sayın KADER ARKADASLARIM,
ekın ve benım buraya ve azoluların topıgıne yazmıs oldugum ılacın reklam amaclı oldugunu yazmıssınız,sımdı bır arkadasın lınk vermesylen butun yorumlarınızı okudum ve kınadım sıddetlennnn hemde....
nasıl buralara cekılır böle bırsey aklım ermıor ve sıze kesınlıkle yakıstramadım.kımze sıze gıdın alın ,demedı eger öle bırsey yazılmıs olsaydı ıste bunun adı rekalam ve hıleye gırerdı
kullanılıp fayda goren varmı dıye soruldu
sız sormuormusunuz her hangı bır ılacı ,yada kuru?
maddı bakımdan bzılerde alamdık,az uz deıl ama kullananlar gerı donus yapan kısıler oldu
faydasını gorende var gormeyende
bızım asıl ogrenmek ıstedıgımız buydu faydasıydı??????
ama sız bunu nereler cekmıssınız.....reklam demıssınız,umut kırılıor demıssınız,bırkac topıkte aynı sey kopyalanıp 2 kısı aynı seyı yapıor demıssınız
ne kadar ayıp yhaaaaaaa
benm esımdede 21 tane cıktı tp bebekte
bnde azoluyum hemen hemen bu cogu zamn sıfırlanıor buyuk ıhtımallen
bnde aynı derdı cekıorum
bnde maddı bakımdan zorluklar yasıorum
kımse kendı kredı cektıgını zorluklar yasadıgını anlatmasın
cunku bzde aynı yollardan gecıoruz
neyın ne oldugunu bılıoruz
kımse kımseye bılıp bılmeden yorum yazma hakkına sahıp deıl
gecmıs sayfalarda oldugu ıcın sımdı okudum ve gercekten uzuldum
benm tasdıgım sorunu tutupta baskasına umut olsun dıye asla yazmam
faydası oldumu kullandınızmı denıldı sadece tekrar dıyorum bunuda......
ayrıca bızım cok farklı sorunlarımızda var belkı esımın testslerı alınacak
belkıde kanser rıskı var
bayramdan sonra bunun ne oldugunu acıga kavustrracaız
o zamn ıste burdakı herkesten daha sansız olacagım
tests olamayan yerde sperm araması hc olmucak
dusunerek yazı yazın...
aynı sorunu yasayan bır ınsan ıcın agır gelıro cunku
bu cumleler
cok ayıp etmıssınız su mubarek gunde .gunah almıssınız......herkese acıl sıfalarrrrrr
şimdi canım sadece yasin mi okunacak tefriciye filan damı okunacak ? yasin okuyacaklar 3 yasin 5 yasin okuyup sırayla bağışlansın tefriciye 4444 kere okunacak bunuda herkes okuyup sırayla bağışlayalım olmazmı?
ben bılmıordum burda böle bır mevzunun oldugunu
dun bunu yazan arkadslardan bır tanesı
kendı yazdı bana
ben senı yanlıs analadım hakkını helal et dıe
MASAL oda...ben sadece öle dusundugunu sandım
buraya böle seyler yazdıgını hc aklıma getrmedım
ISTIYORUMBEBEGIM ve 1 arkads daha cok ıtıcı konuslar yapmıslar
helal olsun
neyse rabbm herkese acıl sıfa versınnnnnnn
canim bizde inmemeis testis degil hormonlar yuksekti
fsh normale döndüyse birde iyi biyerde sperm testti yaptırsaydınız bellimi olur bakarsın azda olsa çıkıverir inşallah m-süreyi doktorunuza danış bence kullanın derse kullan bazı bitkisellerde hormonları etkiliyor blın içine bişeyler katıp kullandınızmı incir kürü keçi buynuzu kürü filan tedavinin yanında bişeyler uyguladınızmı sadece doktorun verdiklerini kullanıyosunuz turubulus terteris ti kapsul ve gnseg kapsul çakçır kapsul bunları denesen m-sureden daha iyi bence hem daha uygun olur o m-sureye ben pek inanmadım cym plusada aynı şeyleri söylüyorlardı pasa piso benimkinin hormonunu daha beter bozdu fsh normal sınırın az bişey üstündeydi daha yükseltmiş testesteronuda düşürmüş pişman olduk kullandıgımıza ayıptır söylemesi onu kullanırke benimkinin kuşu bile öldüallahtan bıraktıktan sonra düzeldi ay yoksa adam buseferde onun stresine girerdi ondan çok inanmamak gerek bu tür ilaçlara .
ben de katılıyorum kesinlikle...bunlar balon haber.faydalı olabilir ama abartıldığı kadar deği.ayrıca onlar spermi çok az da olsa olan kişilerde işe yarıyordur kesin ama azoda şüpheliyim....iki kişi çıkıp yazıyo iyi geldi diye.ben herkesi tabi ki aynı kefeye koymuyorum ama bazı arkadaşlar reklam yapıyo sanki..
ahanda aynı bende aynısını çoktandır düşünüyorum buraya sadece bu ilacı reklam yapmak için geldiğini bazılarının öyle bişey olsa azolu kimse kalmaz keşke faydı o kadar etkili olsa valla 400 degil isterse 800 yüz olsun hemen aldırırım ama inanmıyorum doktorların bilimadamların proproserlerin bulamadıgını hindistanta birisi bulmuş hiç inandırıcı degil bide bişey daha var innernette araştırırken azolu olanlar için erkexin diye bir ürün o da bitkisel kapsün azosperm olanlara inmemiş testessislerde çok işe yaradıgını testislerin küçük kalanları geliştirdiğini ve sperm üretimi yaptıgını yazıyor içinde çakşır filan var fiyatıda m-süreninkine yakın neden onu veya başka bi ilaç buda söz konusu olmuyorda neden hep m-sure deniliyor bu benim hep miğdemi bulandırıyor yaniii.
ben bu konuda çok şey yazarım da yazmıyım şimdi birilerinin kalbi kırılır...reklam kokan hareketler bunlar..kendi kullanmıyo millete söylüyo iyi mi...
bi de biz bazı arkadaşların sorununu bilmiyoruz eşini de kendini de hiç anlatmıyo sohbet muhabbet yok tüm sayfalara aynı şeyi yazıp kopyalamışlar...yuh ya.....
Olayın çıkış noktası burasıdır..İftira falan sözkonusu olamaz.Hepimiz aynı dertten muzdarip insanlarız.
Konu kendi adıma ve umarım arkadaşlarım adına kapanmıştır..
Herkese şifa ile bebiş nasipe etsin Rabbim..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr merhaba sonucumu aldım :))))) Rabbime şükürler olsun ki 367 çıktı... iki gün sonra tekrarlayacakmışım..kızlar dualarınız ve yanımda olduğunuz için çok ama çok teşekkürler..nolur dua edin katlansın değerim..
Olayın çıkış noktası burasıdır..İftira falan sözkonusu olamaz.Hepimiz aynı dertten muzdarip insanlarız.
hepımızın tek temennısı bu
rabbm herkese sıfa versın hayırlı evlat versın ınsallah
aynı derdı paylasan bırıne karsı yanlıs sekılde cumleler kırdı bızı....
esra benim bi çekincem olsa zaten sana ben böyle düşünmüştüm hakkında diye yazmazdım..sen de diyorsun ki çirkin şeyler yazmışlar....
esra ismini hiçbiyerde anmadım ki ben.zaten ansam yazardım evet yazdım diye..çekineceğim korkacağım bişey yok ki benim..
arkadaşlar canlar,ben geldim...uzun zamandır giremiyordum nete okul tatile girince memlekete gittim..ama hep aklımdasınız inanın...zaman, harzem,çiçek,sevgidolu,belgin,mavimenekşe,demmi,...hepiniz için dua ediyorum..canlar biz 29. haftamızdayız ekim sonu gibi gelecek kızım gözümün nuru adını zeynep gül koyacağız teyzeleri...çarasizliğin ne olduğunu bu hastalıkla yaşadım ve mucizenin ne olduğunuda bu hastalık öğretti bana..rabbimden dileğim hepinizin mucizesinin gerçekleşmesi,allaha emanet olun dualarınızı umarak...
m sureylen alakam olsa evım m sure deposu olurdu bu 1
alamama gıbı cok pahalı bu ılac gıbı bır sey demezdım bu 2
evet adımızı kullanmamıssınız ama 2 kısı her yerde aynı seylerı paylasıor demıssınız bızım yorumlardan sonra bu 3
ben sızınlen aynı sorunu yasıorum ,neden böle bısı yapım,benım cıkaraım ne olackkı bu 4
yapılan yorumlar hc hsma gıtmedı kırıldım bunuda acıklıga kuvstrmak ıstedım buda 5
ben açıklamamı yaptım isteyen inanır isteyen inanmaz..polemik yapacak değilim...yukarda zaten eskilerden alıntı var herşey açık ve net..ben sana dün söyledim zaten hakkında bu şekilde düşündüm diye ama adını burda yazmadım yazmam da...hiçbirşekilde senin şahsına yönelik olumsuz bir yazım olmamıştır...tam tersine Allah da biiyor eşinin durumunu öğrenince sana meryem okudum ve elimdeki bitkiden gönderecektim daha dün konuştuk...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr merhaba sonucumu aldım :))))) Rabbime şükürler olsun ki 367 çıktı... iki gün sonra tekrarlayacakmışım..kızlar dualarınız ve yanımda olduğunuz için çok ama çok teşekkürler..nolur dua edin katlansın değerim..
amannn boş ver arkadaş hiç gerek yok allah herkezin kalbine gönlüne göre versin biz dogrusunu yazdık isteyen üstüne alır isteyen almaz öyle bişeyle alakasız insan zaten üstüne almaz yarası olan gocunur benim yaram yok gocunmuyorum kızlar ordada hakkımda istediğinizi yazıp yorum yapın gülerim sadece benim canım sıkıldıgında orayada yetişiyorum merak etmeyin yetişemiyecek kadarda degilsiniz sizin ğibi bende sizin topiğe bakıyorum gerçi sizini bizimi yok sonuçta hepimizde aynı dertlern burdayız allah genede sizlerede bizlerde tez günden bu dertlern kurtarsın .ben açıklamamı yaptım isteyen inanır isteyen inanmaz..polemik yapacak değilim...yukarda zaten eskilerden alıntı var herşey açık ve net..ben sana dün söyledim zaten hakkında bu şekilde düşündüm diye ama adını burda yazmadım yazmam da...hiçbirşekilde senin şahsına yönelik olumsuz bir yazım olmamıştır...tam tersine Allah da biiyor eşinin durumunu öğrenince sana meryem okudum ve elimdeki bitkiden gönderecektim daha dün konuştuk...
amannn boş ver arkadaş hiç gerek yok allah herkezin kalbine gönlüne göre versin biz dogrusunu yazdık isteyen üstüne alır isteyen almaz öyle bişeyle alakasız insan zaten üstüne almaz yarası olan gocunur benim yaram yok gocunmuyorum kızlar ordada hakkımda istediğinizi yazıp yorum yapın gülerim sadece benim canım sıkıldıgında orayada yetişiyorum merak etmeyin yetişemiyecek kadarda degilsiniz sizin ğibi bende sizin topiğe bakıyorum gerçi sizini bizimi yok sonuçta hepimizde aynı dertlern burdayız allah genede sizlerede bizlerde tez günden bu dertlern kurtarsın .
uslubun konusma tarzın gercekten hc hs deıl,
yarası olan gocunur
aman bosver
bz dogrusunu yazdık ısteyen alınır falan fılan cok ayıp seyler bunlar
brde bayan olaraktan....
kımse kotu bısı yazmadı sana masal arada bır gelıor zaten ne kadar keyıflı oldugumuzu canımızın sıkılmadıgını herkes bılr...
neyse kapatalım artıkkkkkk
amannn boş ver arkadaş hiç gerek yok allah herkezin kalbine gönlüne göre versin biz dogrusunu yazdık isteyen üstüne alır isteyen almaz öyle bişeyle alakasız insan zaten üstüne almaz yarası olan gocunur benim yaram yok gocunmuyorum kızlar ordada hakkımda istediğinizi yazıp yorum yapın gülerim sadece benim canım sıkıldıgında orayada yetişiyorum merak etmeyin yetişemiyecek kadarda degilsiniz sizin ğibi bende sizin topiğe bakıyorum gerçi sizini bizimi yok sonuçta hepimizde aynı dertlern burdayız allah genede sizlerede bizlerde tez günden bu dertlern kurtarsın .
beni burda herkes bilir ve ben de kendimi anlatacağım kadar anlattım.eskiler de ortada....herkes ne yazarsa yazsın umrumda değilllll
beni burda herkes bilir ve ben de kendimi anlatacağım kadar anlattım.eskiler de ortada....herkes ne yazarsa yazsın umrumda değilllll
evet canım benide bilen bilir ben kendimi anlatacagım kadar anlattım ..valla aynen atsın tutsunlar istedikleri kadar umrumda bile değil agzı olan konuşur kulagımı kapadım derdimmi yok başka ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?