Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım saolun hepiniz ya desteğiniz beni çok mutlu etti... bu tatlı meselesini bilmiyordum bak yeni bişey daha öğrendim demek kansere iyi gelmiyormuş öyle mi ??? ben de bi macun yediriyordum ahmet marankinin balla karıştırıp geceleri yediriyorsun şimdi aklım karıştı ozaman ben başka şeyler deneyeyim... en büyük ümit kaynağımda tedaviden önce bi sorununun olmaması umarım canlı bulunurda gerçey yoluna girer...

sana hafif bir pasta önereyimmi? krem şanti,çikolatalı sos VEDE HANIMELLER FINDIKLI İLE YAPILIYO BELKİ BİLİYOSUNDUR ?

krem şanti yemiyorum ben canım sevmiyorum tadını başka önerin var mı[/QUOTE]

bildiğim bütün pastalar krem şantili malesefff

canım sıkıntı yapma şimdi.kaan hocaya gittiğinde detaylı konuşursun zten hoca hem ilaç veriyo hemde ısırgan otu hergün bir bardak,yeşil yapaklı sebzeler,keçi boynuzu tozu... kullanılmasını öneriyo.hııı kullanmasını istediğin başka şeyler olursa sorarsın hocaya ona göre kullanırsınız ama sormadan hiçbirşey kullanmasın çünkü eşin rahatsız sonradan problem çıkmasın..

kesinlikle öyle arkadaşım herşeyi iyice araştırmadan karar vermeyeceksin iyiki girdim buraya biçok şey öğrendim sizden umarım kaan beyle doğru adımlar atarız... bizde öğreneli 6 ay oldu ilk duyduğumda çok kötü oldum ama okul zamanı olduğu için kafam dağıldı düşünmemeye çalıştım ben okul öncesi öğretmeniyim çocuklarla vakit geçirmek iyi geldi ama yaz tatili girdiğinden beri kendimi kaybettim resmen ne yapacağını tedaviye nereden başlayacağını bilememk ayrı bi muammaydı... ama şimdi durum farklı herkes kaan beyden çok memnun ve onu öneriyorlar kararı vermiş olduk umarım bundan sonrası iyi olur... canım sen de sıkma canını inş bundan sonrası yolunda gider tedavinizin şimdi ilaç tedavisi görüyor demiştin galiba umarım faydasını en kısa sürede görürsünüz dualarım sizinle...

bildiğim bütün pastalar krem şantili malesefff

sağol canım çok şekersin valla...ben de pudinkli yapem bari...vişneli...biliyondur kesin..güzel olur de mi... kat kat renk renk[/QUOTE]

güzel olmazmıııı.. anladım anladım sen bayaaa hamaratsın...sen yaparsında güzel olmamıııı :79:

sana hafif bir pasta önereyimmi? krem şanti,çikolatalı sos VEDE HANIMELLER FINDIKLI İLE YAPILIYO BELKİ BİLİYOSUNDUR ?

krem şanti yemiyorum ben canım sevmiyorum tadını başka önerin var mı[/QUOTE]

bak canım ben sana bi tarif vereyim galeta unu ile çok güzel bir tatlı biraz uzun yağpımı ama çok güzel oluyo tavsiye ederim.
4 yumurta,yarım su bardağı şeker,1 su bardağı galeta unu,1 su bardağı hindistancevizi,1 su bardağı ceviz,1 pk kabartma tozu bunların hepsini karıştır kare bir tepsiye dök katı olacak biraz 130 derecede pişir. o pişerken 2 su bardağı şekr 2,5 su bardağı su kaynatıp 2-3 damla limon suyu kat şerbeti kaynasın. kek soğuk şerbet sıcak olsun.kekin üzerine dök.ve diğer taraftanda 3 su bardağı süt,2 yemek kaşığı nişasta,2 yemek kaşığı un,4 yemek kaşığı şeker bunlarıda ocakta pişir soğuyunca 2 yemek kaşığı ile margarinile çırp.ve tatlının üzerine sür. afiyet olsunn :)

evet canım bende tedirgin oldum şimdi biyerden düzelticez derken daha kötü duruma sokmuş olmayalım...ben o macunu yedirmiyeyim artık kaan hocaya gidince danışırız neler kullanabileceğimizi...

teşekkür ederim canım umarım hepimiz tedavilerimizden olumlu sonuçlar alırız vede gün gelir burada bebişlerimizi anlatırız ayyy çok güzel olur yaaa

krem şanti yemiyorum ben canım sevmiyorum tadını başka önerin var mı

bak canım ben sana bi tarif vereyim galeta unu ile çok güzel bir tatlı biraz uzun yağpımı ama çok güzel oluyo tavsiye ederim.
4 yumurta,yarım su bardağı şeker,1 su bardağı galeta unu,1 su bardağı hindistancevizi,1 su bardağı ceviz,1 pk kabartma tozu bunların hepsini karıştır kare bir tepsiye dök katı olacak biraz 130 derecede pişir. o pişerken 2 su bardağı şekr 2,5 su bardağı su kaynatıp 2-3 damla limon suyu kat şerbeti kaynasın. kek soğuk şerbet sıcak olsun.kekin üzerine dök.ve diğer taraftanda 3 su bardağı süt,2 yemek kaşığı nişasta,2 yemek kaşığı un,4 yemek kaşığı şeker bunlarıda ocakta pişir soğuyunca 2 yemek kaşığı ile margarinile çırp.ve tatlının üzerine sür. afiyet olsunn :)[/QUOTE]

hııım ağzım sulandı...yapem bi ara biraz ahmetli sanki ama güzeldir kesin...
bebekler ben kaçıyorum sizi seviyorum öptüm şalap şulup

merhaba cnm kaç aydır tedavi görüyo eşin.buarada hiç spermiogram yaptırdınızmı herhangi bir farklılık oldumu bu tedavi sürecinde...

hormonlar duzeldi ama spermiogram 2 kere yaptirdik hicbisey bulunnamdi ne yazikki,insaalah cikar cok yakinda

herkese merhababahar canım aramıza hoşgeldin.öncelikle eşine Allah şifa versin ve önce sizi birbirinize bağışlasın.sonra da size çektiklerinizi unutturacak dünya tatlısı hayırlı bir evlat nasip etsin inş.hem sizin sebebi belli eminim tekrar çıkışı sağlıyacaktır ilaçlar.bence kaan beyle görüşmeden hiçbir şey yapma öncelikle durumunuzu bilsin zaten ona göre testleri ister.sizden genetik testi isteyeceğini sanmam çünkü zaten azo sebebi belli.hem istese bile bulunduğunuz yerdeki araştırma hastanesinde de yaptırabilirsiniz.umarım en kısa zamanda güzel haberler verirsin hem belki ailenle barışman için de vesile olur:81::81::81:

nebido iğnesi ne işe yarıyor canım. bide bu proxeedd ilacını kaan hocamı veriyor. herkes kullanıyorda merak ettim. bize vermedi daha belki bizede verir. hiç sperm olmadığı durumlardamı veriyor acaba.

ne ise yaradigini bilmiyorum bizde hic sperm yoktu,tesede bulunmamisti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…