Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar baya döktürmüşsünüz akşam benim afadersiniz kıçımda pireler uçuşuyorken , ama biraz kıskandım sizi ben sürekli diyet yaparak geçti ömrüm genede 85 kiloyum ne güzel 46 lardan 50 kilolardan bassetmişsiniz kendimi öyle düşünemiyorum bile yiyip yiyip kilo almayanlara hep sinir olmuşumdur. ben neden yemesem bile kilo alıyorum ekmek yemeye korkuyorum pasta börek poaça tatlı ne bileyim bu türtür şeyleri yerken suçluluk duyorum hipotroiti çıktı bide başıma bünyem çok yavaş azda yesem bana kilo olarak yapışıyor istediğim gibi ğiyinemiyorum sinir oluyorum aslında kendi elimizdede bütün zayıflama ilaçları var kullanamıyorum ilaç kullanıyorum tiroit olunca amann herşey şans buda beni buldu ay napayım saglık olsunn.

Canlarım herkese hayırlı cumalar rabbim bu güzel gün ve gecelerin hatırına inşallah herkesin gönlündekini tez zamanda versin .bu arada çok merak ettim jklm arkadaşımdan haber yokmu çarşamba günü sonuçlar belli olacaktı.bu arada ben kendi derdime dalmışken görüyorumki gece yarısı sohbetleri almış başını gidiyor.bensiz kaynatmaya utanmıyorsunuz değilmi?

bebekim zayıflama ilacı kullanma ama ya...bizim komşunun oğlu öldü ondan moral bozmak gibi olmasın dasen öyle de güzelsindir kesin canım... tiroit de kilo yapıyor olabilir...sen azimli kadınsın yakında kiloları da verirsin canııım

bigün de beraber kaynatırız canlardün daralmıştık azoyu konuşmayalım dedik...iyi de oldu..bu arada cidden jklmden haber çıkmadı henüz herşey yolundadır inşallah...artık iyi haber almak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuum:26:bu ara iyi haber gelmedi

Hazret-i Âişe -radıyallahu anha-dan rivâyete göre Nebiyy-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem- kendilerine bir hasta getirildiğinde şöyle duâ ederlerdi;

"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın."

MASALCIM ayy morel oldu ama ııgııı begenmiyorum kendimi bi 20 kilo vermem lazım ama veremiyorum yürüş filan yapıyorum yemegi ekmegi kısıtlıyorum sürekli ğenede yerimde sayıyorum kilo vermesi çok zor insan birinde kıssa birinde yiyesi geliyor sen yanlış anlamışsın beni şimdi biz aktar olunca yani haliyle bütün piyasadaki zayıflama ürünleri elimizde kendimiz satıyoruz bütün otlar çöpler haplar huplar hepsi var ama ben gene şişkoyum çünkü kullanamıyorum tiroitim var her sabah tiroit hapı alıyorum o yüzden zayıflama ilaçları kullanamıyorum ilaç kullananlara zararlı komşunuzun oğlu ya biliçsiz kullanmıştır yada bir hastalıgı vardıysa ondan zararlı olmuştur .biz şeker tansiyon kalp rahatsızlıgınız yoksa diye öneriyoruz bi hastalıgı varsa zarar eder tabi en güzeli bogazını tutup spor yapıp zayıflama ama o bogazı tutmakta okadar basit olmuyor . yüzüm güzel allahtanda ordan kurtarıyorum allaha şükür bari ordan teselli olsun bana ay ben nerelere gideyim hangi derdime yanayım ğülmeyen yüze gül taksan gülmezmiş onun hesabı benim işler .:97:

Yine döktürüz canımcım sende katıl bizim kocaklar uyuyunca böle oluyor adamları uyutuyoz sonra burda toplaşıyoz verisin verisn canıms ende bu kilo dedğin nedir ki bi verisn bi alırsın eminim sende çok tatlı bi kızsındır. ben bayılırım tam sen mıncırmalıksın

sağlık daha önemli canım....kiloya takılma...sen öyle de güzelsindir...
bi de insan yemeyeceğim dedikçe yiyesi geliyor.annem de kilolu benim...ne zaman diyet yapmaya kalksa kilo alır..sonra sinirlenir
gerçi annem yürüyüşe gider sabah sonra eve gelene kadar acıkır...gider pohaça simit alır ya da nerde kalorili şey var canı ondan ister
bi de anne yeme deyince, kızım acıktım o kadar yürüdüm, bunu da mı yemiyim der ne anladık o spordan de mi ama...
bi ara da ben sürekli gece uyanıp yemek yiyodumdolabı açıyodum Allah ne verdiyse ye yavrum yesonra baktım göbek yapcam...bi kaç gün azaltayım yemeyi gece de yemiyim dedim...anaaaam canım neler çekti var ya.psikolojim bozuldu resmen..normalde aklıma gelmeyen şeyler ozaman aklıma geldi..koyverdim gitti valla

ah kızlar ne güzel kaynatmışsınız dün gece bi saattir okuyorum daha anca bitirdim ben ilaç kullanıyorum tiroidim az ç.alışıyormuş bi de ben de yumurta tembelliği var ikisinden de ilaçlarım var oyüzden oruç tutamıyorum geceleri sizin güzel sohbetlerinizi kaçırıyorum...

Valla canım senide bekleriz gece sohbetlerine azodan farklı şeyler konuşuyoz kafamız dağılıyo. sensiz içimize sinmiyo sende gel gecelri uyut kocanı takıl bize :1 :

yine kaynatırızkeşke siz de olsaydınız tabi ama nsılsa burdayız artıkherşeyden konuştuk dün,ohhhh sefamız olsun behavam değişti yemin ederim sende de mi tiroid var istiyorumbebeğimi de de varmışdikkat edin kendinize ha, adamları iyi etcez diye kendinizi ihmal etmeyin...

canlarım benimmm hala uyanamadım ya uyuşuk uyuşuk bakıyorum pc ye.baharcım sağlık problemlerin varsa tabkii tutamazsın eee o sahura kadarda oturmanın bir anlamı yok dimi yani.ya iyice uyku düzenimiz bozuldu artık ramazandan sonrada düzelmez gider böyle uykusuz her geceee....

canım sıkma canını aynı dert bende de var benimde tiroidim az çalışıyormuş şimdi ilaç kullanıyorum...ben kendimi bildim bileli herzaman çok zayıftım boyum 1,60 44-45 kilo ancaydım oda çöp gibi oluyor kilo almak için yapmadığım şey kalmamıştı ama bizde genetik babam kardeşlerim falan hep zayıftır... neyse biz evlendik bi sene sonra ben yavaş yavaş kilo almaya başladım bu tam bi sene sürdü geçen yaz 63e çıktım e bu boyla çok komik oluyor bide hep çok zayıf olduğum için kim bu topiş halimi görse şok geçiriyordu baktım resmen yuvarlanacak moda doğru gidiyorum acayip diyete başladım 6 ayda okadar az yememe rağmen ancak 60a düştüm 3 kilo verebildim sonra hormon testlerimde kadın doğumcu farkedip beni dahiliyeye sevketti de sorunu anlamış olduk... doktor ne zamandır kilo alıyorsun dedi 1,5 senedir dedim nasıl kızdı senin tiroidin hiç çalışmıyormuş nasıl bu kadar kilodan şüphelenip gelmedin diye... neyse sonra başladık tedaviye 8 ay oldu işte 6 kilo daha verdim şimdi 54üm eh idare eder eski halime dönmek istemiyorum zaten... sende sıkma canını ben ilk zamanlar hiç faydasını görmemiştim doktor zamanla düzelir demişti öyle de oldu... seninde düzene girer sıkma canını zaten dikkatde ediyormuşsun takma kafana...

aynen ya....sabah uyumak gece uyumak gibi dinlendirmiyo insanıama Allah için yapıyoruz Rabbim görüyor...olacak o kadar artık
kızlar sabah kaltım eşim de uyuyodu...yüzümü bile yıkamadan bilgisayarı açtım uykulu uykulu...bakıyodum foruma...eşim kalmış napıyosun diyo iyiyim sen napıyosun dedimkkya mı girdin sabah sabah diye güldüsenin için bizim için diye vicdan yaptımbaşka bi konuda oturup saatlerce bilgisayrda kalsam sanırım bilgisayarı kaldırırama konu bebek olunca bişey demiyor

evet canım ya gerçekten ciddi bi hastalık yemesen bile kilo alıyorsun halsizlik saç dökülmesi... daha neler neler... neyseki benim ilaçla düzene girdi şimdi normal seyrinde gidiyor... sayende yeni bişey daha öğrendik senin karışımdan yapıcam bende inş benimde saçlarıma faydası olur...

Kızlarrr napıyorsunuzz ? benim bu akşam misafirlerim varr yemek yapıyorum sohbete kaılamıyorummm ama gece acısını çıkarırımm

evet canım ya bende başka bi sebeple otursam bukadar bilgisayarın başına adam söylenir durur ama konu bebek olunca bişey demiyo tabiki.eşimde dün bana gülüyordu iftar hazırlarken bilgisayarı mutfak masasının üzerine getirdim bir yandan yemek yapıp bir yandan kk takip ediyordum bir baktım kıs kıs bana gülüyo eeee dedim adam haklı..

kızlar bu arada dün gece rüyamda test yaptırmışım testin sonunda hamile olduğumu hemde üçüz bebeklerimin olacağını söylüyorlar aynı nasıl sevinçten havalara uçuyorum sabah eşime de anlattım inş gerçekten bu sevinci hepimiz yaşarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…