Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

demmi bizde çok üzüldük çok yıprandık çok ağladık ama olmayınca olmuo işte napalım bizim kaderimizdede bu varmı,demmicim patoloji sonucu daha alamadık.bi elimize alalım.kaan beye gitmeyi düşünüoruz allahın izniyle.artık hakkımızda hayırlısı.çok öptüm.

Başın sağolsun Allah sizlere ve geride kalanlara sabır versin.Mekanı cennet olsun.İnşallah hamilesindir babanın isteği gerçekleşir.

[Ihayıt içirdim iki ay kadar ama fazla bi,r şey değişmedi 21 falandı 19 küsüre düştü devam edecektik performansı azalınca bıraktık.ömer coşkunun kürünü yaptık çok şey farketmedi .aslanpençesine bakayım.bir ara soğan kürünü yapıp içirmeyi düşündüm ama vazgeçtim.şimdi tribulus çayı içiyor.testosteronu sınıra yakın .boyu1.78 ve 90 kg ramazanda zayıflamayı düşünüyor kaan hoca zayıflamanın faydası olur demiş.Beraber zayıflayalım diyorum bakalım.[/I]

Son düzenleme:

Aslan pençesini kullanın canım bence faydası var tabi bu şeyler kişinin bünyesine görede değişiyor. bu kür 2 ay kullanılıyor biz bu ayda da yapacaz sonra bırakıcaz. zayıflamanın etkisi olduğunu yeniş dudum bizimkide biraz kilolu ama bende çok zayıfım. bi ara rejime girdi tabi ona diyet yemekleri yaparken kendime özel bişey yapmadım kendimde zayıflayınca eşimde bırak yapmayalım dedi :) ben daha fazla zayıflarsam çocuk gibi kalacaktım.inşallah hakkıınzda hayırlısı olur canım inşallah. bu dertten cümlemiz kurtuluruz. ve tek tek hamile haberlerimizi veririz birbirimize.

canim basiniz sagolsun inan cok uzuldum "inna lillahi ve inna lillahi raciun"
"ondan geldik yine ona donecegiz"
Mekani cennet olsun insaalah
Bebeklerin de insalah hepsi tutunur sana dualarimdasin
canım çok sağol.ölüm karşısında zaten boynumuz kıldan ince.ancak ağlamak üzülmekle yetiniyoruz...
Başın sağolsun Allah sizlere ve geride kalanlara sabır versin.Mekanı cennet olsun.İnşallah hamilesindir babanın isteği gerçekleşir.

amin canımm inşallah.babam transferimin 3. günü vefat etti.hissetti bence ve içi rahat olarak göç etti....

kızlar yarın testimi yapıcam.hemşire yarından itibaren 12 gün say demişti.salıya denk geliyodu.ama trasfer gününden sayarsak yarın 12.büyük ihtimalle belli olur zaten.öyle sanıyorum yani.yarın sabahtan gidicem.inşallah allahım bu büyük mucizeyi bize yaşatır...

İnşallahhhh canım snein için dua ediyorum. İnşallah hamilesindir. Hemen haberi ver bize ben meraktan çatlarım :)

canim insallah senin bebegin olucak kovusacaksan hic merak etme bak nurda nirtane arkadasimiz vardi ismi galiba selmaydi onun esindede galiba oyle problem vardi ama masllah simdi hamile darisi senin hepmizin basina hic kendini uzmu herseyde bir hayir var allah bugunku gunun yuzu suyu hurmetine bizler evlat nasib etsin amin sizin doktorunuz emre beymiydi?hosca kal canim kendini uzmee insallah hersey iyi olucak

benim de eşimde aynı problem var, sonunda bir tüp bebek merkeziyle görüşmeye karar verdik bunun için aklımızdaa ilk ferti-jin tüp bebek merkezi var bu hafta görüşmeye gideceğiz işte testlere göre doktorumuz inşallah umut verici konuşabilir bakalım hayırlısı inşallah her şey yolunda gider...

Arkadaslarım hepınıze hayırlı ramazanlar dılıyorum bu ay hepımızın duaları kabul olsun ınsallah

amin canim allah herksein dularini kabul etsin icindede bizim allahimi hepmize evllat nasib etsin kimseyi evlatla imtahana cekmesin rabim insallah hepmizi evlatla sevdirir aminnnn

hanımlar herkeze hayırlı ramazanlar ramazan ayının hayır ve bereket hayırlara vesile olmasını dilerim allah hepimizin bu mubarek ayın yüzü hürmetine istediğiklerimize eriştirmeyi nasip etsin aminn.

gamzesezer inşallahhh şu mubarek günde sevinçli haber alırsın canım güzel haberini bekliyoruz ..

s.a. arkadaşlar hayırlı ramazanlar....

gamzesezer yazını görünce yazmak istedim.. başın sağolsun canım çok üzüldüm Allah sabır versin makamı cennet olsun babanın... inşallah bu mübarek güzel ayda mutlu haberler verirsin bizlere... heyecanla bekliyorum sonucunu...

gunaydin kizlar.hayirli ramazanlar..rabbim bu guzel ayi hepimize hayirli kilsin hepimizin yavrularinin versin guzel allahimm..

kizzlar ben birsey sorucam ..kaan hoca bize endol ve sudafed verdi..bizde getirttik tr den ama nasil kullanmam gerektiyini..

MASALCIM..siz kullaniyorsunuz sanirim ayni ilaclari bana yazarmisin sekerim acilen cinki daha esim baslamadi..kaan hocayada yazdim yazmadi..simdi benim istediyim canim endol kactane icilecek ve sudafed kactane alinacak ltf en arkadasim acil cvp verirmisin .birde ac karninanami tok karninami bir zahmet canimcim yazarsan bekliyorum

kızlar hepimizin ramazanı mübarek olsun inşallah.... Allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizin dileklerini kabul eylesin inşallah....

Kaan hocaya mail atmıştım ve bana cevap vermiş:
eşim de 0 sperm çıktı test sonucu ben de ona durumu anlattım benden fsh ve testestoron hormonlarını istemişti ben de istediği değerleri mail attım(fsh: 6 testestoron 4.17 yazdım) ona ve şu durmda size ilaç önermiyorum eşinizde tıkanıklık olabilir gelin muayene edeyim ve ancak muayenede anlaşılır diyor. ve eğer öyleyse ameliyat olur ve normal yolla bile çocuk sahibi olabilirsiniz diyor.

o kadar ümitlendim ki... herkese ilaç veriyor bildiğim kadarıyla bana böyle dedi test sonucuna bakarak acaba doğru mu ... yani ne bileyim şaşırdım kaldım inşallah dediği gibidir kızlar nolur dua edin.

siz ne diyorsunuz bu yoruma?

Son düzenleme:
fbyildiz..canim bizede aynisini dedi ama ben israr edince endol ve sudefed diye haplari onerdi rabbim rast getirsin insallah

canım ikisi de tok içiliyor.endol sabah1 tane, sudafed akşam 1 tane içiliyor.şimdi ramazan girdi gerçi biz endolü iftarda sudafedi sahurda içme kararı aldık eşimle kaan hocaya da sormadık gerçi mail atsam iyi olcak.endol eşimde acayip mide bulantısı yapıyor keyfimiz yok.. zaten yazdırmaya aile hekimine gitmiştik reçetesiz verilmiyo diye kadın demişti mideyi rahatsız eder diye.bunca sıkıntıya değse de sprem çıksa kuzum eşlerimizden size de hayırlı olur inşallah şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine rabbim yüzlerimizi güldürsün hepimizin..
buarada gamze iyi haberlerini bekliyoruz bugün test yaptıktan sonra inşallah bize yazarsın.

kaan hoca diyorsa vardır bi bildiği diyorum canım ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…