Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım yaşıtmışız.ayyy çocuklarla zaman geçirmek ne güzeldir bende çocukları çok severim onlarla ilgilenmeye oyunlar oynamaya bişeyler öğretmeye bayılırım çok şanslısın...

evet canım bende çok şanslı olduğumu düşünüyorum çocuklarımı bi görsen hepsi birbirinden tatlı onlarla vakit geçirmek inanılmaz bi zevk...

yüksek lisanstan sonra bi yıl oldu...geçen yıl özelde çalıştım...ama özel beni bozar devletin şevkatli kollarına sığıncam
kaçtım kızlar ben ok yine konuşuruz...bugünlük de bana ayrılan sürenin sonuna geldim sizi seviyorum öptüm

eseslim canım sende 26 yaşındaydın değilmi buarada eseslim ve ben evde muhasebe yapıyoruz değilmi tatlımya bizde bi işe girebilseydik sıkıldık artıkk püfff

eseslim canım sende 26 yaşındaydın değilmi buarada eseslim ve ben evde muhasebe yapıyoruz değilmi tatlımya bizde bi işe girebilseydik sıkıldık artıkk püfff

evt canım bende 26 yaşındayım. muhasebe yapıyorum bende valla ya keşke girsek bi işe ama benim eşim istemi,yor.kendi işlerini yapmamaı istiyor. biraz kısaknçtırda ama çalışmayı çok seviyorum hele mesleğimi çook seviyorum. hesap kitap yapmaktan zevk alıyorum.

kızlarrr ben kaçtım sahur hazırlamaya başlasam iyi olur kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi byy

kızlar bende kaçıyorum hepinize iyi geceler ve kocaman öpücükler

Ohh maşallah canım kaçıncı gün test yapılıyor? inşallah bebişin sana tutunur. hayırlı haberler veriisn bize. dualrım seninle canım

merhaba masal siz doktordan ilacda kullaniyormusunuz bu bitkisellere ek olarak?
bende merak ettim de caksir suyunu bir kaan hocaya sorucam kullansak olurmu diye..

merhaba masal siz doktordan ilacda kullaniyormusunuz bu bitkisellere ek olarak?
bende merak ettim de caksir suyunu bir kaan hocaya sorucam kullansak olurmu diye..

yok şimdilik kullanmıyoruz ilaç falan...genetik testin sonuçları çıkcak onu bekliyoruz....beklerken de boş durmayalım dedik

Dibi yosun tutan denizlerle ilgilenme,sen dağları seyret....
Yenikdüşüyorsan özlemlerine aldırma kalbindeki o uçsuz bucaksız sevgiyi hisset....
Işıklar sönmüşse ve karanlıksa ona da aldırma ay ışığını seyret...
Sabret,sabret ki herşey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun,
Sabret ki herşey gönlünce olsun....

Hepimizin herşey gönlünce olsun arkadaşlar.Anne olmak uğruna türlü sıkıntıları çeken bizler de elbet birgün sevinecek,sabrımızın mükafakını Rabbimizden alacağız...Hepiniz dualarımdasınız...
Bunlar sizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…