evet canım ya gerçekten ciddi bi hastalık yemesen bile kilo alıyorsun halsizlik saç dökülmesi... daha neler neler... neyseki benim ilaçla düzene girdi şimdi normal seyrinde gidiyor... sayende yeni bişey daha öğrendik senin karışımdan yapıcam bende inş benimde saçlarıma faydası olur...
hünerli şey seni.....hadi kolay gelsin....ben de yemek yapmaya kalcam şimdi az daha takılıp....öptümmmKızlarrr napıyorsunuzz ? benim bu akşam misafirlerim varr yemek yapıyorum sohbete kaılamıyorummm ama gece acısını çıkarırımm
kızlar bu arada dün gece rüyamda test yaptırmışım testin sonunda hamile olduğumu hemde üçüz bebeklerimin olacağını söylüyorlaraynı nasıl sevinçten havalara uçuyorum sabah eşime de anlattım inş gerçekten bu sevinci hepimiz yaşarız...
Kızlarrr napıyorsunuzz ? benim bu akşam misafirlerim varr yemek yapıyorum sohbete kaılamıyorummm ama gece acısını çıkarırımm
bende çok işe yarada tanıdığım herkese söyledim..onlarda da işe yaradı...hatta inanmazsın küçük saçlar bile çıktı sankieşim de bemiksin kokusundan şikayet ediyo bazen ama baktı ki saçlar güzelleşti bi hafta yapmasam yapsana yapsana diyip duruyor... hatta kkda bunun topiği de varmış geçen gözüme çarptı...
sizin güzellik sırrınız yok mu ya.hade güzelleşelim bakalım.....
canım ne güzel bir rüya görmüşsün inşallah rüyalarda kalmayacak hepimizin gerçekte tatlı talı bebişlerimiz olacak...kızlar bu arada dün gece rüyamda test yaptırmışım testin sonunda hamile olduğumu hemde üçüz bebeklerimin olacağını söylüyorlaraynı nasıl sevinçten havalara uçuyorum sabah eşime de anlattım inş gerçekten bu sevinci hepimiz yaşarız...
iyiymiş canım yazdım zaten karışımı ne sıklıkla yapıyorsun peki ???
iyidir canım sen napıyosun.kolay gelsinn.olsun canım gece çıkarırız tabiki acısını
haftada bir....hatta onu yapınca yüz maskesi de yapıyorum...bi taşla iki kuş hesabı
canım sıkma canını aynı dert bende de var benimde tiroidim az çalışıyormuş şimdi ilaç kullanıyorum...ben kendimi bildim bileli herzaman çok zayıftım boyum 1,60 44-45 kilo ancaydım oda çöp gibi oluyorkilo almak için yapmadığım şey kalmamıştı ama bizde genetik babam kardeşlerim falan hep zayıftır... neyse biz evlendik bi sene sonra ben yavaş yavaş kilo almaya başladım bu tam bi sene sürdü geçen yaz 63e çıktım e bu boyla çok komik oluyor bide hep çok zayıf olduğum için kim bu topiş halimi görse şok geçiriyordu baktım resmen yuvarlanacak moda doğru gidiyorum acayip diyete başladım 6 ayda okadar az yememe rağmen ancak 60a düştüm 3 kilo verebildim sonra hormon testlerimde kadın doğumcu farkedip beni dahiliyeye sevketti de sorunu anlamış olduk... doktor ne zamandır kilo alıyorsun dedi 1,5 senedir dedim nasıl kızdı senin tiroidin hiç çalışmıyormuş nasıl bu kadar kilodan şüphelenip gelmedin diye... neyse sonra başladık tedaviye 8 ay oldu işte 6 kilo daha verdim şimdi 54üm eh idare eder eski halime dönmek istemiyorum zaten... sende sıkma canını ben ilk zamanlar hiç faydasını görmemiştim doktor zamanla düzelir demişti öyle de oldu... seninde düzene girer sıkma canını zaten dikkatde ediyormuşsun takma kafana...
kızlar bu arada dün gece rüyamda test yaptırmışım testin sonunda hamile olduğumu hemde üçüz bebeklerimin olacağını söylüyorlaraynı nasıl sevinçten havalara uçuyorum sabah eşime de anlattım inş gerçekten bu sevinci hepimiz yaşarız...
canım sen hangi ilacı kullanıyorsun benimki tefor tiroit hormonu sabahları aç karnına yarımtane kullanırsam sürekli normal seviyede bi ara bırakmıştım geri yükselmişti aynı yumurta tembelliği bendede var adetim illaki bir hafta bazen bir kaç gün bazen 15 gün gecikmeli geliyor ikiside birbirine baglantılı zaten civan perçemi aslan pençesi karıştır iç düzenliyor adeti ben faydasını görüyorum troitin çalışması içinde tere tohumunu aktarda çektir sabahları bir tatlı kaşığı suyla yut ama tadı kötü biraz ben nefret ediyorum kokusundan .:89:
o rüyan inşallah gerçek olur birgüz tez zamanda ayy bende çok görürüm bazen test yaparken yada dogum yaptım ay aynı gerçek gibiydi .birindede bebegimiz olmuş eşimle ben evde yatıracak yer begenemiyoruz elime aldım bebegi odada ay buraya yatırayım ığıı olmadı şuraya yatırayım gene olmadı buraya derken bide uyandım rüyaymış.dedim allah gene rüyaymış sonrada düşündüm olmuş olsa acaba öylemi olcaz kıyılmıyacak bukadar uzun yıl olmayınca yoksa görmemişin oglu olmuş ğibi oluruz dedim kendi kendime ..
hııı kokoş seni yüz maskeside yapıyomuş kız daha erken değilmi yüz maskelerine falan hele bir gelelim 35 40 a ozaman yaparız valla ben yüzüme nemlendirici bile sürmem huylanırım ne öyle. ayıptır sölemesi hani gerekde yok ALLAHımaa bin şükür
kızlar ben çıkıyorum biraz evi toparlayayım sonra hastahaneye gidicem eşimle tahlil sonuçlarını alıcaz kendinize iyi bakın öptüm hepinizi
,
demek ki cildin güzel canımbenim cildim bakım yapınca güzel oluyo dikkat etmesem halden hale giriyo ne yapalım bebekim senin ihtiyacın yokmuş
o rüyan inşallah gerçek olur birgüz tez zamanda ayy bende çok görürüm bazen test yaparken yada dogum yaptım ay aynı gerçek gibiydi .birindede bebegimiz olmuş eşimle ben evde yatıracak yer begenemiyoruz elime aldım bebegi odada ay buraya yatırayım ığıı olmadı şuraya yatırayım gene olmadı buraya derken bide uyandım rüyaymış.dedim allah gene rüyaymış sonrada düşündüm olmuş olsa acaba öylemi olcaz kıyılmıyacak bukadar uzun yıl olmayınca yoksa görmemişin oglu olmuş ğibi oluruz dedim kendi kendime ..
kızlar ben çıkıyorum biraz evi toparlayayım sonra hastahaneye gidicem eşimle tahlil sonuçlarını alıcaz kendinize iyi bakın öptüm hepinizi
,
canım benim ilacım levotiron bende sabahları aç karnına yarım içiyorum... zaten tiroidin az çalışması adet düzensizliğe yol açıyormuş... sen sakın ilaçlarını aksatma düzene girer... dediklerini nisanda aldım ama inanırmısın 4 aydır bi kere yapıp içmedim... ama bundan sonra tavsiyeni dinleyip içicem... tere tohumunuda yakın zamanda duydum ama almamıştım onuda alayım bakalım... ayy ev aktarı geçti valla ne ararsan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?