slm arkadaslar cok mutluyum cokk eşim dun umutta mikrotese amelyatı oldu off nasıl korkulu bir bekleyişti emre bey yanıma geldiğinde kalp atışlarımı duyuyordum sonuc cok sayıda spermı bulundu tıkanma varmış cok guzel bı duygu hemen dondurduk allahım bu duyguyu herkese yasatsın dunden beri mutluluktan ucuyoruz dusundukce mutlu oluyorum
gözünüz aydın Allah tamamına erdirdin canım.darısı hepimizin başına...slm arkadaslar cok mutluyum cokk eşim dun umutta mikrotese amelyatı oldu off nasıl korkulu bir bekleyişti emre bey yanıma geldiğinde kalp atışlarımı duyuyordum sonuc cok sayıda spermı bulundu tıkanma varmış cok guzel bı duygu hemen dondurduk allahım bu duyguyu herkese yasatsın dunden beri mutluluktan ucuyoruz dusundukce mutlu oluyorum
biz de emre beydeyiz şu an genetik test sonucu bekliyoruz.diğerlerinde sorun yok.inşallah temiz çıkar bu bizim için önemli canım benim.. siz de umudunuzu kaybetmeyin derim.Rabbim nerden ne çıkaracak belli olmazsaol ,tesekkür ederim ama sakin üzülme saten yeterince üzüntümüz var hepimizin burda !
hayat iste ! Insan istemedigi seylerle karsilasiyor hayata; buda bizim kaderimzmis diyorum!
biz tedaviyi istanbulda umut tüp de yaptirdik
emre bakircioglu ameliyati yapti!! bu bizim ikinci ameliyatimiz !
Ilki teseydi ,ikincisi de micro teseydi!
yani ücüncü yapmayida düsünmüyoruz!
Sen ne asamadasin??? Tedavi???
jklm aslında vazgeçmiş değilim ama eşimin sağ testsi torbaya yakın ama diğeri kanalda.mikro tese yapıldı,sonuç sertoli cell only sperm üretimi dahi yoktu.belki testisler yerinde olsaydı hala bir umudum olurdu.
bir mucize lazım bize...işte o yüzden siziden ii haber alabilmek bana da umut oluo.ii haberleri aldıkça o kadar mutlu oluorum ki...runya gamzesezer kader nl aklımda kalanlar bunlar onlar adına o kadar üzüldüm ki...hergün girdim onlardan ii haber alabilmek.rabbimin merhameti üzerinizde olsun.allaha emanet olun.
senin adına çok sevindim canım,Allah tamamına erdirsin inş.hamile haberlerini vermeyi nasip etsin.hem baksana tıkanıklık varmış,belki de normal yollarla bebeğinizolabilir bile.sen ne zaman hazırlanacaksın?Allah yardımcınız olsun..
canım adetim yenı bitti eylülün 10unda insallah illa adt beklenmesi gerekiyor dimi
bonitaa canım sakın pes etme,bizde jklm gibi zor hastalardanız ama şükürler olsun rabbim nasip etti çünkü o istedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok.hem daha yaşın çok küçük denemek için daha çok zamanın var.inş kök hücre sizlerin tedavisine yetişir canım.hem belki rabbim daha çok dua etmenizi istiyordur.bizimde dualarımız seninle..
bonita ne vakalarda sperm bulunuyor mucizevi şekilde yeter ki Allah ol desin umudumuzu kaybetmememiz lazım kardeşim sıkma canını
meraba arkadaşlar bizde bu yolda 8 yılımızı verdik 2 mikrotese sonuç sıfır biz sperm donasyonuna karar verdik şimdi merkez araştırıyoruz kasım gibide düşünüyoruz hayırlısı çok yorulduk ve yıprandık hem maddi hem manevi bildiğiniz giden arkadaşlar varsa tavsiye edeceğiniz merkez varmı
hayır kırmadın canım herkesin fikri başka herkez çektiğini bilir evlat edinmekte o çocuk anne karnında neler yaşadı annesi bağımlımıydı yada babası ve babasından hamile kalan bi toplumda yaşıyoruz ve bizce bu organ nakline giriyo bu yolda eminiz kasım gibi düşünüyoruz kısmetse olur umarım olur herkesin gönlüne göre versin mevlam
hayır kırmadın canım herkesin fikri başka herkez çektiğini bilir evlat edinmekte o çocuk anne karnında neler yaşadı annesi bağımlımıydı yada babası ve babasından hamile kalan bi toplumda yaşıyoruz ve bizce bu organ nakline giriyo bu yolda eminiz kasım gibi düşünüyoruz kısmetse olur umarım olur herkesin gönlüne göre versin mevlam
bizde başta sıcak bakmıyoduk ama 8 yıl geçince ah nasıl geçti o yıllar bizden çok sonra evlenen kardeş ve arkadaşlarımızın çifter çocukları olunca ben antidepresanları kullanmaya başladım birazda düşündük zek için yapmıyosun bu işi maddi ve manevi zorluk çekiyosun ozaman herhangi bi organ nakli olucaklar olmasın başkasının organı ölümü tercih etsin ama organla yaşama devam ediyo neyse herkesin kendi fikri rabbim herkesin yolunu açık etsin hakkımızda hayırlısı olsun sizede başarılar
slm arkadaslar cok mutluyum cokk eşim dun umutta mikrotese amelyatı oldu off nasıl korkulu bir bekleyişti emre bey yanıma geldiğinde kalp atışlarımı duyuyordum sonuc cok sayıda spermı bulundu tıkanma varmış cok guzel bı duygu hemen dondurduk allahım bu duyguyu herkese yasatsın dunden beri mutluluktan ucuyoruz dusundukce mutlu oluyorum
cnm bnm cok uzuldum
rabbm hayırlısını versın oncelıkle
ama
bırsey soracagım
hc gtmeden once kur falan kullanmadınızmı ?
kader arkadaşım ne kelime bulabiliorum böyle durumlarda ne söyleyecek bişeyler. Aynı şeyleri 4 ay önce yaşadım çok zor bi durum. Ama Allahtan ümit kesilmiyor canımız çıkmadıktan sonra ümit devam edecektir. Allah mutlaka bizlerede bir melek verecektir bizi mucizelerinle sevindirecektir. Hakkında herşeyin hayırlsıı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?