Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ammaaan canım hiç kafana takma milletin ne dediğini ne yaptıgını ben zamanında aynısını yaptım hergün herkezin lafına aglayıp kafaya takardım insan kendine yapıyor sadece hasta oluyorsun aynı şeyleri banada söylerlerdi en yakınlarım arkadaşım hamile kaldıgında daha test yaptıgı günden boyna elini karnına götürüp durmadan okşardı bende eve gelir aglardım daha neler neler açın halinden tok anlamaz allah büyük hiç belli olmaz onların çabuk çabuk buldugu çocuk hayırsız çıkar bizim ğeç buldugumuz çocuk onlarınkinden hayırlı olur allah herkezin kalbine göre versin ondan hiç ne eşini üz ne kendini varsa nasipde çocugunuz olur inşallah ..

Ayyy inanmıyorum böyel insanlar varmıı ? allah onlarıda görüyor canım üzülme Allahın nereden ne vereceği belli olmaz bu kadar çok övünen biri ahh ne desem bilmiyorum çok sinirlendim nasıl insna bunlar ne demek dalga geçmek ya off çok şey söyliycemde sölemiyim ama burda sayıyorum ben allah bildiği gibi yapsın onları inşallahhhh

canım ne güzel bi tarif bu en kısa zamanda bende yapıcam fırında tavuğun bi çok çeşidini yapıyordum ama böyle kuşbaşı olarak hiç yapmamıştım deneyeyim bakalım nasıl olacak

arkadaşlan ben çıkıyorum kendinize iyi bakın hiç bir şeyin sizi üzmesine izin vermeyin hayırlı iftarlar herkese görüşürüz yine

canım boşver o nedemiş bu nedemiş sen sadece kendin anlarsın ne çektiğini derlerye ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar canım şimdi senin yapman gereken onları boşver vede sımsıkı tutun hayata şimdi bunlara üzülüyorsun biz senin gittiğin yollardan geri dönüyoruz rabbinm en yakın zamanda seninde kucağına bebeğini almayı nasip etsin şimdi sen bize yaz bakalım değerlerini eşininde bildiğimiz kadarıyla değerendirelim.zaman azoyu yenme zamanı salya sümük ağlama zamanı değil

canım ne güzel bi tarif bu en kısa zamanda bende yapıcam fırında tavuğun bi çok çeşidini yapıyordum ama böyle kuşbaşı olarak hiç yapmamıştım deneyeyim bakalım nasıl olacak

evet dene kendi başınıza oldugunuzda yarım tavuk iki patates filan yeter ben öyle yaparım eşimle ikimize kimse yokken genede artar bile içine acı severseniz az bişey antep biber salçasınıda koyabilirsiniz sarımsak severseniz iki üç diş sarımsakta koyabilirsiniz .ben isterseniz size daha başka tariflerde veririm canım nede olsa antepliyim bizim yemeklerimiz güzel olur ...

Anladım canım yok ben bilmişyordum bunu denerim çok güzele benziyor. tam bana göre kırmızı et yemedğim için beyaz etin hertürlüsünü deniyorum teşekkür ederim canım tarifin için

kız et yenmezmi hergün olsa yerim beyaz etide severim ama ikisinide çok severim belli oluyor der gibi oldunuz sanki ..

evet canım sizin yemekleriniz muhteşem oluyor sen ara ara böyle güzel tariflerini paylaş olur mu

çok sevindim canım inş senin mutluluğunu bizlerde yaşarız...
İnşallah canım dua ediyorum sizlere
Teşekkür ederim Esma, belki sizin de bizimkisi gibi kanallarda indirme operasyonu sırasında bir hasarlanma olmuştur. İnşallah hepimizin yüzü güler
arkadaşlan ben çıkıyorum kendinize iyi bakın hiç bir şeyin sizi üzmesine izin vermeyin hayırlı iftarlar herkese görüşürüz yine

Twillight ve sade tez zamanda kurtulun inşallah bu dertten

kızlar merhaba, yarın test günüm :))) çok şükür günleri bitirdik, Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..duanızı bekliyorum.. Bu arada ZCU danda güzel haber gelir inşAllah..
iyi haberler verirsin bize inşallaaaaaaah
canım genetik testi yorumlayamam zira biz de sonuç bekliyoruz ama delasyon saptanmış..fakat yüzde beş de sizi kurtarır belki belli olmaz...
kimin baba olma şansı var kimin yok onu doktorlar bilemez canım..Herşey Allahtan asla çocuğun olmaz diyor doktorlar bakıyorsun kendiliğinden oluyor...sıkılma bu kadar...
bizim de yaşlarımız aynı eşimleaynı yaşlardayız
canım benim insanlarımız maalesef böyle.bilmiyorlar ki karnındaki canı veren Allah bi anda alabilir (ki almasın inşallah kimse evlat acısı yaşamasın)ya da şartlar ne olursa olsun bi anda sana da nasip edebilir...inanmak lazım....

ii akşamlar benim şimde azosperm ben sizi hep takip ediyordum sonunda kayıt olmaya karar verdim

kızlar bugün yoğun bigün geçirdik...hastaneye gittik eşimin kan değerlerine baktırcaz.yarın kan verecek...çinko ve e vitamini yazdırdım..sigorta karşılamadı birini..12 tl bayıldık oraya..sonra geçtik mısır çarşısına,veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
meryemeliotunu buldum!!!!mısır çarşısında var...yalnız aktarlar kullanılışını bilmiyolar,ne işe yaradığını da..sadece doğuma yarıyor diyorlar...lakin ben kullanmak istiyorum...ilk girdiğimiz aktar tanesi 15 tl dedi sonraki 5bisürü yere sorduk..sonra aldık birinden...5 tane aldım.... buarada bulamazsanız ben gönderirim size canlar...bi de ballı karışım yaptırdık bugün içiindeki malzemeleri adam önümde gramla ölçüp karıştırdı..içime sindi...ama bi hareketine sinir oldum..plastik kaba koyuyordu karışımı..o an nasıl ciyaklamışım...ona mı koyacaksınız diyeadam tamam abla kızma cama koyalım dedine fark eder gibi bişey söyledi...o an koptum zaten...kaç dakika adamla tartıştım...ama eşim nedense pek güvendi karışıma...hayırlısı..ben de onun hevesini kırmak istemedim..halamın oğlunun spermi çok düşüktü bunu kullandı 18bine çktı dedi.orda çalışan adam bunları söyledi..cebinden bu karışımın miktarlarını çıkardı...sadece malzeme parası aldı....plastik vakası dışında sorun yoktuçakşır suyu da aldık... adamın içi dışı ot oldu:119:

meryem otu eli nedir ne yapılıyor ne işe yarıyor lütfen benide bilgilendirin:84:

masal 5758 alah emeklerini boşa çıkarmasın

cemre hoşgeldin canım..siz de azolusunuz galibaburda bildiğimiz şeyleri dertlerimizi tedavilerimizi paylaşıyoruz çok da iyi oluyo iyiki geldin..bu bitki doğumu kolaylaştıran bi bitki sperme iyi geliyo diye duyduk..ben de arıyordum bu bitkiyi..internetten bu ismi yaz çıkar zaten..bi de beş on sayfa geriden gelip bugüne kadar okursan yazmıştım uzun uzun canımcım..bilinen kesin bi etkisi var mı bilemem de ben aradığım için bulunca sevindirik oldum

ben kendimi anlatayım 5 senelik evliyim evliliğimizin 3 ayında eşimin azospermli olduğunu öğrendik tabi dünya başımıza yıkıldı 2006 da eşim tese oldu sperm çıkmadı doktor bize artık gelmeyın uğraşmayın sizin çocuğunuz olmaz dedi 2011 yılına kadar ne bitkiler ne sular ne varsa hepsini denedik ama nafile geçen sene mikro tese oldu eşim tabi bende tüp bebeğe hazırlandım ama sperm çıkmadı o kadar zor kı yasayanlardan baskası anlamıyor şimdi panax reishi ve gingens kullanıyor bayramdan sonra test yapıcaz ne olur dua edın hıc değilse bır kac tane cıksın

masal5758 şimdilik iyi geceler umarım burda bilmediğim şeyleri sizin yardımınızla öğreneceğim

canım umut Allah'tan herşey vesile..Rabbim vesilesiz de verir tabi dilerse..bugün biz ballı karışım yaptırırken aktar çocuk dedi ki abla nasip herşey kısmetse olur..bizim akrabanın 14 yıl olmadı sebepsiz ama geçen kendiliğinden oldu dedi..bi de çocuk karışımı hep besmele çekerek yaptım siz de o şekilde yiyin dedi..vallahi de çocuk karışımı yapmaya başlayınca ben içimden besmele çekmiştim..çocuk da çekse bari dedim içimden inan kiherşey vesile abla..aslında bunlar da Allahtan falan dedi...Gerçekten istiyorsanız sabredin Allah verir dedi..kendi telini kullandığı bitkilerin adını miktarını yazdı verdi elimize..içimden geçenleri birii söylüyor gibiydi,bu hadise plastik hadisesini unutturdu yaniben de anne olucamı hissettim o an umudumu kesmemem gerektiğini yine anladımmmm....
sen de umudunu kesme..tüm dünya sen anne olamazsın kocan da baba olmaz dese de bunu kimse bilemez Allahtan başka..

masalcım harbiden bir geldin pir geldin inş yarın sonuçlar iyyi çıkar canım... bu arada en güzel haber de meryem eli otunu bulman valla ben o ottan çok umutluyum inş faydasını kullanan herkes görür canım ben burada bi araştırıyım umreye gidecek var mıo diye bulamazsam bana da gönderir misin inş ballı karışımda şifa olur eşine canım benim... dediğin gibi yazık kocişlere ne verirsek yiyorlar bu arada tercihlerini yaptın mı inş hayırlı haberlerini alırız canım arkadaşım

masal5758 şimdilik iyi geceler umarım burda bilmediğim şeyleri sizin yardımınızla öğreneceğim

canım su akar yolunu bulur demişler..hepimiz aynıyız birbirimizden öğreniyoruz canım...kafana takılan şeyleri hiç çekinme sor burda hepimiz elimizden geldiği kadar destek oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…