Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

biz de ilk evlenince nerdeyse hergün yemeğe giderdik ben daha erken giderdim tabi eşim iş çıkışı gelidi...şimdi üç dört günde bir gidiyorum..onlara kalsa yine hergün gideyim.ama benim de düzenim var işim gücüm var..hadi hepsini geçtim evimde oturmak istiyorum ben...aynı şeyleri yaşamışız resmen benim eşim de kırgınlık dargınlık olmasın onlara söyleme der...annesi sana şu yemeği yapayım yüzün çökmüş,ne yiyosunuz falan der hep... halbuki eşim zayıf değil hatta göbek yapmaya başladı sanki birazsanki ben adamı aç bırakıyorum evde..ne zaman bize yemeğe gelse beğenmez yemeği bi kusur bulur...herkes beğenir benim yemeklerimi bi damla atılmaz ama onun tabağı hep kalır öyle..
neyse ne yapalım eşimizi seviyoruz onları da sevip saygı duyucaz artık çare yok...

aynen öyle masalcım performans olunca öyle zannediyorlar benimki inmemiş tessislerden amaliyat olmuş ğenede bişey olmaz zannediyordu aslında kaynanamgile söylemişler çocukkendoktor çocugu olmaya bilir diye kaynanmgil saklamışlar büyük görümcem yeni gelinken günüm geçtiğinde kortugumuz başımıza gelmedi der dururdu iyi iyi diyordu bende salak gibi neden korkmuşlar demiyordum bilmiyodum ne demek istediklerini .:26:

valla aynı şeyler ya ahh kader arkadaşım benim. beni bide ilk evlendiğimde kahvaltıya çağırıyordu akşama kadar orda kalıyordum eşim işten gelip yemek yer çayı bile içip gelirdik evimize. ama ben bigün patladım deidm ya ben evimin tadını çıkaramıyorum yeni evliyiz evliliğimizin en güzel günleri ama onuda evimizde geçiremiyorum deidm önce kahvaltıları bıraktım. sonrada gün aşırı gitmeye başladık yemeklerede ama kaynanam arardı oğlunu hiç gelmiyonuz derddi al işte kocamda annem küsüyo diyip gidelim derdi hep. off offf. aa benim oğlum o yemekten yemez der halbuki ben yaparım yer hala iddalaşır benle hayır yemez der beğpenmez der benim yaptıklarımı yer der hep. valla eşlerimiz iiy çok şükür

bu durumda insan kızıyor işte..sahurda konu geçti...dedim ki ramazan bitince bitkiselleri düzenli kulanmak lazım...eşim sabahları kahvaltı yapmaz alışmamış,meyve de yemez,sebze ot sevmez...anne alıştırmamış yiyince midesi bulanıyo.annende kabahat dedim bi anne nasıl kahvaltı hazırlamaz çocuğuna, biz yapmıyoduk diyo...benim de yiyesim gelmezdi çocukken ama annem her sabah ısrarla hazırlar bi lokma da olsa ye derdi zamanla alışkanlık oldu yemeye başladım...şimdi kahvaltısız uyanamam...zamanında yapmışlar etmişler cefasını biz çekiyoruz....eşim de herşeye kızıyosun bugünlerde diyo...kızarım tabi.lafa gelince mangalda kül bırakmıyolar icraat sıfır.

haklısın canım ya herşey yetiştirmeyle alakalı anneler oğullarına kıyamıyorlar ne yaparlarsa seslerini çıkarmıyorlar tamam oğlum sen bilirsin oğlum ondan sonra tüm cefayı eşler çekiyor... daha önceden de dedim ya allahtan eşim yemek seçmez herşeyi yer meyve sebze bayılır onlarda sıkıntı yok şimdide bitkisel ne verirsen yiyor gıkı çıkmıyor... ama benim eşimde ne dediyse o olmuş zaten başta babada yok yanlış bişey yapsa ile oğlunu uyarmaz... biz evlendiğimiz zaman bende sorun yaşadım lafının üstüne laf edilmemesine alıştığı için ben herşeyi yüzüne söyleyince bozuluyordu... ama evlendiğimizde 23 yaşındaydı hatalarının farkına vardı ve 1 senede düzeltti kendini allaha şükür şimdi varsa yoksa ben yine ailesini üzmek istemez ama eskisi gibi bağımlı değil ailesine...

aynı şeyler inan..yani sanki ben yazdım yukardakileri

aynen ne diyeyim çok bişey desen boşanalım git evlen der ya herkezin kocasından kıskanır busefer ben acıyorum bırakmadım aglar bi zoruna giden bişey olsa ondan hiç yüzünede vurmam sanki hiç üzülmüyormuşum gibi davranırım ama bide anlayan olsa kaynanamgil bile hiç anlamazlar hep ogulları için üzülürler sadece olaya benim açımdan bakmazlar buda çekiyor beraberinde buda çocuksuz kaldı anne olamadı demezler dua ederken bile allah şu ogluma bi çocuk ver der gelinime demez hiç tüp bebek yaptırdıgımızda küçük görümcem tahlil gününden birgün sonra telofon açtı biz tutmayınca sesimizi çıkartmadık benle konuştu noldu diye bende belli degilmi tutmamış ondan sesimizi çıkarmadık dedim oda demezmi demekki olmayacak allah yazmamış zahar abimin yanında aglamada zaten üzülüyor vallaha agladım şengül o üzülüyorda ben üzülmüyormuyum benim iki üçtane var heralde valla insanın baba olamamasından anne olamaması daha kötü o gene gidiyor işe herkezin lafını hareketlerini ben görüyorum o ne görüyo dedim eee gitmesinmi işe olaya nerden bakıyor anlamıyo bile ne demek istediğimi bende amann dedim kapadım yüzüne telofunu eşime söyledim böyle böyle oldu diye ilkdefa haklı buldu ve kardeşine mesaj attı arayıp apuk supuk konuşmayın zaten piskolojimiz bozuk birazda siz bozmayın dedi alkış alkış ilkdefa . :13:

iyi yapmış eşino laf atanlara ananem olsa gıraaan giresice,ciğerinin bağrından yanasıca,adı batasıca,teneşirlere gelesice,çomecik çıkasıca,kör guyuya düşesice,şeytanından bulasıca derdiben de bazen demek istiyorum da tutuyorum kendimi

canlarım size doyum olmaz...namaz kaçacak gideyim kılayım...markete de gitmem lazım...yine girerim konuşuruz olur mu öptüm çok

ya işte hem birbirimize yapıyoruz biz... seni anlamaları gerekir onlarda kadın tamam eşine destek olsun ama bu arada seni de anlayıp ona göre davransınlar ama yok sanki onlar kadın değil...

masalcım ya koptum sayende harbiden bu sözlerin hepsini hakediyorlar aslında ama biz onlar gibi değiliz fark burada...

canlarım size doyum olmaz...namaz kaçacak gideyim kılayım...markete de gitmem lazım...yine girerim konuşuruz olur mu öptüm çok

ben de cıkayım kızlar bu gün hem ev temizle hem buraya yetiş öldüm valla neyse sonra görüşürüz canlarım ben de öpüyorum hepinizi

ya işte hem birbirimize yapıyoruz biz... seni anlamaları gerekir onlarda kadın tamam eşine destek olsun ama bu arada seni de anlayıp ona göre davransınlar ama yok sanki onlar kadın değil...

onlar kadın ama herşeyleri tam onda 3 çocugu vardı şimdi bidaha yaptı dört oldu eşi 8 kızın üstüne olmuş tek oglan eşiyle evlendiğinde oglanları olmucak diye çok korktular iki kızı oldu üst üste gitmiş adaklar adamışlar yatırlara gitmişler erkek çocuk olsun diye üçünciye erkek oldu 4.cüyüde erkek olsun diye yaptılar busene kız oldu oh oh demedim desem yalan olur kaynam bile boyna oglan olmazsa soyları kurucak der dururdu sanki padişah peygamber soyundan gelme kızının kocası olsunda kız mız allah hayırlısını versin oglunun hiç yok olsaydı kız olsaydı düşüncesiz konuşmalar çok . birinde kaynanam gelmişti bize geldimi bi kaç ay kalır komşuları tanırdı o yüzden kaynam geldi diye hoşgeldine geldi komşum komşuya diyo başka yapmadınmı üç tane var komşumun iki kız bir oglan oglan daha bitanemi niye yapmıyonuz birdaha oda hıı bitane yeter filan diyor tek tek bitane hıı bitane bitek oglan nolucu kele bende yanlarına oturmuş saf saf dinliyorum ve çok sinir oldum hiç düşünce yok oglunun hiç yok ve benim yanımda böyle konuşuyor kalkıp bogazını sıksan hak aslında .

Kızlar maşallah Allah muhabbetinizi artırsın sayfalar almış başını gitmiş...Benim bu konuda Allaha şükür bi derdim olmadı sorun sendedir ondadır diye bi muhabbet olmadı çaresine bakıcaz inşallah dediler hep Allah yazdıysa olur diye hep destek oldular hala da öyle zaten şu anda bu durumu sadece eşimin ailesi biliyo bi de sizler tabi...Çok kötü ya böyle şeyler gelini kabul etmemeler,sorun sendedir demeler..ne kadar çirkin bu insanlığa sığmaz...Veren de alan da Allah bunun bilincinde olsalar zaten böyle davranmazlar...Allah bilinçlendirsin inşallah.

allaha şükür bende hiç sorun yaşamadım eşim biz evlenmeden bir kere kanseri atlatmıştı üstüne aileminde evlenmemize izin vermemesine rağmen eşimden kopmadığım ve onun yanında olduğum için hep el üstünde oldum... eğer sorun benden kaynaklansaydı da ne kayınvalidem ne de eşimin kardeşleri en ufak bi imada bulunmazlardı bundan eminim çünkü ben eşim için nelere katlanmıştım... şimdi de durumu biliyorlar hep yanımızda olduklarını hissettiriyorlar moral veriyorlar allaha çok şükür... ama arkadaşların çektiklerini duyunca çok sinir oluyorum nasıl bi insafsızlıktır bu??? kader denen bişey var allah bilir herşeyi çocukta çocuk diye tutturup gelini suçlu görmeler sorun erkekten kaynaklanınca sessiz kalmalar bunlar çok yanlış öyle insanlar neleri hakediyorlar ama insanlık bizde kalsın

Kızlarr iftara az kaldı sayılır neler pişiriyorsunuz bakalım. ben bugün iftara davetliyim yemek derdim yok çok şükür ziraa dün çok yorulmuştum

Kızlarr iftara az kaldı sayılır neler pişiriyorsunuz bakalım. ben bugün iftara davetliyim yemek derdim yok çok şükür ziraa dün çok yorulmuştum

ben bugün evi temizlerken çok yoruldum ya eşimi aradım ne yapayım yemek diye...yorulma gelince bişeyler düşünürüz dediyapmıyorum yani bişey ama sahura poğaça yapcam anne poğaçası

anne poğaçası nasıl oluyor ki nasıl yapıyorsun canım

en kolay ama bence ennnnn güzel poğaça ve en sağlıklı ben göz kararı yapıyorum...1 yumurta,sıvıyağ,yoğurt,tuz,kabatma tozu,aldığı kadar un...ceviz büyüklüğünde hamur kopararak içine maydanoz peynir koy...üstüne yumurta sarısı sür.180 derecede pişir ve afiyetle ye...
ben margarin kullanmam bi de mayalı da zor geliyo en iyisi bu
margarin tüketmeyin yüzde 60ı plastik.sinek bile margarine konmuyor..ayrıca içine kedi köpek kemikleri konuyo..iğreeeeeenççççç
size bi yazı koyalıyorum az sonra....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…