kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr merhaba sonucumu aldım :))))) Rabbime şükürler olsun ki 367 çıktı... iki gün sonra tekrarlayacakmışım..kızlar dualarınız ve yanımda olduğunuz için çok ama çok teşekkürler..nolur dua edin katlansın değerim..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr merhaba sonucumu aldım :))))) Rabbime şükürler olsun ki 367 çıktı... iki gün sonra tekrarlayacakmışım..kızlar dualarınız ve yanımda olduğunuz için çok ama çok teşekkürler..nolur dua edin katlansın değerim..
ayrıca son bısı daha sölemek ıstıyorum
bu ılacı kımse kafasına gore cıkarmadı
HEPINIZ HEEMEN HEMEN ^^KAAN AYDOSUN ^^hastalrısınız
bunuda tavsıye eden kaan hocamdı
oda REKLAMCININ onde gıdenı o zamn
proxed plus her yerde soruluyor odamı reklam
neyse rabbım kım ne dusunuyorsa onu versın herkese
ben vcdanen rahatım
bnce su yorumları mubarek gunde yaznlar rahat olmasın
bılıp bılmeden....
ortak okuyup birbirimiz için mi dua edelim diyorsunuz..o da olur..tek tek derken ben şu kadar sayı bahara şu kadar sana bu kadar başka arkadaşa sırayla okumayı kastettim...ama çok kalabalığız ramazanda herkese okuyamayız öyle olursa....
sen sana dusenı yaptım esracım
herkesın vıcdanı da pek rahat sanırım baksana
ne senın acıklamana ne ekının acıklamasına bı Allah ın kulu afedersınız arkadaslar yanlıs anlamısız dememıs bıle
tabı bunu demek zor ama tahmınen bıseyler yurutup kafadan konusmak daha kolay neyse bosver
kızlar ıftara ne yemek yapacaksınız bana fıkır verın hadı çabuk:18:
hayır ne kadar ayıp yha
allhın sevdıgı kuluyumda o lınkı bana verıpte okutmayı nasp ettı
arkamdan ılerı gerı konusulmus
ınsan tesekkur eder
eger böle bır ılac varsa arastıralım bakalım belkı gercekten
faydası vardır dıye
ama yok bunu dıyen 1 allhın kulu yok
maddı ımkansızlıkları
kandıramacılıgı
umut kırmayı
reklamcılıgı
orda burda kopyalayıp aynı seylerı paylasmayı
cumlelerı nereye cekersen öle anlamayı
herseyı yapmıslar,
herseyden once ayıp etmısler
bende 2 yılı geckın suredır cocuk ıcın kendımı parcalıorum
bırı bana bısı dedıgı zamn pekı bakarım dıorum
umut dunyası dıorum
azolulara aıt bır ılacta sadece azoluların topıgınde paylasılır zaten
sız bunu bıle mevzu etmıssınz
dıger topıkte br arkadasa tavsıye edılmıs bır ılac bellımı olur faydası olur belkı
Kuru fasulye mercimek çorbası pilav tavuk kızartması yeşil salata rus salatası börekmisaifr menüsü
Esra tamam kapatın mevzuyu..
kızlar derdiniz neeee canınızmı sıkılıyor kendi topiğiniz açmazmı oldu canlar ..
sen sana dusenı yaptım esracım
herkesın vıcdanı da pek rahat sanırım baksana
ne senın acıklamana ne ekının acıklamasına bı Allah ın kulu afedersınız arkadaslar yanlıs anlamısız dememıs bıle
tabı bunu demek zor ama tahmınen bıseyler yurutup kafadan konusmak daha kolay neyse bosver
hele senin derdin neee hiç anlayamadım dogrusu sana fikrini soranmı oldu benim vicdanım çok rahat ben sadece burda birisinden şüpelenmiştim onunla bu konuda zaten ben konuşmuştum oda zaten bayadır girmiyor ..
Esra biz gereken açıklamayı yaptık.Yani kendi üstümüze düşeni gerisi bizi ilgilendirmemeli..
Esra biz gereken açıklamayı yaptık.Yani kendi üstümüze düşeni gerisi bizi ilgilendirmemeli..
valla gayet ıyı bır sekılde acıordu
senın canın sıkılmıs
arkadan burda reklamcı dıe yorumlarda bulunuorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?