kuzuuu saol en az on hamile vardı sokakta ya çok tatlılardı kesinlikle..
menü fena değil de ben tatlısız duramam ki ne yapsam onu düşünüyorum..gece gece bile pasta yaptığımı hatırlıyorum.bi de yemeden yatmam beklerim soğumasınıramazanda böyle oluyorum ya tatlı canım çekiyo habire.
canım hoşgeldin keşke bu dertle gelmeseydin ama ne yapalım hepimiz aynı durumdayız ve bi an iyi bi an kötü yaşıyoruz biraz umutla.öncelikle eşine geçmiş olsun.büyük hastalık atlatmış buna şükretmek lazım.kemoterapi gibi ağır tedavi eşinin bünyesini sarsmıştır haliyle.artık destek olcaz eşlerimize canım ben de öğretmenim ama iş bu konuya geldi mi kör cahil oluyo insan ne kadar araştırsa da.sonuçta doktor değiliz ve yapacağımız en iyi şey iyi doktor bulmak ve dua etmek...emre beye veya kaan beye gidin önce zaten onlar sizi yönlendirir...belki daha önceki gibi yeniden çıkar belli mi olur. Allah yardımcın olsun arkadaşım..burda biz görmesek de birbirimizi anlıyoruz çoğumuz kimseyle paylaşmadıklarını paylaşıyor iyi ettin gelmekle
çok teşekkür ederim arkadaşım biz ozaman önce kaan hocayla iletişime geçer daha sonra onun söylediklerine göre hareket ederiz...iyi ki burası var insan her derdini herkesle paylaşamıyor içime ata ata doldum taştım iyice eşimi severek evledim ailem istemedi onlara karşı gelip evlendim 3,5 sene oldu evleneli hala affetmiyorlar... eşimin hastalığını herşeyi kabullenerek evlendim tüm olumsuzluklarla mücadele ettim ama bu duruma dayanamıyorum eşimi üzmek istemiyorum ama bazen dayanamayıp ağlıyorum bu konular açılınca o daha da üzülüyor zaman... eskiden bu kadar yoğun değildi hislerim şimdi sanki özellikle yapıyorlarmış gibi heryerde hamile bayanlarla karşılaşıyorum kıskanmıyorum aksine çocuklarını sağlıkla kucaklarına almaları ve bizede nasip olması için dua ediyorum... bi yanım acıyla kaplı bi yanım ümidini hiç kaybetmiyor inş herşey yoluna girer ve bu günler geride kalır...
canım yada genetik testi hiç bekleme sonra yaptırırsın git gel okulunuz tatilken zamanın bolken çünkü genetik testin sonucu en az 20 günde çıkıyo daha sonra yaptırıp hocaya emaille gönderirsin olmazsa ne çok konuştum bende yaaaa:))
canım türkiye genelinde nette sorun var sanki çünkü herkesin neti yavaş yada gidip geliyoo.kolay gelsin canım.bizde iftara davetliyiz bugün.rahatım o yüzden koşuşturmaca yok anlayacağın...
amin canım amin inşallah herşey geride kalacak birgün sonrada ne günler geçirdik diyeceğiz.bak ne zorluklardan geçmişin elbet bunuda geçeceksin. eşinle birbirnizi seviyorsanız herşey kolay gececek inşallah birbirnize destek olduktan sonra herşeyin üstesinden gelirsiniz.
menü fena değil de ben tatlısız duramam ki ne yapsam onu düşünüyorum..gece gece bile pasta yaptığımı hatırlıyorum.bi de yemeden yatmam beklerim soğumasınıramazanda böyle oluyorum ya tatlı canım çekiyo habire.
saol canım gerçekten de öyle bu durum insanı bambaşka bi ruh haline sokuyor ama enazından umudumuz var elimizden geleni yapmaya çalışıcaz... kaan beye gitmeyi düşünüyorum bakalım bayramı bi atlatalım en kısa zamanda muayeneye gideriz artık... dediğin gibi aynı acıları yaşadığımız için birbirmizi en iyi biz anlıyoruz iyi ki aranıza katışmışım...
çok hoş ya :) bende tam tersi hiç ama hiç tatlı yemiyorum hele ramazanda ağzıma bile sürmedim. normal zamndada adet dönemlerimde ister sadece o zamnda çikolata yerim benim eşim çok seviyor onun için hep yapuyoruym mecburen ama tadına bile bakmıyorum :) bende bu akşam misafirlere ne tatlı yapacağımıbilemedim. ne yapsam ki
çok hoş ya :) bende tam tersi hiç ama hiç tatlı yemiyorum hele ramazanda ağzıma bile sürmedim. normal zamndada adet dönemlerimde ister sadece o zamnda çikolata yerim benim eşim çok seviyor onun için hep yapuyoruym mecburen ama tadına bile bakmıyorum :) bende bu akşam misafirlere ne tatlı yapacağımıbilemedim. ne yapsam ki
çok teşekkür ederim arkadaşım biz ozaman önce kaan hocayla iletişime geçer daha sonra onun söylediklerine göre hareket ederiz...iyi ki burası var insan her derdini herkesle paylaşamıyor içime ata ata doldum taştım iyice eşimi severek evledim ailem istemedi onlara karşı gelip evlendim 3,5 sene oldu evleneli hala affetmiyorlar... eşimin hastalığını herşeyi kabullenerek evlendim tüm olumsuzluklarla mücadele ettim ama bu duruma dayanamıyorum eşimi üzmek istemiyorum ama bazen dayanamayıp ağlıyorum bu konular açılınca o daha da üzülüyor zaman... eskiden bu kadar yoğun değildi hislerim şimdi sanki özellikle yapıyorlarmış gibi heryerde hamile bayanlarla karşılaşıyorum kıskanmıyorum aksine çocuklarını sağlıkla kucaklarına almaları ve bizede nasip olması için dua ediyorum... bi yanım acıyla kaplı bi yanım ümidini hiç kaybetmiyor inş herşey yoluna girer ve bu günler geride kalır...
ohh rahatsın bizde yarın davetliyiz.oruçluykende yemek yapmak zor oluyor.
canım benim yaşadıklarımız kolay şeyler değil ama mükafatını muhakkak alacağımızı düşünüyorum.üzmeyin kendinizi umutsuz yaşanmaz umudumuzu asla kaybetmeyelim hayırlısını isteyelim daima.tabii birazda zaman alıyo tedaviler falan.ALLAH hepimize sabırlar versin..
bana da fikir ver benim aklıma bşey gelmiyo susuzluktan beynim durdu
içine atma insan hasta oluyo kendimden biliyorumeşinin yanında da ağlama gel burda ağla biz seni teselli ederiz
evet ya bundan sonra öyle yaparım çevrendekileri üzmemek için anlatamayınca içine atıyorsun ama artık siz varsınız bundan sonra birbirimizle dertleşiriz
canım geçmiş olsun çok zor bir durum evet yaşayan bilir yaşamayana sinekte vızıltı gibi ğelir sana tavsiyem eşine ısırgan otu içirt hergün günde 2-3 de fada içebilir hücre yenileyici ve atlatmış oldugu hastalıgada iyi gelir icir kürüde yap polen propolis bunlarda hücre yenileyici ama hastalıgı tekrarlamaması için yogurdun içine koyarak yiyebilir bala karıştırırsa hastalıgı yeniden nüks edebilir çünkü tatlı şeker kanseri besler yeniden horlamasına sebeb olabilir kaan hocaya mutlaka gidin yanlış yerlerde kendinizi yormayın dur bakalım inşallah allah bir kapı açar önceden sperm varmış sperm üreten yerler tamamen kurumadıysa gene çıkar belki biraz daha zaman gereklidir tedaviyle filan geri dönüşüm olabilir yada mikroteseyle bulunur allah yardımcınız olsun.mrb arkadaşlar ben de 3,5 yıllık evliyim eşim biz evlenmeden önce lenf kanserine yakalanmıştı 1 sene kemoterapi gördü ve hastalığı atlattı daha sonra biz evlendik kemoterapi tedavisinin azosperme yol açtığını bildiğimizden evlendikten sonra eşim üroloğa gitti ve her şey yolundaydı kemoterapi etkilememişti evlendikten bikaç ay sonra hastalığı tekrarladı ilk tedavisini konyada yaptırmıştı ben öğretmenim balıkesire atanmıştım bu yüzden tedavisini ege üniversitesine aldırdık ve tedaviye başladık kemoterapi kök hücre nakli ışın tedavisi hepsini yaptırdık aslında böyle hastaları doktoru en başta sperm dondurma işlemi için uyarıyormuş ama ne yazıkki bizim hocamız en iyisi olmasına rağmen bizi uyarmadı tedaviden sonra sperm sayımı yaptırdığımızda eşimde azosperm çıktı doktorlar bu ciddi tedaviden sonra vücudun etkilendiğini ancak 1 sene sonra kendini toparlayacağını söyledi bu kış tam 1 sene oldu ve ne yazıkki sperm çıkmadı ve ikimizde yıkıldık okadar inandırmıştım ki kendimi 1 sene sonra herşey yoluna girer diye ama düşündüğüm gibi olmadı sonra internetten araştırmaya başladım ve burayı buldum bizim gibi biçok çiftin aynı sorunu yaşadığını hamile kalanları duyunca tekrar ümitlendim... bu bambaşka bi olay ben öğretmenim herkes nekadar bilgili dolu bi insan olduğumu söyler ama ben kendi içimde çıkmazlardayım ne yapacağımı kestiremiyorum sanki kafam durmuş gibi onun için size danışmak istedim... bende adet düzensizliğ vardı kontrolde yumurta tembelliği olduğunu söyledi doktor ayrıca tiroidimde az çalışıyormuş adet düzensizliğine bu da sebep oluyormuş şimdi ikisinden de ilaç kullanıyorum... bana yol göstermenizi istiyorum şimdi tedaviye nereden başlamalıyız önce tüp bebek merkezine gidip onlar mı bizi yönlendirmeli yoksa önce bi üroloğa mı gitmeliyiz neolur yardımcı olun arkadaşlar gerçekten ne yapmam gerektiği konusunda hiç bi fikrim yok beynim boşalmış gibi beni yönlendirirseniz çok sevinirim... ayrıca tedaviyi izmirde yaptıracağız tavsiye edeceğin doktorlarda varsa çok sevinirim... allah isteyen herkesi çocuk sahibi yapar inş gerçekten çok zor bi durum yaşamayan bilemez...
canım çok doğru söylüyorsun umutsuz yaşanmaz... tedaviye bi başlasak gerisi için sabrederim umarım herşey olumlu geçer bakalım ben şimdiden heyecanlandım kaan bey bizede şifa getirir inş...
evet rahatım tatlım gerçekten oruçluyken çok zor oluyo yemek yapmak günler uzun hava sıcakk püfff.ama yakın olsaydık gelir yardım ederdim sana :)
aynen öyle....ben de bazen ağlıyorum salya sümükkocam gelince şen kahkahalar atıyorum evde şinanaynom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?