Tedaviniz gayet güzel gidiyor. Tedavinizi aşağıdaki şekilde yeniden düzenledim.
Endol tablet. Sabahları tok karnına 1 tane alınacak.
Proxeed plus. Sabah ve akşamları 1 tane, suya karıştırılıp tok karnına içilecek. Bunu eczanelerde ya da internet üzerinden temin edebilirsiniz.
M-Sure tablet. Sabah ve akşamları 1 tane tok karnına içilecek. Bunu da eczanelerden ya da internet üzerinden bulabilirsiniz.
Diyet. ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında yazılı diyete de uymaya gayret edin.
1 ay sonra kanda FSH, LH ve Testosteron bakıp, bana yazacaksınız.
çok mutluyum kızlarrrr inşallah tedavimiz hep böyle iyi gider öpüyorum hepinizi
benim esimde cok uyuyo:95:
herkese merhabatabi öyle gece yarılarına kadar oturunca bu saate kadar da kalkamazsınız.kıskandım valla ne güzel oturmuşsunuz öyle sahura kadar.gerçi bugün bende geç yatmıştım ama ben tv ye eşim nete bakıyordu.aslında bende çabuk uyuyabilenlerdenim,tabi eğer bir aksilik yoksa.ama bu hamilelik beni iyice uykucu yaptı.eskiden sabaha kadar otursam banamısın demezdim ama şimdi saat12 dedimi yataktayım çoğu zaman,umarım doğumdan sonra düzelir.size bu şekilde yetişmesi çok zor oluyor,epey kaynatmışsınız.Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hamiş haberlerimizi vermeyi,bebişlerimizi anlatmayı nasip etsin inş:81::81:..öptüm hepinizi ..
hayırlı ramazanlar hanımlar.epeydir takip ediyorum ama üyelliğim yeni onaylanmış.bende 11 yıllık evliyim bizim sorun da AZO.şimdiye kadar mutlu sona ulaşamadık ama ALLAH ımdan asla ümit kesmiyorum zira Onun herşeye gücü yeter.hepimiz için DUALAR edelim şu mübarek günlerde gecelerde. [RABBİMİZ bize göz aydınlığı olacak eşler ve çocuklar bağışla ve bizi takva sahiplerine önder yap FURKAN SURESİ 74] antalyadan sevgiler
cervan internete baktın mı belki ordan sipariş verebilirsin...
eseslim hoşgeldin kader arkadaşım
cervan internete baktın mı belki ordan sipariş verebilirsin...
eseslim hoşgeldin kader arkadaşım
çok iyiyim vallaHoşbulduk canım kader arkadaşım benimnasılsın bugün
Masalcım ya o otu araştırıyorum ama doğumu kolaylaştıran filan diyor. spermlerede etkisi varmıymış bulamadım ben de mekke medideneden mi getittiriliyormuş buralarda bulunmuyor galiba
aradığım bitkinin ismini sonunda işbirliğiyle buldukBALIM ı öpüyorum valla kocaman
kızlar meryem ana eli otu hamiş kalmak için kullanılıyomuş...bi araştıralım mııııııı...
ben kullanmayı düşünüyorum eşimle...
spermleri güçlendirir yazıyoooo...
Eki Görüntüle 244571
yine koydum resmi..
çok iyiyim valladün eşim bana jest yaptı,yemek yedik.bebek ortaköy istinye gezdik,bol bol birbirimize baktık,konuştuk,güldük.. bu gaz bana bi süre yeter
valla o kadar çok sayfa okudum ki nerde bulursam kopyalarım o sayfayı..bi de ingilizceleri de çeviriliyorum translateden.hem erkek hem kadın içmeliymiş...hristiyanlar için çok önemli bi bitki galiba bu...yeniden dirilişi sembollüyor.bu bitki 1000-2000 yıl kalabiliyomuş bozulmadan.
kurumuş bu dal suda tekrar açılıp yeşeriyor...suya koyup içiyorsun...da nerden bulcaz kiii
hoşgeldin aramıza....tatsız bi sebeple burda buluştuk hepimiz fakat madem böyle bir sıkıntı var elbette çaresi de vardır deyip arıyoruz...Allah yüzümüzü güldürsün canım...sizde sorun neydi peki tedavi oldunuz mu....11 yıl iyi zaman Allah'ım yardım etsin...
burda birbirimize destek olmamız lazım..bizi bizden başkası anlamaz.....bildiklerimizi paylaşalım
KEŞKEEEEEşu an çok pişmanım umreye gittiğimizde uhud ve bedirin orda arap kadınları bunları böyle koca bi öbek satıyorlar hemde 5 riyaldi yanlış hatırlamıyorsam bizim turdan kadınlar aldı çok faydasını gören olmuş ama bu otu kolay dogum yapmak için 8. aydan itibaren içiyorlarmış kullanan bir abla çok tavsiye etti hiç sancım olmadı çok kolay dogurdum falan diyordu ama sperm etkisini bilmiyordum
kızlar aranızda yakında umreye gidicek olan varmı
kız öyle bişey okudum az önce de nerdeydi beynim sulandımasalcım meraba o ot hacdan getirtiliyormuş gidenlere ısmarlamak lazım dogumu kolaylaştırıyormuş hamile kalamayanlara iyiymiş karı koca içmek daha iyiymiş ama sperm filan arttırır yazmıyor belki bir tılısım gibidir genede faydalıdır keşke getiren olsa hep içeriz bellimi olur nerde ne var neyde şifa var bakarsın sebeb olur birazda inanmak önemli ...
masal5758 hoşbulduk ilk cevap yazan sen oldun.bizim sorun azosperm.2. senemizde varikosel ameliyatı oldu ama değişen birşey yok.2004 TESE AMELİYATI tıp fakültesinde yine bulunamadı.uzun bir süre ara verdik.2010 istanbul memorial de birkez daha dedk.busefer yine TESE olacaktıki bir örnek ver dediler eşime 1 saat kadar bekledik AZ sayıda sperm çıkmış dediler .nasıl sevindik anlatamam.bir daha örnek alıp tüpbebek yaptılar zaten ben hazırlanmıştım.3 tane embriyo oluştu ama iyi kalite değildi. 3 taneyide transfer ettiler.12 gün sonra kanda bakıldı. doktorumuz sonuç ne iyi ne kötü dedi. iğneler ilaçlar devam ettik. 1 ay kadar sonra negatif. oradaki üroloji doktoru eşime hiç bir şey vermedi ilaç vs bu sene yine gittik . testler de yine sıfır çıktı.bir tedavi filan ver ki ameliyat şanşımız artar belki dedik. 1ilaç yazmış günde yarım içiyor bakalım hayırlısı .hormonlar da fsh yüksek.bu arada[ kaan aydos la de netten yazıyorum önceden kesinlikle mikrotese öneririm demişti. şimdi 2 tana ilaç ismi yazmış kullan eylülde gel demiş.henüz başlamadık.]işte 11 yılın kısaca hikayesi. inşallah sizler bukadar beklemezsiniz. tüm arkadaşlara arzularının daha güzelini vermesini rabbim den diliyorum .en yakın zamanda hayılısıyla ANNE oluruz inş.
masal5758 hoşbulduk ilk cevap yazan sen oldun.bizim sorun azosperm.2. senemizde varikosel ameliyatı oldu ama değişen birşey yok.2004 TESE AMELİYATI tıp fakültesinde yine bulunamadı.uzun bir süre ara verdik.2010 istanbul memorial de birkez daha dedk.busefer yine TESE olacaktıki bir örnek ver dediler eşime 1 saat kadar bekledik AZ sayıda sperm çıkmış dediler .nasıl sevindik anlatamam.bir daha örnek alıp tüpbebek yaptılar zaten ben hazırlanmıştım.3 tane embriyo oluştu ama iyi kalite değildi. 3 taneyide transfer ettiler.12 gün sonra kanda bakıldı. doktorumuz sonuç ne iyi ne kötü dedi. iğneler ilaçlar devam ettik. 1 ay kadar sonra negatif. oradaki üroloji doktoru eşime hiç bir şey vermedi ilaç vs bu sene yine gittik . testler de yine sıfır çıktı.bir tedavi filan ver ki ameliyat şanşımız artar belki dedik. 1ilaç yazmış günde yarım içiyor bakalım hayırlısı .hormonlar da fsh yüksek.bu arada[ kaan aydos la de netten yazıyorum önceden kesinlikle mikrotese öneririm demişti. şimdi 2 tana ilaç ismi yazmış kullan eylülde gel demiş.henüz başlamadık.]işte 11 yılın kısaca hikayesi. inşallah sizler bukadar beklemezsiniz. tüm arkadaşlara arzularının daha güzelini vermesini rabbim den diliyorum .en yakın zamanda hayılısıyla ANNE oluruz inş.
hayırlı ramazanlar hanımlar.epeydir takip ediyorum ama üyelliğim yeni onaylanmış.bende 11 yıllık evliyim bizim sorun da AZO.şimdiye kadar mutlu sona ulaşamadık ama ALLAH ımdan asla ümit kesmiyorum zira Onun herşeye gücü yeter.hepimiz için DUALAR edelim şu mübarek günlerde gecelerde. [RABBİMİZ bize göz aydınlığı olacak eşler ve çocuklar bağışla ve bizi takva sahiplerine önder yap FURKAN SURESİ 74] antalyadan sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?