Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iyi geceler her kese canım bu karışımı bana da yaza bilirmisin? canım sizde mi kaan hocaya gidiyorsunuz?

canım merhaba herşey allahtan neyin nezaman olacağını kimse bilemez allahın izniyle bizlerde en kısa hamiş kalıcaz inş test sonuçlarınızda iyi çıkar tüm dualarımız sizinle allah yardımcınız olsun...

bulamazsan söyle gönderirim canım ne demekaktarlar da sadece doğuma etkisi var diyolar gerçi ama müthiş bilgi kirliliği var benim de kafam karıştı açıkçası nasıl kullanıcamı bilmiyorumaz daha araştırmak lazım demek kiballı karışım da inşallah şifaa olur...karışımı yapan genç bi adam vardı yukarda yazdım sanki ne düşündümse onu söyledi...kaldım öyle
tercihlerimi de yaptım merkezi yerleri yazdım gelmezse napcaksamm bakalım ne olacak.
kan sayımı da yaptırcaz gittik aile hekimimizle de konuştuk tamam burda yaptırın hangi değerlere baktırcaksanız diye...kadın şeker ya yirim onu bende fırsattan istifade çinko ile e vitamini de yazdırdımmm

kızlarrrr merhabaa
ben geldim misafielrim gitti bende bi giriyim dedim.yeni yeni arkadaşlarımız geldi hoşgelmişler. Alla en kısa zamnda bebişlerinizi almayı nasip etsin inaşşahh hepimize. masalcım çok işler yapmışsın bugün. ve meryem ana eli otunu bulduğuna çoook sevindim valla ben koşa koşa ist gelir alırım valla Şifa Allahtan. valla aktarcı çocuk ile yaşadıkların Vesile belkide bişeyler için belkide yolun sonuna geliyorsun artık inşallahh. bebişin çok yakınlarda seni bekliyorr

canım siz şimdi tedavinin hangi aşamasındasınız?

iyi geceler her kese canım bu karışımı bana da yaza bilirmisin? canım sizde mi kaan hocaya gidiyorsunuz?

30 gr arısütü,30 gr çakşır tozu,20 gr ısırgan tohumu,20 gr havuç tohumu,20 gr turp tohumu,20 gr çörekotu,30 gr ginseng,20 gr keçiboynuzu tozu,20 gr şalgam tohumu,600 gr hakiki bal...karışım bu canım...
biz emre beydeyiz ama kaan hocayla irtibattayızo nasıl oluyo diyeceksin ben kaan hocaya gitmek istiyorum genetik sonucu bekliyoruz gelsin anında kaan beyde alcam soluğu eşimle

saol canım benim ee napalım bizim işimiz gücümüz araştırmak oldu bunu da araştırırız bende biraz araştırdım genellikle doğumu kolaylaştırdığı ile ilgili bilgi var ama herşey allahtan biz niyet edip kullanalım bakalım inş şifa olur... hayırlı olsun canım inş istediğin biyere atanırsın dualarım seninle...

tşkler canım yazdığın için inşallah en kısa zamanda bebeginize veya bebeklerinize kavuşursunuz ve tabi isteyen her kes amin, canım sizdede mi hormonlar yüksek ?

hoşbulduk canım amin duan için allah sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah amin :)

yaşasın eseslim geldiiiiiiine güzel yazmışın bebekim ya mutlu ettin beni...bulamazsan haber et anında bitkiyi elinde bil işe yarar mı bilmem ama umuuuuuut
canım siz şimdi tedavinin hangi aşamasındasınız?
canım biz çok dr değiştirdik hepsi hemen tese dedi.sebep yok sperm de yok nasıl iş:44: hormonlar muayene normal tıkanıklıktan şüpheenmiyolar genetik yapalım dedi emre bey tese buna bağlı dedi..onu bakliyoruz....yusuf yusuf:18:

sağol kuzum..vallahi tek tek rumuzlarınızla dua ettim dün sizlere...kabul eder inşallah Rabbimiz....ben umudumu kesmiyorum araştırcam hep..

slm kızlar çok yorgunum çookkk işten güçten vakit bulup giremiyorumm.yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah en yakın zamanda güzel haberlerle ayrılırsınızz

slm kızlar çok yorgunum çookkk işten güçten vakit bulup giremiyorumm.yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah en yakın zamanda güzel haberlerle ayrılırsınızz

kızzzz niye yoruldun sen o kadar bide kayınvalidende yemek yedinn ben napıyımm misafir ağırladım hala ayaktayım yıkılmadımm

Mutluluğun daim olsun canım benimmm ben içimden geçenleri düşündüklerimi yazıyorum. bazen çarşıya çıkıyoruz bebek eşyaları görüyorum bebeğim lsun bunlardan alcam diyorum eşimde diyorki çocuğumuz olcak gibi konuşuyorsun diyor. bende tabi olcak niye olmasın diyorum içimde hep olacak hissi var hemde ikiz olacak bu umudumu hiç kaybetmiyrum çok dr a gittik hepsi olmaz çocuğunuz dedikleri zamn bile olcak diyordum. çünkü veren Allah bugün vermese yarın verecek inşallah. ve tüm burdaki arkadaşlarıma dua ediyorum. ikiz üçüz versin inşallah diyorum ve bebklerimizin yaptıklaırnı anlatalım sonra

kızzzz niye yoruldun sen o kadar bide kayınvalidende yemek yedinn ben napıyımm misafir ağırladım hala ayaktayım yıkılmadımm

haklısın canım sen daha çok yorulmuşsundur şimdi ya işler bitmiyoki bayram yaklaştı habire temizlik yapıyorum azönce yine ütü yaptım bitmiyo ya birde omzum ağruıyo ütü yaparken iyice zorladı yaşlılar gibiyim hee eşim bu gün proxed plusı almış kutusu 115 1 ayda 2 kutu gidiyomuş yani 230 lira m surede 350 ettimi sana 580 birde bu ilaçların ortalama 6 ay kullanılması gerekiyormuş napcaz bilmem olsunda artık yapacak bişey yok ama bayaa sıkıştırıcak bizi..:97:

burdayim sekerim gecmisi okuyodum yine :) dun yazdim sana ama bilmiyorum gordunmu.bu arada azminden dolayi seni kutluyorum aradigin otu bulmussun azosperme careyi sen bulacan gibi geldi bana

canım ben kimim ki çare bulucam...çare Allah'ta....valla bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete derler ya ben de öyle tutturdum bu otu gitti.hakkında bişey bilmiyordum bitkinin adını bile hatta.ama ben kullanmak istediğimi zaten belirtmiştim ozamanda.belki saçma geliyodur bazılarına ama ben kalben inandım aklımla anlamaya çalışmadım.şimdi de aktarlar bu sperme iyi gelmez dedi...ben eşim kullansın istiyorum kendim de onla kullncam dedim..
bilmem nolur...iyi gelmez belki..belki daha kötü olur...bilmiyorum..işte öyle bişeyler yapıyoruz ya nolcakk

aynen canım bende hep öyle ablamın iki tane melek gibi çoçukları var ben onlara kurban olurum büyük kız doğduğunda annemle gitmiştik bebek mağazasına işte bebek için olan eşyalar aldık zıbınlar biberonlar çoraplar ve.s okadar insan mutlu oluyorki içimden hep diyordum inşallah allah bir gün banada verirde bizde alırız allahın izniyle bazen kendi kendime diyorum eğer teyzelik bu kadar güzel bir duyguysa annelik nasıl ki? gerçekten insan yaşayınca demek ki öğreniyor içimden geldi yazmak böyle

canım inş dualarımız kabul olur... eseslim ben de senin gibiyim ne zaman dışarı çıksak hemen çocuklar için olan mağazalara giriyorum bebeğim olunca bunu alıcaz bunu alıcaz diye tek tek eşime gösteriyorum öyle güçlü bi his varki içimde öyle böyle değil allahın izniyle ikizlerim olacak gibi hissediyorum allahım bize o günleri göstersin sonraki muhabbetlerimiz " ee canım senin ki geceleri uyutuyor mu ikisiyle nasıl başediyorsun" gibi olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…