Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım burdurun yeri başka kalbimde şimdi bağımsız bi üniversitesi olunca daha da bi gelişti tabi yeni yerler açılmış gelişmiş diyorlar...

Masalcığım teşekkür ederim senden ricam topikteki arkadaşların adlarını aklında olduğu kadar listeleyebilirmisin özellikle isimleride söyleyipte dua edelim sonrada dua paylaşımına geçelim olurmu ben çünkü saat 2 de çıkmak zorundayım burdaki arkadaşlara hasta olanlara tesbihat verelim cevşen okusunlar yada netten takip etsinler ne bileyim maksat dua okumak olsun.

selam kızlar nasılsınızz
yeni arkadaşlarımız cemrem elacandy hoşgeldiniz tam yerine geldiniz. burda herkesin durumu aynı bizimde sebepsiz azo sebepli yada sebepsiz Allah verdi işte Allahtan gelen herşeye boynumuz kıldan ince ne verirse rabbim hayırlısını verir inşallahhh burda herkesin bebeği olacak bunu canı gönülden istyorum söylüyorum bitaneciklerim benimm

Bir Umut Olsa

Bir umut olsa
Karanlık günlerimde
Dünyamı aydınlatsa
İçime girse, kalbimden yayılıp
Damarlarımdan iriklerime kadar
Dolup taşsa
Bedenimdeki tüm dertleri
Bir bir söküp
Boşluga savurup atsa
Bir umut olsa
Gözlerimden ışık olup saçılsa
Etrafımdaki tüm kötülükleri
Kökünden kurutup parçalasa
Sevgiyi, aşkı, iyiliği
Filizlendirip; yeniden ortaya çıkarsa
Bir umut olsa
Bütün evreni sımısıkı sarsa
Kalpleri hep mutlulukla
Doldursa
Savaşa, yoksulluğa,açlığa
Bir çare olsa
Zalimliğin karşısında
Başı dik dursa
Bir umut olsa
Artık hayal değil
Gerçeklerden ruhumuza
Bir köprü kursa
Bir umut olsa
Bin umutsuzluğa umut verse.
(BİR UMUT BİN UMUTSUZLUĞA UMUT VERİR) A.güratlı(alıntıdır)
umutsuz bırakmasın Rabbim şairin de dediği gibi bir umut bin umutsuzluğa umut verir...........

haklısın canım ya ben de varım :79::79::79::79::79: bol bol dua edelim bugün...

bende varım dua edelim vck canım uzulme hakkım tabıkı helal

tamam ben bi liste yapayım...arzu eden katılsın...dua okuruz sıradan...herkes bi tane bile okusa dünya olur öyle kalabalığız ki

masal şiir çok guzel hepimizin umudu gelecek

haklısın canım ya ben de varım :79::79::79::79::79: Bol bol dua edelim bugün...

canlarım ne olursunuz bunu biriniz görev alsın dua dağıtımını ben şimdilik bir cevşen beş yasin alıyorum .allah rızası için ne kadar olursa olsun sayısı hiç önemli değil önemli olan kimin duasının kabul olacağı belki duaların kabul olduğu bir saate denk gelirde belki kök hücrede hemen çıkıverir ne dersiniz

Valla canım çokm güzel bişey düşündün ama ben bugün yarın okuyamam ama perşembe günü başlayabilirim adetim malum

HAMİLE ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE SİZLERDEN DUA İSTİYORUZ CAN YOLDAŞLARIMIZ RABBİM BEBEKLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN BİZLERE DE EN YAKIN ZAMANDA BU KUTSAL DUYGUYU YAŞATSIN İNŞALLAH

HAMİLE ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE SİZLERDEN DUA İSTİYORUZ CAN YOLDAŞLARIMIZ RABBİM BEBEKLERİNİZİ KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN BİZLERE DE EN YAKIN ZAMANDA BU KUTSAL DUYGUYU YAŞATSIN İNŞALLAH

: alah ne guzel dualar bunlar hadı baslıyalım alah kabul etsin

hamişler bize dua edin sizin dualarınız kabul oulrmuş ben ole duydum hadi bizimle duaya

arkadaşlar canlar,ben geldim...uzun zamandır giremiyordum nete okul tatile girince memlekete gittim..ama hep aklımdasınız inanın...zaman, harzem,çiçek,sevgidolu,belgin,mavimenekşe,demmi,...hepiniz için dua ediyorum..canlar biz 29. haftamızdayız ekim sonu gibi gelecek kızım gözümün nuru adını zeynep gül koyacağız teyzeleri...çarasizliğin ne olduğunu bu hastalıkla yaşadım ve mucizenin ne olduğunuda bu hastalık öğretti bana..rabbimden dileğim hepinizin mucizesinin gerçekleşmesi,allaha emanet olun dualarınızı umarak...

okuyacaklarımız nasıl toplanacak
canım şimdi herkes ne okursa buraya yazacak ben yada başka gönüllü bir arkadaş bunu liste yapacak hatta yazarır .kimin ne kadar ne okuduğunu belki herkesi teşvik ederiz olmazmı ? Başka fikri olan paylaşabilir önümüzde tam beşgün var dolu dolu geçiririz hem sevap işleriz hemde belki birimizin duası kabul olur .inşallah

canım şimdi herkes ne okursa buraya yazacak ben yada başka gönüllü bir arkadaş bunu liste yapacak hatta yazarır .kimin ne kadar ne okuduğunu belki herkesi teşvik ederiz olmazmı ? Başka fikri olan paylaşabilir önümüzde tam beşgün var dolu dolu geçiririz hem sevap işleriz hemde belki birimizin duası kabul olur .inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…