Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kuruysa saçın ondan belki oluyodur canım bilmem ki..eğer kuruysa sıcak zeytinyağı ile diplerine masaj yap zeytinyağı saça en iyi gelen şey....
gene de bilemiyorum ki niye öyle oluyo doktora git dicem de burnumuzdan ağzımızdan geldi doktor diyeceksinbilemedim şindiiii
boya yapmak istemiyorsan kına yak saçına..yapacak annen ablan varmış bak..ben de hep boyatıyodum beyazım yok hamdolsun ama boyalı çok güzel oluyodu..artık boyamıyorum ama fotolara bakınca özlüyorum boyatmayı:44:bi renk gördüm şimdi aklıma düştü de ısrarla kafamdan atma çabası içindeyim

masalcim gecen gun gecmisi okurken senin yazini okudum siveli konusuyodun bolavadinlimisin yoksa kiz :) bak emirdag siveleride bunlar ilaham ciyerini ye.yasi gara gelesice. goma deliye.kele bacim.ol arindan gede kopek :))))))

arkadaşlar bende çıkıyorum sahur hazırlıyıcam bende gerçi eşim yok ama az da olsa yemem lazım kendi başıma yemek yiyemiyorumda neyse herkese hayırlı sahurlar inşallah bebişler bize süpriz yaparak ansızın gelirler aminnnnnnnnnnnnn

masalcim gecen gun gecmisi okurken senin yazini okudum siveli konusuyodun bolavadinlimisin yoksa kiz :) bak emirdag siveleride bunlar ilaham ciyerini ye.yasi gara gelesice. goma deliye.kele bacim.ol arindan gede kopek :))))))

enkire bilimeyip durum kuzum annem afyonlu ben sadece çarşısını biliyorum ordan da kaymak lokum sucuk aldığımız için biliyorum
babamlar denizli burdur karışımıben burdurda büyüdüm ama yakınız kızzz

bende istanbulda dogdum buyudum sonra memlekete geldik iste temelli oldu gelisimiz.istanbuldaki evde kiraci var keske bos olsaydi tedavi surecinde kalirdik en azindan;ISTANBULUMU OZLUYORUM HER ZAMAN

bılırım canım burada yasadıgımdan berı sehırlı kız yufka yapmayı bılem ogrendı :)) ama gomme yı bılmıyorum bızım burada yapmazlar nasıl bısey gomme dedıgın

vay be ben yufka açamam asla yamuk yumuk olurgömbe haşhaşla yapılır mayalı hamurdan..belki başka şey diyosunuzdur.sararsın onu yuvarlak olur gül gibi...afyonlular yapar..denizlided yapıyolar..
bükmeyi çok severim ben ama ya annemler bi yapar parmaklarını yersin
tahin de çok kullanılıyo orda sanki di mi...

ozlerım gercekten ıstanbulu tabıı dogdugun yer baska;belcıkada yugururum hamuru acarım yufkayı katlarım peynırlı patateslı ıspanaklı cesıt cesıt bukme yaparım bıde mercımeklı bukme var onu elınle acarsın kocaman sonra katlarsın zarf gıbı;kesersın sonra acarsın oklavayla mercımek koyar katlar pısırırsın agzım sulandı valla;
gomme dedıgını de yaparım guzel olur ama bız ona lokur derız

ben mercimekli bilirim bükmeyi...siz de kabak reçeli yapıyo musunuz..bestel derler...valla bu da afyonun mu bilmiyorum..bizim sülale tüm egeye yayılmış durumdahangi yemek nerenin karıştırabilirimanaaam o besteli ben bi kazan bile yerim var ya öyle bi lezzet yok ya....
bi de bizim burdurda çekme,şiş,tarhana ve su böreği çok güzel olur.orda yersen başka yerde yiyemezsin...

bebekler ben kaçıyorum eşimi uyandırayım..daha sahur hazırlıcam.saat kaç olmuş..eşime yalvarayım da sofrayı kurarken yardım etsin bariyanımda uyuyo pireler uçuşuyo iki saat uyanmaz şimdihadi öptüm canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…