Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım darısı bekleyen herkesin başına inş.evet doktorumuz bahsetti erkek olursa bizimle aynı sıkıntıyı yaşama ihtimali yüksek,kız olursa sıkıntı yok.aslında embriyo az olduğu için pgd yapılmadı,çok olsaydı en sağlıklı olanlar yerleştirilecekti,kısmet.transferden sonra estrofem,prednol,tetradox,innohep,crinone gel ve progestan kullandım.transferden 3 saat sonra çıktık hastaneden.ilk 2 gün yemek ve lavabo ihtiyacım dışında hiç kalkmadım,ama sonraki iki gün ağır kalkıp dolaşmamı söyledi doktor sürekli yatmanın faydası yok dedi .6. günden sonra ilk kez dışarı çıktım ama nerede olursan ol yorulunca mutlaka dinlen demişti doktorumuz.ha unutmadan bide herkes için geçerli midir bilmem ilk günden itibaren günde 1-2 tane elmave biraz ananas yememi söyledi test gününe kadar gerçi hala yiyiyorum ben.kola ve şekerli yiyecekler yasak halen,tuza dikkat et dedi.umarım güzel haberlerle dönersin canım. Allah yardımcın olsun.

Gamzem canımmmm, çok teşekkür ederim, Rabbim sanada verecek inşAllah..sakın umudunu yitirme, hep dualarımdasın kardeşim..

ZCUM canım senle aynı gidiyoruz :) Rabbim inşAllah 2mizede güzel haber vermeyi nasip eder..

canımmmm sana bakınıyordum hep, doğum yaptımı acaba diye :) dualarını bekliyorum blue..

canımmm seninde tedavin hayırlı olacak inşAllah..güzel haberleri beraberce veririz inşAllah..

nursenim canım çok ama çok teşekkürler, duanı bekliyorum..

allah kucağına da almayı nasip eder inşallah.bizimde genetik problemimiz var azfc delasyonu tese yaptığımızda bulunmamiştı tedavi olduktan sonra normal çikiş oldu birdefa bahçeçide denedik tutmadı ikinciyi kaan hocada denemeyi düşünüyoruz siz nerde tüp bebeğinizi yaptırdınız birde bizimle aynı durumda olan bir arkadaşımız vardı kimdi a caba

canım merhaba.bizimde genetik problemimiz vardı.bizim azfc ve azfd de microdelasyonlar var ama yoğun olarak azfc de.şimdi yazdıklarını okuyunca heyecanlandım.bana tedavinizle ilgili biraz bilgi verebilirmisin.nerede ve hangi tedavileri oldunuz.hormon değerleriniz nasıl.bizde kaan hocada tedavi görüyoruz fshımız yüksek 28.iyi sonuçlar alırız inşallah.inşallah en yakın zaman da bebişlerini alırsın kucağına.

cok sevindim melisela super bir haber,insaallah devamida gelir..
Rabbim hepimize nasip etsin

canim cok gecmis olsun bebegini kaybettigini bilmiyodum ben ,cok uzuldum cidden
Rabbim hem baban hem bebegin icin sabir versin

sağol canım inş sizler de en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz bize.bizimde bu ikinci denemeydi,çok şükür bu defa olumlu.biz malatyadayız,doğu fertil tüp bebek merkezinde yaptırdık her ikisini de.birinci de ola ki tese de sperm çıkmayabilir diye beni hazırlamamışlardı.ikinci defa eşim hem ilaç kullandı,hem de şansımızı biraz daha arttırabilmek için tekrar m tese oldu ki dondurulmadan uygulansın,çünkü küçük bir oranda da olsa farkedebiliyor.tabi aynı anda beni de hazırladılar ve çok şükür rabbim emeklerimizi görüp bize merhamet etti ve o büyük mucizesini gösterdi..:81::81::81::81:darısı sizlere inş.

ayyyy canım çok ama çok sevindim hadi hayırlı uğurlu olsun inşl hamilelik haberini alırız ve sonuna kadar devam ederde sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım
meliselacım daha var hayatım doğuma eğer planlı bir doğum olursa sizleri haberdar ederim canım her zaman için dualarımdasınız rabbim bana yaşattı bu duyguyu dilerim kimsey, marum bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşl içindede sizlere

biz d.bakırda yaşıyoruz tedavi olmadan26şubat2008de tese yapıldı sperm bulunamadı ama eşimin germ ve sertoli hücreler vardı araştırarak kaan ve emre hocayı bulduk ama biz kaan hocada tedavi olduk gelin artık m.tese yapalım dedi bizde bir şansımızı emre hocadanda deneyelim dedik bahçeçiye gittik bizden spermiyografi istedi yaptırdık sonuç ilk defa10 motil sperm yazıyordu.ne olduğunu anlamamıştık meğer eşimde 10tae hareketli sperm bulunmuş hemen tüpbebeğe başladik 11yumurtadan 9dölendi 5gün transfer etmek istedi 5günede sadece 1tane embriyomuz vardı oda tutunmadı aradan 6 ay geçti şuan kaan hoca eşime menegon iğne proxeed plus,msure keçi boynuzu ısırgan otu verdi spermleri çoğaltalım tekrar tüpbebeğe başlarız demiş hormanlarımız iyi ama kaan hoca biraz yükseltelim demiş umarım birazda olsun bilgi vermişim banA KISACA SİZDE KENDİ HAKKINIZDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ...

merhaba canım.biz 3 yıllık evliyiz bu aralık ayında öğrendik eşimin azospermi olduğunu.bizde elazığda oturuyoruz vede elazığda tüp bebek denedik ama m.tesede hiç sperm bulunamadı.parça alınıp patolojiye gönderildi.sonuç germ hücre izlenmedi sertoly cell only çıktı.daha sonra kaan hocaya ulaştık vede bizi ankaraya çağırdı.özeline gittik.öncelikle varikosel ameliyatı olmalısınız dedi.eşim yaklaşık 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu.eşimin fsh yüksek.kaan hoca onu düşürmeye çalışıyo.ilk olarak 1 ay endol kullandık şimdi 15 gün oldu testojele başlayalı.tabii genetik testtede problemler var azfc ve azfd de mikrodelasyonlar var.tabii sizin durumunuz bizimkine göre daha içaçıcı.kaan hoca gerçekten iyi bir doktor sonuç alırsınız inşallah.bişey sormak istiyorum kaan hoca msure vermiş size peki msure hakkında bir yorum yaptımı.gerçekten etkili bir ilaçmı tabii fiyat olarak biraz uçuk kutusu 400 tl ama faydası olacaksa mutlaka alınacak ALLAH emeklerinizi boşa çıkarmasın...

kaan beye esimin durumunu yazmistim bize de msure demis ama ne kadar etkili bilmiyorum.bize farkli yerler azosperm demisti.umut tupbebek merkezinde yaptirdigimiz testte 100 motilsperm cikti.tupbebek tedavisine baslayamadik daha parasizliktan.simdi beni korku sardi simdi biriktirip tupbebek denicez ama sperm yikama sonucu cikan spermle denemenin bir olumsuzlugu olurmu ki korkuyorum ya bana dua edin kizlar ne olur.

günaydın cnm bizde 3 yıllık evliyiz evliliğimizin 4 ayında eşimin azosperm olduğunu öğrendik eşimin herşeyi normal hatta yumurtalıkları normal bir erkeğinkinden daha büyük varikosel yok sadece genetik testinde azfc silik çıktı bizim broblem genetik problemlerinde en iyisiymiş dedi en kötüsü azfa azfb dir MSURE hakkında ise kaan hoca eşime bir kaç hastam kullnıp olumlu cevap vermiş dedi sizde deneyin demiş şuan eşim kullanıyor geçen ayda cym plus kullandık her seferinde 5.7,10 sperm çikiyordu geçen yaptık sadece birtane ölü sperm bulundu yani ilaç hiç iyi gelmedi allah şükürler olsun ki dondurulmuş spermlerimiz var canım benim sana tek bir tavsiyem iyi bir yerde spermiyografi yapmak berki bilirsin bizim burda jinfertil var orada mesela eşimin spermlerini bulamiyorlar yani oraya göre azosperm ama venividi de bahçecide kaan hocada çıkıyor demeki yeterince bakmıyorlar embriyologlarla konuşup öyle baktırın

kızlar herkese hayırlı gunler.MELISELA BLUEAVCI CERVAN VCK TROBLED canlarım allah razı olsun saolun kardeslerım ınsaalah olumlu guzel habermı verırıım sıze..BLUE AVCI TROUBLAED hamılelerın duası kabul olurmus ınsaalah bana ozel dua gonderır mısınız canlarım..allah razı olsun...TROUBLED CANIM sen bana umut oldun kızlar ne kadar cok genetık problem lı olan varmıs SELMA CAN VE DIGER ARKADASLARIM genetık ılletınden ınsaaalh hepımız en kısa zmanda guzel haberlerle kurtuluruz...

kızlar herkese selam.ben umut tüp bebekte emriyo transferi yapıldı bana dualarınızı bekliyom.hepinizden ALLAH razı olsun.ALLAH SİZİNDE DUALARINI KABUL ETSİN.

ALLAHIM herkese sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar ver.herkesin nur topu gibi çoçuk verir inşallah.

kızlar herkese selam.ben umut tüp bebekte emriyo transferi yapıldı bana dualarınızı bekliyom.hepinizden ALLAH razı olsun.ALLAH SİZİNDE DUALARINI KABUL ETSİN.

ayyy canım benim ya hayırlı olsun inşallah yakındır hamileyimm haberini verirsin kaç tane kondu inşallah ikizin olur allah yar ve yardımcınız olsun allah hepimize nasip etsin aminn.

selam canım.eşimin yumurtalıklar normalden biraz küçük.evet azfc en iyisiymiş ama bizim birde azfd eklendi onun ne anlama geldiğini bilmiyorum ama kaan hoca keşke tek azfc olsaydı işimiz daha kolay olurdu dedi.cym plus iyi bir ilaç diye duymuştum ama sizde aksine işe yaramamış.inşallah msure den olumlu sonuçlar alırsınız.spermiogramı başka biryerde yaptırmama gerek varmı bilemiyorum çünkü patoloji sonucumuzda olumsuz.germ hücreye rastlanmadı.zaten eşimin bu günlerde spermiogram yaptırması gerekiyor varikosel ameliyatından 3 ay sonra yapılması lazım ama ramazan diye yaptıramıyo artık bayramdan sonraya kaldı.bakalım belkide 1 2 tanede olsa çıkar bizler için büyük umut olur.hep özelde yaptırıyorduk spermiogramı bu sefer üniversite hastanesinde yaptıracağız .tabiki herşeyin hayırlısı demek lazım öpt

canım benim kendini üzme,suçlama herşey olacağına varıyo sen de haklısın ailenin yanında olmak istedin ama olmıcakmış demek ki herşeyin hayırlısı canım.
canımmmm hadi geçmiş olsun Allahım günden güne göbüşünü büyütsün inşallah.

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. çok sevindimm. bebişlerinle bize güzel haber veirisin inşallah. kaç tane emriyo transfer edildi. emeklerinin mükafatını alacaksın inşallah. dularım seninle canım. güzel haberlerini bekliyorum. öpt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…