ya nebileyim işte insan korkuyo yinede sonra geç buldum tez yitirdim olmayayım ALLAH korusun.eseslim canım sizede birdahaki ay büyük ihtimal başlar bize verdiği ialaçların aynısına çünkü sizinde hormonlar normal sınırda sayılır.geçen ay birkaçgün unutmuştu eşin bu ay dikkat edin canımihmale gelmiyo sonra uzadıkça uzuyo tedavi birde istermisin aynı günlere denk gelsin eşlerimizin ameliyatları güzel olur ya destek oluruz orada birbirimize ama inşallah ameliyata bile gerek kalmazda normal çıkış olurr.olurmu dersinn?
canım eşimle benim öğretmenlik tercihlerini yapmaya çalışıyoruz...o yüzden...yoksa biliyosun girerim....Masalcım sesin çıkmıyooo
merhaba demmi senin yorumlarını görünce seviniyorum.yaptığın yorumlar v.s çok yerinde ve çok bilinçli.benim eşimde de tek taraflı inmemiş testis sorunumuz var.15 aydır tedavideyiz son 10 ayını emre beyde tedavi görüyoruz 2011 kasım aralık gibi emre beyde mikrotese olacağız.emre bey çok umutlu idi sperm çıkışından ama hala çıkış yok.testis boyutları sol taraf normal sağ taraf ise normal boyutlara yakın dedi emre bey.hormonlar normal aralıklarda sadece LH hormonu 0,15 - 0,20 arasında gidip geliyor yükselmiyor.emre bey microtese için umutlu konuşmuştu ama kesin % 100 çıkar diyemem demişti.bu hafta semen analizi için eşimle antalyada esen laboratuarına gideceğiz daha detaylı bakıyorlarmış daha önceki semen analizleri antalyada özel bir tüp bebek merkzinde yaptırıyorduk üçkağıtlıklarını resmen şahit olduk.belkide 3-5 tane bile olsa çıkıyordur.adamlar bize 1 ay önceki semen analizini zarfa koyup verdiler daha sonra eşim geç fark etti tekrar gittik eşim durumu anlatıp gerzek gerzek gülerek pardon hemen düzeltiyoruz bekleyin dediler tekrar verdiler sonucu eve vardığımızda eşim 1 ay önceki tahlil sonucuyla aynı olduğunu fark etti sadece tarih değişmiş volüm,renk v.s hepsi aynı.semen analizini ucuz yapıyorlarsa sonucu bu mu olacaktı insanın hayalleriyle oynamak bu kadar kolay mı ? bu hafta gideceğimiz laboratuar bayağı ilgileniyorlarmış.hayırlısı bakalım.demmiciğim bizleri habersiz bırakma.kendine iyi bak.hayırlısıyla doğurmak nasip olur inş.
canım eşimle benim öğretmenlik tercihlerini yapmaya çalışıyoruz...o yüzden...yoksa biliyosun girerim....
sorma canım bizim de bi kez spermiogramları karıştırmışlardı...çok kötü bigündü...
sonra pardon pardon dediler olayı kapattılar...
ne rezillik....
işini doğru dürüst yapsa insanlar bu sıkıntılar olmayacak.....
acaba enayi mi sanıyolar bizi...
Ahhhh Ahhhh keşke be canım keşke ameliyata denk gelmese o acıları yaşamasını istemiyorum eşimin kolay gbi görünüyor ama acı çekiyorlar kıyamıyorummmm :26: bu ay maşallah hiç unutmadı hergün kullanıyor. tabi ben bu sefer hep eline verdim yada ben sürdüm unutmadık o yüzden. pazar günü bitiyor biliyormusun tam arife gününe kan tahlili yaptırmamız gerekiyor nasıl olacak bilmiyrum bayram sonuna denk gelecek sonuçlar filan. biraz bekleyeceğiz bu sefer. seninle tanışmayı çok isterim canım. inşallah bigün biyerlerde karşılaşırızbide biz bayramda tatile gidicez bugün otel işini hallettik bayramın 1.günü gidip pazar gününe kadar kalacaz kafa dinliycez. bayram tatilini değerlendirelim dedik.
inşallah canım inşallah gerek kalmaz hiç kıyamıyorum eşime o ameliyattayken ben onu beklerken ondan beter oluyorum evet m.tese kolay bir ameliyat değil ama varikosel ameliyatı oldu eşim 3 ay önce adam mahvoldu birde çift taraflıydı kıyamam ya kaç gün çekti ALLAH birdaha yaşatmasın..canım ben burdaki laboratuara sordum testesteronu oda tahlili kendileri yapmıyordur dışarı gönderiyorlardır ondan geç çıkıyordur dedi.olsun canım hayırlısı olsun bayramdan sonra olsun arefe günü verirsiniz tabii beklemek sıkıntılı olur ama olsun hem tatilde olursunuz çok sıkıntı yapmazsın kafan dağılır işte tatil işini çok iyi yapmışsın güzelll bi tatil yapın.bizde bayramda gidecektik ama ankaradan misafirlerimiz gelecek artık bayramdan bi süre sonra gideriz tabii nasip olursa..
nerelere tercih yapıyorsun biizm bu tarafa gelll
bi taraftan meryemeliotunu bi taraftan okulları araştırıyorum,bi taraftan da kardeşimin üniversite işleri var onlarıbi taraftan eşimle konuşup tıkınıyorum:125:.....yarın çok yoğun bigün bizi bekliyor tercih yapıcaz bi de mısır çarşısına gitmeyi düşünüyoruz...
gözlerim ağrıyor artık bilgisayara bakmaktan
üstüne bi de tercihler gelmezse s.çtığımın resmidir:26::26::26:
sakin olalımmm, pembiş gözlükleri takalımm:103:
eskişehir de yazabilirimeşime bağlı...o yarın çalıştığı kurumla konuşacak..oraya çekerlerse eşimi yazıcam eskişehir...
bu tercihler gelmezse yandım çıra gibi...artık amele gibi evde otururum bi yıl.diplomaları da asar bakar bakar dururum
yaz yaz çok iyidir eskişehir rahat sakin şehirdir. arkadaşında hazır bu arada
evt canım bizim burda yaptırdığımız özel hastane istanbula gönderiyormuş burda snaırım cihazları yokmuş. bekliyoruz valla yapacak bişey yok özel labaratuvarlar çok para alıyor o yüzden bekliyoruz geç olsun güç olmasın derler dimi ama :) valla tatil iyi gelecek inşallah.umduğumuz gibi yer çıkarsa otel harika olur.
sahura ne yemek yapcaksın hergün düşün düşün offf yaa
valla ne iyi olurdutakılırdık beraber canım benim yaaaa ne güzel arkadaşsın sen...
merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyüm benimde eşim azospermi kasım ayında tüp bebek yaptırmyı düşünüyoruz inşallah allah tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda bebklerini nasip etsin amin
merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyüm benimde eşim azospermi kasım ayında tüp bebek yaptırmyı düşünüyoruz inşallah allah tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda bebklerini nasip etsin amin
hoşgeldin canım eşin tedavi gördümü yoksa direk m.tesemi..ALLAH yardımcınız olsun
Valla takılırz bide benim evin oralardan bi ev sabah akşam beraber takılırızcanım benim sende çok güzel arkadaşsın.
bi taraftan meryemeliotunu bi taraftan okulları araştırıyorum,bi taraftan da kardeşimin üniversite işleri var onlarıbi taraftan eşimle konuşup tıkınıyorum:125:.....yarın çok yoğun bigün bizi bekliyor tercih yapıcaz bi de mısır çarşısına gitmeyi düşünüyoruz...
gözlerim ağrıyor artık bilgisayara bakmaktan
üstüne bi de tercihler gelmezse s.çtığımın resmidir:26::26::26:
sakin olalımmm, pembiş gözlükleri takalımm:103:
evet canım amannn sonuç iyi olsunda geç çıksın önemli değil.inşallah otel güzel olur keyifli bi tatil geçirirsiniz.aslında bu bayramda ailemin yanına gitmek istiyoordum özledim yaaama maleseff işte misafir varr kaç bayramdır annemlerle biraraya gelemiyoruz denk gelmiyo yaz tatillerinde görüyoruz birbirimizi.napalım sağlık olsunn.. püff bende sahurda napıcam bilmiyorumm..
inşallah canım inşallah.orası olsa artık bigün bensende bigün sen bendeben zaten ist sevmiyorum hiç keşke orası olsa
bebekim ben kaçıyorum daha yatsıyı bile kılmadım...sahurda da ne yapıcam bilmiyorum bişeyler yapayım.
kızlar hepinizi çok öptüm....sizi seviyorum...Allah yar ve yardımcınız olsun canlar..dualarımdasınız...bugün rumuzlarınızı sayıp dua etmeyi düşünüyorum...
eseslim buarada tefriciyeye devam bidenem....Allah isterse tüm kapalı kapılar açılır..Allah tan isteyelim..
hepinizi öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?