Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gerginlik izin kusura bakmayın kızlar...hakkınızı da helal edin lütfen...herkese 7 yasin 7 meryem okunsun mu..zaten kalabalığız...okumak isteyen söyler adedini...yalnız seri okumak lazım herkese ramazanda okumak lazım diye düşünüyorum.günde bikaç kişiye okunur sanki?

2 yasin okurum akşama canım hepimizin ismini yazıp tek tek söylerim allah kabul etsin .

bnce her muradın kabulu ıcın her gun bırıne 1bın tane ıhlas okuyun hem hemen bıter hem bsaıt olur
rabbm duanızı kabul etsın

canım o kadar çok sevindim ki Allah devamını getirsin.aslında içime doğmuştu hatta dünkü yazından sonra hislerimi yazmaya çalıştım ama malesef netimiz gitti.kaygılanma bu kadar yüksekse bir aksilik yoktur inş.tebrik ederim canım.tekrar sonucunu yazmayı unutma..

BAHAR------------------------------------------
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
DEMMİ-----------------------------------------
ENESLENA-------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HARZEM----------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------
MAVİMENEKŞE----------------------------------
MELİSELA---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEVGİDOLU-------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROUBLED--------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
canlarım kim ne okuyacaksa bu msj üzerinden yazsın ....

canım ben sıradan herkesin adına tek tek yasin okuyorum şimdi 3 kişi için okudum ara verdim bi bakayım dedim baya kaynatmışsınız... arkadaşlar hepimiz derdi aynı lütfen tartışmayı bırakalım ve bol bol dua edelim tartışmak sorunu çözmüyor bırakalım artık bunları birbirimiz için dua edelim şu mübarek günlerde... allahım hepizize sağlıklı sıhatli çocuklar nasip etsin en kısa zamanda

Son düzenleme:
masalcigim bende okumak istiyorum toplam kactane okunacak birde herkese ayrimi okunacak

ZCU nerdesin arkadasim gel güzel haberini ver sende insallah sende olumlu sonuc almissindir

son listede adım yazıldığı için burdan yazdım unutulmayayım diye.bende 5 yasin okuyucam.ama daha fazla olursa yazarım tekrar.şimdiden Allah kabul etsin..

cervancım yazdıklarını şimdi farkettim evet elazığı bilirim ,hatta elazığlı sayılabilirim.sen elazığ merkezden misin?

masalcigim bende okumak istiyorum toplam kactane okunacak birde herkese ayrimi okunacak
ayrı okuyalım ama herkese yetişsin....7 yasin 7 meryem iyi mi?baharla başlayalım bugün...

tamam canım Allah kabul etsin.

ayyyy şu yazıları okudukça sinirlerim bozuldu gerek yok böyle şeylere gerildim resmen herkesin ayrı derdi ayrı sıkıntısı var burası tartışma ortamı değil özelden yapın böyle şeyleri burada herkes umut peşinde bişeyler öğrenmek peşinde bu ortamı basitleştirmeyelim arkadaşlar.sadece dua edelim bişeyler paylaşalım kızlar ben bugece 100 tane tefriciye okurum..

BAHAR------------------------------------------1 yasin
CEMREM----------------------------------------
CERVAN----------------------------------------100 tefriciye
ÇİÇEK------------------------------------------
DEMMİ-----------------------------------------
ENESLENA-------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HARZEM----------------------------------------
HEP--------------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ----------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL -----------------------------------------1 meryem 1 yasin
MAVİMENEKŞE----------------------------------
MELİSELA---------------------------------------
NUREFSAN--------------------------------------
NZLYLN----------------------------------------
SEVGİDOLU-------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROUBLED--------------------------------------5 yasin
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAMAN------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
canlarım kim ne okuyacaksa bu msj üzerinden yazsın ....

Son düzenleme:
evet canım elazığ merkezdeyim sen malatyada yaşıyosun galiba aslende malatyalımısın..

evet malatyada yaşıyoruz,ama tedavi için geldik.çemişgezek diye bir ilçe duymuşsundur herhalde.eskiden elazığın ilçesiymiş sonra değişmiş..

Son düzenleme:
evet malatyada yaşıyoruz,ama tedavi için geldik.çemişgezek diye bir ilçe duymuşsundur herhalde.eskiden elazığın ilçesiymiş sonra değişmiş.tunceliliyiz..

bizde çemişgezekliyiz yani baba tarafım çemişgezekli tedavi için nereye geldiniz anlamadım canım..

bizde çemişgezekliyiz yani baba tarafım çemişgezekli tedavi için nereye geldiniz anlamadım canım..

ya inanmıyorumm gülmenin yanındaki dil çıkarma olayıda nedir ben sadece gülme işaretine basmıştım lütfen yanlış anlaşılmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…