LAMLAY canım ınsaaalh sıfa bulur esın guzel haberlerı alırsın fsh bızım 44 tu
iyi geceler arkadslar dun bayanlarla oturuyorduk biliyorum birisi hamile ama soylemiyor sakliyor daha yani,iki samimi arkadasi biliyor ,cay iciyoruz habire espiri yapiyolar ,aaa sen cokmu yedin karnin sismis,seni beslememiz lazim malum,hahah utandi uatndi birseymi var?bende tam aralarindayim hicbisey diyemedim,gayet bariz hamile ama oyle espirileri bile kaldiramiyorum gulemiyorum kendimi yabanci hissediyorum,anlamamamzliktan geldim bisey sormadim kendisi desin hamileyim diye hayirli olsun derim ama,cok zor ya cok bunaldim Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar versin kucagimizi bos boynumuzu bukuk birakmasin
trıbulus ballı macun kullanan oldumu aranızda
canım açıklaman için sağol biz de genetik test sonucu beklemekteyiz bilgilendirici oldu sağolasın hatta anne olasınıyı geceler kader arkadaslarım...canlarım su aralar herkesın agzında GENETIK TESTI BOZUK CIKARSA MIKROTESE BILE YAPILMAZ SONUC KOTU OLUR dusuncesı var.kızlar ,VCK bılırysnz bızım genetık testtımız cok cok kotu cıktı emre bey bızede olumsuz konustu bız kaan hocada ılac tedavısı grdk.mıkrotesede sperm bulundu genetıkgı bozuk olsa da bulundu....ıclerınde saglam olma oranı sansı da var ama bız o saglıklı olanın uzuerınden deneme yapmaya calısyrz..yanı umıdını kesmeyın evet sonucumuz olumsuz oldu ama sonucta sperm bulundu ..ben umıtsız olmayın derım bız genetık sonucun en kotusunu aldık ama 2.deneme yı yapyrz rabbım herkesın muradını versn ınsallah
iyi geceler arkadslar dun bayanlarla oturuyorduk biliyorum birisi hamile ama soylemiyor sakliyor daha yani,iki samimi arkadasi biliyor ,cay iciyoruz habire espiri yapiyolar ,aaa sen cokmu yedin karnin sismis,seni beslememiz lazim malum,hahah utandi uatndi birseymi var?bende tam aralarindayim hicbisey diyemedim,gayet bariz hamile ama oyle espirileri bile kaldiramiyorum gulemiyorum kendimi yabanci hissediyorum,anlamamamzliktan geldim bisey sormadim kendisi desin hamileyim diye hayirli olsun derim ama,cok zor ya cok bunaldim Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar versin kucagimizi bos boynumuzu bukuk birakmasin
evet bu hafta doktor seval hanımla görüşmeye gittik çok şükür her şey yolunda gitti doktoru sevdik merkezi beğendik şimdi tedaviye başlamak için test sonuçlarını bekliyoruz umarım bu mübarek ayda allah bu en büyük isteğimize karşılık verir...
İnşallah güzel haberlerle gelirsin aramızakızlar herkese hayırlıs sabahlar,,rabbım tedavıde olanlara hayuırlı guzel sonuclar almayı nasıp etsın ınsaalh bana da.....benım de sanırım haftaya tarnsferım olacak..yarın tekrar gdyrz dr aaaaaa
kızlar merhaba, yarın transferim oluyor, dualarınızı bekliyorum, umarım hayırlı haberlerle dönerim..Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın..sizde dualarımda olacaksınız inşAllah..Allah'a emanet olun..
hayırlı cumalar sekerler!nasılsınız?kızlar doktordan geldık,carsamba gunu hayırlısısyla transferım olacak...benım rahım fılmım ve transferım öncekınde zor gectıgı ıcın hatta kasmamdan dolayı kanamam bıle olmustu.bu kez doktorumla bu korkumu konustum ve anestezı altında yapabılecegını ,anestezı doktoru ıcın ek ucret olabılcegını soyledı.bız de hemen gulerek kabul ettık allahım 1 senedr korkum vardı.neysekı artık korkum azaldı...ınsaaalh guzel sonuclarımız olsun hepımızın tum anne olmak ısteyen anne adaylarının..MASAL allah razı olsun tatlım allahım soylettı sanırım ..canım benım rabbım senın de mjurdadı versın bız 7 tane doktrgezdık 3 farklı ılde...hepsı ugrasmayın esınde sperm cıkmaz dedıler cunku en agır vakayız bız genetık sonucu kotu olan.ama ınanrımısın dr ların hebsı saskındı sonrada 1000 de 1 gorulen bır durum sasnslınız dedıler...ama ben umudumu yıtryrmedım.evet sonuc olumsuz oldu aaama rabbım ıstedıkten sonra verır dedım.2.tup bebek denemesıne basladık....kurban oldugum allahım herkese nasıp etsın ınsaalh....kızlar bu arada yavru 2 haftalık bır kedı bulduk annemlerle sıtenın bahcesınde daha gozlerı acılmamıs yavru.sesı de cıkmıyr ınce bır mvvvvv sesı var nasıl baggryr.aldık getrdık balkona kutuyya koyduk.ozel sampuanla,kedı bıberonuyla sutlerle bakımını yapıyırz kardeslerım ben ve annem... goxlerı masmavı nasıl sevımlı gorsenız ama cok mınık.....veterınere de gtrdık daha cok ufak anne sutu yada es degerde sut lazım dedı...allahım sokaktan buldgm, gettrdgm, yıkadgm mınık bır hayvanınn sevgısı o kadar guzel ve buyuk bır sevgı kı anlatamam acaba kendı cocugum olsa nasıl severım dedımmm rabbım ınsaalah kızlaer hepımıze o yuce duyguyu yasatsın
canım Allah yüzünü güldürsün.Rabbim sağlıklı ayırlı evlad verir inşallah canım.gönlünün güzelliğinin mükafatını versin Allah'ım.iyi haberlerini bekliyoruzzzz
guzel sozlu arkadasım, masallarınla geldın ,tatlı dıllerınle moral veruysn bıze allah razı olsun ınsaalh hersey o senın bahsettıgn masallardakı gıbı guzel olur...sana da herkese yasatsın rabbım annelıgı
macun degilde tribulusu 5=6 ay kullanmisti esim cayi sekklinde ise yaradimi bilmiyorum,su an sadece kaan aydostun verdigi proxeed plus i kullaniyor birde nebido ignesini oldu 3 hafta once ,bal arisutu polen birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?