Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım öncelikle aramıza hoşgeldin geçmiş olsun en yakın zamanda bebeğine kavuşman dileyiğle sözüme başlıyorum .canım benim eşimde y kromozomu mikro delesyon testini yaptı şükür onda sorun çıkmadı yani delesyon saptanmamıştır yazıyor. benim eşiminde fsh39 çıktı.şimdide karyotip analizinin sonucunu bekliyoruz.sizin testin yorumuna gelince evet testte biraz sorun görünüyor ama bu teste bakarak hangi bölgelerin sperm yapıp hangi bölgelerin ise silindiğini anlayarak mikrotesede o bölgelerde daha çok sperm aranıyor.burada bulunan turtim arkadaşın eşininde sonucu bu şekildeydi ona göre ameliyatta inceleme yapılmış vede bol miktarda sperm bulunmuştu.inşallah sizinde hormon değerleriniz düzene girer vede bol bol sperm bulunurda bebeğinize kavuşursunuz. Allah'a emanet olun

canım bu kürleri kaan hocamı söyledi yani kesin yapılması gerekir çünkü eşimin konyadaki doktoru yani bizi kaan hocaya yönlendiren doktor kendi başınıza bitkisel olan hiç bir şey yapmayın dedi ondan soruyorum canım birde senin bu yazdıkların varya canım bal filan demişin onun bir ölçüsü yokmu yani çünkü önceden ben eşime polen veriyordum sabah akşam ac karnına kibrit çöpü kadar az yani fazla olmazdı yani bir ölçüsü var mı bu kürlerin incirin veya keçi sütünün?

sebebsiz azo.hormonlarıda çok yüksek.ben ist dışında oturuyorum orda nişantaşında bir doktora özel doktora gitti özel lab.tahlilleri falan yapıldı tese de de şansımız çok düşükmüş bu kışa doğru tedaviye başlıcaz o zamn bırakmak zorunda kalmıştık şimdi başlıcaz bırakmamak üzere.eşimin bünyesi çok hassas hemn dokunuyor fazlasınla dokunuyor o yüzden bitkilerle de bişey yapamıyoruz bilmiyorum neolacak durumum.hormonları çok yüksek olmasa bi umut ama hormonları çok yüksekmiş

sadecik ağlamayı bırak canım bak biz burda hepimiz aynı durumdayız tabi insan bazen kendini tutamıyor katıla katıla ağlıyor ama sen güçlü olmaya çalış... eşine destek ol neler yapmanız gerektiğini araştır... bana buradaki arkadaşlar kaan hocayı tavsiye etti alanında en iyi hoca bizde yeni başlıycaz daha bayramdan sonra gidicez bakalım tedaviye nasıl başlıycaz... bu arada o zamana kadar arkadaşların önermiş olduğu bitkisellere başladık... sizin azospermin sebebi belli mi???? tedavi oluyor musunuz olmuyorsanız kaan hocayı düşünün derim buradaki arkadaşların çoğu onun hastası... canını sıkma canım allahtan umut kesilmez inş hepimiz anne olacağız üzme kendini

Tavuk tavası nasıl yemek canım nasıl yapılıyor.

canım tavuk tavası hem güzel olur yani musafir geldiğinde yakışan bir yemektir hem çok basittir yapması belkide bilirsinizdirde sizde ismi degişiktir .şimdi 1 tane tavugu kuş başı etten biraz daha iri şekilde parçarsın 5-6 patatesi kuş başı dograrsın tabi kalabaga göre tavugu patatesi göz kararı kendin ayarlarsın taze 6-7 taze biberi üçe dörde bölersin 2 soganıda aynı şekil kuş başı gibi dograrsın 3-4 domateside söyüç gibi dograrsın bunların hepsini elinle bir kabın içinde harmanlarsın içine biraz karabiber toz biber pul biberi tuz biraz yag birazda su suyu çok olmaz ama bir su bardagı kadar hepsini karıştırır fırının tepsisine dök yay düzenle fırında pişir 45 dakikada yada 1 saatte pişer afiyet olsun ..

hoşbuldum amin canım cevap veren arkadaşlara çok tşk ediyorum allah razı olsun canım şimdi bizin testte sonda da yazıyor sonuçta yani delesyon taptanmamıştır diye yani bu iyi demek ama öbür yazıları anlamadım zaten inşallan canım sende ve bütün bebek isteyen arkadaşlar en kısa zamanda kavuşurlar ne güzel okuyorumda yarın test yapacak arkadaşlar var onların yerine bende çok heyecanlanıyorum inşallan çok güzel haberler alırlar gerçekten kendim hamile kalmış gibi sevinirim çünkü bu çok başka bir şey dilerim allahtan bu mübarek günlerde allahım tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürür amin

evet canım insanlar çok üstüme geliyor en başta eltim.sorunumuzu öğrendiğimde saf gibi ona ağlamıştım meğer o sevinmiş hemn başladı ben insandan insan yaptım demeye bana.napayım ben yapamadım işte.tek çocuk yeter diyen sorunumuzu öğrendi başladı ben 3 tane daha yapçam oluyo nasılsa hemen kalıyom hamile.hemn hamile kaldı dış gebelik çıktı şimdi gene hamile beni her gördüğünde karnını okşuyor gülüyo alay edio benle.inanın dayanamıyorum artık hıçkıra hıçkıra ağamadığım gün yok.insanlar sen daha uyu yengen 2.yi doğuruyo diyor en yakınlarım alay ediyo kof çıktın diyo bana bir bebek gördümmü içim sızlıyo kimse bana bebeğini elletmiyo sevdirmiyor göze gelirmiş bebekleri benim yok ya.inanın çok kötüyüm kusura bakmayın uzattım

Ayyyy arkadaslarim benim yaw nekadar ayni dertden insan var burada !!!! Neolacak bizim halimiz böyle !!!!
allah hepimizin yardimcisi olsun!!!!

Ayyyy arkadaslarim benim yaw nekadar ayni dertden insan var burada !!!!
Neolacak bizim halimiz böyle !!!!

allah hepimizin yardimcisi olsun!!!!

insanlar çok acımasız..zaten çocuk olmadımı hemen kadın suçlu oluyor..erkekte olduğunu bilselerde gene kadınlar suçlu oluyor doğuramadı oluyor kadınlar çekiyor hep..olan umudunuda alıyolar elinden..hep yarana tuz basıyolar inadına inadına yapar oluyolar..oysa ki tamam onların evlatları oldu ama ya ilerde evlatlarının olmazsa evlatları o zaman anlarlar bizi..

böyle insanlara diyecek birşeyim yok benim allaha havale et sen biliyorum çok zor inanki çocuğu evlendikten sonra hatta hemen sormaya başlıyor herkes hele yıllar geçiyorsa ama bir şey var bunu hiç unutma hayatımız kendimizin eşimiz ailemiz çocuğuz bunlar kimseyi ilgilendirmez evet bu görümcede olsa aileden biri bile olsa ama gerçekten aileden biri giib davransaydı böyle konuşmaz ve seni üzecek hareketlerde bulunmazdı ama bir şey yapamazsın kimse değişmez malesef sen kendi canının kıymetini bil kendine dikkat et tedavine bak biliyorum insan çok kırılıyor ama güçlü olacaksın herkesten çok büyük allah var herşeyi görüyor tamam mı canım sen güzel şeyler düşün hep allah insanı en çok sevdiği şeyle imtahan edermiş derler hep

1 kg bala ama iyi bal olsun 250 gran polen 50 gr arı sütü 25 gr propolis koyabilirsiniz bir zararı olmaz bunların .... inciride zeytin yagına koyup sabah akşam birtane yesin . bir tatlıgı kaşıgı yesin sabah akşam .valla bunları kaan hoca demedi ama haberi var bişeyde demedi bitkisellere karşı bir doktor degil bazı doktorlar bitkisele inanmıyorlar bence denemede fayda var benimkine hepsini kullandırıyorum bir zararını görmedi ..

sacmaliligi birak kendine gel....................bak yanliz degilsin hepimiz ayni dertden burdayiz !seni kiran üzen insanlarlada bir araya gelme ! bacim kusura bakma öyle sert yazdim ama anliyacagin hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz!!!bak benim esimm iki kere amaliyat gecirdi bulunamadi !!!
ama güclü ol herseyden öynce !!! buarada aramiza hosgeldim ama keske sende böyle bir konu icin gelmeseydin !!!
allah yardimcin olsun güc ve sabir versin !!!!

bende hep rabbime havale ediyorum üzülüyorum hemde çok ağlıyorum hıçkırırcasına..ama benle uğraşanlara özellikle eltim için üzülüyorum onun evatları var tamam da ya rabbim bana yaptıklarını anşlaması için onun çocuklarına verirse bu derdi o zaman evlatları ona ağladığında insanların yaptıkarını anlattığında biz aklına gelmeyecekmiyiz rabbim büyük kimsenin ahı kimsede kalmaz vernde allah alanda allah..

sacmaliligi birak kendine gel....................bak yanliz degilsin hepimiz ayni dertden burdayiz !seni kiran üzen insanlarlada bir araya gelme ! bacim kusura bakma öyle sert yazdim ama anliyacagin hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz!!!bak benim esimm iki kere amaliyat gecirdi bulunamadi !!!
ama güclü ol herseyden öynce !!! buarada aramiza hosgeldim ama keske sende böyle bir konu icin gelmeseydin !!!
allah yardimcin olsun güc ve sabir versin !!!!
bakarsin senin esin amaliyat olur ve cookk sayida sperm bulunur !!!Insallah!!!

canım sen de uzak dur öyle kötü niyetli insandan tamam yakın akraba nekadar uzak durabilirsin ama anlat eşine gerek olmadıkça biraraya gelmeyin çok sinir oldum ya nasıl insanlar var böyle sen eşine destek oluyorsun onun yanındasın çareler arıyorsun millet sana laf ediyor seni taktir etmeleri gerekirken... böyle kötü kalpli kötü düşünceli insanlar başkasının derdini kınayarak nasıl günaha girdiklerinin bilincinde değiller... sanki o dert bigün onu ve yakınını bulamaz gibi allah korkuları yok bu insanların hem nasıl bi mantıktır ya bebekleri sevdirmemek elletmemek... sen benim yok onların da olmasın mı diyeceksin... anlamıyorlar işte bizim neler çektiklerimizi neler hissettiklerimizi... ben nerede bi hamile görsem dua ediyorum allahım sağa salim bebeğine kavuşsun bizede nasip et yarabbim diye... bi bebek görsem ona da dua ediyorum bizede nasip olsun diye yalvarıyorum allaha... hepimiz böyle değil miyiz ??? onlar kendileri gibi kötü niyetli sanıyorlar seni uzak dur arkadaşım kimse neyse boşver... kendine iyi gelecek insanlarla arkadaşlık et kendini kimsenin üzmesine fırsat verme...

çok sağol canım allah razı olsun inşallah işe yarar bende eşime alıyımda yapıyım bunları

Anladım canım yok ben bilmişyordum bunu denerim çok güzele benziyor. tam bana göre kırmızı et yemedğim için beyaz etin hertürlüsünü deniyorum teşekkür ederim canım tarifin için

saçmalık değil ki yaşadıklarım..ben bir araya gelmemek için elimden geleni yapıyorum ama ille çıkıyolar karşıma.eltim de zaten üstümde oturuyor..çalıştığım yerden günde 1o kere geçiyor binaya giriş çıkış hep karşılaşıyoruz bayramlarda falan mecbur karşılaşıyoruz...evet beni en iyi siz anlarsınız çekmeyen yaşamayan bilemez anlayamaz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…