Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım eger eşine her hafta sperm tahlilini istediyse sperm çıkacagını umuyor zaten çıkarsa size mikroteseye gerek kalmaz inşallah öylede olur eger mikroteseye gerek olursa benim bildiğim kadarıyla kaan hoca genart tüp bebek merkezinde hastalarına yapıyor 1.750 tl yada para durumun yoksa çalıştıgı tıp fakültesinde yapıyor ordada yaptıra bilirsin orda devlet geçiyor paranız gitmez fazla sadece tüp bebek ilaçlarına falan gidiyor .eşininde çok acısı olmaz okadar korkuç bi amaliyat degil bir haftada hiç bişeysi kalmaz ilk gün olur biraz acısı nazı ikinci ğüne bişeyi kalmaz birazda dikkat edecek tabi amann sünnet olmuş gibi bişey oluyolar biraz katlansınlar kadınlar dogum yaparken azmı acı çekiyorlar dimi ama eşin sebepsizmi azosperm yada bir hastalık amaliyat filan geçirmişmi çocukken allah yardımcınız olsun inşallah tedavilerinin sonucunda bebegine kavuşursun ..

selam kızlar dün kimse cevap vermeyince bende netten çıktım .ama bakıyorum yine kaynatmışsınız yakalarsam

selam kızlar dün kimse cevap vermeyince bende netten çıktım .ama bakıyorum yine kaynatmışsınız yakalarsam

herkese merhabaaramıza yeni katılan arkadaşlar var hoşgeldiniz,rabbim en kısa zamanda güzel haberler vermeyi nasip etsin inş.cervan canım proxeed plus ı bulamadığını yazmışsın,biz de kullandık 4 kutu malatyadayız,tanesini 113 tl den aldık ve her eczanede bulunmuyor.biz aldığımızda eczacı sürekli depodan istedi.bence elazığda araştırma hastanesi yada ufuk tüp bebek merkezinin oralarda sor eczanelere çünkü malatyada da her yerde yok.umarım bulabilirsin çünkü bende pek internetten alınması taraftarı değilim ya sahteyse..

kızlar merhaba, yarın test günüm :))) çok şükür günleri bitirdik, Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..duanızı bekliyorum.. Bu arada ZCU danda güzel haber gelir inşAllah..

kızlar merhaba, yarın test günüm :))) çok şükür günleri bitirdik, Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..duanızı bekliyorum.. Bu arada ZCU danda güzel haber gelir inşAllah..

canım benimmmm hadi hayırlısı yarın halay çekicez yani inşallah...çok sevindim yaaa...

canım merhaba evet her eczanede yok dün malatyada bikaç eczaneyi aradım birinde buldum oda depoda var dedi.bende bugün ünüversitenin ordaki eczanelere gidip sorucam inşallah bulurum.ama m sure yi bulamam mecburen internetten alıcam.buarada elazığa gelip gitmişliğin var belli canım ufuğu bildiğine göre..

canım benimmmm hadi hayırlısı yarın halay çekicez yani inşallah...çok sevindim yaaa...

inşAllah nursenim..Rabbim bize neyi takdr ettiyse artık..O ol derse olacak yoksa olmayacak, her koşuldada içten Elhamdülillah diyeceğim ama, bu aşamalara gelmek bile bir mucize benim için...Rabbim bu günleri görmeyi nasip etti çok şükür..

slmm canlarımm eşim ilaç işini halletmiş proxed plusı eczanede bi eczanede bulmu m sureyide internetten siperiş etmiş çarşamba günü elimizde olurmuş bu arada msure kullanan arkadaşlar msureyi hangi internet sitesinden temin ettiniz öğrenebilirmiyim

innnnşşşşaaaallllaaaahhhh yarın senin için mutlu birgün olur allah emeklerinin karşılıgını versin bayrama çifte bayramla girersin canım..

zcu kız inşallah sevinmişsindir test yapıldıysa bizi haberdar et innnşşşaaalllaaahhhh senden kötü haber almak istemiyorum iyiiii haberlerle gel emi ğüzelim inşallah sizin içinde iki bayram bir olur .

Hadi gözün aydın canım bulmuşsun. şifa olsun ilaçlarınız inşallahhhh

Hadi canım inşalahhhh güzel haberler vereceksin bize. çok heycanlandım bende sabırsızlıkla bekliycem haberini..

inşallah hayırlı haberler alırsın canım çifte bayram olur inşallahhhh

Hadi gözün aydın canım bulmuşsun. şifa olsun ilaçlarınız inşallahhhh

selammm bidenem çok sağol nasılsın canım ayy ben yorgunum temizlik yaptım çamaşır sericem birazdanda sonra yemek offf offff bu kadınların işi hiç bitmezmiii yazık bizee

selammm bidenem çok sağol nasılsın canım ayy ben yorgunum temizlik yaptım çamaşır sericem birazdanda sonra yemek offf offff bu kadınların işi hiç bitmezmiii yazık bizee

valla canım bitmezzzz bende yemek yapıyorum akşam misafir var çamaşırları topluyorum ütüleride yapamıycam artık kaldı akşam artık toz alıcam sofra hazırlıcam kadın olmak çookk zorr

valla canım bitmezzzz bende yemek yapıyorum akşam misafir var çamaşırları topluyorum ütüleride yapamıycam artık kaldı akşam artık toz alıcam sofra hazırlıcam kadın olmak çookk zorr

aa evet misafirin vardı bugün dimiiii kolay gelsin tatlım menüyü ayarladınmı.azönce kayınvalidem aradı yemeğe çağırdı süper olduu valla bu yorgunlukla nasıl yemek yapacaktım gözümde büyüyorduu:81:

ahh canım bende çok yoruldum markete gitmem gerekiyor ama gidemiyorum.eşime söyledim sen alıver diye alıp gelirm dedim iyi oldu valla. valla menüyü ayarladım ya ama yarında varr yarınıda dşünüyroum. bugün domates çorbası bezelye pilav ve tavuk yapıyorum ama yarın içinde düşünmem lazım sende düşün bana fikir veririsin canım

canım allahdan oruçlu değilsin bol bol su iç barii bizim yerimizede.menün güzelmiş yarında yoğurt çorbası yanına akşamdan yaprak sarması yapabilirsin yada köfte pilav yanına da sebze yemeği örneğin taze faasulye olabilir sen ne düşünüyorsun..:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…