- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
bebekim zayıflama ilacı kullanma ama ya...bizim komşunun oğlu öldü ondan moral bozmak gibi olmasın dakızlar baya döktürmüşsünüz akşam benim afadersiniz kıçımda pireler uçuşuyorken , ama biraz kıskandım sizi ben sürekli diyet yaparak geçti ömrüm genede 85 kiloyumne güzel 46 lardan 50 kilolardan bassetmişsiniz kendimi öyle düşünemiyorum bile yiyip yiyip kilo almayanlara hep sinir olmuşumdur. ben neden yemesem bile kilo alıyorum ekmek yemeye korkuyorum pasta börek poaça tatlı ne bileyim bu türtür şeyleri yerken suçluluk duyorum hipotroiti çıktı bide başıma bünyem çok yavaş azda yesem bana kilo olarak yapışıyor istediğim gibi ğiyinemiyorum sinir oluyorum aslında kendi elimizdede bütün zayıflama ilaçları var kullanamıyorum ilaç kullanıyorum tiroit olunca amann herşey şans buda beni buldu ay napayım saglık olsunn.
Canlarım herkese hayırlı cumalar rabbim bu güzel gün ve gecelerin hatırına inşallah herkesin gönlündekini tez zamanda versin .bu arada çok merak ettim jklm arkadaşımdan haber yokmu çarşamba günü sonuçlar belli olacaktı.bu arada ben kendi derdime dalmışken görüyorumki gece yarısı sohbetleri almış başını gidiyor.bensiz kaynatmaya utanmıyorsunuz değilmi?
kızlar baya döktürmüşsünüz akşam benim afadersiniz kıçımda pireler uçuşuyorken , ama biraz kıskandım sizi ben sürekli diyet yaparak geçti ömrüm genede 85 kiloyumne güzel 46 lardan 50 kilolardan bassetmişsiniz kendimi öyle düşünemiyorum bile yiyip yiyip kilo almayanlara hep sinir olmuşumdur. ben neden yemesem bile kilo alıyorum ekmek yemeye korkuyorum pasta börek poaça tatlı ne bileyim bu türtür şeyleri yerken suçluluk duyorum hipotroiti çıktı bide başıma bünyem çok yavaş azda yesem bana kilo olarak yapışıyor istediğim gibi ğiyinemiyorum sinir oluyorum aslında kendi elimizdede bütün zayıflama ilaçları var kullanamıyorum ilaç kullanıyorum tiroit olunca amann herşey şans buda beni buldu ay napayım saglık olsunn.
MASALCIM ayy morel oldu ama ııgııı begenmiyorum kendimi bi 20 kilo vermem lazım ama veremiyorum yürüş filan yapıyorum yemegi ekmegi kısıtlıyorum sürekli ğenede yerimde sayıyorum kilo vermesi çok zor insan birinde kıssa birinde yiyesi geliyor sen yanlış anlamışsın beni şimdi biz aktar olunca yani haliyle bütün piyasadaki zayıflama ürünleri elimizde kendimiz satıyoruz bütün otlar çöpler haplar huplar hepsi var ama ben gene şişkoyum çünkü kullanamıyorum tiroitim var her sabah tiroit hapı alıyorum o yüzden zayıflama ilaçları kullanamıyorum ilaç kullananlara zararlı komşunuzun oğlu ya biliçsiz kullanmıştır yada bir hastalıgı vardıysa ondan zararlı olmuştur .biz şeker tansiyon kalp rahatsızlıgınız yoksa diye öneriyoruz bi hastalıgı varsa zarar eder tabi en güzeli bogazını tutup spor yapıp zayıflama ama o bogazı tutmakta okadar basit olmuyor . yüzüm güzel allahtanda ordan kurtarıyorum allaha şükür bari ordan teselli olsun banaay ben nerelere gideyim hangi derdime yanayım ğülmeyen yüze gül taksan gülmezmiş onun hesabı benim işler .:97:
Canlarım herkese hayırlı cumalar rabbim bu güzel gün ve gecelerin hatırına inşallah herkesin gönlündekini tez zamanda versin .bu arada çok merak ettim jklm arkadaşımdan haber yokmu çarşamba günü sonuçlar belli olacaktı.bu arada ben kendi derdime dalmışken görüyorumki gece yarısı sohbetleri almış başını gidiyor.bensiz kaynatmaya utanmıyorsunuz değilmi?
ah kızlar ne güzel kaynatmışsınız dün gece bi saattir okuyorum daha anca bitirdimben ilaç kullanıyorum tiroidim az ç.alışıyormuş bi de ben de yumurta tembelliği var ikisinden de ilaçlarım var oyüzden oruç tutamıyorum geceleri sizin güzel sohbetlerinizi kaçırıyorum...
MASALCIM ayy morel oldu ama ııgııı begenmiyorum kendimi bi 20 kilo vermem lazım ama veremiyorum yürüş filan yapıyorum yemegi ekmegi kısıtlıyorum sürekli ğenede yerimde sayıyorum kilo vermesi çok zor insan birinde kıssa birinde yiyesi geliyor sen yanlış anlamışsın beni şimdi biz aktar olunca yani haliyle bütün piyasadaki zayıflama ürünleri elimizde kendimiz satıyoruz bütün otlar çöpler haplar huplar hepsi var ama ben gene şişkoyum çünkü kullanamıyorum tiroitim var her sabah tiroit hapı alıyorum o yüzden zayıflama ilaçları kullanamıyorum ilaç kullananlara zararlı komşunuzun oğlu ya biliçsiz kullanmıştır yada bir hastalıgı vardıysa ondan zararlı olmuştur .biz şeker tansiyon kalp rahatsızlıgınız yoksa diye öneriyoruz bi hastalıgı varsa zarar eder tabi en güzeli bogazını tutup spor yapıp zayıflama ama o bogazı tutmakta okadar basit olmuyor . yüzüm güzel allahtanda ordan kurtarıyorum allaha şükür bari ordan teselli olsun banaay ben nerelere gideyim hangi derdime yanayım ğülmeyen yüze gül taksan gülmezmiş onun hesabı benim işler .:97:
canlarım benimmm hala uyanamadım ya uyuşuk uyuşuk bakıyorum pc ye.baharcım sağlık problemlerin varsa tabkii tutamazsın eee o sahura kadarda oturmanın bir anlamı yok dimi yani.ya iyice uyku düzenimiz bozuldu artık ramazandan sonrada düzelmez gider böyle uykusuz her geceee....
yine kaynatırızkeşke siz de olsaydınız tabi ama nsılsa burdayız artık herşeyden konuştuk dün,ohhhh sefamız olsun be havam değişti yemin ederim sende de mi tiroid var istiyorumbebeğimi de de varmış dikkat edin kendinize ha, adamları iyi etcez diye kendinizi ihmal etmeyin...
aynen ya....sabah uyumak gece uyumak gibi dinlendirmiyo insanıama Allah için yapıyoruz Rabbim görüyor...olacak o kadar artık
kızlar sabah kaltım eşim de uyuyodu...yüzümü bile yıkamadan bilgisayarı açtım uykulu uykulu...bakıyodum foruma...eşim kalmış napıyosun diyoiyiyim sen napıyosun dedim kkya mı girdin sabah sabah diye güldü senin için bizim için diye vicdan yaptım başka bi konuda oturup saatlerce bilgisayrda kalsam sanırım bilgisayarı kaldırır ama konu bebek olunca bişey demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?