herkese hayırlı ramazanlar hayırlı gunler canlarım,dert ortaklarım.. bız de ıgnelere ılaclara devam edyrz ....umarım herkesın gonlundekını rabbım kısa zamanda versın ınsallah.ZAMAN CIM hosgeldın umarım sen de ıyısındr...eskıler fazla ugramıyr artık...TORUBLED canım ben senın hamıle oldgunu bılmıyrdm masllah ne guzel bır mutluluk ustelık de hemen hemen hastalıklar da aynı benım esımde 47XXY ..sızde dusukten yada olabılecek cocuga gecebılcek hastalıklardan bahsedıldımı?transferden sonra hangı ılacları ıgnelerı aldın?hep yattınmı?anlatr mısın bıraz?sen bana umııt oldun...rabbım bana da yasatr ınsaalah...neler yabtn? kızlar tedavıdek herkese kıolaylıklar ve guzellıkler dılıyrm
Gamzem canımmmm, çok teşekkür ederim, Rabbim sanada verecek inşAllah..sakın umudunu yitirme, hep dualarımdasın kardeşim..çok sevindim canım gözün aydın...inşallah herşey yolunda gider.bu ilaçlara devam et.asıl önmli olan trasferden sonrası zaten.ilaçları alıp sadece yatıcaksın.özellikle ilk 3-4 gün sadece tuvalete kalk demişti doktorum.sonrasında da kendini yormadan ev içinde dolaşbilirsin.tabi yavaş hareketlerle..
gamzecim çok geçmiş olsun .uğrayamadığım sürede hep seni merak ettim hepde dua ettim.olmadıysada vardır bundada bir hayır.aslında gönlümüz neler istiyor fakat hakkımızda hayırlımı bilemiyoruz.tedavideki arkadaşlar şansınız bol olsun ve hayırlısı hayırlı zamanda olsun.beni sorarsanız dün yani cumartesi günü yumurtalarım toplandı.pazartesi yada salı günü gelişme olursa tranfer olucak hakkımızda hayırlısı olsun ilk önce dualarım hepimize daha sonra kendime Rabbim emeklerimizin mükafatını bir şekilde verir Allaha emanet olun dualarınızda banada yer verin görüşürüz.
hayırlı ramazanlar arkadaşlar naslsınız uzun zamandır burayı takip edemiyordum umarım hepiniz iyisinizdir geçmişebiraz göz atabildim sadece trobled arkadaşımız hamileymiş hayırlı uğurlu olsun allah sonunu getirsin inşl ve darısı diğer arkadaşlarımızınbaşın aolsun melisela ve zcu tedavidelermiş meliselacım inşl ilk seferde tutarda hamiş haberinii alırız zcu canım inşl embiriyolar gelişim gösterirde seninde transferin gerçekleşir şu mübarek günlerde yüzünüz güler canım gamzesezer başın sağolsun arkadaşım rabbim zamansız ayrılıklar vermesin seninde transferin olmuşama tutunamamış kendini yıpratmamaya çalış canım inşl bidahaki sefer yüzün güler jklm canım sizde ilaçlara kürlere devam ediyomuşsunuz inşl şifa olur eşine vck canım ev konusunda çok büyük talihsizlik yaşamışsınız ,nşl kafanızı ağrıtmadan bı işin içinden çıkabilrsiniz
eminim yeni gelen arkadaşlarda olmuştur dilerim en kısa zamanda dertlerinin dermanını bulurlar
kızlar daha fazla geçmişe dönük okuyamıyorum atladığım şeyler varsa kusura bakamyın inşl hepinizin güzel haberlerini almak nasip olur burdan
HAYIRLI GECELER kızlar ,,,,BLUEAVCI tatlım bız kur ılac kullanmıyoruz.ben tup bebek tedavısındeyım...haftaya transferım olacak ınsaaalh hayırlısyla....ben kendıme ıgne ılac kullanıyorum tatlım..bız 2.ye tekrar basladık...VCK canım bılgım yokkı rabbım sıkıntınızı alsın ınsaalah bır cıkar yol gstrsn kardesım..senın duana ıhtıyacım var..artık gelımuyrsn da msn yeee(((( BEBEGIMI ISTIYRM canım allah razı olsun.MELISELA rabbım yuzunıu guldrsn ınsalah sende cok sıkıntı cektın kardesım ınsaalh sana ve esıne guzel bır hedıye olur meleklerınız..))))kızlar cok optum hepınızı
Günaydın herkese ve hayırlı haftalar.
Gamzecim canım çok üzüldüm keşke olsaydı ama demek nasip değilmiş güzelim Allahım bu mübarek günlerde yüzünüzü güldürsün inşallah,inşallah tedavilerle olmayan bebişiniz normal yoldan gelir inşallah Rabbim büyük özellikle bu ayda hem kendimize hem de birbirimize çok dua edelim Rabbimin rahmetinin sağanak sağanak yağdığı günler bu günler.Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah...Troubled çok sevindim canım iyi olmana Rabbim daha iyi etsin inşallah ve anne olmayı da tattırsın sana 7-7,5 ay sonra...Selvacım inşallah sen de yavrunu sağlıkla kucağına alırsın canım...Melisela canım inşallah transferin hayırlısıyla gerçekleşir ve bebişin sana sıkı sıkı tutunur,hayırlısıyla seni hiç bırakmaz inşallah...Zcu canım aynı dileklerim senin için de inşallah güzel haberler verirsiniz bizlere ve hep beraber seviniriz inşallah...Jklm canım inşallah sen de bize güzel haberler verirsin...Vck canım inşallah Rabbim işlerinizi kolaylaştırır ve bu sıkıntınızdan tez zamanda kurtarır inşallah...Tedavide olan ve aramıza yeni katılan arkadaşlar Rabbim hepimizin eşlerine şifalar versin bizleri bu dertten tez zamanda kurtarsın inşallah.
sağol canım darısı bekleyen herkesin başına inş.evet doktorumuz bahsetti erkek olursa bizimle aynı sıkıntıyı yaşama ihtimali yüksek,kız olursa sıkıntı yok.aslında embriyo az olduğu için pgd yapılmadı,çok olsaydı en sağlıklı olanlar yerleştirilecekti,kısmet.transferden sonra estrofem,prednol,tetradox,innohep,crinone gel ve progestan kullandım.transferden 3 saat sonra çıktık hastaneden.ilk 2 gün yemek ve lavabo ihtiyacım dışında hiç kalkmadım,ama sonraki iki gün ağır kalkıp dolaşmamı söyledi doktor sürekli yatmanın faydası yok dedi .6. günden sonra ilk kez dışarı çıktım ama nerede olursan ol yorulunca mutlaka dinlen demişti doktorumuz.ha unutmadan bide herkes için geçerli midir bilmem ilk günden itibaren günde 1-2 tane elmave biraz ananas yememi söyledi test gününe kadar gerçi hala yiyiyorum ben.kola ve şekerli yiyecekler yasak halen,tuza dikkat et dedi.umarım güzel haberlerle dönersin canım. Allah yardımcın olsun.
allah kucağına da almayı nasip eder inşallah.bizimde genetik problemimiz var azfc delasyonu tese yaptığımızda bulunmamiştı tedavi olduktan sonra normal çikiş oldu birdefa bahçeçide denedik tutmadı ikinciyi kaan hocada denemeyi düşünüyoruz siz nerde tüp bebeğinizi yaptırdınız birde bizimle aynı durumda olan bir arkadaşımız vardı kimdi a caba
kızlar merhaba, doktorum az önce aradı ve 10 taneden 7 tanesinin döllenmiş olduğunu söyledi :)) Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun..Büyük bir ihtimalle perşembe günü transferim olacakmış, çok heyecanlıyım, neler yapmalıyım ya da yapmamalıyım o güne kadar sizce? ilaçlarıma da başladım, günde 3 tane progestan yumuşak kapsül vajinadan alıcam, prednol 1 tane, estrafem günde 2 kez, 1 tane coraspin, 2 adette folik asit kullanacam..
Dualarınıza ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler..
canim cok gecmis olsun bebegini kaybettigini bilmiyodum ben ,cok uzuldum ciddençok sağol canım.15 gün oldu babamı kaybedeli.transferimin de 3. günüydü.çok zor günlerdi.ne babam için doya doya ağlayıp üzülebildim ne de bebeğime sahip çıkabildim..ikisi de beni bırakıp gittiler..
allah kucağına da almayı nasip eder inşallah.bizimde genetik problemimiz var azfc delasyonu tese yaptığımızda bulunmamiştı tedavi olduktan sonra normal çikiş oldu birdefa bahçeçide denedik tutmadı ikinciyi kaan hocada denemeyi düşünüyoruz siz nerde tüp bebeğinizi yaptırdınız birde bizimle aynı durumda olan bir arkadaşımız vardı kimdi a caba
cok sevindim melisela super bir haber,insaallah devamida gelir..
Rabbim hepimize nasip etsin
HAYIRLI GECELER kızlar ,,,,BLUEAVCI tatlım bız kur ılac kullanmıyoruz.ben tup bebek tedavısındeyım...haftaya transferım olacak ınsaaalh hayırlısyla....ben kendıme ıgne ılac kullanıyorum tatlım..bız 2.ye tekrar basladık...VCK canım bılgım yokkı rabbım sıkıntınızı alsın ınsaalah bır cıkar yol gstrsn kardesım..senın duana ıhtıyacım var..artık gelımuyrsn da msn yeee(((( BEBEGIMI ISTIYRM canım allah razı olsun.MELISELA rabbım yuzunıu guldrsn ınsalah sende cok sıkıntı cektın kardesım ınsaalh sana ve esıne guzel bır hedıye olur meleklerınız..))))kızlar cok optum hepınızı
canım merhaba.bizimde genetik problemimiz vardı.bizim azfc ve azfd de microdelasyonlar var ama yoğun olarak azfc de.şimdi yazdıklarını okuyunca heyecanlandım.bana tedavinizle ilgili biraz bilgi verebilirmisin.nerede ve hangi tedavileri oldunuz.hormon değerleriniz nasıl.bizde kaan hocada tedavi görüyoruz fshımız yüksek 28.iyi sonuçlar alırız inşallah.inşallah en yakın zaman da bebişlerini alırsın kucağına.
biz d.bakırda yaşıyoruz tedavi olmadan26şubat2008de tese yapıldı sperm bulunamadı ama eşimin germ ve sertoli hücreler vardı araştırarak kaan ve emre hocayı bulduk ama biz kaan hocada tedavi olduk gelin artık m.tese yapalım dedi bizde bir şansımızı emre hocadanda deneyelim dedik bahçeçiye gittik bizden spermiyografi istedi yaptırdık sonuç ilk defa10 motil sperm yazıyordu.ne olduğunu anlamamıştık meğer eşimde 10tae hareketli sperm bulunmuş hemen tüpbebeğe başladik 11yumurtadan 9dölendi 5gün transfer etmek istedi 5günede sadece 1tane embriyomuz vardı oda tutunmadı aradan 6 ay geçti şuan kaan hoca eşime menegon iğne proxeed plus,msure keçi boynuzu ısırgan otu verdi spermleri çoğaltalım tekrar tüpbebeğe başlarız demiş hormanlarımız iyi ama kaan hoca biraz yükseltelim demiş umarım birazda olsun bilgi vermişim banA KISACA SİZDE KENDİ HAKKINIZDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ...
merhaba canım.biz 3 yıllık evliyiz bu aralık ayında öğrendik eşimin azospermi olduğunu.bizde elazığda oturuyoruz vede elazığda tüp bebek denedik ama m.tesede hiç sperm bulunamadı.parça alınıp patolojiye gönderildi.sonuç germ hücre izlenmedi sertoly cell only çıktı.daha sonra kaan hocaya ulaştık vede bizi ankaraya çağırdı.özeline gittik.öncelikle varikosel ameliyatı olmalısınız dedi.eşim yaklaşık 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu.eşimin fsh yüksek.kaan hoca onu düşürmeye çalışıyo.ilk olarak 1 ay endol kullandık şimdi 15 gün oldu testojele başlayalı.tabii genetik testtede problemler var azfc ve azfd de mikrodelasyonlar var.tabii sizin durumunuz bizimkine göre daha içaçıcı.kaan hoca gerçekten iyi bir doktor sonuç alırsınız inşallah.bişey sormak istiyorum kaan hoca msure vermiş size peki msure hakkında bir yorum yaptımı.gerçekten etkili bir ilaçmı tabii fiyat olarak biraz uçuk kutusu 400 tl ama faydası olacaksa mutlaka alınacak ALLAH emeklerinizi boşa çıkarmasın...
kızlar herkese selam.ben umut tüp bebekte emriyo transferi yapıldı bana dualarınızı bekliyom.hepinizden ALLAH razı olsun.ALLAH SİZİNDE DUALARINI KABUL ETSİN.
günaydın cnm bizde 3 yıllık evliyiz evliliğimizin 4 ayında eşimin azosperm olduğunu öğrendik eşimin herşeyi normal hatta yumurtalıkları normal bir erkeğinkinden daha büyük varikosel yok sadece genetik testinde azfc silik çıktı bizim broblem genetik problemlerinde en iyisiymiş dedi en kötüsü azfa azfb dir MSURE hakkında ise kaan hoca eşime bir kaç hastam kullnıp olumlu cevap vermiş dedi sizde deneyin demiş şuan eşim kullanıyor geçen ayda cym plus kullandık her seferinde 5.7,10 sperm çikiyordu geçen yaptık sadece birtane ölü sperm bulundu yani ilaç hiç iyi gelmedi allah şükürler olsun ki dondurulmuş spermlerimiz var canım benim sana tek bir tavsiyem iyi bir yerde spermiyografi yapmak berki bilirsin bizim burda jinfertil var orada mesela eşimin spermlerini bulamiyorlar yani oraya göre azosperm ama venividi de bahçecide kaan hocada çıkıyor demeki yeterince bakmıyorlar embriyologlarla konuşup öyle baktırın
canım benim kendini üzme,suçlama herşey olacağına varıyo sen de haklısın ailenin yanında olmak istedin ama olmıcakmış demek ki herşeyin hayırlısı canım.eşime bişey demiyorum ama kendimi çok suçlu hissediyrum.babamın vefatı sebebiyle her gün anneme gittim.aslında ev çok yakın ve çok dikkatli gidip geldik ama yine de sürekli yatmam gereken bir dönemdi.eşim her gün evde kalmam için ısrar etti ama babamı yeni kaybetmişken evde kalamazdım.annemlerin yanında olmak istedim.bu yüzden şimdi düşünüyorum evde dinlensem bebğim tutunur muydu diye..ister istemez suçluyorum kendimi...
canımmmm hadi geçmiş olsun Allahım günden güne göbüşünü büyütsün inşallah.kızlar herkese selam.ben umut tüp bebekte emriyo transferi yapıldı bana dualarınızı bekliyom.hepinizden ALLAH razı olsun.ALLAH SİZİNDE DUALARINI KABUL ETSİN.
kızlar herkese selam.ben umut tüp bebekte emriyo transferi yapıldı bana dualarınızı bekliyom.hepinizden ALLAH razı olsun.ALLAH SİZİNDE DUALARINI KABUL ETSİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?