herkese hayırlı ramazanlar hayırlı gunler canlarım,dert ortaklarım.. bız de ıgnelere ılaclara devam edyrz ....umarım herkesın gonlundekını rabbım kısa zamanda versın ınsallah.ZAMAN CIM hosgeldın umarım sen de ıyısındr...eskıler fazla ugramıyr artık...TORUBLED canım ben senın hamıle oldgunu bılmıyrdm masllah ne guzel bır mutluluk ustelık de hemen hemen hastalıklar da aynı benım esımde 47XXY ..sızde dusukten yada olabılecek cocuga gecebılcek hastalıklardan bahsedıldımı?transferden sonra hangı ılacları ıgnelerı aldın?hep yattınmı?anlatr mısın bıraz?sen bana umııt oldun...rabbım bana da yasatr ınsaalah...neler yabtn? kızlar tedavıdek herkese kıolaylıklar ve guzellıkler dılıyrm
canım arkadaşım inan bu dertlerimin arasında bile kendimden önce sizlere dua ediyorum rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün .inan çok fazla iyi habere ihtiyacımız var.ben şimdiden güzel günlerin gelmesi için dua ediyorumherkese hayırlı ramazanlar hayırlı gunler canlarım,dert ortaklarım.. bız de ıgnelere ılaclara devam edyrz ....umarım herkesın gonlundekını rabbım kısa zamanda versın ınsallah.ZAMAN CIM hosgeldın umarım sen de ıyısındr...eskıler fazla ugramıyr artık...TORUBLED canım ben senın hamıle oldgunu bılmıyrdm masllah ne guzel bır mutluluk ustelık de hemen hemen hastalıklar da aynı benım esımde 47XXY ..sızde dusukten yada olabılecek cocuga gecebılcek hastalıklardan bahsedıldımı?transferden sonra hangı ılacları ıgnelerı aldın?hep yattınmı?anlatr mısın bıraz?sen bana umııt oldun...rabbım bana da yasatr ınsaalah...neler yabtn? kızlar tedavıdek herkese kıolaylıklar ve guzellıkler dılıyrm
kızlar merhaba, doktorum az önce aradı ve 10 taneden 7 tanesinin döllenmiş olduğunu söyledi :)) Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun..Büyük bir ihtimalle perşembe günü transferim olacakmış, çok heyecanlıyım, neler yapmalıyım ya da yapmamalıyım o güne kadar sizce? ilaçlarıma da başladım, günde 3 tane progestan yumuşak kapsül vajinadan alıcam, prednol 1 tane, estrafem günde 2 kez, 1 tane coraspin, 2 adette folik asit kullanacam..
Dualarınıza ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler..
kızlar merhaba, doktorum az önce aradı ve 10 taneden 7 tanesinin döllenmiş olduğunu söyledi :)) Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun..Büyük bir ihtimalle perşembe günü transferim olacakmış, çok heyecanlıyım, neler yapmalıyım ya da yapmamalıyım o güne kadar sizce? ilaçlarıma da başladım, günde 3 tane progestan yumuşak kapsül vajinadan alıcam, prednol 1 tane, estrafem günde 2 kez, 1 tane coraspin, 2 adette folik asit kullanacam..
slm arkadaş ne güzel 7 tane döllenmiş allah devamını getirsin 5. gün transferimi olacak birde siz nerde yaptırıyorsunuz memnun kaldınmı heralde tıpta yaptırıyordun nekadara mal olacak bilgimiz olsun belki iyiyse bizde orayı düşüne biliriz inşallah bebeklerin tutunurlar allah yardımcınız olsun darısı bizlere inşallah..
Canım ne güzel bir haber Allah bebeklerini sana tutundursun inşallah.Kucağına almayı nasip etsin. Dualrım seninle.
sağol canım..yine mutlu sonu göremedi arkadaşın..ama alışkınım zaten böyle sonlara biliyosun.elden gelen bişey yok.inşallah sizlerden gelir iyi haberler..
canım bu arada başın sağ olsun babanı ne zaman kaybettiniz .benim inan hiç birşryden haberim yok geçmişi okurken gördüm.inan seni merak etdiğim için girdim.bunu internet kafeden yazıyorum.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
çok sağol canım.15 gün oldu babamı kaybedeli.transferimin de 3. günüydü.çok zor günlerdi.ne babam için doya doya ağlayıp üzülebildim ne de bebeğime sahip çıkabildim..ikisi de beni bırakıp gittiler..
slm canım.şimdi yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.kendini suçlama lütfen bebeğime sahip çıkamadım diye.bunlar elimizde olan şeyler değil .nasip işi bunlar.herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim.demekki doğru zaman değilmiş.sen iyi düşün iyi olsun canım.daha önümüzde çok zaman var.bazen bende çok umutsuz karamsar oluyorum ama kendimi üzmekden başka bir işe yaramıyo.lütfen üzülme.inşallah ALLAH sana çok güzel bebişler vericek.tabii biraz sabır.kib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?