canım anlamaman çok normal bizde ilk zamanlar anlamıyorduk yavaş yavaş öğreniyoruz ben ilk azoyu öğrendiğimde bile şoka girmiştim aaa erkekde nasıl sperm 0 olur diye sonra bu tahlilleri yaptırıyorduk ama ilk zamanlar ne anlama geldiğini hocanın neden istediğini bilmiyordum işte araştıra araitıra öğreniyoruz azoyu ilk öğrendiğimde sabahlara kadar internetin başında oturup araştırıyordum.daha bilmediğimiz neler var kim bilir...
arkadaşlar bu arada tekrar sorayım hepinize eşinize bitkisel olarak neler yediriyorsunuz??? daha önce beni bu konuda bilgilendirmiştinz ama tekrar sorayım dedim...
arkadaşlar bu arada tekrar sorayım hepinize eşinize bitkisel olarak neler yediriyorsunuz??? daha önce beni bu konuda bilgilendirmiştinz ama tekrar sorayım dedim...
ben geçen mail attım..bi bitki arıyorum haberiniz vardır belki...onu sordum.cevap geldi..şu numarayı arayın ürünlerimizden satın alın falan yazmışlar.... mailleri de adam kendi okumuyo yani...sanki ben ürün alcam dedimm
şahsen biz şuan bitki olarak değilde fındık ceviz kabak çekirdeği böyle şeyler yiyoruz.bol yeşillik yiyor balık haftada en az bi kere yemeye çalışıyoruz. eşimin şeker hastalığının başlangıcı çıkmıştı nun tekrar tahlilini yaptırana kadar bişe yemeyecek.ama onun öncesinde arısütü bal polen ve çörekotu tozu karışımını yiyordu 2 kiloya yakın yedi faydası oldumu tabi bilmiyoruz.
bal, polen,ginseng,arısütü karışımlı macun
çakşır suyu
üzüm çekirdeği
türk kahvesi,çiğ fındık,kabak çekirdeği..
et azolulara önerilmiyor...et yemiyoruz..ya da az yiyoruz.
bol yeşillik...
çinko ve e vitamini almayı düşünüyorum....zinco mu alayım bilmiyorum...
bi de kestane balıyla bi karışım var o iyi bişey gibi bakın kopyalıyorummm alıcam bizim bal biticek az kaldı bitsin ondan alcam
evt canım hatırladım o bitkiyi bulamadın dmi hala o bitkinin adını. ne ki o bende çok merak ediyorum valla. yok adam ilgilenmiyor keisnlikle derdinizi tlf da söyleyin diyolar biz iletiriz diyorlar ama abimiz nasıl görüşme yaptı bilmiyorum. görüşmek istedik ama nasip olmadı.
canım günde 1 bardak sallama ısırgan otu içiyo sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı keçi boynuzu tozu yiyo birdegünde birer avuç kavrulmamış badem ve fındık yiyo o kadar bunları yemesini kaan hoca söyledi.birde bol bol yeşil yapraklı sebzeler yemesi gerekiyor...
canım bende eşime bal polen falan yedirmek istiyorum ama korkuyorum çünkü babası ve akrabalarının büyük bölümü şeker hastası.belki eşimdede çıkar diye yedirmiyorum.ama e vitamini falan istiyorum almayı kaan hoca belki söyler diye bekliyorum eğer o söylemezse kendim alıcam yinede...
canım bende eşime bal polen falan yedirmek istiyorum ama korkuyorum çünkü babası ve akrabalarının büyük bölümü şeker hastası.belki eşimdede çıkar diye yedirmiyorum.ama e vitamini falan istiyorum almayı kaan hoca belki söyler diye bekliyorum eğer o söylemezse kendim alıcam yinede...
canım bu tozu öylemi yemeliymiş süte karıştırınca da olurmu ???
evet canım sonra geç bulduk tez yitirdik olmayalımbencede bekle canım kaan hoca bakalım ne diyecek herşeyi yedirmeye korkar oldum ben artık zaten allah korusun yan etkileri olur iyi yapalım derken kocadan olcaz
canım kutunun üzerinde süte karıştırılarak kullanılır yazıyo ama kaan hoca sade yiyeceksin dedi sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı yiyilecek.ama acayip etkili birşey şimdiden sölimmm
canım kutunun üzerinde süte karıştırılarak kullanılır yazıyo ama kaan hoca sade yiyeceksin dedi sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı yiyilecek.ama acayip etkili birşey şimdiden sölimmm
şekere polen bişey yapmaz...polen kullansın...suyla veya yoğurtla yesin...
polen kullanan şeker hastaları var canım...
2 gündür kullanıyoruz canım etkili bişey olduğunu anladım
Neye etkili canım ?
Keçiboynuzu tozundan mı bahsediyorsunuz kızlar anlamadım yav beynim durdu benim bugün yoruldum ya
canım polenmi daha etkili yoksa arısütümü.olmazsa şekere etkisi yoksa polen alayım ben arısütüde bayaa etkili galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?