Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aradığım bitkinin ismini sonunda işbirliğiyle bulduk BALIM ı öpüyorum valla kocaman
kızlar meryem ana eli otu hamiş kalmak için kullanılıyomuş...bi araştıralım mııııııı...
ben kullanmayı düşünüyorum eşimle...
spermleri güçlendirir yazıyoooo...

yine koydum resmi..

kızlarr aranızda proxed plus ve m sure kullanan varmı.ya nöbetçi eczaneleri aradım hiçbirinde yok bulamazsınız diyorlar nerden temin edebiliriz..

hayırlı ramazanlar hanımlar.epeydir takip ediyorum ama üyelliğim yeni onaylanmış.bende 11 yıllık evliyim bizim sorun da AZO.şimdiye kadar mutlu sona ulaşamadık ama ALLAH ımdan asla ümit kesmiyorum zira Onun herşeye gücü yeter.hepimiz için DUALAR edelim şu mübarek günlerde gecelerde. [RABBİMİZ bize göz aydınlığı olacak eşler ve çocuklar bağışla ve bizi takva sahiplerine önder yap FURKAN SURESİ 74] antalyadan sevgiler

Çok güzel tatlım ne güzel şeyler söylemiş hoca hadi hayırlısı i,nşallah. tedaviden olumlu sonuçlar alırsınız inşallah canım. bol bol spermler olur sonrada bebişlerinizz

inşallah canım bizlere dua et bizde hamiş kalalım bizde uyuyalım erkenden herşey bebişimiz için

hoşgeldin aramıza....tatsız bi sebeple burda buluştuk hepimiz fakat madem böyle bir sıkıntı var elbette çaresi de vardır deyip arıyoruz...Allah yüzümüzü güldürsün canım...sizde sorun neydi peki tedavi oldunuz mu....11 yıl iyi zaman Allah'ım yardım etsin...
burda birbirimize destek olmamız lazım..bizi bizden başkası anlamaz.....bildiklerimizi paylaşalım

cervan internete baktın mı belki ordan sipariş verebilirsin...
eseslim hoşgeldin kader arkadaşım

canım internetten baktım verdikleri numaraları arıyorum cvp yok pazar belkide kapalıdır.birde korkuyorum sahte ürün falan olmasın ilaçlarda bayaa pahalıymış ya msure 400 proxed plus 110 ALLAH yardımcımız olsun..

Masalcım ya o otu araştırıyorum ama doğumu kolaylaştıran filan diyor. spermlerede etkisi varmıymış bulamadım ben de mekke medideneden mi getittiriliyormuş buralarda bulunmuyor galiba

kadın,kocasını bekliyordu evde...zil çaldı...evin hanımı kapıyı açtı..
karşısında tanımadığı bir adam vardı.adam dedi ki"ben ahmet eşinizin bana 10000tl borcu var onu tahsil etmeye geldim"ve elindeki kağıdı salladı adam.
kadın paniklemişti zira çok borçları vardı ve eşi bunalıma girmişti bu yüzden..."bu borcu ertelemeniz mümkün mü acaba bunu toparlamamız mümkün değil şu an"dedi
adam düşünceli bir halde baktı kadına ve dedi ki"bu borcu silerim ve elimdeki kağıdı yırtar atarım ama güzel bayan lütfen bana sarılın.."
kadın şok olmuştu bu teklif mide bulandırıcıydı ama kocası geldi aklına ve teklifi kabul etti....sarıldı adama...adam gerçekten elindeki kağıdı yırttı."borcunuz yok bana,peki elimdeki çantada 10000tl var desem,bunu size vermeyi telif etsem...tabi eğer beni öperseniz?"
kadın uzun süre düşündü ama teklifi kabul etti ve yabancıyı na böyle öptü....
adam para çantasını bırakıp gitti...
kadın paranın nereden geldiğini nasıl açıklayacağını düşünürken aklına türlü şeyler geldi..derken evin beyi geldi...seslendi kadına"hanım,ahmet diye bi adam geldi mi bugün."
kadın tutuştu tabe çekinerek "evet" dedi.
kocası"10000 tl borcu vardı bana parayı da getirdi mi?"

BİLGİ PAYLAŞIMI ÖNEMLİDİR....paylaşalımm:)))

Hoşbulduk canım kader arkadaşım benim nasılsın bugün
çok iyiyim valladün eşim bana jest yaptı,yemek yedik.bebek ortaköy istinye gezdik,bol bol birbirimize baktık,konuştuk,güldük.. bu gaz bana bi süre yeter
Masalcım ya o otu araştırıyorum ama doğumu kolaylaştıran filan diyor. spermlerede etkisi varmıymış bulamadım ben de mekke medideneden mi getittiriliyormuş buralarda bulunmuyor galiba

valla o kadar çok sayfa okudum ki nerde bulursam kopyalarım o sayfayı..bi de ingilizceleri de çeviriliyorum translateden.hem erkek hem kadın içmeliymiş...hristiyanlar için çok önemli bi bitki galiba bu...yeniden dirilişi sembollüyor.bu bitki 1000-2000 yıl kalabiliyomuş bozulmadan.
kurumuş bu dal suda tekrar açılıp yeşeriyor...suya koyup içiyorsun...da nerden bulcaz kiii

şu an çok pişmanım umreye gittiğimizde uhud ve bedirin orda arap kadınları bunları böyle koca bi öbek satıyorlar hemde 5 riyaldi yanlış hatırlamıyorsam bizim turdan kadınlar aldı çok faydasını gören olmuş ama bu otu kolay dogum yapmak için 8. aydan itibaren içiyorlarmış kullanan bir abla çok tavsiye etti hiç sancım olmadı çok kolay dogurdum falan diyordu ama sperm etkisini bilmiyordum
kızlar aranızda yakında umreye gidicek olan varmı

masalcım meraba o ot hacdan getirtiliyormuş gidenlere ısmarlamak lazım dogumu kolaylaştırıyormuş hamile kalamayanlara iyiymiş karı koca içmek daha iyiymiş ama sperm filan arttırır yazmıyor belki bir tılısım gibidir genede faydalıdır keşke getiren olsa hep içeriz bellimi olur nerde ne var neyde şifa var bakarsın sebeb olur birazda inanmak önemli ...

masal5758 hoşbulduk ilk cevap yazan sen oldun.bizim sorun azosperm.2. senemizde varikosel ameliyatı oldu ama değişen birşey yok.2004 TESE AMELİYATI tıp fakültesinde yine bulunamadı.uzun bir süre ara verdik.2010 istanbul memorial de birkez daha dedk.busefer yine TESE olacaktıki bir örnek ver dediler eşime 1 saat kadar bekledik AZ sayıda sperm çıkmış dediler .nasıl sevindik anlatamam.bir daha örnek alıp tüpbebek yaptılar zaten ben hazırlanmıştım.3 tane embriyo oluştu ama iyi kalite değildi. 3 taneyide transfer ettiler.12 gün sonra kanda bakıldı. doktorumuz sonuç ne iyi ne kötü dedi. iğneler ilaçlar devam ettik. 1 ay kadar sonra negatif. oradaki üroloji doktoru eşime hiç bir şey vermedi ilaç vs bu sene yine gittik . testler de yine sıfır çıktı.bir tedavi filan ver ki ameliyat şanşımız artar belki dedik. 1ilaç yazmış günde yarım içiyor bakalım hayırlısı .hormonlar da fsh yüksek.bu arada[ kaan aydos la de netten yazıyorum önceden kesinlikle mikrotese öneririm demişti. şimdi 2 tana ilaç ismi yazmış kullan eylülde gel demiş.henüz başlamadık.]işte 11 yılın kısaca hikayesi. inşallah sizler bukadar beklemezsiniz. tüm arkadaşlara arzularının daha güzelini vermesini rabbim den diliyorum .en yakın zamanda hayılısıyla ANNE oluruz inş.

KEŞKEEEEE
kız öyle bişey okudum az önce de nerdeydi beynim sulandıben kullanmayı düşünüyorum bebekim ya ben çok inandım buna...

anladım canım....biz de kaan hocayla mail yoluyla anlaşıyoruzama bi kez çıkınca yine çıkar diyor doktorlar umudunu kaybetme bakalım gün doğmadan neler doğar... kaan hoca iyi doktor...

kizlar iyi gunel sizden birsey sorucam benim arkadasiminda esinde azosperim cikti doktora getmisler detayli bilgi icin testis boyutu normalmis hormonlarda testron haric normal genetik tesde normal gelmis semen tahlili ise 1ml burdaki rus prof demis ki sende tikaniklik olabilir ama testestron yukseltmek icin ilac vermis kullanmis 2 ml olmus cikmamis sperim yine sizin bu konuyla ilgili bilginiz varmi?her hormonlari normal ve genetik tesdi normal gelen ve sperim miktari 1ml olanda tikaniklik olurmu ki?tesekkur ediyorum hepinizi opuyorum...

canım hoşgeldin.11 sene bayaa uzun zaman inşallah daha fazla bekletmez rabbim.ama bir kez normal çıkış olmuş negüzel inşallah tedaviniz olumlu gierde tekrar çıkış olur yada m.tesedede olsa bulunur...

hoş geldin canım üzülme olur inşallah allah büyük spermler daha önce göründüyse gene çıkabilir tedaviyle kaan hocanın dediklerini uygulayın iyi bir doktor bitkisellerde uygula 11 yıl uzun ama ben senden daha kıdemliyim 19 yıl oldu allah büyük derdini veren sabrınıda veriyor inşallah bu sınavı savaşı kazananlardan olalım bir yıl üç yıl oluşunun önemi yok hepimizin aynı şekil istegi ve arzusu degişen bişey yok allah hepimizin yardımcısı olsun sende antalyadaymışsın bende istersen tanışırız dert ortagıyız nede olsa damdan düşenin hali,nden damdan düşen anlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…