Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
LAMLAY canım ınsaaalh sıfa bulur esın guzel haberlerı alırsın fsh bızım 44 tu

sagol canim insaalah su mubarek vaktte duamiz kabul olur,bizim 2 yil once 22 ydi bulunamadi burda,simdi turkiyede deniycez mikrotese

cnm merhaba şimdi yazdıklarını okuyunca o kadar çok şey geldiki gözümün önüne hepimiz aynı duygular aynı üzüntüler içerisindeyiz.ALLAHım bizlere sabır metanet versin.zor şeyler yaşıyoruz.emeklerimizin karşılığını buluruz inşallah.ALLAH daha fazla aratmasın hepimize güzel bebişler nasip etsin...

trıbulus ballı macun kullanan oldumu aranızda

macun degilde tribulusu 5=6 ay kullanmisti esim cayi sekklinde ise yaradimi bilmiyorum,su an sadece kaan aydostun verdigi proxeed plus i kullaniyor birde nebido ignesini oldu 3 hafta once ,bal arisutu polen birde

canım açıklaman için sağol biz de genetik test sonucu beklemekteyiz bilgilendirici oldu sağolasın hatta anne olasın

lamyay seni öyle iyi anlıyorum ki biz de bu ara hep en iyi arkadaşlarımızın hamile haberini aldık.geçenlerde bi arkadaşım doğurdu ikinciyi,biri daha bugün yarın doğuracak,biri desen onu da yeni öğrendim doğurmuş memlekette,en son geçen hafta da en yakın ark hamile haberini aldım..mutlu oldum onlar adına ama ne yalan söyleyeyim içim de burkulmadı değil..tabi ki alacağımız yok ya Allah'tan.ne zaman isterse verecek ya da hiç vermeyecek dua ediyoruz ama insan görünce içi gidiyor ya ne bileyim duygulandım yine.....

kizlar gunaydin hayirli cumalarr..rabbim gonlunuzdeki bebislerinizi biranonce gondersin insallahh..

evet kizlar bizim kaderimiz ayni napalim allahtan gelen birsey.. anliyorum sizleri..benimde basima geliyo hamile olduklari halde sakliyolar sonradan ogreniyorum..buda zoruma gidiyor.:85:.calisiyorum ben , arkadaslarimin cocuklari var ..iste soyluyolar o diyo ben bidaha dusunuyorum yok o diyo olmayana versin icimden de diyorum rabbim olana verme ..gunaha giriyorum ama olmayana ver mahrum olanlara boynu bukuk evlat hasretinde kalmislara ver rabbim diyorum..napalim kader arkadaslarim su guzel gunlerini yuzu suyu hurmetine rabbim kucaklarinizi ve kacaklarimizi bos birakmasin..bazen agliyorum kendime ediyorum..sizlerde aglamayin uzulmeyin cunki iyi olmuyo uzuntu bizler icin..guclu olucaz ve rabbim bizleride anne ve baba edicek ..su dosta dusmana karsi iyi konusan kotu konusanlara karsi..insallah dillerini kesicek rabbim..hepisinide atalim hic duymayalimm..bizler icin rabbim ocagimizi seneltsin dalimizi yesertsin insallahh kizlarr canlarim hepinizi anliyor ve opuyorumm...

herkeze hayırlı cumalar allah dualarımızı kabul etsin inşallaaahhhhh hepimizi bu dertten biran önce kurtarsın allah bizlerede nasip etsin güzel güzel bebişler canlarımm aminnn.

hayırlı cumalar canlarım rabbim bu mübarek ramazan ayının ve şu mübarek saatlerin hatrına hepimizin yüzünü güldürsün inşallah bizlere yunus (as)mın sabrını İbrahim(as) mükafatını versin ama çok bekletmeden .evet biz peygamber değiliz sabredemeyiz 80yaşına kadar ama demekki rabbimin sevdiği kullarıyız ki bizleri sevdiği peygamberlerine verdiği sınavla sınıyor inşallah yüz akıyla vede kucağımızda bebeklerimizle bu sınavdan geçeriz.bunlarda benim içimden geçen dualarımdı sürçü lisan ettiğsem af edin

hayırlısı olsun canım, seval hanım iyi doktordur başaracığınıza inanıyorum. inşallah dediğin gibi uğurlu gelir sana ramazan ayı

hayırlı cumalar sekerler!nasılsınız?kızlar doktordan geldık,carsamba gunu hayırlısısyla transferım olacak...benım rahım fılmım ve transferım öncekınde zor gectıgı ıcın hatta kasmamdan dolayı kanamam bıle olmustu.bu kez doktorumla bu korkumu konustum ve anestezı altında yapabılecegını ,anestezı doktoru ıcın ek ucret olabılcegını soyledı.bız de hemen gulerek kabul ettık allahım 1 senedr korkum vardı.neysekı artık korkum azaldı...ınsaaalh guzel sonuclarımız olsun hepımızın tum anne olmak ısteyen anne adaylarının..MASAL allah razı olsun tatlım allahım soylettı sanırım ..canım benım rabbım senın de mjurdadı versın bız 7 tane doktrgezdık 3 farklı ılde...hepsı ugrasmayın esınde sperm cıkmaz dedıler cunku en agır vakayız bız genetık sonucu kotu olan.ama ınanrımısın dr ların hebsı saskındı sonrada 1000 de 1 gorulen bır durum sasnslınız dedıler...ama ben umudumu yıtryrmedım.evet sonuc olumsuz oldu aaama rabbım ıstedıkten sonra verır dedım.2.tup bebek denemesıne basladık....kurban oldugum allahım herkese nasıp etsın ınsaalh....kızlar bu arada yavru 2 haftalık bır kedı bulduk annemlerle sıtenın bahcesınde daha gozlerı acılmamıs yavru.sesı de cıkmıyr ınce bır mvvvvv sesı var nasıl baggryr.aldık getrdık balkona kutuyya koyduk.ozel sampuanla,kedı bıberonuyla sutlerle bakımını yapıyırz kardeslerım ben ve annem... goxlerı masmavı nasıl sevımlı gorsenız ama cok mınık.....veterınere de gtrdık daha cok ufak anne sutu yada es degerde sut lazım dedı...allahım sokaktan buldgm, gettrdgm, yıkadgm mınık bır hayvanınn sevgısı o kadar guzel ve buyuk bır sevgı kı anlatamam acaba kendı cocugum olsa nasıl severım dedımmm rabbım ınsaalah kızlaer hepımıze o yuce duyguyu yasatsın

kızlar herkese hayırlıs sabahlar,,rabbım tedavıde olanlara hayuırlı guzel sonuclar almayı nasıp etsın ınsaalh bana da.....benım de sanırım haftaya tarnsferım olacak..yarın tekrar gdyrz dr aaaaaa
İnşallah güzel haberlerle gelirsin aramıza
hamile haberlerini alırız bu kez Allahın izniyle

kızlar merhaba, yarın transferim oluyor, dualarınızı bekliyorum, umarım hayırlı haberlerle dönerim..Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın..sizde dualarımda olacaksınız inşAllah..Allah'a emanet olun..

İnşallah bebeğin tutunur hamile haberini verirsin bizlere.
seni yormasın Rabbim bir daha ilk seferde hamile kalırsın inşallah.

tedavideki arkadaşlar inşallah hepinizin tedavisi bu mübarek günün hürmetine güzel sonuçlanır
hepiniz hamile haberlerinizi verirsiniz bizlere hep beraber halay çekeriz burada

bu mübarek cuma günü nün ve ramazanın hürmetine Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin kucaklarımızı bebeklerle doldursun inşallah.

canım Allah yüzünü güldürsün.Rabbim sağlıklı ayırlı evlad verir inşallah canım.gönlünün güzelliğinin mükafatını versin Allah'ım.iyi haberlerini bekliyoruzzzz

canım Allah yüzünü güldürsün.Rabbim sağlıklı ayırlı evlad verir inşallah canım.gönlünün güzelliğinin mükafatını versin Allah'ım.iyi haberlerini bekliyoruzzzz

guzel sozlu arkadasım, masallarınla geldın ,tatlı dıllerınle moral veruysn bıze allah razı olsun ınsaalh hersey o senın bahsettıgn masallardakı gıbı guzel olur...sana da herkese yasatsın rabbım annelıgı

Canım benim ya sen neredeydin il olarak.Ben mi karıştırdım, Sorum şu nerde yapıyorsun tüpü :) hayırlısı olsun

macun degilde tribulusu 5=6 ay kullanmisti esim cayi sekklinde ise yaradimi bilmiyorum,su an sadece kaan aydostun verdigi proxeed plus i kullaniyor birde nebido ignesini oldu 3 hafta once ,bal arisutu polen birde

test yaptırmadınızmı ????????????????????*

selam nasilsiniz????
Insallah hepiniz iyisiniz !!!!
ben gecen ay yazmistim tedavide oldugumuzu !
Ama malesef güzel sonuclar yazamiyacagim , bizim icin o cooookkk hasret cektiyimiz hayalimiz Istanbulda sona erdi !!!!!!!
Esim micro tese oldu umut da ama malesef hic birsey bulunamadi!
Bende anliyacaginiz bosuna hazirlandim !!!

insallah sizde bizim yasadigimizi yasamazsiniz ve bebislerinize kavusursunuz!
saglicakla kalin!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…