- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
bu topiğe iyi haberler vermek bana hiç kısmet olmıcak sanırım.olmadı tutunamadı bebeğim...ne diyim napıyım bilmiyorum.artık bittim, tükendim.tedavideyken umudum vardı artık o da yok.büyük bi boşluktayım sanki.elim kolum bağlı.allahım yardım etsin bana ve hepinize tabiki..
Aslanpençesini kaynayan 1 bardak içme suyuna karıştırdm kısık ateşte 5 dk boyunca demledim. ılınması için bekledikten sonra aslanpençesini süzdüm. bu kürü sabah ve akşam yemeklerden 2 saat sonra içti. 1 ay devam etti tahlil yaptık. 1 hafta ara verilmesi gerekiyormuş 2. ayda aynı işleme devam edicez. 2 aydan sonrada bırakıcaz.
Kızlar Beklenen sonuç çıktı Testosteron hormonumuz 10.50 çıkmış yükselmiş. Normal olması gereken aralıklar 1.7 - 8.6 bizimki aşmış bu sınırı. Kaan hocaya mail attım bakalım ne cvp verecek.
canim benim herkes cok yoruldu ben kendimden biliyorum onun icin kimse girmiyor okusalarda kimsenin yasazi gelmiyor..rabbim yardim etsin hepimize
insallah tedavin de olumlu sonuc alirsin canim benim bunu cani gönülden istiyorum
Canım sizin aldığınız kürün adı nedir? üç farklı kür var ve üç çeşit aslan pençesi var.sizinkinin cinsini yazar mısın?Siteden ona göre almayı düşünüyorum eşime.
canım testesteronu düşürmeyemi çalışıyordunuz ilaç dahamı yükseltti yani sonuç iyi değilmi önceki değerleriniz neydi?öpt
Valla canım sanırım iyi yükseltmeye çalışıyorduk yükselmiş. İlac yükseltti sanırım. ilk değerimiz 364 (refarans aralığı olması gereken değerde 160-729) Kaan hocada cvp vermiş bu ayda ilacı kullanın eylül ayında yeni tedaviye ilaçlara başlayalım demiş.
Yok canım ben siteden almadım. Aktardan aldım. normal aslan pençesi diye aldım.
Sağol canım eşinin problemi nedir benim eşimde inmemiş testis var.15 yaşında ameliyat olmuş.simdi testisler yukarıda .fsh çok yülsek.testosteron ise sınıra yakın düşük.
sizin değerlere sevindim inşallah iyi sonuçlar alırsınız.
Sağol canım eşinin problemi nedir benim eşimde inmemiş testis var.15 yaşında ameliyat olmuş.simdi testisler yukarıda .fsh çok yülsek.testosteron ise sınıra yakın düşük.
sizin değerlere sevindim inşallah iyi sonuçlar alırsınız.
benim de eşimde aynı problem var, sonunda bir tüp bebek merkeziyle görüşmeye karar verdik bunun için aklımızdaa ilk ferti-jin tüp bebek merkezi var bu hafta görüşmeye gideceğiz işte testlere göre doktorumuz inşallah umut verici konuşabilir bakalım hayırlısı inşallah her şey yolunda gider...
Herkese hayırlı cumalarumarım kök hücre en kısa zamanda uygulanmaya başlanır da derdimize derman olur.gamzesezer toparlanmana sevindim canım,çiçek canım istemekten sakın vazgeçme,sakın pes etme.bizim de eylül de 4 yıl bitecek Allah nasip ederse.Rabbim bize gösterdiği mucizeyi sizlere de en yakın zamanda görmeği nasip etsin inş,hep dualarımdasınız.uykudan fırsat bulup yazamasamda mutlaka açıp okuyorum.jklm ve tedavide olan diğer arkadaşlar Allah yardımcınız olsun,tedaviniz su gibi aksın,güzel haberlerle dönün inş.
benim de en az siz kadar duaya ihtiyacım var.meleğimiz 7 hafta 3 günlük oldu çok şükür,ama yüreğimiz hep ağzımızda ya birşey olursa diye.Rabbim hamişolan herkese hayırlısıyla kucaklarımıza almayı,tedavide olanlara da güzel haberler verebilmeyi bu mutluluğu tatmayı nasip etsin inş..:79::79::79:
canım ya amaliyat olduysa neden yukarıda indirememişlermi fsh testesteronnunuz kaç hiç tedavi filan tese filan uygulamadınızmı benimkide inmemiş tessislerden amaliyat olmuş 11 yaşında indirilmiş allah hepimizin yadımcısı olsun.
Canım benim eşimde hiç problem bilinmiyor. neden olduğu belli değil. küçükken bi hastalık filan mı geçirdi annesi geçirmediğini söylüyor. Sadece bel fıtığı amaliyatı oldu ondan olabileceğini düşünüyroz. dr larda bişey demedi. Çok şükür ilaçların faydası oldu bu ayda bu ilacı devam edip bidahaki aya farklı tedavi uygulayacağını söyledi Kaan hoca.İnşallah olumlu sonuçlar alırız. Siz hormonlar için herhangi bir ilaç kullanıyormusunuz?
merhaba sizin problem neydi acaba artık herkesi karıştırdım için hatırlayamıyorm bana biraz hakkınızda bilgi verirmisiniz
merhaba sizin problem neydi acaba artık herkesi karıştırdım için hatırlayamıyorm bana biraz hakkınızda bilgi verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?