canım merhaba cevap gelmedi yaaa bende ikidebir maile girip duruyorum ama malesefffgece yazar umarımm sen nasılsın yazdıklarınızı okudum sohbetiniz güzelmiş ama tabii biraz üzücü şeylerde vardı canlarım takmayın kafanıza bizim derdimiz bize yetiyo birde kaynanalarlamı uğraşıcaz amannnnn sallayın gitsin...
canım hg şaşkınlıkla okudum yazdıklarını ALLAH bebeğini sana bağışlasın.inan çok duygulandım okurken ne güzel yaa inşallah bizlerde en yakın zamanda anne oluruz şimdi sen hepimize umut oldun sperm güçlendirici vitamin derken mümkünse adını yazabilirmisin canım..
canım sıkılıyor kızlar napıyorsunuz
çok bekletmez seni inş canım benim... evet biz burda habire kaynatıyoruzevet ya herkesin derdi kendine yetiryor bide kaynanalar çıkıyor ortaya arkadaşlar çektikleri sıkıntıları anlatınca bi kat daha üzüldüm... inş en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz ve yüzümüz hep güler
amin insallah allah bütün isteyenlere versin. ben yurtdisinda yasadigim icin burdan aldim hapin adi orthomol fertil türkiyede eczanede sordum ama yoktu mutlaka ona benzer birseyler mutlaka vardir icinde yanilmiyorsam 20 yakin vitaminler ve balik yagi hapi vardi bunlari hergün icti esim.
Azosperm için Çakşır otu iyi geliyor diyorlar arkadaşlar..
Kimse yok bu akşam cervancım. hberkes kocalarıyla ilgileniyor sanırım.
evet canım kocalarıyla ilgileniyorlardır ben gündüz yeterince ilgilendimm.nasılsın canımcımm:80:
iyim valla canım napıyım. evde değilidk bizde dışarıda biraz dolaştık ama hava çok soğuktu çok fazla dolaşamadık. sen neler yapıyorsun.
iyiyim canım bizide kayınvalidem çağırmıştı iftara oraya gittik sonra dolaştık biraz aynen hava soğuktu üşüdük eve geldik bizde.eşim uyuyunca anca girebildim bende nete.yasemin1111 in yazdıklarını okudunmu azönce nette araştırdım accık almanyadaki azospermi olan hastalara doktorları öneriyormuş.tamamen vitamin içeriklii...
bugünlerde neye sinir oluyorum biliyormusun herkes aynı şeyi söylüyooo ohhh çocuk yok ne güzel gezin tozun muhabbeti çocuk yok diye memnunmuş gibi bir halimizmi var ya ne gıcık insanlar yaa hııı bizim derdimizde gezip tozmakdı sanki...
Valla canım sinir olma bende oluyordum ama Allah biliyo biizm durumumuzu kimseyede hesap vermek zorunda değiliz. evet yok ohh rahatız diyorum bende. çünkü kimse anlamaz her kafadan bir ses çıkar. bizim sorunumuzdan ancak biz anlıyoruz. bu söylenenlere taksak zatenn ooo deliye döneriz valla
aynen canım ama biyeryen sonra sıkıyolar artık birde bizim durumumuzu herkes biliyo eşim m.tese olduğunda öğrendiler hep akrabalar ama işte konuşmak olsunda insanlara..ya canım çakşır suyunu almayı düşünüyordum da bugün topikde okudum kan değerlerini olumsuz etkileyebiliyormuş.vazgeçtim bende.buarada dünden beri düşünüyorumda sizin aşlerinizde çok uyuyo galiba bu azospermi olan erkekler neden bukadar uykuyu seviyo vardır bir nedeni acaba hormonlarımı etkiliyo ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?