yaaaaa nur efsan nerdeeeeeeeeeee
canlarım bana müsade sahur hazırlıycam kendinize iyi bakın hayırlı sahurlarrr
arkadasim valla ayni bende dediklerin gibi ruh hallerine giriyorum ama agzimdan sukur kelimesini hic birakmiyorum allahin izniyle.spermler donduruldu maddi imkanlar yetmediginden daha tedaviye baslayamadik inanirmisin proxeed bile almamis esim ayligini bekliyor.ben sasiriyorum turkiyedekiler nasil yapiyo filan diye biz avrupa gibi yerde yasarken parayi denklestiremedik.
masalcim sen saclarina bakim yapiyordun sana danisiyim.benim sac diplerim kavluyo mecbur elimle kaziyom oda pulpul saclarima dagiliyo.kuzenimin 6 yasindaki cocugu sacinda pislik var dedi :) napsam sence ya.Birde cok beyazlarim var boyamadan baska cozum varmi acaba.iki haftada bir boya akiyormus pek sicak bakmiyorum boyaya
canlarım bana müsade sahur hazırlıycam kendinize iyi bakın hayırlı sahurlarrr
olma mııııııııben buradyım olmazmıı
burdayim fistik :))
ne hazırlayacaksın bu sahurda bakalım canımcım
masalcim gecen gun gecmisi okurken senin yazini okudum siveli konusuyodun bolavadinlimisin yoksa kiz :) bak emirdag siveleride bunlar ilaham ciyerini ye.yasi gara gelesice. goma deliye.kele bacim.ol arindan gede kopek :))))))
sigara böreği kızartıcam gerisi ALLAH ne verdiyse kahvaltılık falan öpüldünüz cümletennn
enkire bilimeyip durumkuzum annem afyonlu ben sadece çarşısını biliyorum ordan da kaymak lokum sucuk aldığımız için biliyorum
babamlar denizli burdur karışımıben burdurda büyüdüm ama yakınız kızzz
nurefsan sen bükmeyi bilirsin de migömbeyi falan.....olsa da yesek ya
bende istanbulda dogdum buyudum sonra memlekete geldik iste temelli oldu gelisimiz.istanbuldaki evde kiraci var keske bos olsaydi tedavi surecinde kalirdik en azindan;ISTANBULUMU OZLUYORUM HER ZAMAN
bılırım canım burada yasadıgımdan berı sehırlı kız yufka yapmayı bılem ogrendı :)) ama gomme yı bılmıyorum bızım burada yapmazlar nasıl bısey gomme dedıgın
vay be ben yufka açamam asla yamuk yumuk olurgömbe haşhaşla yapılır mayalı hamurdan..belki başka şey diyosunuzdur.sararsın onu yuvarlak olur gül gibi...afyonlular yapar..denizlided yapıyolar..
Bükmeyi çok severim ben ama ya annemler bi yapar parmaklarını yersin
Tahin de çok kullanılıyo orda sanki di mi...
ozlerım gercekten ıstanbulu tabıı dogdugun yer baska;belcıkada yugururum hamuru acarım yufkayı katlarım peynırlı patateslı ıspanaklı cesıt cesıt bukme yaparım bıde mercımeklı bukme var onu elınle acarsın kocaman sonra katlarsın zarf gıbı;kesersın sonra acarsın oklavayla mercımek koyar katlar pısırırsın agzım sulandı valla;
gomme dedıgını de yaparım guzel olur ama bız ona lokur derız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?