Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ahhhh Ahhhh keşke be canım keşke ameliyata denk gelmese o acıları yaşamasını istemiyorum eşimin kolay gbi görünüyor ama acı çekiyorlar kıyamıyorummmm :26: bu ay maşallah hiç unutmadı hergün kullanıyor. tabi ben bu sefer hep eline verdim yada ben sürdüm unutmadık o yüzden. pazar günü bitiyor biliyormusun tam arife gününe kan tahlili yaptırmamız gerekiyor nasıl olacak bilmiyrum bayram sonuna denk gelecek sonuçlar filan. biraz bekleyeceğiz bu sefer. seninle tanışmayı çok isterim canım. inşallah bigün biyerlerde karşılaşırız bide biz bayramda tatile gidicez bugün otel işini hallettik bayramın 1.günü gidip pazar gününe kadar kalacaz kafa dinliycez. bayram tatilini değerlendirelim dedik.

Masalcım sesin çıkmıyooo
canım eşimle benim öğretmenlik tercihlerini yapmaya çalışıyoruz...o yüzden...yoksa biliyosun girerim....

sorma canım bizim de bi kez spermiogramları karıştırmışlardı...çok kötü bigündü...
sonra pardon pardon dediler olayı kapattılar...
ne rezillik....
işini doğru dürüst yapsa insanlar bu sıkıntılar olmayacak.....
acaba enayi mi sanıyolar bizi...

nerelere tercih yapıyorsun biizm bu tarafa gelll

inşallah canım inşallah gerek kalmaz hiç kıyamıyorum eşime o ameliyattayken ben onu beklerken ondan beter oluyorum evet m.tese kolay bir ameliyat değil ama varikosel ameliyatı oldu eşim 3 ay önce adam mahvoldu birde çift taraflıydı kıyamam ya kaç gün çekti ALLAH birdaha yaşatmasın..canım ben burdaki laboratuara sordum testesteronu oda tahlili kendileri yapmıyordur dışarı gönderiyorlardır ondan geç çıkıyordur dedi.olsun canım hayırlısı olsun bayramdan sonra olsun arefe günü verirsiniz tabii beklemek sıkıntılı olur ama olsun hem tatilde olursunuz çok sıkıntı yapmazsın kafan dağılır işte tatil işini çok iyi yapmışsın güzelll bi tatil yapın.bizde bayramda gidecektik ama ankaradan misafirlerimiz gelecek artık bayramdan bi süre sonra gideriz tabii nasip olursa..

bi taraftan meryemeliotunu bi taraftan okulları araştırıyorum,bi taraftan da kardeşimin üniversite işleri var onlarıbi taraftan eşimle konuşup tıkınıyorum:125:.....yarın çok yoğun bigün bizi bekliyor tercih yapıcaz bi de mısır çarşısına gitmeyi düşünüyoruz...
gözlerim ağrıyor artık bilgisayara bakmaktan
üstüne bi de tercihler gelmezse s.çtığımın resmidir:26::26::26:
sakin olalımmm, pembiş gözlükleri takalımm:103:

evt canım bizim burda yaptırdığımız özel hastane istanbula gönderiyormuş burda snaırım cihazları yokmuş. bekliyoruz valla yapacak bişey yok özel labaratuvarlar çok para alıyor o yüzden bekliyoruz geç olsun güç olmasın derler dimi ama :) valla tatil iyi gelecek inşallah.umduğumuz gibi yer çıkarsa otel harika olur.
sahura ne yemek yapcaksın hergün düşün düşün offf yaa

nerelere tercih yapıyorsun biizm bu tarafa gelll

eskişehir de yazabilirimeşime bağlı...o yarın çalıştığı kurumla konuşacak..oraya çekerlerse eşimi yazıcam eskişehir...
bu tercihler gelmezse yandım çıra gibi...artık amele gibi evde otururum bi yıl.diplomaları da asar bakar bakar dururum

bu kadar yorma kendini canım herşey yetişir sakinnnn
şimdi hadi bakalımm kopuyoruzzz

yaz yaz çok iyidir eskişehir rahat sakin şehirdir. arkadaşında hazır bu arada

merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyüm benimde eşim azospermi kasım ayında tüp bebek yaptırmyı düşünüyoruz inşallah allah tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda bebklerini nasip etsin amin

evet canım amannn sonuç iyi olsunda geç çıksın önemli değil.inşallah otel güzel olur keyifli bi tatil geçirirsiniz.aslında bu bayramda ailemin yanına gitmek istiyoordum özledim yaa ama maleseff işte misafir varr kaç bayramdır annemlerle biraraya gelemiyoruz denk gelmiyo yaz tatillerinde görüyoruz birbirimizi.napalım sağlık olsunn.. püff bende sahurda napıcam bilmiyorumm..

merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyüm benimde eşim azospermi kasım ayında tüp bebek yaptırmyı düşünüyoruz inşallah allah tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda bebklerini nasip etsin amin

hoşgeldin canım eşin tedavi gördümü yoksa direk m.tesemi..ALLAH yardımcınız olsun

Allah hayırlısı ile tedavini geçirsin inşallah canım. şuanda bişeyler kullanıyormusunuz ? Eşin ameliyatmı olacak

hoşgeldin canım eşin tedavi gördümü yoksa direk m.tesemi..ALLAH yardımcınız olsun

hayır daha tedavi görmedi biz konyada oturuyoruz doktorumuz ankarada kaan bey telefonla görüşüyor eşim kendisiyle fsh testoron homonu yüksek eşimin kasımda tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz tabi doktumuzla konuştuktan sonra bu işlemlerin nasıl oldugunu bilmiyotuz tam olarak

Valla takılırz bide benim evin oralardan bi ev sabah akşam beraber takılırız canım benim sende çok güzel arkadaşsın.

inşallah canım inşallah.orası olsa artık bigün bensende bigün sen bende ben zaten ist sevmiyorum hiçkeşke orası olsa
bebekim ben kaçıyorum daha yatsıyı bile kılmadım...sahurda da ne yapıcam bilmiyorum bişeyler yapayım.
kızlar hepinizi çok öptüm....sizi seviyorum...Allah yar ve yardımcınız olsun canlar..dualarımdasınız...bugün rumuzlarınızı sayıp dua etmeyi düşünüyorum...
eseslim buarada tefriciyeye devam bidenem....Allah isterse tüm kapalı kapılar açılır..Allah tan isteyelim..
hepinizi öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm

inşallah ataman olur canım yaparız artık bir kutlama beaaa hadi halım eller havaya hop hop hop:84:

Sizde bayramdan sonra gidersiniz annenlere canım yeterki gönüller bir olsun. bayram bahane işte. valla yav ne yapsak sahurda ben oruç tutmuyorum bikaçgündür malum hastalık :) azda kaldı sahura düşünelim bakalım biraz daha bulmazsak kahvaltılık yeriz napalım dimi ama

bizde öpüyoruz canım hayırlı sahurlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…