Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım doktorum duphaston diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum ama senin dedilerini de yapıcam hep kocişle ilgilenmekten kendimi unutum

kızlar bende çıkıyorum kaçgün paso leptobun başındayım biraz evle ilgileneyim neyse canlarım hepinizi kocaman öpüyorum görüşmek üzere

canım doktorum duphaston diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum ama senin dedilerini de yapıcam hep kocişle ilgilenmekten kendimi unutum

evet yaa koca azo olunca gerisi vızıltı gibi oluyor adet düzensizliğini filan ben takmıyorum artık düzenli olsada zaten yok olmayan tohumlamı gebe olcam zaten olursa tüp bebek olacak onada tüp bebekte önemli olmuyor ilaçlarla yumurta oluyor sorun olmaz dedi doktor bana ikikere denedik ikisindede hiç bi sorun çıkmadı yumurtalar güzel gelişti ama malesef benimkinin spermler sorun çıkardı .:26:

kızlar zcu nun yarın test günü inşallah bebegi tutunmuştur allah emeklerini boşa çıkarmasın melisanında iki ğün sonra galiba jkl meninde trasferi oldu galiba inşallah hayırlı haberler verirler üç kişi var galiba aklıma geldiği kadarıyla allah inşallah yardımcıları olur..

kızlar yemeği ocağa koydum mutfakta hem onla ilgileniyorum hem size yazıyorum klasik oldu artık siz napıyosunuz kimse yok mu huuuuuu:79:

ben geldim ne pişiriyon kız ben daha eve gidip yapıcam ocakta yemegin fıkır fıkır kaynasın sende burda kaynat laylayluuummmm.

damates çorbası,zeytinyağlı barbunya,pilav,salata,ayran menüm bu henüz barbunya pişirmekle meşgulüm
sahuru düşünüyorum ya...ne yapsam diye.....bu ne ya hergün ne yapcam diye düşün dur....
canım da tatlı istiyo aslında eşim tatlı isteyerek gitti işe ama ne yapcamı bulamadım:44:

oh oh menu güzelmiş bende taze bamya pilav yapçam tatlı yemem kilo malüm benim yerimede yiyin canlarım eşine yap tatlı yada büğün hazır getirsin dükkandayım eve kaçmak üzereyim benimkinin işi var buldu beleş elamanı beni alıkoyuyor burda oruç degilim hastayım ama genede karnım zil çalıyor valla .

bamyayı severim ya....ama kurusu daha güzel oluyor sanki etli çorbası da yapılır onun her şekilde yerim

biz kurusunuda etli yaparız yaşınıda ama benimki sevmez bamyayı ben çok severim valla yapıyorum canı isterse yesin canı istemezse taş yesin yemek seçiyor onunlamı ugraşşıcam hergün .

tipik bir antalyalı gibi konuştun....orda çok akrabam var benim....taş ye çok diyolarhatta daş ye diyolar
bizim orda başka şey derler de ayıp kaçar yazmıyım
kocana deme öyle ya....valla kız ne yiyosa onu yap

heee antalyalılar daş ye derler eee dogma büyüme burda olunca insan ister istemez dili duyduguna alışıyor tabiki ben antalyalı konuşurum anteple alakamız yok artık eşimde hak ediyor valla onunla evlendiğimde çocuk gibiydi ayy çok zayıftı insanın yüzündeki kemikler bile görünüyodu bacakları çöp gibiydi adam üf desen gidecek begenmemiştim varırken sırf annemgil istiyor diye tamam dedim öz teyzemin oglu neyse ben onu evlendikten sonra degiştirdim istediğini pişire pişire şimdi 90 kilo oldu iyi şeyleri yapa yapa beraber şiştik .

ay çok datlusun doğru diyosun insan ne kadar eğitim de alsa şive zor gidiyobiz de egeliyiz....geçen arkadaşımla yemek yiyoduk tuzluğu isterken...enki duzluğa verive bakem gı demişim yani o tuzluğu ver bakayım kız demek oluyohalime ben de güldüm....zaten bizim o taraflara yabancı gelse anlamaz denileni tercüman ister

ay sende canım tatlısın bebegim yok niye utanıyon her yörenin konuşması farklı ben anladım ne demek istediğini endekine bakıverem hadi geli geliver hadi gari burdada konuşulur egelilerin konuşmasını çok severim 1.ci kanalda sakarya fırat dizisinde osmanın annesi var aynı senin gibi konuşuyor bayılıyorum kadına .:90:

canım seninde mi eşin teyzenin oğlu ne çok ortak yönümüz varmış ya ayrıca bende aslen konyalıyım ama orayla bi alakam yok antalyada yaşıyorduk biz antalyalıyız diyoruz zaten benim eşimde allahtan yemek seçme huyu yok neyapsam yiyor ama öyle çok arkadaşım ki var resmen eşleri canlarından bezdirmişler hiç kolay bi durum allah yardımcın olsun...

ohhh ne güzel bi iftar sofrası bu masalcım afiyet bal şeker olsun döktürmüşsün oruç halinle... benimki de bugün erken geldi işten "ben yapcam yemeği sen girmiycen mutfağa" dedi arada böyle fırsat bulunca bişeyler yapmak hoşuna gidiyor yaptımı da güzel yapar hani eee benimde canıma minnet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…