Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

haklısın canım içinde olunca herşeyi zamanla öğreniyorsun ben de onun için aklıma takılan herşeyi size sormaya çalışıyorum...

arkadaşlar bu arada tekrar sorayım hepinize eşinize bitkisel olarak neler yediriyorsunuz??? daha önce beni bu konuda bilgilendirmiştinz ama tekrar sorayım dedim...

şahsen biz şuan bitki olarak değilde fındık ceviz kabak çekirdeği böyle şeyler yiyoruz.bol yeşillik yiyor balık haftada en az bi kere yemeye çalışıyoruz. eşimin şeker hastalığının başlangıcı çıkmıştı nun tekrar tahlilini yaptırana kadar bişe yemeyecek.ama onun öncesinde arısütü bal polen ve çörekotu tozu karışımını yiyordu 2 kiloya yakın yedi faydası oldumu tabi bilmiyoruz.

arkadaşlar bu arada tekrar sorayım hepinize eşinize bitkisel olarak neler yediriyorsunuz??? daha önce beni bu konuda bilgilendirmiştinz ama tekrar sorayım dedim...

canım günde 1 bardak sallama ısırgan otu içiyo sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı keçi boynuzu tozu yiyo birdegünde birer avuç kavrulmamış badem ve fındık yiyo o kadar bunları yemesini kaan hoca söyledi.birde bol bol yeşil yapraklı sebzeler yemesi gerekiyor...

evt canım hatırladım o bitkiyi bulamadın dmi hala o bitkinin adını. ne ki o bende çok merak ediyorum valla. yok adam ilgilenmiyor keisnlikle derdinizi tlf da söyleyin diyolar biz iletiriz diyorlar ama abimiz nasıl görüşme yaptı bilmiyorum. görüşmek istedik ama nasip olmadı.

Polen kısırlık tedavisinde en önde gelen bitkisel gıdalardan biridir. Kısırlık tedavisinin en güç olanı sinirsel kaynaklı hormonal olan şeklidir. Kadın ve erkek beyninin ortasında bulunan nohut büyüklüğünde ki hipofiz bezi, belli zamanlarda kadınlarda yumurtalıklara, erkeklerde ise husyelere, omur ilik sinir telleri kanalı ile emir vererek yumurta ve sperm üretmelerini sağlatır. Korku, şok, stres, beyin özrü veya hastalıkları gibi nedenlerle hipofiz bezi bu görevini yapamaz ise kadında "ovülasyon yokluğu", erkekte "azosperm" denilen canlı sperm yokluğu ile kısırlıkları ortaya çıkarır. Dozajlı ve kaliteli bir Polenle birlikte alınan arısütü, kestane balı ve çörekotu, vücuda hem olağanüstü doğal protein, aminoasit, vitamin, mineral sağlayarak destek vermekte ve beyinde hipofiz bezindeki "Spazm"ı çözerek yumurta ve canlı sperm üretimini sağlamaktadır.
alıntıdır.....

bunu alcam da internette araştırdım yarım kilosu minimum 90 tl...ben de balcı var bi tane doğal bal satıyo oraya sorcam....artık neyse vercez parayı..
zaten para da kalmadı doktorlara ver ver...çocuk olsun da doktor olsun bari para onlarda

canım bende eşime bal polen falan yedirmek istiyorum ama korkuyorum çünkü babası ve akrabalarının büyük bölümü şeker hastası.belki eşimdede çıkar diye yedirmiyorum.ama e vitamini falan istiyorum almayı kaan hoca belki söyler diye bekliyorum eğer o söylemezse kendim alıcam yinede...

saol canım habire soru soruyorum bende ama merak ediyorum herşeyi bileyim ki ona göre davranalım...polen propolisi daha önce önermiştiniz bide keçiboynuzu tozunu onları aldırdım başladık... yeşilliği çok sever zaten eşim... üzüm çekirdeği tozundan bahsetmiştin bugün çakşır suyuyla onuda yarın aldırcam...

yok ya bulamadımaramadığım yer kalmadı kimse bilmiyor ki bitkinin adını bilmiyorum..bitkiyle ilgili fikrim yok sadece kısırlıkta iyi bunu biliyorum...fotosu var sadece...deli olcam bulamadım gitti ya

canım bu tozu öylemi yemeliymiş süte karıştırınca da olurmu ???

şekere polen bişey yapmaz...polen kullansın...suyla veya yoğurtla yesin...
polen kullanan şeker hastaları var canım...

bencede bekle canım kaan hoca bakalım ne diyecek herşeyi yedirmeye korkar oldum ben artık zaten allah korusun yan etkileri olur iyi yapalım derken kocadan olcaz

canım bu tozu öylemi yemeliymiş süte karıştırınca da olurmu ???

canım kutunun üzerinde süte karıştırılarak kullanılır yazıyo ama kaan hoca sade yiyeceksin dedi sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı yiyilecek.ama acayip etkili birşey şimdiden sölimmm

bencede bekle canım kaan hoca bakalım ne diyecek herşeyi yedirmeye korkar oldum ben artık zaten allah korusun yan etkileri olur iyi yapalım derken kocadan olcaz
evet canım sonra geç bulduk tez yitirdik olmayalımALLAH korusun onlar bizim herşeyimiz dediğin gibi iyi yapalım derken daha kötü olmasın herşeyy...

canım kutunun üzerinde süte karıştırılarak kullanılır yazıyo ama kaan hoca sade yiyeceksin dedi sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı yiyilecek.ama acayip etkili birşey şimdiden sölimmm

2 gündür kullanıyoruz canım etkili bişey olduğunu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…