kızlar bugün yoğun bigün geçirdik...hastaneye gittik eşimin kan değerlerine baktırcaz.yarın kan verecek...çinko ve e vitamini yazdırdım..sigorta karşılamadı birini..12 tl bayıldık oraya..sonra geçtik mısır çarşısına,veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
meryemeliotunu buldum!!!!mısır çarşısında var...yalnız aktarlar kullanılışını bilmiyolar,ne işe yaradığını da..sadece doğuma yarıyor diyorlar...lakin ben kullanmak istiyorum...ilk girdiğimiz aktar tanesi 15 tl dedi sonraki 5 bisürü yere sorduk..sonra aldık birinden...5 tane aldım.... buarada bulamazsanız ben gönderirim size canlar...bi de ballı karışım yaptırdık bugün içiindeki malzemeleri adam önümde gramla ölçüp karıştırdı..içime sindi...ama bi hareketine sinir oldum..plastik kaba koyuyordu karışımı..o an nasıl ciyaklamışım...ona mı koyacaksınız diye adam tamam abla kızma cama koyalım dedi ne fark eder gibi bişey söyledi...o an koptum zaten...kaç dakika adamla tartıştım...ama eşim nedense pek güvendi karışıma...hayırlısı..ben de onun hevesini kırmak istemedim..halamın oğlunun spermi çok düşüktü bunu kullandı 18bine çktı dedi.orda çalışan adam bunları söyledi..cebinden bu karışımın miktarlarını çıkardı...sadece malzeme parası aldı....plastik vakası dışında sorun yoktu çakşır suyu da aldık... adamın içi dışı ot oldu:119:
ben kendimi anlatayım 5 senelik evliyim evliliğimizin 3 ayında eşimin azospermli olduğunu öğrendik tabi dünya başımıza yıkıldı 2006 da eşim tese oldu sperm çıkmadı doktor bize artık gelmeyın uğraşmayın sizin çocuğunuz olmaz dedi 2011 yılına kadar ne bitkiler ne sular ne varsa hepsini denedik ama nafile geçen sene mikro tese oldu eşim tabi bende tüp bebeğe hazırlandım ama sperm çıkmadı o kadar zor kı yasayanlardan baskası anlamıyor şimdi panax reishi ve gingens kullanıyor bayramdan sonra test yapıcaz ne olur dua edın hıc değilse bır kac tane cıksın
masalcım harbiden bir geldin pir geldininş yarın sonuçlar iyyi çıkar canım... bu arada en güzel haber de meryem eli otunu bulman valla ben o ottan çok umutluyum inş faydasını kullanan herkes görür canım ben burada bi araştırıyım umreye gidecek var mıo diye bulamazsam bana da gönderir misin inş ballı karışımda şifa olur eşine canım benim... dediğin gibi yazık kocişlere ne verirsek yiyorlar bu arada tercihlerini yaptın mı inş hayırlı haberlerini alırız canım arkadaşım
bulamazsan söyle gönderirim canım ne demekaktarlar da sadece doğuma etkisi var diyolar gerçi ama müthiş bilgi kirliliği var benim de kafam karıştı açıkçası nasıl kullanıcamı bilmiyorum az daha araştırmak lazım demek ki ballı karışım da inşallah şifaa olur...karışımı yapan genç bi adam vardı yukarda yazdım sanki ne düşündümse onu söyledi...kaldım öyle
tercihlerimi de yaptım merkezi yerleri yazdım gelmezse napcaksammbakalım ne olacak.
kan sayımı da yaptırcaz gittik aile hekimimizle de konuştuk tamam burda yaptırın hangi değerlere baktırcaksanız diye...kadın şeker ya yirim onubende fırsattan istifade çinko ile e vitamini de yazdırdımmm
iyi geceler her kese canım bu karışımı bana da yaza bilirmisin? canım sizde mi kaan hocaya gidiyorsunuz?
bulamazsan söyle gönderirim canım ne demekaktarlar da sadece doğuma etkisi var diyolar gerçi ama müthiş bilgi kirliliği var benim de kafam karıştı açıkçası nasıl kullanıcamı bilmiyorum az daha araştırmak lazım demek ki ballı karışım da inşallah şifaa olur...karışımı yapan genç bi adam vardı yukarda yazdım sanki ne düşündümse onu söyledi...kaldım öyle
tercihlerimi de yaptım merkezi yerleri yazdım gelmezse napcaksammbakalım ne olacak.
kan sayımı da yaptırcaz gittik aile hekimimizle de konuştuk tamam burda yaptırın hangi değerlere baktırcaksanız diye...kadın şeker ya yirim onubende fırsattan istifade çinko ile e vitamini de yazdırdımmm
30 gr arısütü,30 gr çakşır tozu,20 gr ısırgan tohumu,20 gr havuç tohumu,20 gr turp tohumu,20 gr çörekotu,30 gr ginseng,20 gr keçiboynuzu tozu,20 gr şalgam tohumu,600 gr hakiki bal...karışım bu canım...
biz emre beydeyiz ama kaan hocayla irtibattayızo nasıl oluyo diyeceksin ben kaan hocaya gitmek istiyorum genetik sonucu bekliyoruz gelsin anında kaan beyde alcam soluğu eşimle
kızlarrrr merhabaa
ben geldim misafielrim gitti bende bi giriyim dedim.yeni yeni arkadaşlarımız geldi hoşgelmişler. Alla en kısa zamnda bebişlerinizi almayı nasip etsin inaşşahh hepimize. masalcım çok işler yapmışsın bugün. ve meryem ana eli otunu bulduğuna çoook sevindim valla ben koşa koşa ist gelir alırım vallaŞifa Allahtan. valla aktarcı çocuk ile yaşadıkların Vesile belkide bişeyler için belkide yolun sonuna geliyorsun artık inşallahh. bebişin çok yakınlarda seni bekliyorr
yaşasın eseslim geldiiiiiiikızlarrrr merhabaa
ben geldim misafielrim gitti bende bi giriyim dedim.yeni yeni arkadaşlarımız geldi hoşgelmişler. Alla en kısa zamnda bebişlerinizi almayı nasip etsin inaşşahh hepimize. masalcım çok işler yapmışsın bugün. ve meryem ana eli otunu bulduğuna çoook sevindim valla ben koşa koşa ist gelir alırım vallaŞifa Allahtan. valla aktarcı çocuk ile yaşadıkların Vesile belkide bişeyler için belkide yolun sonuna geliyorsun artık inşallahh. bebişin çok yakınlarda seni bekliyorr
canım biz çok dr değiştirdik hepsi hemen tese dedi.sebep yok sperm de yok nasıl iş:44: hormonlar muayene normal tıkanıklıktan şüpheenmiyolar genetik yapalım dedi emre bey tese buna bağlı dedi..onu bakliyoruz....yusuf yusuf:18:canım siz şimdi tedavinin hangi aşamasındasınız?
saol canım benimee napalım bizim işimiz gücümüz araştırmak oldu bunu da araştırırız bende biraz araştırdım genellikle doğumu kolaylaştırdığı ile ilgili bilgi var ama herşey allahtan biz niyet edip kullanalım bakalım inş şifa olur... hayırlı olsun canım inş istediğin biyere atanırsın dualarım seninle...
hoşbulduk canım amin duan için allah sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah amin :)
slm kızlar çok yorgunum çookkk işten güçten vakit bulup giremiyorumm.yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah en yakın zamanda güzel haberlerle ayrılırsınızz
burdayim sekerim gecmisi okuyodum yine :) dun yazdim sana ama bilmiyorum gordunmu.bu arada azminden dolayi seni kutluyorum aradigin otu bulmussun azosperme careyi sen bulacan gibi geldi bananur efsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
seni iyiki gördümmmmmm...nerdesin ya
yaşasın eseslim geldiiiiiiine güzel yazmışın bebekim ya mutlu ettin beni...bulamazsan haber et anında bitkiyi elinde bil işe yarar mı bilmem ama umuuuuuut
canım biz çok dr değiştirdik hepsi hemen tese dedi.sebep yok sperm de yok nasıl iş:44: hormonlar muayene normal tıkanıklıktan şüpheenmiyolar genetik yapalım dedi emre bey tese buna bağlı dedi..onu bakliyoruz....yusuf yusuf:18:
sağol kuzum..vallahi tek tek rumuzlarınızla dua ettim dün sizlere...kabul eder inşallah Rabbimiz....ben umudumu kesmiyorum araştırcam hep..
kızzzz niye yoruldun sen o kadar bide kayınvalidende yemek yedinn ben napıyımmmisafir ağırladım hala ayaktayım yıkılmadımm
burdayim sekerim gecmisi okuyodum yine :) dun yazdim sana ama bilmiyorum gordunmu.bu arada azminden dolayi seni kutluyorum aradigin otu bulmussun azosperme careyi sen bulacan gibi geldi bana
Mutluluğun daim olsun canım benimmm ben içimden geçenleri düşündüklerimi yazıyorum. bazen çarşıya çıkıyoruz bebek eşyaları görüyorum bebeğim lsun bunlardan alcam diyorum eşimde diyorki çocuğumuz olcak gibi konuşuyorsun diyor. bende tabi olcak niye olmasın diyorum içimde hep olacak hissi var hemde ikiz olacak bu umudumu hiç kaybetmiyrum çok dr a gittik hepsi olmaz çocuğunuz dedikleri zamn bile olcak diyordum. çünkü veren Allah bugün vermese yarın verecek inşallah. ve tüm burdaki arkadaşlarıma dua ediyorum. ikiz üçüz versin inşallah diyorum ve bebklerimizin yaptıklaırnı anlatalım sonra
Mutluluğun daim olsun canım benimmm ben içimden geçenleri düşündüklerimi yazıyorum. bazen çarşıya çıkıyoruz bebek eşyaları görüyorum bebeğim lsun bunlardan alcam diyorum eşimde diyorki çocuğumuz olcak gibi konuşuyorsun diyor. bende tabi olcak niye olmasın diyorum içimde hep olacak hissi var hemde ikiz olacak bu umudumu hiç kaybetmiyrum çok dr a gittik hepsi olmaz çocuğunuz dedikleri zamn bile olcak diyordum. çünkü veren Allah bugün vermese yarın verecek inşallah. ve tüm burdaki arkadaşlarıma dua ediyorum. ikiz üçüz versin inşallah diyorum ve bebklerimizin yaptıklaırnı anlatalım sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?