Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
neyemi etkili güzel soru şimdi nasıl açıklayacağım onu düşünüyorum

canım ben açıklayayım ayyy bunları anlattığımı duysa eşim beni öldürür ama napalım canım burda ayıp olmaz... canım bu toz acayip cinsel isteği arttırıyor valla biz 2 gündür kullanıyoruz hemen faydasını göstermeye başladı

ayyyy gerçekten miiii ay aklıma gelmedi biliyormusun beynim durmuş benm anladım vay be keşke bizimkide kullansada etkisi olsa ben kullansam banada etkisi olurmu

hadi ya ah ahhh nerde kaldınız bebişler siz gelin diye neler yapıyoruz allahım umutlarımızı boşa çıkarmasın... masalcım çakşırı günde ne kadar içmeli???

çakşır yemeklerden 20 dk önce bir fincan içiliyor....hazır çakşır suyu diye satılan daha iyi..içindeki uçucu aromalar kaynatırken gidiyomuş çünkü... biz hazır alıyoruz...hem bana da iş çıkmamış oluyo etkisi onaylandı bu arada

ya canım bu çakşır suyunu nerden bulabiliriz netten baktım geçen gün herkes mersinden getirtiyomuş püfff

bahar ve masal buarada kaç yaşındasınız öğretmendiniz galiba ikinizde baranşlarınızı öğrenebilirmiyimmm

ya canım bu çakşır suyunu nerden bulabiliriz netten baktım geçen gün herkes mersinden getirtiyomuş püfff

aktarların hepsinde var...suyunu alıyoruz biz çakşır suyunun nurs lokman hekim markası....baya uluslararası kalite belgeleri falan var...bu da adana mersin tarafından çıkıyomuş zaten.......
kaynarken özelliği gidiyo ben araştırmıştım aktar da aynısını söyledi

sağol canım not alayımda yarın bi sorayım aktarlara inşallah bulabilirim..

bahar ve masal buarada kaç yaşındasınız öğretmendiniz galiba ikinizde baranşlarınızı öğrenebilirmiyimmm

canım ben 25 yaşındayım haftaya 26 olucam okul öncesi öğretmeniyim ben ve bölümümü çok seviyorum çocuklarla o tertemiz kalplerle birarada olmak çok zevkli 4. senem bitti bu sene 5. senem olacak görevde... zaman nasıl geçiyor anlamıyorum...

ben 24üm canım rehberlik psikolojik danışmanlık...atanırsam ne iyi olcak biliyo musun tercih yapıcam bugünlerde

masalcım inş olur ataman allaha şükür ben mezun olur olmaz atandım sıkıntı yaşamadım ama bi çok arkadaşım atanamamıştı boşta kalmak çok zor bi durum... sen nezaman mezun oldun inş bu atamada olur ve rahatlarsın...

kızlar eşim çağırıyo ders çalışıyodu bugün canı sıkıldı galiba bi gideyim yanına sınavları var yükselmek için ünv okuyo yeniden.... azcık moral depolayayım di mi ama.....ben kaçtım bebekler... zira ısrarla çağırıyo

canım yaşıtmışız.ayyy çocuklarla zaman geçirmek ne güzeldir bende çocukları çok severim onlarla ilgilenmeye oyunlar oynamaya bişeyler öğretmeye bayılırım çok şanslısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…