hıı evet o ilaçta aynısı teforun birinde teforu bulamayınca onu vermişti eczacı adet düzenleyici ilaçları pek kullanmanı tavsiye etmem onlar bir kaç ay düzenliyor geri aynı oluyor o ilaçlar bende tüylenme yaptı önceden doktora gittiğimde hemen düzenleyici yazıyorlardı hiç biyerimde kıllanma yoktu apıç aralarımda göbegimde kıllanma yaptı civan perçemi aslan pençesi papatya hayıt tohumu iç bunlar o ilaçlardan daha iyi düzenliyor hiç bari yan etkileri yok ..
kızlar ben çıkıyorum biraz evi toparlayayım sonra hastahaneye gidicem eşimle tahlil sonuçlarını alıcaz kendinize iyi bakın öptüm hepinizi
,
canım doktorum duphaston diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum ama senin dedilerini de yapıcam hep kocişle ilgilenmekten kendimi unutum
nasılsız bacılar
kızlar yemeği ocağa koydum mutfakta hem onla ilgileniyorum hem size yazıyorum klasik oldu artıksiz napıyosunuz kimse yok mu huuuuuu:79:
ben geldim ne pişiriyon kız ben daha eve gidip yapıcam ocakta yemegin fıkır fıkır kaynasın sende burda kaynat laylayluuummmm.
damates çorbası,zeytinyağlı barbunya,pilav,salata,ayran menüm bu henüz barbunya pişirmekle meşgulüm
sahuru düşünüyorum ya...ne yapsam diye.....bu ne ya hergün ne yapcam diye düşün dur....
canım da tatlı istiyo aslında eşim tatlı isteyerek gitti işe ama ne yapcamı bulamadım:44:
oh oh menu güzelmiş bende taze bamya pilav yapçam tatlı yemem kilo malüm benim yerimede yiyin canlarım eşine yap tatlı yada büğün hazır getirsin dükkandayım eve kaçmak üzereyim benimkinin işi var buldu beleş elamanı beni alıkoyuyor burda oruç degilim hastayım ama genede karnım zil çalıyor valla .
bamyayı severim ya....ama kurusu daha güzel oluyor sanki etliçorbası da yapılır onun her şekilde yerim
biz kurusunuda etli yaparız yaşınıda ama benimki sevmez bamyayı ben çok severim valla yapıyorum canı isterse yesin canı istemezse taş yesin yemek seçiyor onunlamı ugraşşıcam hergün .
tipik bir antalyalı gibi konuştun....orda çok akrabam var benim....taş ye çok diyolarhatta daş ye diyolar
bizim orda başka şey derler de ayıp kaçar yazmıyım
kocana deme öyle ya....valla kız ne yiyosa onu yap
heee antalyalılar daş ye derler eee dogma büyüme burda olunca insan ister istemez dili duyduguna alışıyor tabiki ben antalyalı konuşurum anteple alakamız yok artık eşimde hak ediyor valla onunla evlendiğimde çocuk gibiydi ayy çok zayıftı insanın yüzündeki kemikler bile görünüyodu bacakları çöp gibiydi adam üf desen gidecek begenmemiştim varırken sırf annemgil istiyor diye tamam dedim öz teyzemin oglu neyse ben onu evlendikten sonra degiştirdim istediğini pişire pişire şimdi 90 kilo oldu iyi şeyleri yapa yapa beraber şiştik .
ay çok datlusundoğru diyosun insan ne kadar eğitim de alsa şive zor gidiyo biz de egeliyiz....geçen arkadaşımla yemek yiyoduk tuzluğu isterken...enki duzluğa verive bakem gı demişim yani o tuzluğu ver bakayım kız demek oluyo halime ben de güldüm....zaten bizim o taraflara yabancı gelse anlamaz denileni tercüman ister
heee antalyalılar daş ye derler eee dogma büyüme burda olunca insan ister istemez dili duyduguna alışıyor tabiki ben antalyalı konuşurum anteple alakamız yok artık eşimde hak ediyor valla onunla evlendiğimde çocuk gibiydi ayy çok zayıftı insanın yüzündeki kemikler bile görünüyodu bacakları çöp gibiydi adam üf desen gidecek begenmemiştim varırken sırf annemgil istiyor diye tamam dedim öz teyzemin oglu neyse ben onu evlendikten sonra degiştirdim istediğini pişire pişire şimdi 90 kilo oldu iyi şeyleri yapa yapa beraber şiştik .
damates çorbası,zeytinyağlı barbunya,pilav,salata,ayran menüm bu henüz barbunya pişirmekle meşgulüm
sahuru düşünüyorum ya...ne yapsam diye.....bu ne ya hergün ne yapcam diye düşün dur....
canım da tatlı istiyo aslında eşim tatlı isteyerek gitti işe ama ne yapcamı bulamadım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?