iyi olur.

İnşallah bebeğin sana tutunur ve mucizemiz olursun .Burada güzel haberlerini alırız inşallah.

Geçmiş olsun.Allah büyük ümidinizi kaybetmeyin.

Buraya alıntı yapamadığım tüm arkadaşlar inşallah tedavileriniz iyi olur ve bebeklerinize kavuşursunuz inşallah

canim basiniz sagolsun inan cok uzuldum "inna lillahi ve inna lillahi raciun"
"ondan geldik yine ona donecegiz"
Mekani cennet olsun insaalah
Bebeklerin de insalah hepsi tutunur sana dualarimdasin

Buraya alıntı yapamadığım tüm arkadaşlar inşallah tedavileriniz iyi olur ve bebeklerinize kavuşursunuz inşallah

canım Biz fsh için İbrahim Saraçoğlunun kürü aslanpençesi kullandık sabah ve akşam onun faydası olmuştur inşallah. Birde Testojel diye bi jel kullandık. Sizindemi fsh yüksek herhangi bir tedavi uyguluyormusunuz?

gozun aydin nurefsan insaallah devami da gelir

canim cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum Rabbim sabir versin

kızlar nasılsınız tedavideki arkadaşlar tedaviniz hayırlı olsun.yeni gelenler hoşgelmişler inşallah hoş giderler.hepimize hoş gitmek nasip olsun şu topikten di mi.bebişle ilgili topikte buluşalım inşallahamma bebişi olup bizi unutanlar gibi biz de unutmayalım topiğimizi

Hz.Ali'nin, oğlu Hz.Hasan'a verdiği inci kıymetindeki öğütlerinden biri şöyledir:Ey oğul!Allah bütün hazinelerinin anahtarlarını eline verdi.dilediğin zaman kapılarını dua anahtarı ile açarsın.fakat istediğin şeyin hemen yerine gelmemesinden endişe edip ümitsizliğe düşme.onun vermesi senin niyetine göredir.istediğin şey verilmeyebilir.fakat onun yerine onun daha hayırlısı verilir.belki istediğin şey yerine üzerinden bir bela kaldırılır.Ki bu senin için daha hayırlıdır.belki istediğin yerine getirilirse sana veya inancına bir tehlike teşkil edebilir.bunuda ALLAH kabul etmez...ALLAH hepimize şu mübarek günlerde herşeyin hayırlısı nasip etsin.hayırlı ramazanlar olsun.

gamzesezer canım ilkönce başın sağolsun canım.babana allah rahmet eylesin.sizlerede rabbim sabır versin.bu acıyı bende çok ii bilirim bende babamı kaybedeli 3 sene oldu.gerçekten çok zor.
evet ilk micro tesemizdi.artık bizim de tek umudumuz kaan bey.inşallah ramazandan sonra gitmeyi düşünüoruz.senin adına çok sevindim bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah.gerçekten artık güzel haberlere o kadar çok ihtiyacımız var ki.rabbim şu ramazan ayının yüzü suyu hüürmetine seni ve burda olan,bebek isteyen herkesi evlatlarına kavuşturur inşallah...

bonita canim rabbim esine sifa versin insallah.baska forumda bende okudum o sendromdan kurtulan;Tipo kadar ilerliyorki adam kalbini cantada tasiyor.allah buyuktur.BURDAKI TUM KARDESLERIME RABBIM HAYIRLI EVLAT VERSIN AMIN

saol canım.inşallah herkes kurtulur bu dertlerden.rabbim büyük hakkımızda hayırlısı buymu.kabullenmesi zor ama bunları da atlatıcaz inş...

hep seni yeni görüyorum.içim acıyarak hoşgeldin diyorum.güzel dileklerine amin diorum saol canım.hrpimizin yüzü güler inş.canım sperm bulma şansı bence azosperm nedeninegöre değişio benim fikrimce.bizim sorunumuz inmemiş testis,eşim 9 yaşlarında ameliyat olmuş.sağ testis tam torbada değil ama torba sınırlarında.sol testis kanalda kalmış.biz kür falan yapmadık.doktor ilaç tedavisi de yapmadı.direk mikro tese oldu yani ve ilk tesemizdi.yok canım eşime ne hormon testi ne de genetik test hiç biri yapılmadı.şimdi ankaradaki doktor kaan aydosa gitmeyi düşünüoruz.inşallah ordan olumlu sonuç alırızda bebeğime kavuşurum.allah herkesi kavuşturur inşallah.

toanacım çok saol canım.napalım olmadı hayırlısı buymuş.tabiki üzülmemek elde değil,kabullenmek çok zor.ama başkada seçeneğimiz yok.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…