canlar şerbetli tatlımı yoksa kremalı pasta türü şeylermi :?
farketmez bebekim tatlı olsun da
canım geçmiş olsun çok zor bir durum evet yaşayan bilir yaşamayana sinekte vızıltı gibi ğelir sana tavsiyem eşine ısırgan otu içirt hergün günde 2-3 de fada içebilir hücre yenileyici ve atlatmış oldugu hastalıgada iyi gelir icir kürüde yap polen propolis bunlarda hücre yenileyici ama hastalıgı tekrarlamaması için yogurdun içine koyarak yiyebilir bala karıştırırsa hastalıgı yeniden nüks edebilir çünkü tatlı şeker kanseri besler yeniden horlamasına sebeb olabilir kaan hocaya mutlaka gidin yanlış yerlerde kendinizi yormayın dur bakalım inşallah allah bir kapı açar önceden sperm varmış sperm üreten yerler tamamen kurumadıysa gene çıkar belki biraz daha zaman gereklidir tedaviyle filan geri dönüşüm olabilir yada mikroteseyle bulunur allah yardımcınız olsun.
sana hafif bir pasta önereyimmi? krem şanti,çikolatalı sos VEDE HANIMELLER FINDIKLI İLE YAPILIYO BELKİ BİLİYOSUNDUR ?
krem şanti yemiyorum ben canım sevmiyorum tadınıbaşka önerin var mı
canım saolun hepiniz ya desteğiniz beni çok mutlu etti... bu tatlı meselesini bilmiyordum bak yeni bişey daha öğrendim demek kansere iyi gelmiyormuş öyle mi ??? ben de bi macun yediriyordum ahmet marankinin balla karıştırıp geceleri yediriyorsun şimdi aklım karıştı ozaman ben başka şeyler deneyeyim... en büyük ümit kaynağımda tedaviden önce bi sorununun olmaması umarım canlı bulunurda gerçey yoluna girer...
inşallah canım inşallah.buarada kafanı dağıtmaya çalış.bişeylerle uğraş anlıyorum seni ilk öğrendiğimizde bende çıldırmış gibiydim.başka bişey düşünemiyordum.kendimi o dönemde çok yıprattım sürekli ağladım ama çözüm değil işte.kendimizi üzmekten başka işe yaramıyo.ama zamanla alışıyosun alışmak derken kabullenmek değil tabiki çok yıpratmadan kendimizi mücadele etmeye devam ediyoruz sende lütfen üzme kendini.bende 3 yıllık evliyim 7 ay oldu öğreneli iyi bir ürologla görüşmeden direk ameliyat oldu eşim belki tedavi olsaydı herşey daha farklı olabilirdi.keşke bende daha önce girmiş olsaydım buraya belki ameliyat olmazdı eşim önce tedavi görürdü.yani buraya girmen iyi oldu enazından bizlerin düştüğü hataya düşmeyeceksiniz...
bildiğim bütün pastalar krem şantili malesefff
sana hafif bir pasta önereyimmi? krem şanti,çikolatalı sos VEDE HANIMELLER FINDIKLI İLE YAPILIYO BELKİ BİLİYOSUNDUR ?
canım sıkıntı yapma şimdi.kaan hocaya gittiğinde detaylı konuşursun zten hoca hem ilaç veriyo hemde ısırgan otu hergün bir bardak,yeşil yapaklı sebzeler,keçi boynuzu tozu... kullanılmasını öneriyo.hııı kullanmasını istediğin başka şeyler olursa sorarsın hocaya ona göre kullanırsınız ama sormadan hiçbirşey kullanmasın çünkü eşin rahatsız sonradan problem çıkmasın..
kesinlikle öyle arkadaşım herşeyi iyice araştırmadan karar vermeyeceksin iyiki girdim buraya biçok şey öğrendim sizden umarım kaan beyle doğru adımlar atarız... bizde öğreneli 6 ay oldu ilk duyduğumda çok kötü oldum ama okul zamanı olduğu için kafam dağıldı düşünmemeye çalıştım ben okul öncesi öğretmeniyim çocuklarla vakit geçirmek iyi geldi ama yaz tatili girdiğinden beri kendimi kaybettim resmen ne yapacağını tedaviye nereden başlayacağını bilememk ayrı bi muammaydı... ama şimdi durum farklı herkes kaan beyden çok memnun ve onu öneriyorlar kararı vermiş olduk umarım bundan sonrası iyi olur... canım sen de sıkma canını inş bundan sonrası yolunda gider tedavinizin şimdi ilaç tedavisi görüyor demiştin galiba umarım faydasını en kısa sürede görürsünüz dualarım sizinle...
krem şanti yemiyorum ben canım sevmiyorum tadınıbaşka önerin var mı
kızlarrr ben kaçar sonra konuşuruz yine kendinize iyi bakınnn byyy
benim esimde polen kullanyorda ama suya katmadan cay kasigiyla yiyor,farkedermi yeme sekli?
merhaba cnm kaç aydır tedavi görüyo eşin.buarada hiç spermiogram yaptırdınızmı herhangi bir farklılık oldumu bu tedavi sürecinde...
nebido iğnesi ne işe yarıyor canım. bide bu proxeedd ilacını kaan hocamı veriyor. herkes kullanıyorda merak ettim. bize vermedi daha belki bizede verir. hiç sperm olmadığı durumlardamı veriyor acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?