Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
menü fena değil de ben tatlısız duramam ki ne yapsam onu düşünüyorum..gece gece bile pasta yaptığımı hatırlıyorum.bi de yemeden yatmam beklerim soğumasınıramazanda böyle oluyorum ya tatlı canım çekiyo habire.

[/QUOTE]

çok hoş ya :) bende tam tersi hiç ama hiç tatlı yemiyorum hele ramazanda ağzıma bile sürmedim. normal zamndada adet dönemlerimde ister sadece o zamnda çikolata yerim benim eşim çok seviyor onun için hep yapuyoruym mecburen ama tadına bile bakmıyorum :) bende bu akşam misafirlere ne tatlı yapacağımıbilemedim. ne yapsam ki

saol canım gerçekten de öyle bu durum insanı bambaşka bi ruh haline sokuyor ama enazından umudumuz var elimizden geleni yapmaya çalışıcaz... kaan beye gitmeyi düşünüyorum bakalım bayramı bi atlatalım en kısa zamanda muayeneye gideriz artık... dediğin gibi aynı acıları yaşadığımız için birbirmizi en iyi biz anlıyoruz iyi ki aranıza katışmışım...

amin canım amin inşallah herşey geride kalacak birgün sonrada ne günler geçirdik diyeceğiz.bak ne zorluklardan geçmişin elbet bunuda geçeceksin. eşinle birbirnizi seviyorsanız herşey kolay gececek inşallah birbirnize destek olduktan sonra herşeyin üstesinden gelirsiniz.

konuş arkadaşım konuş tavsiyelerinize gerçekten ihtiyacım var :)) eşimin işi içinde ancak bayram sonuna gidebiliriz zaten okullar açılmadan seminer döneminde gider geliriz genetik testi yetişmezse dediğin gibi onuna sonra mail atarız...

canım türkiye genelinde nette sorun var sanki çünkü herkesin neti yavaş yada gidip geliyoo.kolay gelsin canım.bizde iftara davetliyiz bugün.rahatım o yüzden koşuşturmaca yok anlayacağın...

ohh rahatsın bizde yarın davetliyiz.oruçluykende yemek yapmak zor oluyor.

amin canım inş herşey geride kalacak bu günler unutulacak ve hepimiz bebişlerimizle mutlu olacağız :))

çok hoş ya :) bende tam tersi hiç ama hiç tatlı yemiyorum hele ramazanda ağzıma bile sürmedim. normal zamndada adet dönemlerimde ister sadece o zamnda çikolata yerim benim eşim çok seviyor onun için hep yapuyoruym mecburen ama tadına bile bakmıyorum :) bende bu akşam misafirlere ne tatlı yapacağımıbilemedim. ne yapsam ki[/QUOTE]

bana da fikir ver benim aklıma bşey gelmiyo susuzluktan beynim durdu

canım benim yaşadıklarımız kolay şeyler değil ama mükafatını muhakkak alacağımızı düşünüyorum.üzmeyin kendinizi umutsuz yaşanmaz umudumuzu asla kaybetmeyelim hayırlısını isteyelim daima.tabii birazda zaman alıyo tedaviler falan.ALLAH hepimize sabırlar versin..

bana da fikir ver benim aklıma bşey gelmiyo susuzluktan beynim durdu[/QUOTE]

canlar şerbetli tatlımı yoksa kremalı pasta türü şeylermi :?

bana da fikir ver benim aklıma bşey gelmiyo susuzluktan beynim durdu[/QUOTE]
Benim aklımda bikaç bişey var aslında hem kolay olan kazandibi yada irmik helvası sütlü tatlılar daha iyi gider ağır yapmayalım dimi

içine atma insan hasta oluyo kendimden biliyorumeşinin yanında da ağlama gel burda ağla biz seni teselli ederiz

canım çok doğru söylüyorsun umutsuz yaşanmaz... tedaviye bi başlasak gerisi için sabrederim umarım herşey olumlu geçer bakalım ben şimdiden heyecanlandım kaan bey bizede şifa getirir inş...

içine atma insan hasta oluyo kendimden biliyorumeşinin yanında da ağlama gel burda ağla biz seni teselli ederiz

evet ya bundan sonra öyle yaparım çevrendekileri üzmemek için anlatamayınca içine atıyorsun ama artık siz varsınız bundan sonra birbirimizle dertleşiriz

canım geçmiş olsun çok zor bir durum evet yaşayan bilir yaşamayana sinekte vızıltı gibi ğelir sana tavsiyem eşine ısırgan otu içirt hergün günde 2-3 de fada içebilir hücre yenileyici ve atlatmış oldugu hastalıgada iyi gelir icir kürüde yap polen propolis bunlarda hücre yenileyici ama hastalıgı tekrarlamaması için yogurdun içine koyarak yiyebilir bala karıştırırsa hastalıgı yeniden nüks edebilir çünkü tatlı şeker kanseri besler yeniden horlamasına sebeb olabilir kaan hocaya mutlaka gidin yanlış yerlerde kendinizi yormayın dur bakalım inşallah allah bir kapı açar önceden sperm varmış sperm üreten yerler tamamen kurumadıysa gene çıkar belki biraz daha zaman gereklidir tedaviyle filan geri dönüşüm olabilir yada mikroteseyle bulunur allah yardımcınız olsun.

canım çok doğru söylüyorsun umutsuz yaşanmaz... tedaviye bi başlasak gerisi için sabrederim umarım herşey olumlu geçer bakalım ben şimdiden heyecanlandım kaan bey bizede şifa getirir inş...

inşallah canım inşallah.buarada kafanı dağıtmaya çalış.bişeylerle uğraş anlıyorum seni ilk öğrendiğimizde bende çıldırmış gibiydim.başka bişey düşünemiyordum.kendimi o dönemde çok yıprattım sürekli ağladım ama çözüm değil işte.kendimizi üzmekten başka işe yaramıyo.ama zamanla alışıyosun alışmak derken kabullenmek değil tabiki çok yıpratmadan kendimizi mücadele etmeye devam ediyoruz sende lütfen üzme kendini.bende 3 yıllık evliyim 7 ay oldu öğreneli iyi bir ürologla görüşmeden direk ameliyat oldu eşim belki tedavi olsaydı herşey daha farklı olabilirdi.keşke bende daha önce girmiş olsaydım buraya belki ameliyat olmazdı eşim önce tedavi görürdü.yani buraya girmen iyi oldu enazından bizlerin düştüğü hataya düşmeyeceksiniz...

aynen öyle....ben de bazen ağlıyorum salya sümükkocam gelince şen kahkahalar atıyorum evdeşinanaynom

aynen ya yalnızken hiç tutamıyorum kendimi eşimin yanında da dikkat ediyorum ama bazen dayanamıyorum işte senin kadar güçlü değilim anlayacağın ama bundan sonra daha güçlü olacağım sizler güç kattınız bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…