Çook üzüldüm bonita, çok çok dua edin. testis yetersizliğine bağlı azospermde 3 aşama vardır. 1- hipospermatogenez az miktarda sperm üretimi olması 2-matürasyon arresti: spermlerin olgunlaşmasında duraksama ve 3 certolly cell only (germ hücre aplazisi(yokluğu)) spermin en temel en başlangıç hücrelerinin dahi bulunmayışı. 3 seviye durumundaki hastalarda da elbette iyileşme oluyor. duyduğunuz bitkiselleri kaan hocaya danışarak kullanın. Allah sabır versin
Kahrolma derecesinde üzüntülüyüm artık arkadaşlar. diyecek bir şey bulamıyorum dua üstüne dua edicem. Çok geçmiş olsun Kadercim. Size de Allah Sabır versin. mucizelerini göstersin.
kızlar slm.6 gündür neler yaşadım inanamazsınız.perşembe gittim transfer için.biliyosunuz 1 embriyo var dediler.tam transfer sransında 3 tane daha embriyo oluştuğunu öğrendik ve doktorum hepsini tranfer etti.o gece kaldım ankarada ertesi gün eşim gelip aldı.herşey ylundaydı takiii cumartesi akşamına kadar.kötü bir telefon ve babamı kaybettikkkkkkkkkkk(((((((((((((((karnımda daha yeni transfer lmuş bir bebek 3. gününde..hemde 3 yıl uğraşnanın sonucu..ama bir yandan da en sevdiğim insan babamm.anlatılmz bir durum yani.kendimi o kadr sıkmışımki sanki beynim yerinden çıkıcaktı.zaten durumumu bilenler beni odadan çıkarmadılar.çok üzülmiyim diye babamın yanına yaklaştırmadılar.annem benm için sakince ağlayarak yaşadı üzüntüsünü.tabi ne kadr dayanılırki.en sonunda patladım ve hıçkıra hıçkıra ağladım.babam korur beni dedim.çünkü çok istiyodu bebeğimi görmeyi.inşallah şuanda babamda karnımdakilerde çoook iyi durumdadır.sadece bunu dileyebiliyorum artık.....
canım Biz fsh için İbrahim Saraçoğlunun kürü aslanpençesi kullandık sabah ve akşam onun faydası olmuştur inşallah. Birde Testojel diye bi jel kullandık. Sizindemi fsh yüksek herhangi bir tedavi uyguluyormusunuz?
[Ihayıt içirdim iki ay kadar ama fazla bi,r şey değişmedi 21 falandı 19 küsüre düştü devam edecektik performansı azalınca bıraktık.ömer coşkunun kürünü yaptık çok şey farketmedi .aslanpençesine bakayım.bir ara soğan kürünü yapıp içirmeyi düşündüm ama vazgeçtim.şimdi tribulus çayı içiyor.testosteronu sınıra yakın .boyu1.78 ve 90 kg ramazanda zayıflamayı düşünüyor kaan hoca zayıflamanın faydası olur demiş.Beraber zayıflayalım diyorum bakalım.[/I]
canım çok sağol.ölüm karşısında zaten boynumuz kıldan ince.ancak ağlamak üzülmekle yetiniyoruz...canim basiniz sagolsun inan cok uzuldum "inna lillahi ve inna lillahi raciun"
"ondan geldik yine ona donecegiz"
Mekani cennet olsun insaalah
Bebeklerin de insalah hepsi tutunur sana dualarimdasin
Başın sağolsun Allah sizlere ve geride kalanlara sabır versin.Mekanı cennet olsun.İnşallah hamilesindir babanın isteği gerçekleşir.
kızlar yarın testimi yapıcam.hemşire yarından itibaren 12 gün say demişti.salıya denk geliyodu.ama trasfer gününden sayarsak yarın 12.büyük ihtimalle belli olur zaten.öyle sanıyorum yani.yarın sabahtan gidicem.inşallah allahım bu büyük mucizeyi bize yaşatır...
hep seni yeni görüyorum.içim acıyarak hoşgeldin diyorum.güzel dileklerine amin diorum saol canım.hrpimizin yüzü güler inş.canım sperm bulma şansı bence azosperm nedeninegöre değişio benim fikrimce.bizim sorunumuz inmemiş testis,eşim 9 yaşlarında ameliyat olmuş.sağ testis tam torbada değil ama torba sınırlarında.sol testis kanalda kalmış.biz kür falan yapmadık.doktor ilaç tedavisi de yapmadı.direk mikro tese oldu yani ve ilk tesemizdi.yok canım eşime ne hormon testi ne de genetik test hiç biri yapılmadı.şimdi ankaradaki doktor kaan aydosa gitmeyi düşünüoruz.inşallah ordan olumlu sonuç alırızda bebeğime kavuşurum.allah herkesi kavuşturur inşallah.
Arkadaslarım hepınıze hayırlı ramazanlar dılıyorum bu ay hepımızın duaları kabul olsun ınsallah
kızlar yarın testimi yapıcam.hemşire yarından itibaren 12 gün say demişti.salıya denk geliyodu.ama trasfer gününden sayarsak yarın 12.büyük ihtimalle belli olur zaten.öyle sanıyorum yani.yarın sabahtan gidicem.inşallah allahım bu büyük mucizeyi bize yaşatır...
gunaydin kizlar.hayirli ramazanlar..rabbim bu guzel ayi hepimize hayirli kilsin hepimizin yavrularinin versin guzel allahimm..
kizzlar ben birsey sorucam ..kaan hoca bize endol ve sudafed verdi..bizde getirttik tr den ama nasil kullanmam gerektiyini..
MASALCIM..siz kullaniyorsunuz sanirim ayni ilaclari bana yazarmisin sekerim acilen cinki daha esim baslamadi..kaan hocayada yazdim yazmadi..simdi benim istediyim canim endol kactane icilecek ve sudafed kactane alinacak ltf en arkadasim acil cvp verirmisin .birde ac karninanami tok karninami bir zahmet canimcim yazarsan bekliyorum
kızlar hepimizin ramazanı mübarek olsun inşallah.... Allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizin dileklerini kabul eylesin inşallah....
Kaan hocaya mail atmıştım ve bana cevap vermiş:
eşim de 0 sperm çıktı test sonucu ben de ona durumu anlattım benden fsh ve testestoron hormonlarını istemişti ben de istediği değerleri mail attım(fsh: 6 testestoron 4.17 yazdım) ona ve şu durmda size ilaç önermiyorum eşinizde tıkanıklık olabilir gelin muayene edeyim ve ancak muayenede anlaşılır diyor. ve eğer öyleyse ameliyat olur ve normal yolla bile çocuk sahibi olabilirsiniz diyor.
o kadar ümitlendim ki... herkese ilaç veriyor bildiğim kadarıyla bana böyle dedi test sonucuna bakarak acaba doğru mu ... yani ne bileyim şaşırdım kaldım inşallah dediği gibidir kızlar nolur dua edin.
siz ne diyorsunuz bu yoruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?