Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende çok işe yarada tanıdığım herkese söyledim..onlarda da işe yaradı...hatta inanmazsın küçük saçlar bile çıktı sankieşim de bemiksin kokusundan şikayet ediyo bazenama baktı ki saçlar güzelleşti bi hafta yapmasam yapsana yapsana diyip duruyor... hatta kkda bunun topiği de varmış geçen gözüme çarptı...
sizin güzellik sırrınız yok mu ya.hade güzelleşelim bakalım.....

Kızlarrr napıyorsunuzz ? benim bu akşam misafirlerim varr yemek yapıyorum sohbete kaılamıyorummm ama gece acısını çıkarırımm
hünerli şey seni.....hadi kolay gelsin....ben de yemek yapmaya kalcam şimdi az daha takılıp....öptümmm

ay ne güzel bi işaret mi yoksa ben de sık sık bebekli rüyalar görüyorum.hiç uyanmak istemiyorum hatta bigün gerçek olsa....
olamaz mı olabiliiiiiiir

iyiymiş canım yazdım zaten karışımı ne sıklıkla yapıyorsun peki ???

canım ne güzel bir rüya görmüşsün inşallah rüyalarda kalmayacak hepimizin gerçekte tatlı talı bebişlerimiz olacak...

ay ne güzel bi işaret mi yoksa ben de sık sık bebekli rüyalar görüyorum.hiç uyanmak istemiyorum hatta bigün gerçek olsa....
olamaz mı olabiliiiiiiir[/QUOTE]

ayyy inş bu bi işarettir ben pek rüyamda bebek görmüyorum ama hep bu konuda konuştuğumuz için bilinçaltı işte

haftada bir....hatta onu yapınca yüz maskesi de yapıyorum...bi taşla iki kuş hesabı

hııı kokoş seni yüz maskeside yapıyomuş kız daha erken değilmi yüz maskelerine falan hele bir gelelim 35 40 a ozaman yaparız valla ben yüzüme nemlendirici bile sürmem huylanırım ne öyle . ayıptır sölemesi hani gerekde yok ALLAHımaa bin şükür

canım sen hangi ilacı kullanıyorsun benimki tefor tiroit hormonu sabahları aç karnına yarımtane kullanırsam sürekli normal seviyede bi ara bırakmıştım geri yükselmişti aynı yumurta tembelliği bendede var adetim illaki bir hafta bazen bir kaç gün bazen 15 gün gecikmeli geliyor ikiside birbirine baglantılı zaten civan perçemi aslan pençesi karıştır iç düzenliyor adeti ben faydasını görüyorum troitin çalışması içinde tere tohumunu aktarda çektir sabahları bir tatlı kaşığı suyla yut ama tadı kötü biraz ben nefret ediyorum kokusundan .:89:

Ayy çok güzel rüya görmüşsün canım inşallah gerçek olur. ben de bi ara hep görüyordum bu ara hiç görmüyorum bende görsemde gerçekmiş gibi bütün gün etkisinden çıkamıyorumm

canım benim ilacım levotiron bende sabahları aç karnına yarım içiyorum... zaten tiroidin az çalışması adet düzensizliğe yol açıyormuş... sen sakın ilaçlarını aksatma düzene girer... dediklerini nisanda aldım ama inanırmısın 4 aydır bi kere yapıp içmedim... ama bundan sonra tavsiyeni dinleyip içicem... tere tohumunuda yakın zamanda duydum ama almamıştım onuda alayım bakalım... ayy ev aktarı geçti valla ne ararsan var

o rüyan inşallah gerçek olur birgüz tez zamanda ayy bende çok görürüm bazen test yaparken yada dogum yaptım ay aynı gerçek gibiydi .birindede bebegimiz olmuş eşimle ben evde yatıracak yer begenemiyoruz elime aldım bebegi odada ay buraya yatırayım ığıı olmadı şuraya yatırayım gene olmadı buraya derken bide uyandım rüyaymış. dedim allah gene rüyaymış sonrada düşündüm olmuş olsa acaba öylemi olcaz kıyılmıyacak bukadar uzun yıl olmayınca yoksa görmemişin oglu olmuş ğibi oluruz dedim kendi kendime ..

kızlar ben çıkıyorum biraz evi toparlayayım sonra hastahaneye gidicem eşimle tahlil sonuçlarını alıcaz kendinize iyi bakın öptüm hepinizi
,

saol canım inş en kısa zamanda kavuşuruz... valla öyle özlemle bekliyoruz ki onları allahın izniyle bebişlerimize kavuşunca neler yaparız kimbilir

demek ki cildin güzel canım benim cildim bakım yapınca güzel oluyo dikkat etmesem halden hale giriyone yapalım bebekim senin ihtiyacın yokmuş

demek ki cildin güzel canım benim cildim bakım yapınca güzel oluyo dikkat etmesem halden hale giriyone yapalım bebekim senin ihtiyacın yokmuş

yok tatlım ya şaka yapıyodum cildimin güzel olduğundan değil huylandığımdan iştee tekrar öpüldünüz byy

kızlar ben çıkıyorum biraz evi toparlayayım sonra hastahaneye gidicem eşimle tahlil sonuçlarını alıcaz kendinize iyi bakın öptüm hepinizi
,

görüşürüz bebekim..ben de çıkıyorum...daha yemek yapcam....namaz da kılmadım daha..............öptüm sizi

hıı evet o ilaçta aynısı teforun birinde teforu bulamayınca onu vermişti eczacı adet düzenleyici ilaçları pek kullanmanı tavsiye etmem onlar bir kaç ay düzenliyor geri aynı oluyor o ilaçlar bende tüylenme yaptı önceden doktora gittiğimde hemen düzenleyici yazıyorlardı hiç biyerimde kıllanma yoktu apıç aralarımda göbegimde kıllanma yaptı civan perçemi aslan pençesi papatya hayıt tohumu iç bunlar o ilaçlardan daha iyi düzenliyor hiç bari yan etkileri yok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…