Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kabak recelını bılmıyorum canım ılk defa duydum;tarhana burda meshur

herkes bugun formdan ızınlı herhalde kımse yok

ben aranıza yeni katıldım, aslında zaten aranızdaymışımda haberim yokmuş
ben 28, eşim 31 yaşında
yaklaşık bir senedir bebek istiyoruz, dört senelik evliyim.
bunun için eşimin askerden gelmesini bekledik; aralık da gitti mayıs ayında geldi ve 2-3 ay deneyip olmadıktan sonra
eşimdem spermiogram yaptırmasını istedim; yaptırdı hiç sperm bulunamadı
ikincinin yapılması lazım dediler 15 gün sonra ikinciyi yaptırdı yine yok...
sonra muayene oldu; herşey olması gerektiği gibi
renkli doppler ve hormon testlerinde de sonuç aynı
dediler ki mikro tese; yapılması lazım ama şansınız P, bulurlarsa da kesin tüp bebek; tutuacak tutmayacak, kaçıncı
denemede olacak o zaten belli değil...
inanın çok korkuyorum; yani bir tane bile bulsalardı bu kadar korkmayacaktım
ya mikro tese de de çıkmazsa((
bir aile dostumuzun tavsiyesi ile mikro tese den önce 2-3 ay zamanı kendimize verip
besin takviyesi deneyelim dedik.
araştırdıklarım; karakovan balı, arı boleni, keçi boynuzu kürü ya da pekmesi, bir de ginseg(sanırım hipofiz sperm üretmiyorsa uyarıyormuş)
ama henüz almadık ve dolayısı ile eşim kullanmaya başlamadı
dr.eraslan ın iki ilacını aldık, ramazan dan sonra kullanmaya başlayacak.
yukarıdakileri kullanan var mı? sonuç alan va mı? benim gibi eşinin hiç sorunu olmadığı halde spermi(canlı-cansız) olmayan varmı?
çok üzülüyor ve korkuyorum; ona göstermemek için çok zorluyorum; yanlız kalsamda hıçkıra hıçkıra ağlayabilsem keşke....
çok teşekkürler....

elacandy benim eşimde mustafa erarslanın ilacını kullanıyor 3 ay oldu

selam kızlar bende bugün annemlere iftara gidiyorum yarın dayımlara yani açıkçası biraz kafa dağıtıcam.dayımın kızı umreye gitti acaba ondan mı istesem meryemanaeli otunu yoksa bende mısır çarşısından mı alsam karar veremedim.bu arada nurefsan canım kafa derinde pullanma olmuş sebebini bilmiyorum ama hasarlı saç derisi yani kaşımış olabilirsin daha sonra herhangi bir kimyasalla temas ettiğse bu çok büyük ihtimalle saç boyası kullandıysan ondan kaynaklanıyor.saç derinde pullanma olabilir.bunun içinde bulabiliyorsan bıtım sabunu derler saf yabani çam fıstığının özüdür sabun al ve onu kullan inşallah çok iyi gelecektir.şimdiden geçmiş olsun.bu arada inşallah en yakın zamanda bebeğin olurda onun başındaki konak nasıl geçer ne yapayım yardımcı olun diye bizden yardım istersin

cemrem29 sendemiiii nekadar çok var hayırdır salgın hastalık gibi oldu bu azo dün nekadar çok yeni gelen oldu inşallah herkezi bu dertten allah en kısa zamanda kurtarırr.:26:
ben uzun zamandır sizi takıp edıyordum evet bizde azoluyuz sercolly celly ama umudum her zaman olacak hıc bırımız umudumuzu yıtırmeyelim

me ba canım evet hiç sebebsiz herşeyi normal olup azo olan arkadaşlarımız var burda allah yardımcınız olsun ümüdini yitirme tedavi olsun eşin ankarada kaan aydosa gidebilirsiniz o bu işin ehli tedavi olmadan tese yaptırmayın bitkisellerde dene tabi ama kaan aydosla irtibata geç meil ata bilirsin sizi yönlendirir kaan aydosa gidip sonuç alanlar çok inşallah biran önce bebişine kavuşursun..

elecandy cemrem hoşgeldiniz inşallah rabbim sizler içinde sonsuz hazinesinin kapılarını açsın rabbim sizleride bizleride en yakın zamanda anne yapsın

senın adına sevındım vck keşke benım ailemde yakın olsa bende hep gıdıp kafa dağıtsam tadını cıkar:84:

vck bence umreden getıttır o manevı yerden gelen daha ii gibi bence

senın adına sevındım vck keşke benım ailemde yakın olsa bende hep gıdıp kafa dağıtsam tadını cıkar:84:

canım benim annenler uzakmı?bende pek gitmiyorum ayda bir iki ayda bir gidiyorum .eskiden haftada iki kere giderdim şimdi inan o kadar derdim var vede bunları ailemi üzmemek için onlara söylemiyorum bu sebepten dolayı pek gitmemeğe başladım bende her ne sıkıntım olursa burda derleşiyorum birazda olsa sıkıntılarımı unutmaya çalışıyorum. rabbim herkesi feraha çıkarsın inşallah

elacandy mustafa erarslanın hangi ilaçlarını aldınız isimleri ne gunde kaç tane kullanılacak

masalcım ben de burdurda okudum üniversiteyi... antalyadan sonra çok küçük gelmişti gözüme ki bitek bana değil herkese öyle geliyordu bi mecburiyet caddesi vardı okadar ama inanır mısın şimdi o kadar özlüyorum ki burduru... orada yaşadıklarımı arkadaşlarımı ortamımızı kısacası herşeyi zaman su gibi geçiyor valla 4 sene oldu mezun olalı...

evet uzaklar annem oleli 3 sene oldu babam var ama genede eşlerin işleri yuzunden peksık gıdemıyorum

Arkadaşlar sizlere bir önerim olacak bildiğiniz gibi kadir gecesini ramazan ayının son on gününde vede tekli gecelerde aramamız gerektiğini biliyoruz.o yüzden bugünü perşembe gününü ve cumartesi gününü bir fırsat bilip bol bol dua okuyalım vede insanlardan dua isteyelim hatta burda kampanya yapalım toplu halde yasinler tefriciyeler cevşenler tahmidiyeler vs. Aklıma gelen gelmeyen bütün şifa ayetlerini özellikle şimdi tedavide olanlar sonuç bekleyenler vede tedaviye başlayacaklar kısacası hepimiz için dua okumaya ne dersiniz.evet diyenler haydi eller havaya:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:

evet uzaklar annem oleli 3 sene oldu babam var ama genede eşlerin işleri yuzunden peksık gıdemıyorum

birtanem başın sağolsun kanayan yarana tuz basmak istemedim hakkını helal et canım.rabbim inşallah seni en yakın zamanda anne yapsın uzaklarda inşallah cennete olan annenin mis kokusunu vede sıcaklığını onda duyasın bunu canı gönülden istiyorum rabbim güzel yüzünü güldürsün bu ramazan ayının vede kadir gecesin hürmetine inşallah

küçük zaten canım ama güzeldir gerçekten.... bak sende bizim oranın ekmeğini yemiş suyunu içmşsin

:79:ben varım kutlarım seni iyi fikir bebekim

buarada yeni gelen arkadaşlar cemrem,elacandy hoşgelmişler sefa gelmişler diyeceğim ama dilim hoş kısmını söyleyemiyormalum azolular topiği başka yerde başka şekilde tanışmak vardı ama madem dert bir derman arayacağız birbirimize destek olup....moralimizi bozmayalım canlarım bugünler de geçecektir....ne mucizeler gördü bu topik

elecandy cemre hoşgeldiniz... allahım inş bizi bu dertten kurtaracak ve bizde bebişlerimize kavuşacağız burda hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz birbirimize destek olup dua ediyoruz allahım inş bu mübarek günde dualarımızı geri çevirmez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…