eşim 2010 kasımdan beri 5 günde 1 ovitrelle haftada 3 kez de fostimon vuruluyor iğne.hormon değerlerinde sürekli yükselme var.emre bey yaptığı muayenede sperm bulunma ihtimali yüksek dedi tabi yine de % 100 çıkar diyemem dedi ve eşime kilo vermesini söyledi boyu 1,72 kilosu da 90 civarıydı allahtan 1,5 aydır diyetisyen eşliğinde kilo veriyor 83'e kadar indi hala da kilo vermeye devam ediyor.bir ara keçiboynuzu kürü uygulamıştım eşime 3 ay kadar zehir gibi geldi zor da olsa içti.aslında bitkisel kür uygulamadık ramazandan sonra denemeyi düşünyoruz.ama özellikle bu dediğiniz esen laboratuarına sperm tahlili yaptıracağız bugüne kadar antalya IVF de yaptırdığımız için çok pişmanız ucuz olduğu için ve de pek bilmediğimiz için antalyayı ondan tercih ettik.emre bey sizden bugüne kadar çok azda olsa sperm çıkışı bekliyordum dedi.nerede yaptırdığımı sordu sperm tahlilini bende söyledim emre bey orayı bilmediği için birşey diyemedi.hatta umut tüp bebekte bir ara sperm tahlili verin bir de oarada deneyin buranın laboratuarı kaliteli demişti.klinikten kliniğe değişir sperm çıkışı az da olsa görülebilir iyi incelenmezse o spermler görülmez demişti.bakalım ramazandan sonra esen laboraturına gidip tahlil yaptıracak eşim.3-5 bile olsa onu görsek dünyalar bizim olur.siz aktarcılık yaptığınız için sizden alabiliriz bitkisel ürünleri ramazandan sonra.yardımcı olursanız çok seviniriz.bütün aktarcılara güvenemiyorsunuz bu konuda.siz de aynı sorunları yaşadığınız için bizleri en iyi siz anlarsınız.antalya IVF'yi kafamızdan sildik artık.allah hepimizn yardımcısı olsun.rabbim bütün herkese bu duyguyu yaşatması dileğiyle...evet eser labarutuvarına gidin buseferde farklı biyerde yaptırmış olursunuz biraz pahalı ama çok inceliyorlar durumunuzu söyleyin tedavideyiz 1-2 de çıksa bizim için önemli diyin oranın labarutuvar doktoru filan var herşeyi gösteriyormuş bak şu bu filan diye ben gitmediydim eşim öyle söylüyor çagırmış seyrettirmiş şu lökositler şu sperm şu bilmemne diye anlatmış sabah 9 gibi hafif bişeyler yesin gitsin son ilişkiden 3-4 gün sonra bize öyle demişlerdi antalya ıvf ye ben hiç güvenmiyorum oraya niye yaptırıyorsunuzki dolu yer var onlara gelesiye biz onlara tüp bebek tedavisine başladıgımızda eşimden meni örnegi almadan bakmışlar gibi yapmıştı kadın yukarıya çıktı getirdi herşey 0 azosperm yazan test kagıdı volümü falan uydurmuştu herşeysini sizede yapmış olabilirler zaten azospermmiş ugraşmaya gerek yok yaz kagıda geçenseferin aynısını yolla canım birazda tedavinin yanında bitkisellerde kullansanıza balın içine polen filan keçi buynuzu incir onlar çok pahalı degiller fazla bişey tutmaz 2 kilo keçi buynuzu alsan 1ay filan gider zaten 10tl o yapar yani 1 kg balın içine 200 gr polen koyulsa 35 de yapar 1 kg incir 10tl baya 55 -60tl 1-2 ay yiyecek şeyler olur onlarında çok faydası var tedavinin yanında tedavi ne veriyor emre bey size ne kullanıyorsunuz inşallah bizim gibi çok fazla beklemeden kavuşursunuz bebeginize hı bide bişey daha var siz yeni evliymişsiniz fazla halvette zararlı tedavinin yanında haftada 2 yi geçmemesi lazım tedavinin yanında .
insallah en kisa zamanda bakanlik onay verirde biranonce uygulanir insallahh paylasdigin icin tesekkurler
Arkadaşlar merhaba
Hormon sonuçlarımız çıktı.
LH 9.3
E2 29.88
FSH 14.79 Testestoron salı günü çıkacakmış Fsh düşmüş önceki 25,3 dü. Kaan hocaya sonuçları göndermedim daha salı gününü bekleyeceğim hepsini birlikte göndereceğim. aslında şimdilik bunları göndermek istedim ama eşim acele etme dedi hepsini birlikte göndeririz dedi. ama ben meraktan çatlayacam ne diyecek acaba Kaan hoca. Tedaviye aynı şekildemi devam edecez acaba değişecekmi bilmiyorum valla. Ama bekleyeceğiz yapacak birşey yok
bu yer türkiyedemı acaba..bırde sen ne sormustun tam olrak bırde bu cevabı veren kım dı ordan bır yetkılımı yoksa doktor mu acaba....
iyi ğözün aydın eseslim baya normal görünüyor fsh lh e2 neymiş onu yeni gördüm benimkide bu pazartesi yaptıracak hormon testi kaan hoca istedi meil attık cevap olarak hiç endişe etmeyin tedaviniz için elimden geleni yapıcam dedi yeni hormonlara baktırıp yollayın ona göre tedaviye başlayalım dedi allah razı olsun bu doktordan ilgilenmese ilgilenmez bize e2 diye bişey yazmamış fsh lh testesterona baktırın dedi bu e2 yede baktırsak gitmişken bide bu testesteron sizin hepsi aynı bakılıp kagıda yazılmıyormu eşim devlet hastanesine gitti yaptırdıydı en son fsh lh testesteron alt alta hepsi yazıyordu sonocu sabah verdiydi kanı öglen sonrası aldıydı sonucu sizin orda daha farklı heralde bu işler.
canım merhaba fsh düşmüş, işte bu güzel bir haber.yanlız hiç beklemeden email at hocaya.bende ne diyeceğini çok merak ediyorum.inşallah daha güzel sonuçlarla karşılaşırsınız.bizde 20 gün sonra tahlil yaptıracağız.inşallah bizimde değerler düşmüştür hadi bakalım darısı başımıza...
Arkadaşlar merhaba
Hormon sonuçlarımız çıktı.
LH 9.3
E2 29.88
FSH 14.79 Testestoron salı günü çıkacakmış Fsh düşmüş önceki 25,3 dü. Kaan hocaya sonuçları göndermedim daha salı gününü bekleyeceğim hepsini birlikte göndereceğim. aslında şimdilik bunları göndermek istedim ama eşim acele etme dedi hepsini birlikte göndeririz dedi. ama ben meraktan çatlayacam ne diyecek acaba Kaan hoca. Tedaviye aynı şekildemi devam edecez acaba değişecekmi bilmiyorum valla. Ama bekleyeceğiz yapacak birşey yok
Allah hayırlısını versin canım.sana ve eşine sabır versin.Allah büyük ümit kesilmez.Kizlar iyi haberle gelmeyi cok istedim ama bu seferde olmadi esim sabah 10:30da microtese oldu ama sonuc yine sifir hic bir sey cikmadi benimde yumurtalarim toplandi cok aci cekdim hepsi bosa gitti cok kotuyduk dun sonucu ben ogrendim aglayarak cikdim esime soyleyemedim yanina gidemedim bile agladigimi gorunce anladi esim oda cok uzuldu agladi annesi sakinlesdirdi ordan ayrildim yeniden doktora bile soylemeden cikdik bidahada gitmeyi dusunmuyorum cok yiprandim anladimki artik bizim cocuk sayfasi kapandi cok zor allahim bu aciyi yasayan herkese sabir versin ..bir kisi daha vardi esimle birlikte ameliyat oldu 3.microtesesiymis onlardada cikmadi nasil bir hastalikdir anlamiyorum allahim sabir versin dusundukce kotu oluyorum
İnşallah tedaviniz iyi olur.2 yıl önce eşime tese yapıldı fakat sperm bulanamadı şimdi umut tüp bebek merkezinin kapısını çaldık emre bey için
İnşallah bebeğin sana tutunur ve mucizemiz olursun .Burada güzel haberlerini alırız inşallah.BONİTAA öncelikle geçmiş olsun canım.hiç üzülme.sanırım ilk kez m tese oldu eşin.benm eşime de üretim yok dendi ilk tesede.daha sonra kaan beyle tedavi gördü.sperm çıkışı olmadı ama 2. tesede elonge hücre bulundu.sperme yakın bişey yani.kaan bey bununla deneyebiliriz tüp bebek dedi ama ben hazrlanmamıştım.o yüzden 3. m teseyi oldu eşim ve çıkan elonge hücreyle tüp bebk yaptık.döllenme oldu ve bugün transferimn 8. günü.salı günü yapıcam hamilelik testimi ve inş hepinize halay çektircem.kısacası ümitleri tüketmek ve pes etmek için çok erken.biraz kendinize gelin sonrada kaan beyle devam edin canım.eminim iyi gelişmeler olacaktır...
Geçmiş olsun.Allah büyük ümidinizi kaybetmeyin.merhaba kızlar,
çok güzel haberlerle geri dönmek isterdim ama malesef olmadı olmadı olmadı bulunamadı bulunamadı bulunamadı((((((((((((((((((((bildiğiniz gibi salı günü sabahı saat 10 da eşimi ameliyata aldılar mikrotese oldu.saat 11 gibi ameliyttan çıktı.ilk aşamalarda sperm bulamadıklarını söylediler.hala araşatırmaya devam edildiğini söylendi.çarşamba sabahı belli olacağını söyledi.çarşamba sabahı bulunma ihtimaline karşılık aç karına gittim ama malesef doktorlar güzel havadis veremediler.bi parçayı patolojiye göndermişler.2 parçanında dondurduğunu söyledi.patoloji sonucu ii bir sonuç gelirse dondurdukları parçalarıda araştıracaklarını söylediler.bugün doktorum aradı patoloji raporu çıkmamış ama sonucunu öğrendiğini söyledi.patoloji sonucu sertoly only cell olduğunu söyledi.ve artık kelimelerin tükendiği,bittiği,hayallerimin yıkıldığı anlar oldu.ağlamaktan gözlerim şişti.hayattaki yaşama sevincimi kaybettim.yumurtalarım çoktu ve toplanmadığı için iki büklüm haldeyim.bundan sonra ne yol izlemem gerektği hakkında hiç bir fikrim yok.zaten hiç bişey düşünebilecek durumda değilim.
sertoly only cell arkadaşlar size sormak istediğim bu durumda olupta kaan beyde tedavi olan varmı.bu durumda tedavi olma şansı varmı veya kaan bey bu durumda olupta tedavi uyguladığı kişiler varmı.nolur cvp bekliyorum sizden.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.allaha emanet olun....
kızlar slm.6 gündür neler yaşadım inanamazsınız.perşembe gittim transfer için.biliyosunuz 1 embriyo var dediler.tam transfer sransında 3 tane daha embriyo oluştuğunu öğrendik ve doktorum hepsini tranfer etti.o gece kaldım ankarada ertesi gün eşim gelip aldı.herşey ylundaydı takiii cumartesi akşamına kadar.kötü bir telefon ve babamı kaybettikkkkkkkkkkk(((((((((((((((karnımda daha yeni transfer lmuş bir bebek 3. gününde..hemde 3 yıl uğraşnanın sonucu..ama bir yandan da en sevdiğim insan babamm.anlatılmz bir durum yani.kendimi o kadr sıkmışımki sanki beynim yerinden çıkıcaktı.zaten durumumu bilenler beni odadan çıkarmadılar.çok üzülmiyim diye babamın yanına yaklaştırmadılar.annem benm için sakince ağlayarak yaşadı üzüntüsünü.tabi ne kadr dayanılırki.en sonunda patladım ve hıçkıra hıçkıra ağladım.babam korur beni dedim.çünkü çok istiyodu bebeğimi görmeyi.inşallah şuanda babamda karnımdakilerde çoook iyi durumdadır.sadece bunu dileyebiliyorum artık.....
Buraya alıntı yapamadığım tüm arkadaşlar inşallah tedavileriniz iyi olur ve bebeklerinize kavuşursunuz inşallah
canim azosebebini ogrenmek icin emre beye gittik sukur olsunki sperm cikti.spermler dondurulmus.bu ay yaptirirsam kampanya varmis 4250 tl olacakti ama paramiz yetismiyo esim avrupaya gidip calisiyim sen bekle bir ay diyo.hayirlisi bakalim.emre bey vitamin kullan dedi hemen kapatti nedense.arayip ilac isimlerini de alicam.allahim hepinizin eslerine ve benim esime sifa versin.turkiyede iki kere azosperm dendi yurtdisinda 20 canli bulduk dediler.acikcasi esime bisey uygulamadim.iki uc kere caksir suyu icirdim.iki haftada keciboynuzu pekmezi yedi.bu kadar canim.ama ben bitkisellere baslaticam ins.
Kizlar iyi haberle gelmeyi cok istedim ama bu seferde olmadi esim sabah 10:30da microtese oldu ama sonuc yine sifir hic bir sey cikmadi benimde yumurtalarim toplandi cok aci cekdim hepsi bosa gitti cok kotuyduk dun sonucu ben ogrendim aglayarak cikdim esime soyleyemedim yanina gidemedim bile agladigimi gorunce anladi esim oda cok uzuldu agladi annesi sakinlesdirdi ordan ayrildim yeniden doktora bile soylemeden cikdik bidahada gitmeyi dusunmuyorum cok yiprandim anladimki artik bizim cocuk sayfasi kapandi cok zor allahim bu aciyi yasayan herkese sabir versin ..bir kisi daha vardi esimle birlikte ameliyat oldu 3.microtesesiymis onlardada cikmadi nasil bir hastalikdir anlamiyorum allahim sabir versin dusundukce kotu oluyorum
canim benim cok tesekkur ederim insallah hepimizin tedavisinde rabbim yardimcimiz olsun ve dilerimki hepimiz evlatlarimiza kavusuruz hayirlisiyla.amingozun aydin nurefsan insaallah devami da gelir
BONİTAA öncelikle geçmiş olsun canım.hiç üzülme.sanırım ilk kez m tese oldu eşin.benm eşime de üretim yok dendi ilk tesede.daha sonra kaan beyle tedavi gördü.sperm çıkışı olmadı ama 2. tesede elonge hücre bulundu.sperme yakın bişey yani.kaan bey bununla deneyebiliriz tüp bebek dedi ama ben hazrlanmamıştım.o yüzden 3. m teseyi oldu eşim ve çıkan elonge hücreyle tüp bebk yaptık.döllenme oldu ve bugün transferimn 8. günü.salı günü yapıcam hamilelik testimi ve inş hepinize halay çektircem.kısacası ümitleri tüketmek ve pes etmek için çok erken.biraz kendinize gelin sonrada kaan beyle devam edin canım.eminim iyi gelişmeler olacaktır...
bonitaaa sana inşallah ümüt olsun diye kopyaladım çok çocugunuz olacak inşallah ..
bonita canim rabbim esine sifa versin insallah.baska forumda bende okudum o sendromdan kurtulan;Tipo kadar ilerliyorki adam kalbini cantada tasiyor.allah buyuktur.BURDAKI TUM KARDESLERIME RABBIM HAYIRLI EVLAT VERSIN AMIN
Bonitaa canım gecmıs olsun oncelıklee allah acıl sıfalar versın esıne allah hepımıze evlat nasıb etsın en kısa zamanda sakın uzulee dıyecem ama nekadarda desek herkes ıcındekı acısını bılırr ama senı anlıya bılıyorum tek soyluyecegım sey allah bundan sonrakı tetavınde yuzunuzu guldursun amın.sızın doktorunuz kımdı?mrk etdım kızlar cok korkuyorum benımde esım mıkrotesse olucak onumuzdekı ay gelıcez turkıyeye ınsallah allah yuzumuzu guldururrrrrrr allahdan tek dıleyım evvlat hasretı cekenlere gercekten evlat ıstıyenlere allah evlat nasıb etsınnn bonitaa canım bırde senın esıvın forman degerlerı nasıldı genetık test yapılmısmıydı sızde?allah en kısa zamada hepmızın yuzunu guldursun ınsallahhh
bonitaaam...canim benim gecmis olsun cok uzuldum inanki ama rabbimden umutkesilmez biliyosun gencsin canim bak tip gelismis insallah olucak birseyler..guzel allahim bir kapiyi kaparsa cok kapilar acarmis tatlim uzulme diyorum biliyorum uzulursun napalim kader diycez ve sabredicez ..
kader nl..canim sanada gecmis olsun diyicek birsey bulamiyorum ..ilac felan aliyormu ein hele bitkisel ilaclar felan deneyin rabbim buyuk arkadasim rabbim buyuk uzulme esinede destek cik cunki onlar bizden daha cok uzuluyor ahh ahhh kader sen bize nazik davranmadin..derim herzaman neyse tatlim zor biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?