Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah hayırlısını versin.Rabbim ne verirse bir hayır vardır .Allah sana ve eşine sabır versin.Allah hepimize yardım eder bir gün bu illetten kurtuluruz inşallah.

Canım sizin aldığınız kürün adı nedir? üç farklı kür var ve üç çeşit aslan pençesi var.sizinkinin cinsini yazar mısın?Siteden ona göre almayı düşünüyorum eşime.

canım testesteronu düşürmeyemi çalışıyordunuz ilaç dahamı yükseltti yani sonuç iyi değilmi önceki değerleriniz neydi?öpt

canim benim herkes cok yoruldu ben kendimden biliyorum onun icin kimse girmiyor okusalarda kimsenin yasazi gelmiyor..rabbim yardim etsin hepimize
insallah tedavin de olumlu sonuc alirsin canim benim bunu cani gönülden istiyorum

canım allah razı olsun dualrını eksık etme....canım arkadasımmmmmmmmmmmm kızlar hepınızı opyrmmmmmmmm

canım testesteronu düşürmeyemi çalışıyordunuz ilaç dahamı yükseltti yani sonuç iyi değilmi önceki değerleriniz neydi?öpt

Valla canım sanırım iyi yükseltmeye çalışıyorduk yükselmiş. İlac yükseltti sanırım. ilk değerimiz 364 (refarans aralığı olması gereken değerde 160-729) Kaan hocada cvp vermiş bu ayda ilacı kullanın eylül ayında yeni tedaviye ilaçlara başlayalım demiş.

canım çok iyi ozaman ilacın faydasını görüyorsunuz.umarım önümüzdeki ayda daha iyi olur sonuçlarınız.ALLAH emeklerinizi boşa çıkarmasın.öpt

Yok canım ben siteden almadım. Aktardan aldım. normal aslan pençesi diye aldım.

Sağol canım eşinin problemi nedir benim eşimde inmemiş testis var.15 yaşında ameliyat olmuş.simdi testisler yukarıda .fsh çok yülsek.testosteron ise sınıra yakın düşük.
sizin değerlere sevindim inşallah iyi sonuçlar alırsınız.

canım ya amaliyat olduysa neden yukarıda indirememişlermi fsh testesteronnunuz kaç hiç tedavi filan tese filan uygulamadınızmı benimkide inmemiş tessislerden amaliyat olmuş 11 yaşında indirilmiş allah hepimizin yadımcısı olsun.

Canım benim eşimde hiç problem bilinmiyor. neden olduğu belli değil. küçükken bi hastalık filan mı geçirdi annesi geçirmediğini söylüyor. Sadece bel fıtığı amaliyatı oldu ondan olabileceğini düşünüyroz. dr larda bişey demedi. Çok şükür ilaçların faydası oldu bu ayda bu ilacı devam edip bidahaki aya farklı tedavi uygulayacağını söyledi Kaan hoca.İnşallah olumlu sonuçlar alırız. Siz hormonlar için herhangi bir ilaç kullanıyormusunuz?

Ramazanın ilk cuması cümlemize hayırlar getirsin kızlar. Bu mübarek Ay ve Günün hürmetine tüm dilediklerimiz gerçekleşsin -başta anne olma dileği olmak üzere- Amiiin.

hayırlısı olsun canım inşallah bebek sahibi olursun. ordaki seval hanım çok iyi doktor, teyzemin kızı anne olmuştu sayyesinde, darısı senin başına

Japonya'daki Kyoto Üniversitesi'nde kök hücrelerden üretilen bebek fareler, üreme sorunu yaşayan insanlar için umut ışığı oldu.

Profesör Michinori Saito'nun fotoğrafladığı yeni doğmuş fareleri üretmek için embriyonik kök hücreler kullanıldı.

Bu hücreleri laboratuvar kaplarında sağlıklı fare spermine dönüştürmeyi başaran Japon bilimadamları, bunları dişi farelerden alınan yumurtalara enjekte ettikten sonra tekrar dişilerin rahmine yerleştirdi.

Araştırmanın sağlıklı bebek farelerin doğumuyla sonuçlanması, insanlardaki üreme problemlerine yönelik araştırmalara ışık tutması açısından olumlu bir gelişme olarak nitelendirildi.

arkadaşlar resimleri görmek isterseniz bu adres tıklayın Bebek isteyenlere Japonya'dan iyi haber - Hrriyet PLANET

Herkese hayırlı cumalarumarım kök hücre en kısa zamanda uygulanmaya başlanır da derdimize derman olur.gamzesezer toparlanmana sevindim canım,çiçek canım istemekten sakın vazgeçme,sakın pes etme.bizim de eylül de 4 yıl bitecek Allah nasip ederse.Rabbim bize gösterdiği mucizeyi sizlere de en yakın zamanda görmeği nasip etsin inş,hep dualarımdasınız.uykudan fırsat bulup yazamasamda mutlaka açıp okuyorum.jklm ve tedavide olan diğer arkadaşlar Allah yardımcınız olsun,tedaviniz su gibi aksın,güzel haberlerle dönün inş.
benim de en az siz kadar duaya ihtiyacım var.meleğimiz 7 hafta 3 günlük oldu çok şükür,ama yüreğimiz hep ağzımızda ya birşey olursa diye.Rabbim hamiş olan herkese hayırlısıyla kucaklarımıza almayı,tedavide olanlara da güzel haberler verebilmeyi bu mutluluğu tatmayı nasip etsin inş..:79::79::79:

merhaba sizin problem neydi acaba artık herkesi karıştırdım için hatırlayamıyorm bana biraz hakkınızda bilgi verirmisiniz

Eşim ameliyatı olduktan 3 ay sonra spermiyogram istemişler bakıp tamam sperm var denmiş.Eşim her yıl yaptırmış.2006 da sayı3.5 milyon çıkmış hep bir düşüş varmış.doktorlar niye düşüyor merak etmemiş.2007 de evlendik bir yıl korunduksonra bir yıl çocuk olmayınca spermiyogram yaptırdı öğrendik hiç yok.eşime mikrotese bile yapmıyorlar Kaan hocada Emre bakırcıoğlu'da ameliyat etmiyor.fsh 20 21 arasında,hormon vermiyorlar kansere neden olabilir dediler.testosteron düşük sınıra yakın.

hormon vermiyorlar kanser olabilir diye testisler yukarıda olduğu için.kaan hoca endol ve trental verdi sonra vermedi bitkisel deniyoruz sadece.
Aslan pençesini aldım kullanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…