Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

üzüldüm gerçekten runya kim yapmıştı teseyi canım.ilk teseniz miydi..inşallah Rabbim yardım etsin hepimize.Allah bir kapıyı kapatırsa öbürünü açar inşallah. ne durumda olduğunu anlayabiliyorum.insan spermiogramda bile o sıfırı görünce beyninden vurulmuşa dönüyor kaldı ki bu tese...ama dua et canım benim gerçekten üzüldüm çook

canım ya ne desek de boş,uzulme fılan demeyecegım hıkaye yanııı ınsannın ıcını yer bıtırır gecen sene ben de olumsuzu alınca o duyguları yasadım.ama sunu unutma rabbım bıze mutlaka bır yerden guzellıklerını yasatacaktır..bır kapı kapanır dıgerı acılır..hep geceyı gunduz takıp eder...her gozyası ardından gelecek bır mutluluk ıcın temızlık yaparmıs derler..yanı umutsuz olma .evet belkı de anne olamayacagız belkı de gec olacagız ama RABBIM NE EYLERSE GUZEL EYLER bız elımızden gelenı yaptıktan sonra.....ben emınım kurban oldugum ALLAHIM bıze guzel kapılar acacaktır...belkıde melegın kendılıgınden gelecektır bıtanem....yada obur dunyada mukafatını alacagız ...kımse bılemez..ne olur yıpratma kendını...kıb

saol ,tesekkür ederim ama sakin üzülme saten yeterince üzüntümüz var hepimizin burda !
hayat iste ! Insan istemedigi seylerle karsilasiyor hayata; buda bizim kaderimzmis diyorum!
biz tedaviyi istanbulda umut tüp de yaptirdik
emre bakircioglu ameliyati yapti!! bu bizim ikinci ameliyatimiz !
Ilki teseydi ,ikincisi de micro teseydi!
yani ücüncü yapmayida düsünmüyoruz!
Sen ne asamadasin??? Tedavi???

canim ne kadar dogru yazmisin belki de öbür dünyada müfakatini aliriz ! insallah bundada vardir bir hayir !
neolur sende üzülme allah zamani gelince belki bizede meleklerimizi kucagimiza alamayi nasip eder !

canim ne kadar dogru yazmisin belki de öbür dünyada müfakatini aliriz ! insallah bundada vardir bir hayir !
neolur sende üzülme allah zamani gelince belki bizede meleklerimizi kucagimiza alamayi nasip eder !

amın canım amın...ben tekrar tup bebek tedavısıne basladım tedavıdeyım canım ınsaalh bu kez yuzum guler

runya30 ne diyeceğimi bilemiorum zaten ne desemde ne kadar boş olduğunu da çok ii biliorum,daha 3 hafta önce aynı acıları yaşadım.ilk tesemizdi.bir mucize istedim ama mucize bizi bulmadı.hastaneden karnın boş.hazırlanmış ama bomboş olan yumurtalarla geri dönmek nedir acısını da ağlaya ağlaya yaşadım gözlerim şişene kadar günlerce ama ağlamakla geri gelmiodu bebeğim bana .24 yaşındayım ve genç anne olmak hep hayallerimde vardı.ama hayallerim yarım kaldı.belki şimdilik belki de sonsuza kadar((((((((((((((((((

rabbim sabır versin bize,bizim gibilere...allaha emanet olun.....

amın canım amın...ben tekrar tup bebek tedavısıne basladım tedavıdeyım canım ınsaalh bu kez yuzum guler

bizim yüzümüz gülmedi ama inşallah sizin yüzünüz güler.ii haberler duymak inanki mutlu edio beni.en azından bir arkadaşımızın gözyaşları son buluyor.en azından o annelik duygusundan mahrum kalmayacak.en azından bi arkadaşımız daha hayallerine kavuşuyor diyebilmek sizler kadar beni de mutlu ediyor.
rabbim bu ramazan ayının yüzü suyu hürmetine tüm içtenliğimle yavruna kavuşman için duacıyım.allaha emanet olun.ii geceler.

amın canım amın cumlemız ınsaalh ama neden bu akadar karamsarsın kı yanı 3 kez mıkrotese sansımız var.nacızane dusuncem yılmayın tekrar zaman gecsın deneyın derım bende 2.kez tedavıdeyım gecen yaz olumsuz du sonucum..demesı kolay dıyebılırsın canım da ama ne bılem ben de gece n sene artık denemeyecegız drdym ama bu yaz tekrar basladık RABBIM SENINDE YUZUNU GLDRSN INSAALAH CANIM BENIM UMUTSUZ OLMA NE OLUR

cnm bnm cok uzuldum
rabbm hayırlısını versın oncelıkle
ama
bırsey soracagım
hc gtmeden once kur falan kullanmadınızmı ?

kader arkadaşım ne kelime bulabiliorum böyle durumlarda ne söyleyecek bişeyler. Aynı şeyleri 4 ay önce yaşadım çok zor bi durum. Ama Allahtan ümit kesilmiyor canımız çıkmadıktan sonra ümit devam edecektir. Allah mutlaka bizlerede bir melek verecektir bizi mucizelerinle sevindirecektir. Hakkında herşeyin hayırlsıı olsun canım.

jklm aslında vazgeçmiş değilim ama eşimin sağ testsi torbaya yakın ama diğeri kanalda.mikro tese yapıldı,sonuç sertoli cell only sperm üretimi dahi yoktu.belki testisler yerinde olsaydı hala bir umudum olurdu.
bir mucize lazım bize...işte o yüzden siziden ii haber alabilmek bana da umut oluo.ii haberleri aldıkça o kadar mutlu oluorum ki...runya gamzesezer kader nl aklımda kalanlar bunlar onlar adına o kadar üzüldüm ki...hergün girdim onlardan ii haber alabilmek.rabbimin merhameti üzerinizde olsun.allaha emanet olun.

slm arkadaslar cok mutluyum cokk eşim dun umutta mikrotese amelyatı oldu off nasıl korkulu bir bekleyişti emre bey yanıma geldiğinde kalp atışlarımı duyuyordum sonuc cok sayıda spermı bulundu tıkanma varmış cok guzel bı duygu hemen dondurduk allahım bu duyguyu herkese yasatsın dunden beri mutluluktan ucuyoruz dusundukce mutlu oluyorum

canım gözünaydın senin adına çok sevindim.rabbim size mucizesini göstermiş.inşşallah sende hazırlandıktan sonra bebeğin sana tutunur da hayallerine kavuşursun inşallah...o kadar sıkıntılardan sonra mutlu olmak en büyük hakkınız.bu mutluluğunuzu artırmak için bebeğine de kavuşman için duacıyım.ben bu mutluluğu yaşayamasamda herkesin mutlu olabilmesi için tüç içtenliğimle duacıyım....allaha emanet olun...

allahtan umut kesılmez canım insallah sende bır an once kavusursun bebegınemudunu yitirme moralını bozma sakın olmaya calış ayakta kalki bu yolda yuruyebil..

bonitaa canım sakın pes etme,bizde jklm gibi zor hastalardanız ama şükürler olsun rabbim nasip etti çünkü o istedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok.hem daha yaşın çok küçük denemek için daha çok zamanın var.inş kök hücre sizlerin tedavisine yetişir canım.hem belki rabbim daha çok dua etmenizi istiyordur.bizimde dualarımız seninle..

senin adına çok sevindim canım,Allah tamamına erdirsin inş.hamile haberlerini vermeyi nasip etsin.hem baksana tıkanıklık varmış,belki de normal yollarla bebeğiniz olabilir bile.sen ne zaman hazırlanacaksın?Allah yardımcınız olsun..

canım sakın üzülme,herşeyin sonu değil ya.illaki üzülüyor yıpranıyor insan ama toparlanmaya çalış,sakın pes etme.her yokuşun sonunda illa ki bir iniş vardır.rabbim daha beteriyle sınamasın.seni ve eşini birbirinize bağışlasın,size sağlık ve uzun mutlu bir ömür versin.hem belki hazırlanmasan pişman olacaktın,çıksaydı.inş bundan sonra herşey daha güzel olur ve kök hücre imdadımıza yetişir.Allaha emanet ol canım.dua ile..

Gözün aydın canım çok güzel bir haber bu. Allah bebeğini sana kavuştrsun. Mutluluğun daim olsun inşallah.Bizlerede dua et. sen ne zamn hazırlnacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…