küçük zaten canımama güzeldir gerçekten.... bak sende bizim oranın ekmeğini yemiş suyunu içmşsin
:79:ben varımkutlarım seni iyi fikir bebekim
buarada yeni gelen arkadaşlar cemrem,elacandy hoşgelmişler sefa gelmişler diyeceğim ama dilim hoş kısmını söyleyemiyormalum azolular topiği başka yerde başka şekilde tanışmak vardı ama madem dert bir derman arayacağız birbirimize destek olup....moralimizi bozmayalım canlarım bugünler de geçecektir....ne mucizeler gördü bu topik
Arkadaşlar sizlere bir önerim olacak bildiğiniz gibi kadir gecesini ramazan ayının son on gününde vede tekli gecelerde aramamız gerektiğini biliyoruz.o yüzden bugünü perşembe gününü ve cumartesi gününü bir fırsat bilip bol bol dua okuyalım vede insanlardan dua isteyelim hatta burda kampanya yapalım toplu halde yasinler tefriciyeler cevşenler tahmidiyeler vs. Aklıma gelen gelmeyen bütün şifa ayetlerini özellikle şimdi tedavide olanlar sonuç bekleyenler vede tedaviye başlayacaklar kısacası hepimiz için dua okumaya ne dersiniz.evet diyenler haydi eller havaya:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
Masalcığım teşekkür ederim senden ricam topikteki arkadaşların adlarını aklında olduğu kadar listeleyebilirmisin özellikle isimleride söyleyipte dua edelim sonrada dua paylaşımına geçelim olurmu ben çünkü saat 2 de çıkmak zorundayım burdaki arkadaşlara hasta olanlara tesbihat verelim cevşen okusunlar yada netten takip etsinler ne bileyim maksat dua okumak olsun.
haklısın canım ya ben de varım :79::79::79::79::79: Bol bol dua edelim bugün...
Arkadaşlar sizlere bir önerim olacak bildiğiniz gibi kadir gecesini ramazan ayının son on gününde vede tekli gecelerde aramamız gerektiğini biliyoruz.o yüzden bugünü perşembe gününü ve cumartesi gününü bir fırsat bilip bol bol dua okuyalım vede insanlardan dua isteyelim hatta burda kampanya yapalım toplu halde yasinler tefriciyeler cevşenler tahmidiyeler vs. Aklıma gelen gelmeyen bütün şifa ayetlerini özellikle şimdi tedavide olanlar sonuç bekleyenler vede tedaviye başlayacaklar kısacası hepimiz için dua okumaya ne dersiniz.evet diyenler haydi eller havaya:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
canlarım ne olursunuz bunu biriniz görev alsın dua dağıtımını ben şimdilik bir cevşen beş yasin alıyorum .allah rızası için ne kadar olursa olsun sayısı hiç önemli değil önemli olan kimin duasının kabul olacağı belki duaların kabul olduğu bir saate denk gelirde belki kök hücrede hemen çıkıverir ne dersiniz
canım şimdi herkes ne okursa buraya yazacak ben yada başka gönüllü bir arkadaş bunu liste yapacak hatta yazarır .kimin ne kadar ne okuduğunu belki herkesi teşvik ederiz olmazmı ? Başka fikri olan paylaşabilir önümüzde tam beşgün var dolu dolu geçiririz hem sevap işleriz hemde belki birimizin duası kabul olur .inşallahokuyacaklarımız nasıl toplanacak
canım şimdi herkes ne okursa buraya yazacak ben yada başka gönüllü bir arkadaş bunu liste yapacak hatta yazarır .kimin ne kadar ne okuduğunu belki herkesi teşvik ederiz olmazmı ? Başka fikri olan paylaşabilir önümüzde tam beşgün var dolu dolu geçiririz hem sevap işleriz hemde belki birimizin duası kabul olur .inşallahokuyacaklarımız nasıl toplanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?