kızlar ben şimdi çıkıyorum çünkü alışverişe gidip yemek yapmam lazım iftara..erken gideyim yorgunluk çökmeden..bi yarım saat sonra gelirim tekrarsağolun hepiniz.eseslim sağol canım iyi geldi dertleşmek...yine görüşürük
Cervancım merhaba
sahura az kaldı :)
canım hoşgeldin öncelikle çok geçmiş olsun.evet kemoterapinin azosperme yol açtığını daha öncede duymuştum budurumda tüp bebek merkezinden önce bir üroloğa muhakkak görünmelisiniz.size tavsiye edeceğim 2 doktor var.birincisi ankara ünv.Kaan Aydos ikincisi istanbul umut tüp bebek merkezinde ürolog emre bakırcıoğlu biz Kaan AYDOS da ilaç tedavisi görüyoruz.birsüre ilaç kullanacak vede sonra m.tese olacak.öncelikle kaan hocaya gitmenizi öneririm kaan hoca gerçekten çok iyi bir prof.umarım herşey yolunda gider.ALLAH yardımcınız olsun..mrb arkadaşlar ben de 3,5 yıllık evliyim eşim biz evlenmeden önce lenf kanserine yakalanmıştı 1 sene kemoterapi gördü ve hastalığı atlattı daha sonra biz evlendik kemoterapi tedavisinin azosperme yol açtığını bildiğimizden evlendikten sonra eşim üroloğa gitti ve her şey yolundaydı kemoterapi etkilememişti evlendikten bikaç ay sonra hastalığı tekrarladı ilk tedavisini konyada yaptırmıştı ben öğretmenim balıkesire atanmıştım bu yüzden tedavisini ege üniversitesine aldırdık ve tedaviye başladık kemoterapi kök hücre nakli ışın tedavisi hepsini yaptırdık aslında böyle hastaları doktoru en başta sperm dondurma işlemi için uyarıyormuş ama ne yazıkki bizim hocamız en iyisi olmasına rağmen bizi uyarmadı tedaviden sonra sperm sayımı yaptırdığımızda eşimde azosperm çıktı doktorlar bu ciddi tedaviden sonra vücudun etkilendiğini ancak 1 sene sonra kendini toparlayacağını söyledi bu kış tam 1 sene oldu ve ne yazıkki sperm çıkmadı ve ikimizde yıkıldık okadar inandırmıştım ki kendimi 1 sene sonra herşey yoluna girer diye ama düşündüğüm gibi olmadı sonra internetten araştırmaya başladım ve burayı buldum bizim gibi biçok çiftin aynı sorunu yaşadığını hamile kalanları duyunca tekrar ümitlendim... bu bambaşka bi olay ben öğretmenim herkes nekadar bilgili dolu bi insan olduğumu söyler ama ben kendi içimde çıkmazlardayım ne yapacağımı kestiremiyorum sanki kafam durmuş gibi onun için size danışmak istedim... bende adet düzensizliğ vardı kontrolde yumurta tembelliği olduğunu söyledi doktor ayrıca tiroidimde az çalışıyormuş adet düzensizliğine bu da sebep oluyormuş şimdi ikisinden de ilaç kullanıyorum... bana yol göstermenizi istiyorum şimdi tedaviye nereden başlamalıyız önce tüp bebek merkezine gidip onlar mı bizi yönlendirmeli yoksa önce bi üroloğa mı gitmeliyiz neolur yardımcı olun arkadaşlar gerçekten ne yapmam gerektiği konusunda hiç bi fikrim yok beynim boşalmış gibi beni yönlendirirseniz çok sevinirim... ayrıca tedaviyi izmirde yaptıracağız tavsiye edeceğin doktorlarda varsa çok sevinirim... allah isteyen herkesi çocuk sahibi yapar inş gerçekten çok zor bi durum yaşamayan bilemez...
merhaba canım yeni gördüm yazını ama gece yoktun sen ben sahura kadar takıldım sen geç girdin galiba..
erken girdim canım ama site gidip geldi o ara bende kapattım sonra geldim ama sen yoktun o zamnda denk gelemedik.
görüşüz bitanem alışverişini yap gel ne yemek yapacaksın banada fikir verirsin öpt :)
gittim geldim susuzluktan kurudum..iftara mantar sote pilav ve mercimek çorbası yapcam canım.hergün ne yapsam diye düşünmekten nefret ediyorum.... kk da sahur ve iftar menüleri var ya bazen orda takılıyorum hem kafam dağılıyone kadar hamile varsa sokağa çıkmış sanki bebekim ya ağlıcam
gittim geldim susuzluktan kurudum..iftara mantar sote pilav ve mercimek çorbası yapcam canım.hergün ne yapsam diye düşünmekten nefret ediyorum.... kk da sahur ve iftar menüleri var ya bazen orda takılıyorum hem kafam dağılıyone kadar hamile varsa sokağa çıkmış sanki bebekim ya ağlıcam
canım hoşgeldin öncelikle çok geçmiş olsun.evet kemoterapinin azosperme yol açtığını daha öncede duymuştum budurumda tüp bebek merkezinden önce bir üroloğa muhakkak görünmelisiniz.size tavsiye edeceğim 2 doktor var.birincisi ankara ünv.Kaan Aydos ikincisi istanbul umut tüp bebek merkezinde ürolog emre bakırcıoğlu biz Kaan AYDOS da ilaç tedavisi görüyoruz.birsüre ilaç kullanacak vede sonra m.tese olacak.öncelikle kaan hocaya gitmenizi öneririm kaan hoca gerçekten çok iyi bir prof.umarım herşey yolunda gider.ALLAH yardımcınız olsun..
aynen . tek eğlecemiz net :) gün içinde akşama kadar nette zamn geçiriyorum bende. olmayıncada can sıkıntısndan patlıyorum. akşamada misafielerim gelecek yemek hazırlıyorum bende yavaş yavaşcanım evet bizimde nette problem var sürekli gidip gelyo sinir oldum yaaa
canım çok teşekkür ederim kaan aydosu daha öncede duymuştum biz balıkesirde oturuyoruz muayene işlemleri bi günde bitiyor mu yoksa testler falan yapılıp uzun mu sürüyor ona göre gelmemiz gerekiyorda... inş sizin tedavinizde olumlu sonuç verir allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım çok teşekkür ederim kaan aydosu daha öncede duymuştum biz balıkesirde oturuyoruz muayene işlemleri bi günde bitiyor mu yoksa testler falan yapılıp uzun mu sürüyor ona göre gelmemiz gerekiyorda... inş sizin tedavinizde olumlu sonuç verir allah hepimizin yardımcısı olsun...
kuzuuu saol en az on hamile vardı sokakta ya çok tatlılardı kesinlikle..kıyamam yaaaaa((((
menü fena değil de ben tatlısız duramam ki ne yapsam onu düşünüyorum..gece gece bile pasta yaptığımı hatırlıyorum.bi de yemeden yatmam beklerim soğumasınıvalla canım bu sıcakta dışarı çıkamıyorum bende akşama kadar susuzluk halsizlik çekiyorum bende. menü gülmiş.banada misafir gelecekmiş az önce haberim oldu. kendimize göre menü yapmıştım değiştrdim :)sorma canım sorma hamileeri gördükçe benimde içim gidiyo ama bizde birgün hamile olacaz bunu düşün.
canım hoşgeldin keşke bu dertle gelmeseydin ama ne yapalım hepimiz aynı durumdayız ve bi an iyi bi an kötü yaşıyoruz biraz umutla.öncelikle eşine geçmiş olsun.büyük hastalık atlatmış buna şükretmek lazım.kemoterapi gibi ağır tedavi eşinin bünyesini sarsmıştır haliyle.artık destek olcaz eşlerimize canım ben de öğretmenim ama iş bu konuya geldi mi kör cahil oluyo insan ne kadar araştırsa da.sonuçta doktor değiliz ve yapacağımız en iyi şey iyi doktor bulmak ve dua etmek...emre beye veya kaan beye gidin önce zaten onlar sizi yönlendirir...belki daha önceki gibi yeniden çıkar belli mi olur. Allah yardımcın olsun arkadaşım..burda biz görmesek de birbirimizi anlıyoruz çoğumuz kimseyle paylaşmadıklarını paylaşıyor iyi ettin gelmeklemrb arkadaşlar ben de 3,5 yıllık evliyim eşim biz evlenmeden önce lenf kanserine yakalanmıştı 1 sene kemoterapi gördü ve hastalığı atlattı daha sonra biz evlendik kemoterapi tedavisinin azosperme yol açtığını bildiğimizden evlendikten sonra eşim üroloğa gitti ve her şey yolundaydı kemoterapi etkilememişti evlendikten bikaç ay sonra hastalığı tekrarladı ilk tedavisini konyada yaptırmıştı ben öğretmenim balıkesire atanmıştım bu yüzden tedavisini ege üniversitesine aldırdık ve tedaviye başladık kemoterapi kök hücre nakli ışın tedavisi hepsini yaptırdık aslında böyle hastaları doktoru en başta sperm dondurma işlemi için uyarıyormuş ama ne yazıkki bizim hocamız en iyisi olmasına rağmen bizi uyarmadı tedaviden sonra sperm sayımı yaptırdığımızda eşimde azosperm çıktı doktorlar bu ciddi tedaviden sonra vücudun etkilendiğini ancak 1 sene sonra kendini toparlayacağını söyledi bu kış tam 1 sene oldu ve ne yazıkki sperm çıkmadı ve ikimizde yıkıldık okadar inandırmıştım ki kendimi 1 sene sonra herşey yoluna girer diye ama düşündüğüm gibi olmadı sonra internetten araştırmaya başladım ve burayı buldum bizim gibi biçok çiftin aynı sorunu yaşadığını hamile kalanları duyunca tekrar ümitlendim... bu bambaşka bi olay ben öğretmenim herkes nekadar bilgili dolu bi insan olduğumu söyler ama ben kendi içimde çıkmazlardayım ne yapacağımı kestiremiyorum sanki kafam durmuş gibi onun için size danışmak istedim... bende adet düzensizliğ vardı kontrolde yumurta tembelliği olduğunu söyledi doktor ayrıca tiroidimde az çalışıyormuş adet düzensizliğine bu da sebep oluyormuş şimdi ikisinden de ilaç kullanıyorum... bana yol göstermenizi istiyorum şimdi tedaviye nereden başlamalıyız önce tüp bebek merkezine gidip onlar mı bizi yönlendirmeli yoksa önce bi üroloğa mı gitmeliyiz neolur yardımcı olun arkadaşlar gerçekten ne yapmam gerektiği konusunda hiç bi fikrim yok beynim boşalmış gibi beni yönlendirirseniz çok sevinirim... ayrıca tedaviyi izmirde yaptıracağız tavsiye edeceğin doktorlarda varsa çok sevinirim... allah isteyen herkesi çocuk sahibi yapar inş gerçekten çok zor bi durum yaşamayan bilemez...
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun .allah bu dertten en kısa zamanda kurtarsın bizleri inşallah. evet kaan hoca bu işin en iyisi kendini sadece bu ilemlere adamış bir doktor. benimde tavsiyem ona gitmeniz. öncelikle mail atabilrsin sorununu anlatabilrsin ve o size yaptırmanız gereken tahlilleri söyler bulunduğunuz şehirden yapabilirsiniz. ve sonuçlarla beraber randevu alıp gidebilrisiniz. 1 günde işiniz biter. allah şifa versin canım
canım siz kan testlerinizi falan balıkesirde yaptırın elinizde bulunsun sonra orada bidaha uğraşmayın.(fsh _testesteron_ lh). birde genetik test yaptırırsanız iyi olur çünkü hoca herkesten genetik test istiyor.biz özeline gidiyoruz.hastahanede çok kalabalık oluyo.beklemek zor oluyo çünkü bizde elazığdan gidiyoruz bekleyecek zamanımız olmuyo.inşallah olumlu sonuçlar alırsınız..
aynen . tek eğlecemiz net :) gün içinde akşama kadar nette zamn geçiriyorum bende. olmayıncada can sıkıntısndan patlıyorum. akşamada misafielerim gelecek yemek hazırlıyorum bende yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?